Paragnost Eddie en Consulenten

Mind control

Mind controlMind control. Desastreus of juist bevrijdend. Momenteel is er sprake van mind control super power. We worden overspoeld met allerlei informatie, dat iets in zich heeft, waardoor je gaat wantrouwen, of juist meer vertrouwen krijgt. Die je aanzet tot angst, of juist tot in je eigen kracht gaan staan. Maar het is een feit dat momenteel we midden in een super power event zitten van mind control.

Mind control hersenspoeling

Mind control in het Nederlands is hersenspoeling. Je hersens worden onderworpen aan een dusdanige hoeveelheid informatie. Dat je er op een gegeven moment afstand van wilt nemen. Het overweldigt je. Het zet al je oude gedachten- en ideeënpatronen op losse schroeven. Inclusief het normen- en waardenstelsel wordt volledig gewist. Dit is mind control oftewel hersenspoeling.

Je houvast volledig kwijt

Je hebt werkelijk geen houvast meer, wat je nog moet geloven, wie je nog moet geloven. Wat waar is of niet waar, of de aarde onder je voeten is verdwenen. Voor diegenen die gewend zijn alles in control te willen hebben. Is dit een verschrikkelijk onrustige tijd. Ze maken zich ongerust, omdat ze niet weten wanneer en hoe het weer wordt. Zodat ze de controle over alles terug hebben.

Dan is er een groep, die zich nergens druk over maakt en zoiets heeft van, laat maar gebeuren, ik maak mij er niet druk om. Hoe je het wendt of keert, mind control is momenteel aan de orde van de dag. Er is op geen enkel vlak nog sprake van objectiviteit. Je weet niet of je de overheid nog kunt vertrouwen. Of je buurman, bij wijze van spreken.

Waarom raken we onze houvast kwijt

Toch gebeurt dit niet voor niets. Voor alles is een reden, weten mensen die in spiritualiteit geloven en er naar leven. Het universum laat van zich horen en heeft met een ieder het beste voor. Ook nu. Wie weet moest de boel op zijn grondvesten gaan schudden. Soms weet je de reden niet. Zeker niet in tijden van mind control. Tegen je wil in moeten gaan functioneren, je vrijheid moeten inleveren. Niet meer kunnen doen, zoals je gewend bent, we staan er midden in.

Het is een vorm van indoctrinatie, narcisme, obsessief mensen ergens toe aan willen zetten. En als je daar gevoelig voor bent, omdat je ruggengraat nog niet erg sterk is. Heb je het heel zwaar. Toch, kun je deze periode van hersenspoeling ook op een andere manier gaan zien.

Belconsult Paragnost Eddie

Belconsult bij Paragnost Eddie

Is mind control desastreus of bevrijdend

Is het echt desastreus of zou het juist bevrijdend kunnen zijn? Beeld je eens in dat jij nu met jezelf op compleet losse schroeven staat. Alles waarvan je dacht dat het waarheid was, twijfel je nu over. Dit zet je tot nadenken aan, maar ook tot nader onderzoeken. Hierdoor ga je je kennis verrijken. Ga je nadenken over jouw toekomst.

Dat kan dan zomaar betekenen dat de mind control die ze nu op ons willen uitoefenen, juist heel veel mensen wakker kan maken. Wakker maken in de zin van, dat waar je tot op heden niet nadacht en stilstond hoe of je je leven leefde. Dat, doordat mind control wordt toegepast, dat wel gaat doen.

Bel eens met een consulent van Paragnost Eddie

Als je gewoon eens belt of chat met een spiritueel consulent van Spiritueel Steenwijk, word je ineens heel veel wijzer. Die leggen je uit wat er gaande is. Waarom het gaande is en wat jij er zelf mee kunt. Hoe je je ruggengraat sterker kunt maken.

Mediums en paragnosten van Paragnost Eddie hebben een ongelooflijk goede visie op wat ons nu overkomt. Zij hebben dit jaren geleden al aan zien komen. Ze waren er op voorbereid. Zij staan nog met de laarzen in de klei hoor. Die laten hun brein niet hersenspoelen, door niets of niemand. Ook niet door zichzelf.

De kracht van spiritueel consulenten van Paragnost Eddie

Dat is de kracht van de spiritueel consulenten van Paragnost Eddie. Ze vertellen je graag hoe jij dat ook voor elkaar kunt krijgen. Want ze realiseren zich terdege, dat de tijd waarin we nu leven voor velen geen pretje is. Die kunnen vastlopen, hun brein neemt het van ze over. Want dan raak je jezelf kwijt. Voorkom dat door enerzijds gewoon een keer te chatten of te bellen met de consulenten van Paragnost Eddie. Anderzijds je er zelf bewust van te zijn.

Belconsult Paragnost Eddie