Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe gaat mijn toekomst er uit zien

Hoe gaat mijn toekomst er uit zien?Hoe gaat mijn toekomst er uit zien? Een veel gestelde vraag aan mediums en paragnosten van Paragnost Eddie. We willen maar al te graag weten wat ons te wachten staat. Terwijl we diep in ons hart ook allemaal heus wel weten, dat niets vaststaat. Maar toch. Vertel het mij maar.

Kaarten leggen voor een toekomstvoorspelling

Vaak worden dan kaarten gelegd, als de Lenormandkaarten of de Tarotkaarten. Die kunnen een zeer goede toekomstvoorspelling doen. Zo ook vandaag, werd een medium van Paragnost Eddie geraadpleegd door iemand die 3 vragen stelde.

Hoe ziet mijn toekomst er uit financieel. Mijn toekomst met mijn dochter en met mijn vriend. Invoelend op haar energie, zag het medium dat deze vrouw niet in haar kracht stond. Bang was voor haar eigen toekomst en die angst haar verlamde vooruit te komen.

Het medium gaf aan dat het financiële zeker goed gaat komen. Een zucht van verlichting. Maar de mediums van Paragnost Eddie laten het niet bij dit antwoord. Dit is veel te kort door de bocht. Ze benoemen ook hoe de energie van de cliënt aanvoelt. Toen het medium dit voorspiegelde, werd dit door clientèle beaamt.

Voor onze toekomst hebben we een eigen verantwoordelijkheid

Dit was een mooi moment, om deze cliënt te wijzen op haar eigen verantwoordelijkheid. Als je angstig bent en je hebt wel een heel mooi plan in je hoofd, maar je begint er niet aan door die angst. Dan kun je vragen of er een financiële verbetering komt in de toekomst. Die komt er alleen als jij je over je angst heen zet.

Daar heb je wel gelijk in. Er komt inderdaad niets uit mijn handen. Zolang je niet geloofd in jezelf, blijf je zitten en wacht je eigenlijk op een wonder. Dat wonder ben jij, gaf het medium aan. Er begon iets te gebeuren. Er werd iets wakker geschud. Ja je hebt eigenlijk wel gelijk. Ik zie nu wat je bedoelt. Hoe gaat mijn toekomst er uit zien, is wat ik zelf voor stappen zet.

Als ik zelf niet doe, verandert er niets

Er komt geen financiële verbetering als ik zelf niets doe! Inderdaad, beaamde het medium. Dit was een mooi inzicht en op een hele mooie manier aan deze cliënt voorgespiegeld. Ze begreep nu dat zijzelf de verandering is en de vraag naar de toekomst financieel niet los gezien moet worden van haar eigen acties.

Het is de angst waaruit we leven dat we niet durven voluit te leven

Ik ben bang hè. Ja, dat ben je en die angst zorgt er voor dat er niets uit je handen komt. Pak je spullen en ga aan de slag. Je, echt hè. En laten we dan nu eens naar je vriend kijken. Daar ben je financieel afhankelijk van. Heb je door in welke vicieuze cirkel je zit?

Nee, gaf ze aan. Jij maakt je klein richting je vriend, omdat hij je financieel ondersteunt. Ja, nu zie ik het. Dat kleinmaken heeft effect op de relatie, die is daardoor niet gelijkwaardig. Het gevolg hiervan is ook dat zowel jij als je vriend voelen dat er tussen jullie in iets instaat.

Ja dat klopt, dat voel ik ook. Mooi dat je het voelt, nu weet je ook waardoor het komt. Jullie zijn 2 volwassen mensen, die allebei een keuze hebben gemaakt. Maar is die keuze wel bewust gemaakt? Hoe bedoel je dat? Kijk, jij maakt je klein, omdat je vindt dat je van hem afhankelijk bent. Daarmee geef je hem een bepaalde macht. Die hij misschien helemaal niet heeft en wil, maar jij er wel bij invult.

Je wordt geholpen

Hij heeft ook een keuze gemaakt, jou financieel te ondersteunen. Als je dit doet, dan betekent dat toch dat jullie allebei er niet onder moeten gaan lijden! Je mag toch aannemen dat we die keuze maken met gezond verstand. Niet om daarmee een ander te manipuleren.

En dan, zegt het medium van Paragnost Eddie, wil jij je toekomst weten. Wat ik begrijp. Alleen kijk eens in welk spinnenweb jij je hebt gemanoeuvreerd, die er helemaal niet is. Die je zelf bedenkt vanuit de angst. De cliënt moest lachen, ze begreep de boodschap maar al te goed. Ik moet zelf die toekomst gaan creëren hè. Kan het aan jou wel vragen, maar heb niets aan dat antwoord als ik zelf geen stappen zet. Je weet in ieder geval nu dat die mooie toekomst er wel komt en hoe je er komt.

Hoe gaat mijn toekomst er uit zien, zet stappen voor jezelf en kies voor hulp door een medium of paragnost. Welke stappen het beste zijn.