Paragnost Eddie en Consulenten

Krachtige vrouw Angstig meisje

Onder veel krachtige vrouwen zit een klein angstig meisje verscholenKrachtige vrouw Angstig meisje. Onder veel krachtige vrouwen zit een klein angstig meisje verscholen. Je herkent ze vast, die vrouwen die krachtig zijn. Ze zien er stralend uit, al zouden ze in vodden lopen. Ze stralen iets uit. Net alsof ze het leven compleet in de hand hebben. Dat zou jij ook wel willen. Jaloerse gevoelens voel je niet, eigenlijk gek. Want je ziet ook wel vrouwen lopen, waar je bij denkt. Ga jij eens in je schoenen lopen in plaats van er naast.

Je ziet en voelt het verschil

Er is een duidelijk verschil tussen beide types. Je voelt dat, je weet dat. Bij die krachtige vrouw heb je een fijn gevoel. Bij de ander heb je een naar gevoel. Hoe kan het dat de ene vrouw zoveel kracht uitstraalt en de andere vrouw. Ook al ziet die er perfect uit, bij jou gevoelens oproept. Dat je niet met die vrouw zou willen ruilen. En met die krachtige vrouw wel?

Een echte krachtige vrouw is met zichzelf in balans

Die krachtige vrouw is met zichzelf volkomen in balans. Haar kracht, is de liefde voor zichzelf en dat is wat jij voelt. Daarom is er ook geen enkele sprake van jaloezie of afgunst. Ben je met deze vrouw in gesprek, gaat het vloeiend. Je voelt je compleet op je gemak. Ook durf je alles te zeggen, je bent jezelf. Je hoeft je niet mooier, of beter voor te doen. Ook niet je onderdanig te maken. Het lijkt alsof deze vrouw jou haar kracht doorgeeft, die ze uitstraalt. En dat doet ze ook.

Haar kracht bespreken

Als je deze krachtige vrouw beter leert kennen, zal haar kracht vast en zeker een keer ter sprake komen. En ze schroomt niet er iets over te vertellen. Ze is er een open boek in. Puur, eerlijkheid en waarheid spreken dat is haar kracht.

Je komt erachter dat ze niet altijd zo is geweest, juist niet. Haar jeugd was een aaneenschakeling van teleurstelling, weinig liefde. Waardoor ze zich klein heeft gemaakt, onzichtbaar, een muurbloempje. Hoe kan het dan dat ze nu zo in die kracht staat? Ze kwam erachter dat ze vanuit de angst leefde. Dat ze bij elke stap die ze zette, zich afvroeg. Kan ik dit wel, mag ik dit wel. Doe ik het wel goed genoeg. Ben ik het wel waard.


Belconsult Paragnost EddieKlik op de telefoon om naar Paragnost Eddie te gaan voor een betrouwbaar spiritueel belconsult


Van angst naar kracht

Door zo in het leven te staan, raakte ze alles kwijt. Ze was naïef, ze dacht door alles te geven wat ze in zich had, dat het juiste was. Maar het tegendeel bleek waar te zijn. Toen heeft ze met zichzelf een deal gesloten. Dit nooit meer. Maar hoe dan wel!

Dat wist ze niet, dat moest ze gaan ondervinden. Ze is zich gaan ontwikkelen, veel gaan lezen. Bellen met spirituele hulpverleners van Spiritueel Rotterdam. En ze begon door te krijgen wat ze miste. Die kracht. Toen was ze er nog niet. Ze moest van haar angsten af om bij die kracht, die eigenliefde te komen. Ook daar hebben de kanjers van Spiritueel Rotterdam bij geholpen. Ze had soms meerdere gesprekken per week.

Waarom moeten we eerst zoveel pijn meemaken

Ze wilde het snappen, begrijpen. Waarom ze eerst zo angstig was, afwachtend, verzorgend, zichzelf wegcijferend. En inmiddels snapt ze het maar al te goed. Waar ze vroeger dacht, ik tel niet mee, weet ze nu. Ik tel pas mee, als ik mijzelf belangrijk vindt. Daarvoor heeft ze ook geleerd, nooit meer zich door welke angst dan ook te laten leiden. Want ze kreeg door, dat ze dan ging lijden en zichzelf daarmee de kracht ontnam. Krachtige vrouw Angstig meisje.

Wat ze toen ook leerde was dat ze eigenlijk nooit echt de waarheid had gesproken, terwijl ze juist dacht altijd zo eerlijk te zijn. Ze gaf nooit aan iemand tegenspraak. Ook zei ze nooit wat ze zelf fijn vond. Ze liet alles toe en gebeuren. Ook door die angst waaruit ze leefde.

Ze sprak daar uitgebreid over met medium Claire van Spiritueel Rotterdam. Die heeft haar geleerd hoe ze wel de waarheid ging spreken. Die leerde haar naar haar gevoel te gaan en dat uit te spreken. Toen begreep ze, nu spreek ik waarheid. Ze heeft het angstige meisje omgetoverd in een krachtige volwassen vrouw.

En die kracht die straalt ze nu uit en tezamen met haar waarheid, voel jij je veilig en vertrouwt bij haar. Ze zal jouw vertrouwen ook nooit en te nimmer beschamen. Ze zal altijd duidelijk, puur en eerlijk naar je zijn. Als ze het ergens niet mee eens is, hoor je het ook. Maar, de manier waarop ze het brengt, voel je je op geen enkele manier door afgewezen of aangevallen. Dat is de kracht van deze krachtige vrouw!

Belconsult Paragnost Eddie