Paragnost Eddie en Consulenten

(E-consult) winkel

E-consult Paragnost EddieE-consult van een paragnost of medium van Paragnost Eddie. Ook al is bellen met een spiritueel consulent heel fijn. Er kunnen momenten zijn dat het niet uitkomt. Of dat je bellen zelf niet zo fijn vindt. Dan is er ook nog altijd de mogelijkheid van een E-consult.

Hoe vraag je een Emailconsult aan
  1. Registreer je bovenaan bij dit icoon
  2. Nu heb je een account aangemaakt
  3. In dit account voor 25,- credits aanschaffen
  4. Kies een van de consulenten uit die het behandelen van een E-consult in behandeling nemen
  5. Stel je vragen
  6. Upload eventueel gratis foto mee
  7. Verzend je emailvragen, maximaal 2
  8. Binnen 2 dagen antwoord
  9. Het antwoord vind je terug in je account bij Paragnost Eddie

Het aanvragen van een e-mailconsult heeft zijn voordelen: Je mag jouw vraag stellen wanneer jij dat wilt en nadat je een e-mail terug heb gekregen.  Kun je deze net zo vaak lezen, als je daar behoefte aan hebt. Op de momenten dat het jou uitkomt!! Zo hoef je niet meer na te denken, wat een medium of paragnost toch weer allemaal vertelde. Tijdens een spirituele belconsult.

Spelregels aanvragen emailconsult

Wil je bij een Email consult aanvraag je volledige naam/leeftijd melden. En ook de namen en leeftijden van anderen waar jij wellicht vragen over stelt. en voor een beter resultaat een foto. Die je gratis kunt meesturen.

Vraag je per vergissing een Emailconsult aan bij een medium of paragnost die niet hierin is gespecialiseerd. Dan wordt het e-consult doorgeschoven naar de consulent die hierin wel gespecialiseerd is. Als door omstandigheden het email consult niet beantwoord kan worden door de gekozen consulent. Dan word het email consult automatische doorgeschoven naar een andere consulent.

Consulenten die het emailconsult beantwoorden, zijn zelf verantwoordelijk voor het consult. Hierin hebben wij van Eddie.eu geen inspraak en verantwoordelijkheid. Terugbetaling, teruggave en vergoedingen zijn uitgesloten!! Zie nr 3 van Algemene Voorwaarden!!

Wij proberen jouw vraag binnen maximaal 2 dagen te beantwoorden na ontvangst van betaling.

Met het aanvragen van het email consult accepteer je de Algemene Voorwaarden.

Medium Kaatje
Beschikbaar
Box 31: Medium Kaatje
Helderziend-horend , kaartlegging algemeen, jaar, kwartaal, liefde/ werk, rechtbank , Spirituele ontwikkeling "tweelingzielen" Contact gene zijde +40j ervaring  
Medium Enya
Beschikbaar
Box 71: Medium Enya
Hallo lieve mensen ik ben helderziend, helderwetend, heldervoelend medium, paragnoste gespecialiseerd in tweelingzielrelaties,...
Bob
Beschikbaar
Box 80: Bob
Helderziend, -wetend en -voelend. Dankzij lijntje met ‘de thuiswereld’ heb ik een zeer hoog bewustzijn over wat er werkelijk speelt op aarde.
Mary
Beschikbaar
Box 84: Mary
Medium, multi-dimensionaal paragnostisch therapeut, healing, helderziend, -voelend, -wetend.. Kaartlegging, reading. Gidsen, healing. Voor al uw vragen/advies help u graag verder.
Claire
Offline
Box 04: Claire
Zeer sterk invoelend medium. Verschaf helderheid elke situatie. Wijze raad, toekomstprognose, allround coach, kaartlegging, helderwetend-voelend, liefdesvragen, persoonlijke groei.
Emy
Offline
Box 30: Emy
Begrijp je behoefte aan diepgaande inzichten en heldere antwoorden? Je bent hier op de juiste plek. Welkom.
Medium Francis
Offline
Box 35: Medium Francis
Medium-paragnost Francis. kan op afstand healingen geven. Met haar helder voelend, ziend, en horendheid kan zij uw twijfels wegnemen
Rosa
Offline
Box 38: Rosa
Helderwetend, intuïtief paragnoste en tarotiste geboren in Roemenië. Voor oplossingsgerichte gesprekken met betrekking tot relaties op zielsniveau, werk..
Medium Noa
Offline
Box 56: Medium Noa
Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Kaartlegster Galina
Offline
Box 87: Kaartlegster Galina
Ik ben 40 jaar ervaren kaartlegster. Ik ben helderziend en heldervoelend. Geef goed advies op zakelijk gebied, relatie...