Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Paragnost Eddie & Consulenten

Medium Fay

Dankjewel voor je insteek. Op een heldere, vlotte en positieve manier heb je mij kracht gegeven om met heel moeilijke dingen verder te kunnen

Medium Miranda

Lieve Miranda, super bedankt weer voor het fijne gesprek van afgelopen vrijdag. Je hebt gelijk ik hoef niet te gaan zitten wachten en kan en mag gewoon lekker doorleven en leuke gezellige dingen gaan doen. Hoef mijn leven niet stil te zetten dat doet hij ook niet.
Ik ga je advies ter harten nemen en ga mijn leven weer met. positieve tijd vullen.
Zonder de vraag gesteld te hebben, heb je mij een antwoord gegeven op een heel belangrijk punt in mijn leven……………moet ik stoppen met mijn hobby. Heb nu voor me zelf een keuze gemaakt ik ga gezellig verder ondanks de persoon die daar aan vast hangt !!!
Dankjewel lieve Miranda voor al he goede adviezen en inzichten

Medium Mieke Moon

Hoi Mieke Moon,

Helaas was mijn tegoed op! Maar wil je langs deze weg dank zeggen voor het gesprek, je woorden. Het deed mij goed en ook belet om te handelen. Ik laat je woorden bezinken. NB: ook dank aan jouw gidsen.

Medium Miranda

Soms heb je even geen zin in coaching, een luisterend oor of spiegel, maar gewoon een meszuivere voorspelling, die je in de moeilijke fases helpt. Een voorspelling creëert geen verwachting, maar stelt de navigatie zuiver, zodat je op het juiste moment met de juiste bagage arriveert.. dank Miranda hou je vooral scherp op je gidsfunctie daar ligt jouw tomeloze kracht !

Medium Angelique

Dankjewel voor de reading. Ik hoop echt dat het geluk er eindelijk mag komen voor mijn man en dat hij een goed nieuw begin kan maken. En ik ben heeeel benieuwd wat de reis zal zijn.
Fijn consult, dankjewel.

Medium Lola

Had net een consult met medium Lola.
Ze had alles werkelijk goed, voor dat ik ook iets over mijzelf vertelde!
Ze gaf nog enkele voorspellingen en dat zal nog uitwijzen of dat werkelijk uitkomt.
Voor alsnog alles klopte en ze gaf mij ook nog even motivatie om door te gaan met alles.
Dank, had ik net even nodig!
Super en dank je wel medium Lola!!!

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,
Ik heb je enige tijd geleden gebeld en nu had ik je nodig voor mijn werk maar jij kreeg iets wat belangrijker was voor mij door en we hebben dat eerst besproken. Dat heeft me weer mijn ogen geopend, de spijker op zijn kop geslagen en zoveel inzichten en geruststelling hierdoor gekregen van jou. Je bent voor mij de beste en je komt meteen tot de kern zonder vragen.
Dank je wel Heleen. Ik bel je over een tijdje weer.
Liefs

Medium Eefje

Beste Eef,
Je bent topper en je blijft volhouden in je voorspelling. Iedere keer kwam uit. Je zei altijd komt goed tussen ons(M&M) en ik vertrouw erin
Veel liefs,
M&M

Paragnost Thea

Thea heeft mij een heel mooie healing gegeven; werd er emotioneel van en ik heb echt iets kunnen loslaten wat ik moest loslaten. Bedankt Thea!

Medium Mathilda

Mathilda wist precies een persoon bij de kern te beschrijven. Ook het gedrag wist ze direct te benoemen. Hierdoor ben ik weer een stap verder. Hartelijk dank!

Medium Petra

Nuchter en doortastend, lekker relativerend en ook nog rake voorspellingen. Echt iedereen heeft af en toe een vleugje Petra nodig in zijn of haar leven!

Medium Mieke Moon

Lieve Mieke
Ik ben weer onder de indruk van je glasheldere reading.
Je bent er altijd voor me en ik dank je oprecht wat je voor mij betekent.
Kus
Jana

Medium Doortje

Een paar dagen terug heb ik een bijzonder gesprek met haar gehad. Doortje is echt goed. Het gaf me inzicht en rust.

Medium Barbara

Lieve Barbara, elke keer weet je me weer tools en inzichten te geven die me verder helpen. En me net weer verder te helpen met de man met de kapotte scooter. Dank je wel voor de vele mooie gesprekken, en je zuivere, positieve en liefdevolle werkwijze.

Medium Eefje

Lieve Eefje,
Dank je wel lieve schat voor ons gesprek van vandaag. Wat moet ik zonder jou beginnen, je weet als geen ander hoe zwaar ik het heb,op dit moment, en mijn vertrouwen mij in de steek wilt laten. En toch na een lang gesprek met jou weet jij me weer rechtop te krijgen en het vertrouwen te behouden. Ik kom echt woorden tekort Eefje om je te zeggen hoe dankbaar ik ben met jou en wat je voor mij betekent. Hoe je mij bijstaat en mij weer de moet in spreekt. Dank je wel lief mens. Je bent zo puur als diamant en zo eerlijk als goud en zo waardevol als een parel, die ieder mens bij zich wilt hebben. En toch heb ik vandaag een berichtje van hem ontvangen. Dus gelijk heb je het komt. Dikke knuffel van Maureen

Medium Eefje

Lieve Eefje,

Een tijdje geleden had ik je gevraagd of je naar mijn werk situatie kon kijken.
Je had destijds voorspeld dat ik mijn plaatsing op een betreffende functie en locatie door zou gaan, dit is inderdaad gelukt. Je voorspelling is uitgekomen!
Dank je wel! Min

Medium Chantalle

Lieve Chantalle ,

Ik heb je laast gesproken over een man, dat ik contact meehad.. ik heb zelf door situatie contact met hem verbroken.. ik kon niet met zo situatie omgaan was te pijnlijk voor mij.. had nooit zo gewild maar ik moest wel.. toen heb ik jou gebeld en jij hebt gezegd hij zoekt weer contact dit houd hij niet vol.. en echt Chantalle , na 2,5 maand heeft hij weer contact gezocht.. je had wel gelijk , en hij wil morgen mij zien.. xxx

Medium Celisa

Beste Celisa, wat ben jij goed!!! Je bent zo zuiver!! Weet en voelt dingen aan zonder dat ik enige informatie geef!!
Je stem geluid werkt ook zeer kalmerend! Je bent zeker een aanrader.
Zoals ik al zei, je hebt er echt een klant bij!

Dikke knuffel shelly

Paragnost Heleen

Heleen,

Elke keer weer kun jij precies voorspellen wat er gaat gebeuren of het nu is wat ik wil horen of niet, de waarheid vertel jij. Sinds ik je bel zijn al jouw voorspellingen altijd uitgekomen.

Bedankt..

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,
Ik spreek je nu al een hele tijd, de dingen die jij voorziet die ik nog niet wist… is gewoon te bizar voor woorden!!
Ik ben heel nuchter en jij zegt ook altijd tegen mij wacht het even af als je het nog niet kan plaatsen of houd het in je achterhoofd.
Je zag al een tijdje geleden dat het niet goed ging met mijn hond je zag een gezwel in der hoofd, op het moment dat jij dat zei kreeg je erge pijn in je hoofd! Vandaag zijn we bij de dierenarts geweest en de scan heeft bevestigd dat ze jammer genoeg een hersentumor heeft.
Ook had je het over haar motoriek ook dat kon ik niet plaatsen volgende dag gebeurde het al.
En zo zijn er tal van dingen die er gebeurd zijn. Dank je wel voor je begeleiding en je steun ik ben je hiervoor erg dankbaar.

Liefs je collega

Medium Paul

Hoi paul
Ik heb je gisteren gesproken ..je nam me mee op een bijzondere reis ..dank je voor je hulp en de rust die je gegeven heb…topper!

Medium Barbara

Dank je wel Barbara voor je mooie consult net 20.45 , dan weet je wel wie ik ben
Sorry mijn credits waren op, ben een stuk gerustgesteld. Ik laat het je weten zodra het allemaal weer soepeltjes verloopt. Je bent super

Groetjes 20.45 T

Medium Enya

Medium Enya, jij bent en blijft mijn topper. Er zijn zoveel voorspellingen correct uitgekomen en ook de juiste periode altijd. Alleen het stukje van mijn tweelingziel daar moest ik nog geduld mee hebben van jou. Maar ook dat zou goed komen zei jij. Nog voor de zomerperiode. Ik wil jou mede delen lieve Enya ook hierin zat jij er echt niet naast mee. Zo verrast deze week is ook deze voorspelling uitgekomen wij gaan nu als stelletje samen verder. Mijn geluk kan niet op. Vele malen dank voor jouw steun goede adviezen en gave. Veel liefs, Amanda

Medium Fleur

Ik bel Fleur echt al jaren. Is heel duidelijk en dat vind ik fijn! Geen langdradig gedoe, maar duidelijke taal. Zegt wat ze ziet, niet wat je wil horen. Dank je wel dat ik je altijd mag bellen! Groetjes en knuffel van een trouwe fan

Paragnost Rosalia

Lieve Rosalia..
Bedankt voor dat je er voor me bent! Heb een hele moeilijke tijd gehad en ben er nog niet maar door jou leer ik accepteren, vertrouwen te houden en rustiger te worden in de situatie waar ik in zit! Ben je zo dankbaar en vooral heb je gelijk.. al vind ik het allemaal moeilijk, je krijgt wel gelijk!
Heb nog een weg te gaan maar met jouw steun trek ik het beter, want weet dat je uiteindelijk toch gelijk krijgt!
Lief …

Ron Los

Wederom iets van u dat is uitgekomen meneer Ron. U zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken omdat ik zeker wat van hem zou horen omtrent die nieuwe baan en guess what… Vannacht toen ik al sliep stuurde hij een appje waarin hij liet weten nog niks gehoord te hebben. Ik heb er gelijk op gereageerd vanmorgen en gezegd dat ik echt voor hem duim omdat ik weet hoe graag hij dit wilt. Kort geappt en ik voel me daardoor nu heel erg blij en tevreden. Ik probeer nu ook vaker bewust alles los te laten en mezelf en iedereen te vergeven uit mijn verleden en heden zodat ik geen last meer heb van die energetische rugpijn en alle andere mentale pijntjes.

Medium Fleur

Fleur, ik ben zo blij met je!! Ik heb je in de loop van een aantal jaren vaker gebeld en iedere keer komt uit wat je me verteld hebt. Zo heb je me stap voor stap geholpen en nog. Je ziet letterlijk en figuurlijk helder hoe het in elkaar steekt en zo help je me ontrafelen, bakt geen zoete broodjes maar zegt het zoals het is. Je hebt me ook geleerd naar mijn eigen stuk te kijken waar ik je heel dankbaar voor ben. Wanneer ik er even door heen zit, geef jij weer mij weer helderheid en moed. Dank je wel!! Evelien

Medium Sonja

Hai sonja bedank voor uw gesprek en hulp iedere keer dat ik uw bel zegt u steeds het zelfde de laatste keer dat uw zei dat hij binnen 2 weken contact zou opnemen is ook al gebeurdt nou nog af wachten op de rest wat u zei dus ben ik nu geduldig en afwachtend wat er nog gaat gebeuren tussen mij en hem nog maals bedankt voor uw hulp vriendelijke groet Edith

Paragnost Sharonne

Lieve Sharonne,

Ik spreek je nu al een paar maanden gedurende mijn voogdijzaak. Je hebt me echt geholpen uit de nachtmerrie waar ik in zat waarin de hele wereld tegen mij was gekeerd. Je hebt me de kracht gegeven om uit mijn slachtofferrol te stappen en het heft in handen te nemen en ik heb de grootste overwinning mogelijk behaald. Ik heb volledig voogdij over mijn kinderen!!!! Mijn kinderen zijn uit de macht van mijn psychopathische ex!!! Ze zijn eindelijk veilig!!!!!! Ik ben je voor de rest van mijn leven dankbaar.
Dikke kus en ik spreek je gauw. Liesbeth.

Kaartlegster Galina

Na een gesprek met jou voel ik mij beter. Krijg meer vertrouwen en probeer mijn onzekerheid los te laten!
Jij weet alles precies te omschrijven en krijg ik alles weer op een rijtje! Na vaker bellen blijf je bij hetzelfde verhaal, dit geeft mij rust. Bedankt en ga hard werken aan mijn zelfvertrouwen..lukt het niet neem ik contact met jou op! Xxx

Ron Los

Ff een speciaal kort bedankje voor meneer Ron Los vind ik wel meer dan op z’n plek. Het maakt niet uit hoe vaak ik hem ook bel en dezelfde vraag/vragen stel, hij wordt nooit moe van mij of verveelt ook nooit van mij. Soms word ik er zelfs helemaal emo van. Zoveel liefde, warmte en begrip dat dit medium heeft. Gewoonweg onvoorstelbaar. En zijn engelengeduld niet te vergeten natuurlijk. Sorry dat ik zo ongeduldig ben hoor meneer Ron. Ik weet immers intussen al dat alles wat u voorspelt vroeg of laat toch wel uitkomt. Ik zal vast wel heel gauw terug kijken op deze periode en lachend aan u denken. Mijn excuses dat ik u soms helemaal gek maak met mijn ongeduldigheid. Nogmaals bedankt voor al uw begrip en engelengeduld. Het is altijd weer een hart onder de riem na u gesproken te hebben. Ik kijk uit naar uw voorspellingen en houd u uiteraard ook op de hoogte van alles. Ik heb er zoals altijd het volste vertrouwen in. God bless en duizendmaal dank,

Judy

Medium Layla Ki

hoi Layla

even een berichtje van mij het berichtje kwam direct na ons gesprek hoe het ook kan lopen allemaal hij stond op het vliegveld en heeft het erg druk gehad hij belt me morgen…. het zit goed en dat is belangrijk en dat zei jij ook dat wij naast elkaar liggen in de kaarten.

Dank je wel Layla je bent een topper!!

groetjes Monique

Medium Chantalle

Lieve Chantalle

Dankuwel voor het geduld maar daar hielp jij mij bij en nu een anderen baan zoals je al zei!. Dankuwel nogmaals kon ik je de bloemen maar echt geven

Liefs

Lx

Ron Los

Hallo Ron, elke keer als ik je bel dan blijf je bij hetzelfde verhaal, het geeft mij rust en de bevestiging van wat ik zelf eigenlijk al heb gedacht. Bedankt voor je luisterend oor en probeer vast te houden aan mijn goede gevoel, zodat ik je niet steeds hoef te bellen! liefs van diegene die moet leren loslaten….

Medium Eefje

Lieve Eefje,
Dank je voor jou!
Wat zou ik zonder jou moeten?
Een topper ben jij!
Zo zuiver!
Ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen.
Heel veel liefs van mij.

Medium Barbara

Lieve Barbara zo fijn dat ik weer heb gesproken. Ik vind je de beste op deze lijn
Zo zuiver en je uitleg in alles bijzonder
Ik bel je gauw weer groetjes liefs rita.

1 128 129 130

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *