Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Rob Nijland

Sorry Rob, de verbinding werd verbroken, had mijn plafond bereikt bij de provider! Bedankt voor je inzicht, hoop dat het nu ook echt beter wordt tussen ons en dat ik nog op vakantie ga! Gr, N

Medium Joze

Beste Joze, ik ben blij jou gesproken te hebben. Ik vind jou zo to the point, geen lange verhalen. En je had goed nieuws voor mij over een relatie in de dop…. Je wist zelfs dat het etentje dat ik had met de bewuste persoon erg leuk was. Vond ik erg sterk! En dan het vooruitzicht om weer naar een specifiek eiland te gaan, deed mij erg goed. En je hebt een prettige stem, relaxed.
Bedankt voor prettige consult.

Medium Eefje

Lieve Eefje ,hartelijk voor u eerlijkheid en oprecht zuivere antwoorden. Ik heb zoveel mediums paragnosten gesproken met vele verschillende uitkomsten op mijn vragen op anderen lijnen . Eindelijk heeft U mij helderheid en inzicht gegeven op mijn vragen.ik voel mij beter en nu wachten wanneer het zal gebeuren .lieve groet Rosita

Medium Helen

Helen is the real deal. Zij voelt situaties feilloos aan en wat zij aangeeft klopt elke keer weer.
Je hoeft niet veel informatie te geven en zij kan je precies vertellen hoe en wat.
Ik sta elke keer weer versteld van de informatie die ik krijg. Ook wanneer ik twijfel over situaties weet zij op een kalme manier zaken in perspectief te brengen.
Ik zou niet twijfelen en Helen bellen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Paragnost Alieda

De onder water gehouden bal is een metafoor die bij me zal blijven, Alieda!
We spraken over het boek dat je in het vliegtuig kreeg aangereikt al die jaren geleden, wat je leven heeft veranderd. Ik heb het meteen opgezocht en toen ik de naam van de auteur zag ging me een lichtje op. Meer dan 20 jaar geleden heb ik voor mezelf dit boek in gebonden versie gekocht. Gek genoeg is het nooit uitgepakt of gelezen, het stond gewoon in mijn kast. Toeval bestaat niet, inderdaad…

Medium Joze

Lieve Joze, wat fijn dat ik je te pakken kreeg. Qua timing kon het echt niet beter. Bedankt voor het goede en fijne gesprek. Je bent heel zuiver in dat wat je mag en kunt doorgeven. Het was zeer verhelderend en geruststellend. Fijn dat je dingen kon bevestigen, maar vooral dat je dingen kon aanvullen. Dat laatste biedt mij weer nieuw perspectief en bevestigt dat mijn keuzes en gevoel kloppen. De rust is bij mij direct weer ingedaald. Ik blijf vol vertrouwen en heb geduld. Ik zal je op de hoogte houden.
Liefs Cinthya

Lieve mensen, ik heb 2 dagen een telefoonstoring gehad door een 3 daagse muziekfestival dat in mijn gemeente plaats vind en waarbij een kabel geraakt werd en 2 dagen mijn telefoonlijn niet actief was, heden namiddag is het probleem gelukkig opgelost.
Ik wil mij excuseren voor het ongemak, jullie kunnen me terug bereiken en met veel liefde wil ik jullie helpen waar het nodig is.

Lieve groeten,
Angelia

Medium Hannah

Lieve Hannah, hartelijk dank voor het heldere en eerlijke gesprek.

Medium Angelia

Lieve Angelia, van dag dat ik U belde ,ondertussen 9 jaar geleden,voorspelde u mij dat het bedrijf waar ik destijds werkte ging stoppen; Ik geloofde dit niet, echter paar weken later kregen wij te horen dat het bedrijf effectief ging stopzetten. Sedertdien blijf ik u regelmatig bellen en telkens komen de voorspellingen(je geeft eerlijk aan positief of negatief) uit. Ik blijf naar u bellen,wil u bij deze bedanken voor de eerlijke en corecte antwoorden en de juiste inzichten. Je bent een Engel . Liefs Anne

Medium Margret

Lieve Margret

Ik heb je vanmorgen gesproken. Dit was bijzonder. Nu een paar uur op gekauwd en wil je bedanken. Ik kan plaatsen wat jij zei. En voel mij gesterkt. Ik was al overtuigd van mijn gevoel maar ga er nu ook echt wat mee doen.

Nogmaals bedankt en ga je zeker nog een keer bellen.

Veel liefs maris

Paragnost Heleen

Lieve Heleen, wat een mooi en open gesprek hadden we net! Liefdevol, oprecht en duidelijk, dankjewel!! De laatste tijd ben ik behoorlijk lost geweest, ik loop mijn pad maar het is een bumpy road. Ons gesprek heeft me goed gedaan, ik blijf bij mezelf en zal m’n innerlijk kind met liefde omarmen. Time will tell what happens… Heel veel liefs!

Medium Chantalle

Voor Chantalle,

Lieve Chantalle, alvast van harte gefeliciteerd met je jou verjaardag💐💗 Ik ben hier speciaal om jou via deze weg felicitatie te wensen ik ben het niet vergeten. Ookal spreek ik jou nu zo weinig.
Hoop dat de bloemen en hartje in dit bericht ook wordt geplaatst.

Heel veel liefs van:(L) xx

Rustig aan

Medium Cecile

Dag Cecile,
Blij jou te hebben gesproken. Je gaf zo een mooi inzicht waar ik erg blij mee ben en dat mij ook vertrouwen geeft. Kort en bondig was jouw antwoord.
Dank je!!

Medium Helen

Dankjewel voor ons gesprek Lieve Helen..
1 een woord wauw.. Sprakeloos verder..

Veel Liefs van

De vrouw die zich heeft laten beïnvloeden door haar omgeving en die zichzelf moet gaan leren vergeven voor de destijds gemaakte keuze..

Liefs S

Lichtwerker Eline

Heel fijne en zuivere paragnost! Wist in korte tijd een duidelijk beeld te schetsen van mijn situatie evenals van de betrokkenen.
Lieve vrouw ook. Ik voel me door haar echt gezien, gehoord en gesteund. Je bent mijn rots in de branding Eline!
Ben blij je hier gevonden te hebben. Zodra ik wat meer weet bel ik je weer.
Wandelvrouw W.

Paragnost Heleen

Hallo lieve Heleen,

Ik ben onder de indruk van de dingen die je zei en de situatie met mijn kind waar ik je over belde.
Ik wilde het niet geloven maar de mensen die er ook mee van doen hadden en wat er heeft plaats gevonden, is mij nu spijtig genoeg duidelijk.
De nasleep die zou komen en de schuld.
Mijn vriend heb ik ook inmiddels weer gehoord en hij wilt er voor me zijn.
Ik moet dit voor jou achterlaten want alleen jij hebt me dit weten te vertellen.
Niet te bevatten nog allemaal maar ook versteld van jou gave.

Hartelijke groet, je weet wel wie.

Medium Angelia

Lieve Angelia, al acht jaar bel ik jouw, ik ben een groot fan van jouw, nog nooit heb je mij teleurgesteld, je voorspellingen, komen heel snel uit.
Je heb mij uit een donkere periode getrokken, daar ben ik jouw eeuwig dankbaar voor.
Veel liefs Claudia

Lichtwerker Eline

Dank je wel Eline voor ons gesprek. In deze moeilijke periode waar ik heen en weer geslingerd ben tussen angst en liefde, geef je de aanwijzingen om in mijn kracht te verblijven en te kunnen zakken, aarden verbinden vanuit het hart, waaruit het vertrouwen is dat ik de stappen zet die ik moet doen zodat mijn leven weer uit liefde ontvouwd zoals ik eigenlijk al in het leven stond. Het vertrouwen voor de goede uitkomst van het pakket waarin ik zit heb je me vandaag gegeven. Dank je wel. Ik spreek je graag op een ander moment als de wending zich ook heeft voltrokken. Een hartegroet, Veronique

1 204 205 206

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.