Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,

Bedankt voor de inzichten die je mij gegeven hebt. Ik had het enorm moeilijk met mezelf en wist me geen raad meer, Doormiddel van inzichten waar ik sta en hoe ik met mezelf vooral omga heeft mij nu de tools gegeven om door te kunnen. En daar ben ik je dankbaar om. Wie weet bel ik je nog een keer in de toekomst!!! Liefs Mariska

Ziener Kim

Kim: in 1 woord geweldig en top! je mag jezelf oprecht een medium noemen. Alles wat je zegt komt uit, ook de minder leuke dingen helaas. Je zit er nooit naast en je bent een topper in details en voorspellingen. Je geeft zoveel rust en vertrouwen. |Een gesprek met jou is zo de moeite waard.Ook onverwachte zaken geef je aan zodat je mij kunt voorbereiden op wat er gaat komen. Geen wonder dat je altijd in gesprek bent. Keep doing the good work, dat je nog veel mensen mag helpen met je gave. Liefs dikkiedik

Medium Laura

Wauw wat een waanzinnig consult met Laura. Zij snapt het. Duidelijke antwoorden, zonder enige informatie een goede weergave van de situatie, ben echt onder de indruk, recht voor je raap en daar heb je wat aan. Ze heeft me kracht gegeven om door te gaan en bevestiging gegeven van wat ik eigenlijk al wist. Ik weet dat toeval niet bestaat en het was dus ook niet toevallig dat ik haar aan de lijn kreeg. Ik heb weer vertrouwen in mijn toekomst en geloof me dat was ik al heel lang kwijt.

Medium Cecile

Cecile is ten alle tijden mijn steun en toeverlaat en zal altijd vanuit haar innerlijke rust reageren en je met raad en daad bijstaan hoe zwaar emotioneel de situatie ook is.
Vanuit haar liefdevolle hart is ze ook instaat om je te laten inzien wanneer jezelf niet een juiste keuze of beslissing hebt genomen, om je te laten inzien dat het misschien niet zo handig was om te doen of te zeggen.
Cecile is een liefdevol mens die altijd vanuit een objectief een eerlijk oordeel naar de situatie kijkt en je alle handvatten geeft om voor jezelf vooruit te kunnen.
Ik raad iedereen aan om waar je ook meezit Cecile te laten kijken naar de situatie en vanuit haar gevoel, voelt ze elke situatie of persoon precies aan.
Cecile je bent echt een topper!

Medium Enya

Hay Enya

Bij deze wil ik jou weer bedanken voor jouw engelengeduld en loepzuivere readings. Elke keer weer kippenvel puur omdat jij precies met de kop op de spijker slaat. Exact wat de gebeurtenis is wat mij even onrustig maakt. Jij vertelt de valkuilen zodat ik er dan weer op in kan spelen. En alles komt altijd vrij snel uit. Jij zegt het en het gebeurd. Heel bizar, maar ook heel erg mooi. Sinds ik jou spreek voel ik mij erg gesteund en weet ik dat het universum mij ook begeleid, want jouw voorspellingen komen elke keer uit in zeer korte tijd. Enorm,enorm bedankt lieve Enya en gauw tot hoors een dikke kus voor jou. XxxChantal

Paragnost Daniella

Lieve Daniella, je zat er bovenop! Je bevestigde wat ik voel. Kan ik toch ook weer op mijn intuïtie vertrouwen, fijn om dat te voelen. Ik ben weer gerust gesteld en heb weer vertrouwen in een goed verloop van omstandigheden.
Jij bent zo scherp en goed!
Knuf, An

Medium Chantalle

Chantalle… dank je wel voor je eerlijke reactie.. je bent altijd een enorme steun voor mij in moeilijke tijden.
Je voorspellingen zijn positief!
Zelfs over boer zoekt vrouw haha!!

Medium Gonny

Lieve Gonny, dank je wel voor de fijne gesprekken.
Jouw consulten, waarin je jouw helderziendheid combineert met de kaarten, geven mij duidelijkheid, rust en kracht. Ik ben blij met je concrete tips en de rustige, liefdevolle manier waarop je zaken brengt en uitlegt. En dan wordt er af en toe ook nog gelachen!

Medium Astrid

Ik had je vanmorgen gesproken om mijn werk geven die mij ontslag heeft in gediend 3 weken voor mijn verlof. Je zei dat het bij zakelijk was en dat ze aan haar zelf dacht, vanmiddag kreeg ik inderdaad de bevestiging van haar, ze zei nog ik jou probleem niet mijn probleem van maken en ze wilde geen oplossing komen om die 3 weken tegenmoet komen, vanmiddag had ik gesprek en heb gelukkig nieuwe baan gekregen.
Morgen nog even die andere sollicitatie afwachten, misschien krijg ik nog een baan bij waar bij ik lichaamlijk rustig aan kan doen.
Ik merk wel door al die stress van afgelopen 24 uur mijn lijf zeer doet, dus voor nu lekker rustig aan

Kaartlegster Galina

Reeds jaren een vriendin van onze familie. Iemand waarop je kan steunen. klaar, helder, eerlijk en komt steeds uit !

Medium Lola

Medium lola
Wat ben jij een heerlijk mens met een mooie energie.
Kort krachtig duidelijk en humor.
Jij was zo overtuigd dat de omslag kwam.
En is uit gekomen.alles tot nu toe.
Liefs van j

Lieve mensen,

Vandaag heb ik Jan & Wilma deel 1 geplaatst in het BLOG. Wekelijks zal ik een nieuw deel posten. Veel leesplezier gewenst!

Warme groet,
Medium Désirée Box 08

Medium Astrid

Hoi Astrid,
wat een verrassend gesprek!
Zoveel gehoord waar ik wat mee kan, top!
Ook erg gezellig gepraat, bedankt!

Rosa

Medium Roos

Hallo Roos, bedankt voor je bevestiging en uitleg. Fijn dat je me gerust hebt gesteld. Ik ga verder met de avondstudie en vh weekend naar de borrel
Dank je wel.

Paragnost Eddie

Ik ben er weer, operatie is goed gegaan, 3 omleidingen bij het hart, bedankt voor jullue kracht en licht en liefde

Medium Tony

Beste Tony,

Stuur je reiki op afstand!

X Anne Lou

Paragnost Ingrid

Ingrid bedankt! Fijn dat je op de lijn bent. Je bent een topper!

Paragnost Ingrid

Een goed gesprek gehad met Ingrid. Een rustige vrouw met een fijne stem. Zij wist helder over te brengen wat mij bezig houdt en hoe zaken zich kunnen ontwikkelen. Een aanrader, gr, jannie

Lieve mensen, Medium Eleonora heet jullie welkom op de Paranormale Beurs ‘ Eleonora’s Healing Happening’ op 21 Okt 2018!! as. zondag.
Parkhotel Horst Tienrayseweg 2, Horst in Limburg. Mooie lezingen, mooie locatie, bekende mediums 11.00 – 16.00uur. Hartegroet Eleonora

1 136 137 138

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *