Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Mathilda

Hallo Mathilde

Ik heb jou vorig jaar gesproken en alles wat je toen voorspelde was uitgekomen. Ik wou het niet geloven omdat het te pijnlijk was maar uiteindelijk had je gelijk en is het zo gegaan zoals je zei op relatievlak.. Ik heb je vandaag gesproken en je hebt mij weer voorspelling gedaan die heel mooi is voor de toekomst.. Je begon te vertellen over mijn oma en beschreef haar precies zoals ze is.. Mooie boodschap.. Ik raad ieder aan jou te bellen voor advies want je bent GOED. Bedankt en tot snel lieve Mathilde

Medium Cees

Beste Cees

Ik wil je bedanken voor je duidelijke uitleg. Het heeft mij geholpen om alles op een rij te zetten en duidelijk heid te krijgen in verschillende opzichten. Je bent direct soms komt het hard over, maar liever eerlijkheid dan erom heen gepraat. Als je geen antwoord ergens op weet zeg je het ook gewoon. Ik ben blij met mijn reading je hoort mij binnenkort weer.

Medium Faraz

Faraz je bent GEWELDIG!! Je ziet de dingen zuiver pikt gebeurtenissen op zonder ik iets hoef te vertellen. Mensen bel Faraz!! He is de real deal!
Ik ga aan de slag met het geen wat je hebt geadviseerd.
Dikke cyber hugg!!

Medium Roos

Lieve roos,
Wat een herkenning, je wist precies mijn pijnpunt te benoemen. En daarbij vertel je hoe ik daar het beste mee kan omgaan, zo duidelijk en fijn. Ik vind het heel fijn dat je dingen zegt zoals ze zijn, je draait er niet omheen. Ik ga je zeker bellen als ik inderdaad een man op z’n nummer heb gezet (met humor uiteraard) want dan weet ik dat ik het lesje heb geleerd, liefs K uit Brabant

Medium Jeanette

Lieve Jeanette, ik bel je al enige jaren en ik zal je altijd enorm dankbaar blijven dat jij me, dank zij een exact uitgekiend scenario, hielp om mijn spullen terug te krijgen van mijn narcistische ex. Zonder jou was dit nooit gelukt, echt heel straf! Ik vind jou een heerlijke dame om mee te praten, je bent eerlijk en recht door zee; je verkondigt niet zomaar mooie praatjes. Je hebt een levenswijsheid waar ik nog veel kan van leren; al gaat dat met vallen en opstaan. Ook vandaag heb je me met raad en daad bijgestaan, waarvoor dank. Je weet wel, de zogezegde “vriend” wiens ware aard naar boven kwam op reis… Ik voel me weer maar eens vernederd en gebruikt, maar dank zij ons gesprek kan ik het toch allemaal wat beter plaatsen, en jij gaf me weer een beter gevoel over mezelf. Jij bent mijn favorietje op deze lijn, en ik bel je vast en zeker nog terug, daar bestaat geen twijfel over. Ik kan jou met voorsprong aanraden aan iedereen!! Liefs, Els

Medium Barbara

Lieve Barbara ik wil jou bedanken voor het fijne gesprek van gisterenavond ( 9/8 ) je hebt helemaal gelijk ik zal eerst gelukkig moeten worden met me zelf voordat ik gelukkig kan worden met iemand anders, ik ga gezond egoïstisch, meer leuke dingen doen en heel lief voor me zelf zijn . Geen verwachtingen meer hebben en weer me zelf worden zodat ik optimaal kan genieten en plezier hebben van mijn winter hobby.
Heb K vandaag nog aan de telefoon gehad en we hebben ruim een uur gebeld zonder dat er één kwaad woord is gevallen. Ik denk dat we toch nog wel op een goede voet staan dus laat het feest seizoen maar beginnen.
Mijn tijd is nu aangebroken……….. dankjewel lieve Barbara voor het weg halen van mijn boosheid en het openen van mijn ogen. SUPER BLIJ MET JOU !!

Medium Noa

Lieve Noa,

Wat ben je toch een geweldige lieve vrouw met her hart op de goede plek voor je medemens en een geweldige gave. Je staat mij al lang bij en blijf consequent in je voorspelling. Je weet mij altijd gerust te stellen. “ Hou je goed en maak je niet druk” zeg je altijd tegen mij. “Het komt goed”. En daar vertrouw ik op. Eerdere voorspellingen zijn ook uitgekomen zoals van mijn moeder wat je al lang van te voren voorzag.
Noa is een echte aanrader voor een directe en no-nonsens reading. Ze is recht door zee, helder, standvastig en trefzeker in haar waarnemingen. Zij is het vertrouwen waard.

Medium Noa

wat een fijn consult met nog, ze heeft mij veel inzichten gegeven en wist exact de mensen om me heen te beschrijven. Heel fijn heb er veel aan gehad. al bij de eerste zinnen voelde ik dat ze oprecht is en goed in haar vak. dank je wel noa..

Paragnost Sharonne

Lieve Sharonne, dank voor je wijze inzichten, liefde en steun. Ik bel je al heel lang en je hebt me onwijs goed geholpen in m’n rechtzaak tegen m’n ex.
Niemand had er vertrouwen in, zelfs mijn advocaat niet. Maar jij wel en door jouw steun en vertrouwen heb ik kunnen winnen. Mijn oneindige dank! S.

Medium Eefje

Liefste Eefje,
Wat een geweldig super lieve vrouw ben jij toch!
Je houdt mij met beiden benen op de grond en blijft zeggen dat het komt, alleen waarneer?
Heel langzaam kruipt hij dichterbij.
Zo jammer dat sommige mensen zo beschadigd zijn dat ze niet meer van het leven durven te genieten en ervoor kiezen om “stil” te staan.
Lieve Eefje, ik kan even niet bellen maar ik denk vaak aan jou en aan wat jij voor mij betekent.
Dank je voor jou, lieve Eefje!
Xxx

Medium Mieke Moon

Lieve Mieke
Wat ben je toch een lieve engel,een prachtige medium die mij steeds met mijn 2 voetjes op de grond blijft zetten. Ik heb jou al verschillende keren gebeld en jou raad gevraagd. Die raad blijf ik opvolgen.
Jouw woorden raken mij zo diep.
Ik moet jou steeds gelijk geven.
Ik ben zo blij dat ik bij zo een prachtige medium terecht kan. Telkens goede gesprekjes met jou.
Dankjewel lieve Mieke
Lieve groet
M

Paragnost Daniella

Lieve Dani,
Je bent een schat. En jouw kaartjes zijn altijd juist!
Alles dat jij voorspeld, komt uit!
Heel fijn vind ik dat. Ik kan altijd bij je terecht als ik weer even twijfel of in mijn angst schiet.
Dank je wel lieverd, ben zo blij met jou.
Hugs & kisses

Medium Maan

Maan ik heb jou afgelopen dinsdag gesproken over de man in mijn hart, je omschreef hem perfect en was ook heel duidelijk en eerlijk tegen mij geen zoete koekjes maar een eerlijk en oprecht consult.
Je hebt mij mooie inzichten gegeven en hoop dat het eindresultaat uit eindelijk goed is ook al gaat dat nog wel even duren. Dankjewel Maan ben heel blij dat ik jou gesproken heb

Paragnost Daniella

Lieve Daniella,
Sorry dat ik wegviel vandaag in ons gesprek. Mn telefoon klapte eruit. Bedankt voor je goede hulp en juiste kaartjes. Dankjewel lieverd en tot snel x

Paragnost Bob

Beste Bob ,

Enorm bedankt voor de diepgaande , verhelderende en mooie inzichten die jij mij vanavond hebt gegeven! Anders dan de anderen , maar zeer Treffend kon jij mij en mijn partner omschrijven, byzonder…. de mooiste weg gaat via het hart! Soms kan je het pad nog niet zien, maar dat wil niet zeggen dat er nog geen pad is…
Dankje
Britt

Medium Kaatje

Lieve Kaatje,
Dank je wel voor je mooie reading.
Ook voor jou integriteit en zuiverheid.
Liefs
M

Medium Eefje

Yeah Eefje. Je voorspelling is uitgekomen! ‘Het heeft even geduurd maar …. ‘het stroomt weer’ zoals jij had gezegd. Ik ben zo onwijs blij. dank je wel liefste, meest geweldige, fantastische Eefje dankzij jou heb ik vol gehouden, de gesprekken met jou, al je adviezen en jij als persoon hebben er voor gezorgd dat ik niet opgaf. Er zijn geen woorden om je te bedanken. Liefste Eefje heel erg onwijs bedankt. Van een onwijs blij en gelukkige mens. X monique

Medium Joze

Lieve Joze dankjewel voor je duidelijke inzichten en de tools die je mij gegeven hebt. Het is voor mij zo waardevol dat mijn emotie nu gelukzalig voelt. Mijn spiritualiteit is niet altijd gemakkelijk voor mij maar door jou gave weet ik het weer positief in te zien en te waarderen! Het voelt alsof je een hele dierbare vriendin bent die mij begrijpt en daarom wil helpen! Je hebt elkaar nodig en ik had jou op dit moment hard nodig. Dank, lieve groetjes

Paragnost Bob

Bob,

Ik heb je net aan de lijn gehad over mijn buurman, jij bevestigde het al wat ik voelde en zag, dank je.
Je ziet alles duidelijk en helder en op een rustige manier, heel prettig.
Je bent respectvol, eerlijk en zoekt dieptegang bij de ander om meer te zien, fijn.
Alles leg je haarfijn uit, je bent een aanwinst voor deze lijn, geen nonsens, betrouwbaar en daar heb je wat aan.
De volgende keer bel ik je weer.

Medium Joze

Joze, zag dat je vandaag online was. Ik heel blij gelijk met mijn tegoed opwaarderen om tot de ontdekking te komen, dat je aanwezigheid slechts van korte duur was. Hoop je gauw weer op de site te mogen treffen.

Liefs, Aud.

Medium Evelien

Lieve Evelien. Bedankt voor alles, de fijne gesprekken, je adviezen en je voorspellingen. Al je voorspellingen zijn tot nu toe uithekomen, niet alleen de leuke maar ook de minder leuke. Je bent een kei, fantastisch gewoon. Ik zie je een beetje als mijn vriendinnetje. Een geweldig mens met een hele mooie bijzondere gave. Nogmaals héél erg bedankt. Ik blijf je bellen hoor, dus spreek je snel weer. Liefs van mij …. Monique

Medium Evelien

Lieve Evelien. Onwijs bedankt voor alles. De fijne gesprekken, je adviezen en je voorspellingen. Alles is tot nu toe uitgekomen, niet alleen de leuke maar ook de minder leuke voorspellingen. Jouw goeie adviezen en onze fijne gesprekken maken me rustig. Je bent zo geweldig goed, onbeschrijflijk! Je bent een soort vriendinnetje voor me geworden. Ik zal je blijven bellen. Heel veel liefs van mij. Monique

Medium Chantalle

lieve Chantalle,

Mijn vorige bericht aan jou is niet geplaats ,vandaar dat ik het nogmaals doe.
je bent zo een lieve en byzondere vrouw.ik kom woorden tekort om te zeggen hoe fijn ik het vind je te kennen. Je bent altijd zo lief en zorgzaam ,en geen enkele seconde is voor jou teveel hoe vaak ik ook hetzelfde vraag ,je blijft erbij het is dichterbij dan je denkt het komt goed.
geloof mij maar dat zijn jou woorden heb geduld .Lieve schat na een gesprek met jou voel ik me ook weer goed ,en weet ik dat je gelijk hebt .
Lieve schat je bent een engel der engelen ,met een hart van goud . Dankje wel dat je er steeds voor me bent .dat warder ik enorm .Mijn dank is groot lieve schat .Ik spreek je gauw.
Dikke knuffel en kusje van
Maureen.

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve Chantalle,
Dank je wel voor je oprechtheid en liefdevolle ondersteuning.
Liefs M

Medium Chantalle

Geweldige Chantalle,

Waauuuw schat je heb weer gelijk gehad , in zijn vakantie hoor ik elke dag wat van hem, dat heb ik helemaal niet in geloofd maar jij wel.. jij bent top!!! Geweldig je zie ook tegen mij hij gaat je berichten vaak als hij op vakantie is.. jij hebt weer gelijk gehad.. liefs xxx

Medium Eefje

Hey Eefje,
Er schieten woorden te kort maar wou je eventjes zeggen dank je wel
Een echte aanrader.
Liefs ( het klokje)

Medium Mathilda

Lieve mathilde

Ik heb je nu voor de tweede keer gesproken, en weer geef je zulke mooie boodschappen door. We komen ook steeds tot de kern waar ik uiteindelijk voor bel. Je luistert goed en voelt ook heel goed in. Zo mooi dat mijn moeder doorkwam. Want dat was ook eigenlijk een heel mooi antwoord dat ik zomoor spontaan doorkreeg.
Ik kan hier zeker verder mee. Dank je wel dat je er werer vor me was. Ik ga je vast weer bellen…
Nogmaals dank.

Medium Kaatje

Lieve Kaatje, dank voor de healingen op afstand van de afgelopen dagen ik voel me toppie!! Je bent een eerlijke en oprechte medium en ook heel lief. Je bent begripvol en daar waar nodig is ook duidelijk zegt wat je ziet of voelt. Wij spreken elkaar met enige regelmaat en vind het fijn van jou feedback te ontvangen. Ga zo door lieve Kaatje dat je veel mensen mag helpen met jou mooie gave!

Anoniem

Medium Anne

Lieve Anne,
Bijzonder en heel knap hoe u de situatie hebt gezien. En belanrijke punten geraakt.
Nogmaals bedank!
Warme groet,
M

Medium Chantalle

Lieve Chantalle ,

Ik wil je bedanken voor all jou steun, begrip , wijsheid , adviezen , en dat je altijd voor me bent!!! Je heb me ogen geopend dat ik dingen ook anders kan zien en dat ik niet altijd alles zo negatief zie wat onze relatie betreft. Ik kijk en denk nu veel meer positief , en dat komt door jou. Door jou is onze relatie veel beter geworden ik heb veel meer vertrouwen gekregen , en met ons gaat nu beter dan ooit. Ik bel je snel.. liefs xx

Medium Jeanette

Lieve Jeanette, dank je wel voor ons gesprek.
Het heeft me veel inzichten gegeven over mijzelf en hoe ik beter mijn grenzen aan moet geven.
Ik voel me zo veel sterker dan voor ik met jou belde.
Je bevestigd mijn gevoel maar ik durfde niet, nu wel!!
Ik kies voor mezelf en zoals jij zei, wat ik verdien!
Dank je wel en dikke knuffel.

Liefs J

Medium Mieke Moon

Lieve Mieke,
Dankjewel voor het fijne consult gisteren. Het gaf me de hoop waar ik even geen hoop meer zag en dat alleen doordat je heel overtuigend en meteen antwoord gaf. Ik wacht het af en ik geloof heel erg dat je gelijk hebt. Nogmaals dankjewel om me te helpen dit door te zetten.
Tot gauw!
Liefs x

Kaartlegster Galina

Lieve Galina, ik bel u nu al een tijdje, maar wat bent een lieve en fijne vrouw om mee te praten. Onze gesprekken doen me goed en wat u zegt geeft me moed en sterkt me. U heeft een enorme gave om dingen te bevestigen zonder dat ik ook maar iets heb gezegd over de situatie! Ik wil u zo graag bedanken en gun u ook het allerbeste op deze aarde! Dikke kus en knuffel van mij vanuit Zuid-Limburg

1 131 132 133

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *