Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Hannah

Hanna wist direct te antwoorden op de situatie met zeer weinig info. Al de info die ik daarna gaf veranderde niets aan haar zuivere antwoord. Ze was ook heel praktisch in wat te doen. Ze kan haarfijn invoelen op mensen, hun gevoel, emoties en intenties, handelingen, ook of deze zuiver zijn of niet. Ook kun je haar open vragen stellen over wie je bent, welke richting betreft werk. Zelfs met een geheel open vraag of steekwoord voelt zijn dingen aan (die kloppen). Zowel voor korte vragen als lange gesprekken is ze een aanrader.

Medium Esmee

Beste Esmee,

Over een aantal dingen heb he zeker gelijk gekregen, wat knap.

Wanneer kom je weer online?

Groetjes

Medium Lola

Lieve Lola ik wil je via deze weg nogmaals hartelijk danken voor het emotionele gesprek
Ondanks er tranen vloeiden heeft me het toch veel goeds gedaan ,en ben tegen sommige dingen anders aan gaan kijken
Ik bel u zeker vaker op deze lijn vele lieve groetjes francis v ierland

Paragnost Ingrid

Ik heb net een heel fijn gesprek gehad met Ingrid.
Ze is heel erg fijn om mee te praten, ze voelt eerlijk en zuiver aan en weet de situatie heel erg in te voelen en te verwoorden.
Ik wil je heel erg bedanken voor ons fijn gesprek. Dit heeft zeker geholpen om het vertrouwen in het proces tussen mij en M te behouden.

Veel liefs inge

Medium Noa

Lieve Noa,

Gisteren heb ik jou opnieuw eventjes gebeld om mijn zelfvertrouwen een opkikkertje te geven! Je hebt me opnieuw de rust gegeven, het vertrouwen. En je had het nog maar eens bij het juiste eind… Heb hem nog niet gehoord maar hij was inderdaad hard aan het erk op 350 km hier vandaan. Dank je wel Noa voor jouw vertrouwen, jouw luisterend oor, jouw energie en vooral jouw geduld met mij!

Medium Celesta

Alles is altijd helder na een gesprek met jou. Je geeft steeds de juiste raad en weet wat er zich op afspeelt. Bedankt lieve Celesta voor je geduld, hulp en om je wijsheid te delen. Iedereen moet je minstens een keert hebben gesproken.Tot snel. Ik wens je veel liefde, licht , succes en vreugde toe!

Medium Els

Rip lieve Els, bedankt voor alle steun en liefde die jij gaf. Zo puur zo oprecht
Liefs M

Beste Familieleden, vrienden en nabestaanden van Els

Innige deelneming bij het overlijden van Els.
Ik wens jullie allen heel veel kracht en sterkte toe.

Els leeft verder in onze harten.

Liefs, Angelia

Medium Mila

Lieve Mila,

Jij bent de topper van de lijn zonder iets te zeggen kunnen jij alles vertellen en alles klopt tot in de puntjes.
Alle voorspelling komen uit….

Bedankt voor jouw mooie readings…

Medium Martina

Lieve Martina, we spreken elkaar al een hele tijd. Mijn dank is groot, je bent een zeer wijze vrouw, die op een zuivere liefdevolle wijze begeleid, reflecteert en inspireert zonder oordeel of te veroordelen. Je geeft me kracht en energie om te blijven vertrouwen en te luisteren naar mijn hart. Dank je wel, hartegroet L

Lieve Familie van Els,

Gecondoleerd met dit grote verlies.
Heel veel kracht en sterkte in deze moeilijke tijd

Els de Haan

Gisteren is na een lange strijd onze Els overleden. Els was jarenlang een trouwe medewerker van onze bel en chatlijnen. Wij wensen familie en vrienden sterkte toe!!

Medium Désirée

Dankjewel Désirée! Je hebt een helder en concreet advies gegeven wat voor mijn gevoel de spijker op zn kop is. Hij kan het beste als eerste komen met weer contact zoeken. Dan kan hij dingen in de tussentijd voor zichzelf op een rijtje zetten en zich het een en ander realiseren. Dat kan de deur openzetten voor werkelijke verandering in onze relatie. Zo voelt het voor mij ook: door de eerste stap aan hem over te laten, kan hij in zijn kracht komen, en ik in de tussentijd ook weer meer in mijn kracht komen en opladen.
Het was ook fijn om met je te spreken, omdat je de situatie herkent van eigen ervaringen.
Dankjewel, en nog een mooie avond!

1 153 154 155

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *