Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Angelique

Lieve Angelique, je bent een wonder-mens, Ik wilde een vraag stellen maar jij gaf het antwoord al. Ongelofelijk. Alle dingen die je eerder had voorspelt zijn ook uitgekomen, precies zoals je het had omschreven.
De kleding die ik aan had…. Ik ben sprakeloos. Heel veel liefs van mij, Monique

Medium Angelia

Lieve Angelia, wat een goed consult weer van je gehad, ik bel je vaker en alles komt gewoon snel uit.
Dingen die je niet kunt weten, zoals dat
je zei er komt een brief van de rechtbank, ik zei kan niet, jij volhouden, volgende dag, lag er een brief van de rechtbank, zo kan ik nog heel veel dingen opnoemen.

Medium Siema

Daaag Siema,
HEEL erg bedankt!! WAT een Doorgave en inzichten heb ik mogen ontvangen vanmorgen ivmet m’n Zielsgenoot, die nog wat vast zit in weinig vertrouwen te hebben in de Liefde!!! Stap by stap komt hij wel Dichter zag jij!! Mn Blijheid is enorm groot en overwint Al m’n ongeduld van voorbije tijd!!! Het geeft me ook een Positieve boost, om de Dagen dat ik alleen ben, Goed voor Mij te besteden!!! Je Zag zelfs dat we WE weg zouden gaan…..Heerlijk, ondanks z’n Drukke werkagenda dezer dagen van Corona!! Voor personen in een Transformatie proces geeft Siema Verheldering, Verlichting in Al de emoties errond!!
Siema, een Waardevolle persoon in mijn bestaan… Danke !!! B uit België 🍀🌺

Medium Eefje

Hallo Eefje,

Wat is het altijd fijn om jouw stem te horen, de rust die je uitstraalt en de treffende consults die je altijd weer geeft! Ik kan er altijd mee verder, ik kan er altijd wat mee. Je voelt situaties zo goed aan, ik ben echt blij dat ik jou kan bellen in de moeilijke momenten. Je geeft altijd licht en rust.

Dank je wel, lieve Eefje!

Groetjes, Robert

Medium Angelique

Lieve Angelique, je had voorspeld dat ik de man waar ik je over had verteld heel onverwachts weer zou ontmoeten, en dat dat niet lang zou duren. Gisteravond kwam hij ineens langs, je had helemaal gelijk! Ik ben blij met jou op deze lijn! Je hebt tot nog toe steeds gelijk gehad en je bent ook een lieve, humoristische vrouw. Ik voel écht een klik. Héél veel liefs xxx

Medium Erika

Lieve Erika,

Direct naar de kern!!♡
Was even slikken, maar dankbaar voor de helderheid.
Het is zeker effectief!
Ik kan NU dichter bij mijzelf blijven en duiden aan de ander!

Harte groet,
Sonja

Medium Siema

Lieve Siema, zo’n mooi consult van je ontvangen deze week wat later op de avond. Dingen vielen weer even op zijn plaats en ik hoop dat je gelijk krijgt met jouw inzichten voor de toekomst. Heel erg bedankt nogmaals, Jeanette.

Medium Erika

Hi Erika, ik heb een fijne gesprek met je gehad. Je wist een gedetailleerde beschrijving te geven wat er speelt. Je hebt mij ook gerustgesteld dat ik goed bezig was. Bedankt voor de fijne consult. Groetjes N.

Medium Eleonora

Hallo allemaal!

Onlangs heb ik een consult gehad met Eleonora. Ik had een paar vragen over mijn liefdesleven, toekomst en opleiding. Eleonora heeft mij erg op mijn gemak laten voelen tijdens het consult. Ze is een lieve vrouw met het hart op de goede plek. Ze heeft mij advies meegegeven en bepaalde dingen gezegd wat tot op heden nog precies klopt!! Zo heeft ze gezegd dat de man waar ik verliefd op was uiteindelijk bij mij zou komen. Dit is nu ook gebeurd tot in detail! Voor mij is dit een reden om vaker een consult te hebben met Eleonora, ze is een topper!

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,

Je bent steengoed. Je weet precies hoe het met me gesteld is, wat er in het huidige moment speelt, wat hieraan vooraf is gegaan en al jouw voorspellingen kloppen als een bus. Jij kiest ieder keer weer, wat ik bewonderenswaardig vindt, de juiste aanpak om mijzelf te laten groeien wanneer de situatie erom vraagt. Het is bijzonder dat je zo gedetailleerd kan kijken. Je manier van werken geeft mij vertrouwen, helpt mij om op mezelf te vertrouwen en heeft mij, ook ondanks minder leuke voorspellingen, tot op heden veel geleerd en ver gebracht!

Hiervoor veel dank.

Liefs, mij.

Medium Eleonora

Eleonara wat hebben we heerlijk gelachen. Ik verheug me nu al op de rozen blaadjes die jij gaat strooien hahaha. Wat fijn zeg zon onverwacht leuk en warm contact. Dankjewel. Mooie week en tot stroois.

Medium Sonja

Lieve Sonja, wat een power! Ik heb je net voor de eerste keer aan de lijn gehad en je directheid is ongelofelijk. Ik wist niet meteen wat te zeggen dus nam Sonja het voortouw. Voordat ik het wist kon ze zo zeggen hoe de vork in de steel zit en welke namen (de jongen die ik gedate heb en diegene die ik nu date) ze nodig had om de reading te kunnen doen. Daarenboven wist ze de persoonlijkheden zo mooi in kaart te brengen. De problematiek in mijn date-periode met de vorige en wat er in de toekomst kan evolueren. Met tijd is zo ook spot-on. Ze wist ook precies te zeggen hoe ik de persoon in kwestie moet begeleiden in zijn proces.
Sonja, ik wil je zo graag bedanken voor de goede raad. Zeer realistisch, recht voor de raap en vooral eerlijk…

Medium Evelien

Evelien is super goed
Ze ziet personen helemaal in beeld, beschrijft ze precies hoe ze eruit zien, het karakter…wat en hoe ze zijn en zich gedragen, ze kan tijdsaanduiding geven.
Ze is daarlangs heerlijk nuchter goed geaard
Een top medium dus

Groetjes ilvie

Medium Gerard

Gerard. Wat voel je dingen goed aan. Wat ben je openminded en je voorspellingen komen uit. Je adviezen zijn kraakhelder en ook hiermee sla je constant de plan raak. Bedankt. Als ik je weer eens te pakken krijg bel ik je snel weer. Liefs Tamara

Medium Eefje

Eefje wat een geduld keer op keer. Je ben onbevooroordeeld en geeft adviezen en inzichten. Tot nu toe al een paar keer mee mogen maken dat uitkomt wat je zegt.
Ik bel je gauw weer voor de laatste ontwikkelingen. Liefs Tamara

Medium Sonja

Hallo Sonja, bedankt voor je mooie consult. Je was zuiver en oprecht met antwoorden geven. Je nam de tijd en legde rustig uit wat je door kreeg van je gidsen. Ik kon me goed plaatsen en je stem was erg fijn om naar te luisteren. Tot snel en warme groeten.

Medium Enya

Net gebeld met Enya voor een korte vraag.
Deze wist zij zeer snel te beantwoorden. Ik hoop dat ze gelijk heeft en dat er snel contact is. Ik ben benieuwd.. en zal het dan ook zeker laten weten hier in het gastenboek. Ik hou ervan als je niet onnodig lang aan de lijn wordt gehouden. Dus Top Enya! Thx!!

Medium Gonny

lieve gonny

dank je wel voor je steun
en witte licht
je kijkt altijd even mee hoe de vlag erbij hangt
en geeft dan fijne tips waar je wat aan hebt

groetjes liefs karin

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve Lara, 21 mei heb ik je voor het eerst gesproken. Met smart wacht ik de voorspelling af. Dame met het roze shirt

Medium Eefje

Lieve Eefje,
Nou, vandaag was het zover! Wat jij al die tijd bleef zien, is vandaag uit gekomen en ik ben zo blij!
Hij, je weet wel wie, heeft eindelijk weer contact op genomen. Jij bent mijn rots, je bleef bij jouw voorspelling en van daag mocht het uiteindelijk uit komen. Ik ben zo blij! Dank je wel Eefje, voor jouw medeleven al deze tijd, jouw rotsvaste vertrouwen en jouw voorspellingen die altijd uit komen. Je bent zo zuiver! En een hele lieve vrouw. Spreek je snel weer!

Medium Angelique

Lieve Angelique. Ik vind jou heel eng!!! Deze zin komt zeker wel ieder gesprek een aantal keer voor. Je bent werkelijk goed! Jouw voorspellingen komen ALTIJD uit. Je bent lief, heel eerlijk en je hebt een goed gevoel voor humor. Je bent zeker een aanrader!!
Groetjes

Paragnost Bob

Dankjewel Bob voor het prettige consult. Je rustgevende stem en luisterend oor. Voor mij is dit allemaal nieuw maar blij dat ik je gebeld hebt! De tips die je gaf ga ik zeker inzetten!

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, jij bent echt ongelofelijk!! Ik praat met jou all jaren en elke keer maak niet uit waar over gaat elke keer jou voorspellingen komen er uit!! Gisterenavond ook ik had je gesproken je zie je gaat hem echt zien ik zou heel raar vinden als dat niet gebeurd. Maar ik dacht kan niet heb hele dag niks van hem gehoord. En echt waar schat na bel mag jou par uur later stond hij bij mij deur. Ik weet wel dat jou voorspellingen altijd uitkomen maar dit waauuw. Ik wil je bedanken dat je altijd voor mij bent schat dat je me help en steunt wat ik ook doe jij bent iemand met wie ik over alles kan praten. Vind je heel bijzonder, lief geweldige vrouw met hart van goud!! Veel liefs schat x

Medium Martina

Het klopte wat Martina heeft gezegd. Hij heeft inderdaad na 2 dgn een app gestuurd !
Wonderbaarlijk dat zij zo goed kan invoelen op de situatie.. net weer een ontzettend fijn gesprek gehad met deze lieve vrouw

Medium Eleonora

Lieve Eleonora,
Wat zalig om je stem weer gehoord te hebben. Je kreeg weer een duidelijke boodschap voor me door en beschrijft daarbij ook wat je ziet. Wat ben je toch bijzonder! Je bent een doorgeefluik en vertelt me met detail wat de boodschap is, ik sta er echt van te kijken. Wist je dat je naam God’s licht en genezer betekent?

Medium Laura

Lieve Laura..
Ik ben ontzettend blij met jou. Ik zie dat elke keer wat je zegt dag later meteen geburen wow ik vind echt knap!! En met healing wow kan net als een baby lekker slapen dankjewel en tot snel Xx S

Paragnost Alieda

Wat een topper ben je Alieda, een fijne lieve stem, en je zit met alles zo goed, je werkt nog niet lang op de lijn, maar omdat je zo goed bent, al gelijk een behoorlijk klantenkring, tot snel en heel veel liefs ,

Claudia

Paragnost Rosa

Lieve Rosa! Ik ken je al sinds 2015 en je hebt mij nooit in de steek gelaten. Je bent een absoluut topper!!! <3

Medium Gonny

Gonny ,
Deze lieve vrouw ondersteund heel helder en direct je vragen. Ze ziet al je vragen heel duidelijk en naar waarheid . Het gesprek hoeft niet lang te duren als je duidelijke vragen hebt .
Ik praat graag met Gonny .
Hartelijke groet E

Medium Chantalle

Lieve Chantalle,
Afgelopen periode heb ik aardig wat met je gebeld en de liefde van mijn leven stond vandaag dan aan mijn deur. We waren elkaar meen beetje uit het oog verloren….. Zoals je zei zou het contact spoedig zijn……..en het voelt gewoon zo goed tussen ons. Heeerlijk….. ik voel me gewoon weer verliefd…….., Bedankt voor je feed back en de rust en duidelijkheid in je consulten. Zoooo blij…..X
Martine

Medium Eefje

Hoi Eefje. Je had gelijk. J kwam eerder dan W. Het is altijd zo fijn om met je te spreken. Thanks. Veel liefs Riekie

Medium Dinétha

Lieve Dinetha,
Dank je voor je heldere woorden. Je oprechtheid en positieve energie en vooral niet te vergeten je humor die er voor zorgt het luchtig te houden. . Toch heb je me geraakt dat ik eens goed over mezelf moest nadenken en de tranen stonden ineens in mn ogen. Dank je wel hiervoor. De manier hoe jij je consulten geeft hebben mij echt goed gedaan. Ik raad iedereen aan contact met jou op te nemen als men een boost nodig heeft. Heel veel liefs.

Medium Mila

Lieve Mila,
Zojuist heb ik je gesproken en wat kan jij toch een person gedetailleerd beschrijven. Ik stond versteld! Zonder dat iets benoemde beschreef je die persoon.
In combinatie met jouw rustige stem was dit een prachtige reading. Dank daar voor.

Medium Noa

Lieve Noa, je weet wel wie ik ben als ik zeg, degene met het hoofd zo vol.
Ik wil je heel erg bedanken dat je er voor zorgt dat het al heel veel beter met me gaat, je geeft me weer de kracht die ik zo nodig heb.
Dikke kus en veel liefs M

Medium Martina

Vandaag gebeld met Martina. Wat een fijne vrouw. Ze gaf me heel goed nieuws over mijn verbroken relatie. Het was niet mijn keus. Maar volgens Martina komt het goed tussen ons! Een dezer dagen neemt hij contact op zei ze. Ik ben benieuwd of deze voorspelling uit komt! Ik heb er in ieder geval heel veel vertrouwen in… en laat het dan ook zeker weten hier in het gastenboek.

Medium Joze

Lieve Joze,
Ik ben zo blij met jou en jouw inzichten. Ik krijg dan weer moed en t vertrouwen dat het goed komt tussen mij en V. Mijn geduld wordt ook op de proef gesteld en hebben nog een aantal hobbels te nemen. Maar zoals jij zo mooi kan zeggen: onze (aankomende) relatie is voortbestemd. Hoe mooi is dat? Ik kan niet wachten wanneer hij aards mij dit gaat bevestigen.
Lieve Joze, je bent echt een aanrader op deze lijn en ook een lieve vrouw die weet waar ze t over heeft. Dankjewel en ik laat je t weten. Liefs en dikke kus van G ( weetje nog die dame die dezelfde naam heeft als jouw moeder?)

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve Evelien, wat een fijn en (h)eerlijk gesprek heb ik met je gehad, wat kun jij goed invoelen op de situatie, we hebben best lang gepraat en werden onderbroken door een tijdslot (van de tel. provider of deze website), ik wilde je toch bedanken voor alle inzichten. Zo waardevol.

Medium Eefje

Hallo Eefje,

Je bent lief en aardig luister goed naar me en je voorspelling komt altijd uit. De tijd kant het niet voorspelen. Daar snap ik heel goed.

XXX
Karstje branden

1 171 172 173

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *