Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Helen

Hoe fundamenteel is de eerste indruk? Ik ben zeer aangenaam verrast. Ze is nieuw hier. Ik heb voor het eerst gebeld en met open gevoel erin. Ik heb onverwacht, een zeer mooie zuivere verbinding gevoeld en ze had scherpe, zuivere inzichten. Ze had het juist ingevoeld en wat ze zegt verwacht ik ook dat het staat te gebeuren. Lieve Helen, je nederigheid siert je. Ik voel dat het vanuit wijsheid en levenservaring komt. Dankje voor dit moment van connectie en de hulp om samen te groeien. Veel liefde en licht van mij.

Paragnost Alieda

Hallo Alieda, dank je wel voor je mooie inzichten en steeds weer zuivere voorspellingen. Ik kan na een gesprek met jou er weer helemaal tegen. Tot gauw! Liefs Hennie

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve Astrid,

Belde jouw met de vraag of je wilde kijken voor mijn zakelijk nieuw project. Kan alleen maar bevestigen dat jouw positief inzicht klopt! Het gesprek is enthousiast de samenwerking is gestart

MENSEN MET VRAGEN RAAD IK U ASTRID AAN!

Bedankt voor je hulp

Paragnost Ingrid

19-04-2021 Hoi Ingrid, bedankt weer voor de hele positieve fotoreading! Heel veel liefs , A over M

Medium Arezu

Hallo lieve Arezu, vandaag heb ik je weer gesproken ( 19 april 2021) dit keer over M die ik inderdaad al veel langer ken dan T.
Goed gezien. Wat ik heel bijzonder vond is dat je tevens zag dat ik nu anders naar M kijk dan voorheen. Dit eigenlijk na mij date met hem gisteren. Vond het goed om te horen dat het niet is voor hem zoals ik dacht, daar had ik namelijk mijn twijfels over.
Je adviezen neem ik zeker ten harte aan e ga ze ook zeker opvolgen. Het verleden loslaten.
Dankjewel Arezu en wij gaan elkaar zeker nog spreken. Heel veel liefs, Ayse

Lieve mensen, ik ben er weer vanaf maandagavond online.
Wegens omstandigheden was ik er even niet. Fijn jullie weer te horen.
Tot gauw, Lieve groetjes Eleonora
een heel mooie weekend gewenst!

Medium Anneke

Ik belde Anneke gisteren, 14 april 2021, rond 15.30 uur met de vraag of zij mij misschien kon vertellen of ik de baan zou krijgen waarop ik afgelopen maandag gesolliciteerd had. Ik zou nl maandag eind van de dag of dinsdag uitsluitsel krijgen, maar woensdagmiddag had ik nog niets gehoord en ik was in de tussentijd best zenuwachting en onzeker geworden. Anneke zei dat ik binnen een uur een telefoontje zou krijgen en idd de telefoon ging voor 16.30 uur. Tevens zei zij dat ik een hele grote kans had dat de keus op mij zou vallen. En ja, het klopte precies. Ik heb de baan gekregen. Ik belde Anneke omdat ik haar vaker heb gesproken over mijn relatie en al die keren zei zij dat het goed zou komen tussen mij en mijn partner, tevens met een tijdsbestek, en ook daarin had zij gelijk. Kortom zij is een TOP medium. Ik ben erg blij met haar en ik vertrouw haar volkomen. Nogmaals bedankt Anneke voor jouw juiste voorspelling(en). Liefs Mirella

Paragnost Astrid (2)

Lieve Astrid, wat een topper ben jij!! Je zitten voelt de zaken heel goed aan. Wat er gaande is en of heeft gespeeld. Heb de volste vertrouwen in jou en je gidsen dat gene wat nog dient te gebeuren binnenkort gaat komen. Heerlijk diepzee duiken met jou is het en wat een vrolijk mens je. Dikke knuffel
Diepzee duikertje

Medium Angelique

Lieve Angelique , mijn krediet is weggevallen . Ik was net met jou in gesprek over mij en S . Ik bel hoi vanavond weer als je er bent . Ik kan jou niet genoeg bedanken . Je bent echt mijn steun . Ik heb enorm veel aan jou . Elke woord die jij zegt vertrouw ik met de volle 100 percent . Positief of negatief , je bent altijd eerlijk . Tot gauw , xx K

Medium Chantalle

Lieve Chantalle,

En zoals altijd komen jou voorspellingen uit.
Soms sneller dan verwacht soms wat langer maar zeker waar. Je blijft altijd hetzelfde zeggen ondanks mijn twijfels en gepieker. Je blijft me gerust stellen. Je bent een topper !

x Azraa

Medium Chantalle

Lieve lieve Chantalle,
Wat ben jij een TOP medium die de dingen goed ziet en aanvoelt. Chantalle alles wat je zegt komt echt uit en ook echt op korte termijn zoals je dat voorspelt.Chantalle ik heb echt heelveel waardering voor jou Gave . Het is puur natuur No nonsence. Ik heb veel medium gesproken,maar hoe jij dat doet is fenomenaal in een woord Respect. Je bent een Super goeie medium met een echte bijzondere gave,s Mensen heb je twijfels over iets waar je niet uitkomt bel Chantalle zij zal jou de juiste inzichten geven, zodat je verder kunt.Chantalle al je voorspellingen komen echt uit. Dankjewel Chantalle

M

Paragnost Astrid (2)

Astrid (2), wat ben ik blij dat ik u heb leren kennen! alles wat u vertelt gebeurt en maak ik ook echt mee.. u heeft me vanaf de eerste keer in mijn kracht gezet, adviezen gegeven en alles is in werking en verandering. hele fijne gesprekken en u bent zo een luisterend oor voor mij! dankuwel en ik hou contact. het was ook heel mooi om te horen dat u zei dat ik veranderingen heb gemaakt in zo een korte tijd en krachtiger sta in het leven!! heel veel groetjes F.

Paragnost Astrid (2)

Ik vind het erg fijn om je te spreken. Je stelt iemand gerust en dan die mooie humor. Ook geef je mij inzichten en dat vind ik mooi je bent zo puur. Ze is oprecht en lief een echte aanrader.

Medium Eefje

Beste Eefje, wat bijzonder om jou tegen te komen op mijn pad, die elkaar niet voor niets heeft gekruist. Hoe precies jij dingen aanvoelt, hoe enorm warm, oprecht betrokken en integer jij te te werk gaat. A blessing out of the sky!! Geweldig en fantastisch hoe jij je werk uitvoert. Ik kan niets anders zeggen, dan dat!
Veel liefs, A
P.s. Ik ga de vlinder uit de cocon ontmoeten, genieten van mijn prachtige zoon en mij verheugen op die mooie reis.

Paragnost Alieda

Hey Alieda, onwijs bedankt voor je reading, je bent rechtdoor zee maar daar ben ik alleen maar blij mee, ik heb idd het huis gekregen en het advies wat je hebt gegeven over mijn relatie werkt perfect. Je bent een lieve vrolijke vrouw, blij met je. Groetjes van Saar.

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,

Ik wil je bedanken voor je hulp, inzichten en kracht die je mij stuurt. Jij zag bepaalde zaken, waar ik achteraf perplex van stond. Zoals dat je zag dat een man mij gaat opereren! Ik zei nee word een vrouw, nee zei je stellig, zie een oudere man. En inderdaad het word die oudere man die mij gaat opereren. Jij weet dat ik het niet makkelijk heb, maar je bent er en je steunt mij, maar vooral doe jij wat nodig is! Mij de juiste kracht geven en sturen. Ik kan alles met je delen erover en hoef me niet te schamen. Dat heb ik wel geleerd. Je bent een lieve schat, zuiver en oprecht. Liefs je collega, pacman

Medium Kaatje

Lieve Kaatje

Sinds ik u net voor de Paasdagen heb mogen spreken, heeft u bij mij rust en vrede gebracht. Uw uitleg en geruststelling naar mij toe bracht mij vrede en gerustheid in mijn gedachten hart. Daar ik bang was voor deze dagen, heeft u mij mogen doorgeven (via uw gidsen) dat deze voorspoedig zouden gaan, maar dat we een wat zwaardere week zouden krijgen. Welnu: mijn lieve dochter heeft dus inderdaad een positieve uitslag gehad, maar zoals u al aangaf heeft ze er gelukkig weinig last van. U had aangegeven dat het weer zo zou zijn als vroeger met alle gezelligheid en dat was ook zo. Nadat ik u de foto van mijn lief heb laten zien en u deze gelezen had, vertelde u mij dat hij rust gaat krijgen in alles. Dit ben ik beginnen te merken.

Lieve Kaatje ik zou u willen danken voor uw wijze raad en uw lieve woorden. U heeft mijn ogen geopend.

Met mijn dank, anoniempje

Paragnoste Lotus

Hoi Lotus,

Ik heb je vandaag gesproken, en wil je enorm bedanken voor je inzichten.( helpende hand)
Je kon mij dingen zeggen , zonder dat ik je voor informatie gaf. Je bent down to Earth / Angel .

Lieve groetjes

Paragnost Astrid (2)

Lieve Astrid (2),

Spreek jou alweer een tijd en ben keer op keer weer positief verrast over hoe al jouw inzichten en voorspellingen altijd weer kloppen en… soms zie je nog veel meer en ook dat klopt dan weer als een bus!
Echt bijzonder…
Los daarvan ben je een ongelooflijke schat, ik hou van jouw humor en het is altijd weer fijn om jou te spreken – je bent een oprecht, warm, betrokken en fijn mens en we gaan elkaar dan ook zeker nog lang spreken!
Dank je wel lieve Astrid (2)! Toppertje ben je

Medium Eefje

Een heel fijn gesprek gehad met Eefje.
Ze wist alle dingen goed te benoemen en dat heeft me een heel fijn gevoel gegeven.
De dingen die je zei over mijn vrouw,zoals dat je iets doorkreeg over een ring was voor mij zo fijn.
Alles klopte.
Ik wil je heel erg bedanken en bel jou zeer zeker nog een keer.

Groetjes Dennis

Paragnost Lara

Lieve Lara,
Komende dagen knijp ik hard in mijn knuffelbeer en roep ik; Laraaaaaaaaaa.
Dank je wel, ik laat je weten hoe het gaat.
Liefs

1 184 185 186

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *