Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Paragnost Heleen

Voorspellingen die Heleen gedaan heeft zijn uitgekomen, en op zeer korte termijn nog wel. Onder meer raadde ze mij aan mijn energie te vestigen op werk en studie. Ik was op dat ogenblik werkloos. Naar haar inziens lag de nieuwe job niet al te ver in de toekomst. Diezelfde avond sprak ik met mijn beste vriendin over mijn wens een job uit te oefenen binnen mijn vakgebied. De volgende dag werd ik voorgedragen op een plek die bij haar naar binnenschoot, de dag daarna aangenomen. Ongelofelijk!!! Zo accuraat. Dit is maar één voorbeeld van de zovelen. Dank je wel Heleen!

Medium Enya

Medium Enya

Super warmvolle vrouw ik wil jou bedanken voor jouw engelengeduld met mij , maar ook voor jou goede readings die jij mij keer op keer hebt gegeven.
Elke keer als ik in mijn angst schoot, kon jij mij weer rustig krijgen. En jouw voorspellingen kwamen ook elke keer snel uit. Jij beschrijft precies de situaties.
Ik ben enorm persoonlijk gegroeid dankzij jou. En daar wil ik jou enorm voor bedanken. Een warme groet. Cees

Medium Anneke

Lieve Anneke

Al meer dan 10 jaar begeleid je me zowel privé als professioneel . Niet dat het persoonlijk belangrijk is maar ik maak deel uit van de board van een internationaal bedrijf. Hoe je invoelt , aanvoelt, coacht, er steeds bent is fenomenaal . Je coachte ook al verschillende van mijn direct reports (zakelijk) als persoonlijke relaties . Iedereen is vol lof over jou. Bedankt om er steeds voor me te zijn , een luisterend gidsend oor te zijn , in te voelen en me te begeleiden op mijn zielepad . Van ganser harte .

E uit Belgie (die van de spaghettisaus

Lichtwerker Eline

Lieve Eline,
Ik heb je gesproken over mijn liefdesleven en nog wat persoonlijke issues.
Vond het geweldig wat je me allemaal kon vertellen. Je kunt heel goed invoelen
en hebt veel kennis. Dat maakt dat ik nu weer met een gerust hart verder kan
gaan en weet wat me te doen staat. Liefs, P.

Medium Emy

Hoi Emy,
Bedankt voor al je geduld en al je geweldige tips.
Je bent een uniek mooi mens en een TOP medium.

Joke

Medium Eefje

Lieve Eefje, al jarenlang sta jij met heel veel oprecht medeleven voor mij klaar. En het maakt niet uit in wat voor stemming ik jou bel, je weet me er altijd uit te trekken. Het valt ook niet mee, een zielsconnectie! Wat jij voorspeld hebt, is altijd uit gekomen. Ook al is tijd moeilijk, als jij hitte voelt, ligt iets echt dichtbij en krijg ik elke x contact. Zo knap van jou. Jij blijft ook altijd bij wat je voelt en komt nooit met “het is mogelijk” maar jij komt met ja of nee, en jij blijft erbij. Echt heel fijn, tenminste echte duidelijke. Ik weet dat tijd moeilijk is maar als jij zegt dat iets komt, dan komt het. Ik wil jou vanuit de bodem van mijn hart bedanken. Eefje is echt de moeite waard om te bellen, probeer maar en dan zult u dat mogen ervaren. Ga zo door Eefje! Heel veel liefs, je weet wel wie.

Paragnost Alieda

Lieve Alieda. Dankjewel voor je inzichten, echt levensveranderd. Hoe jij mij naar situaties laat kijken, heel bijzonder. Ik hoop je ooit een keer te ontmoeten. Tot die tijd blijf ik je bellen want keer op keer komt alles uit wat je zegt. Hoe bijzonder is dat. Jij hebt mijn leven geraakt. Groetjes Addy

Medium Seema

Beste Seema, Wat fijn dat je weer aanwezig bent op deze lijn. Fijn om jou weer gesproken te hebben na lange tijd. Je weet waar ik altijd over bel (W) en jij weet iedere keer mij op te beuren. Je blijft bij je standpunt vanaf de eerste keer dat ik je heb gesproken. Dat stelt mij gerust en geeft mij moed om te blijven vertrouwen dat het allemaal goed komt uiteindelijk. Lieve groet Jolanda.

Medium Marya

Sorry credit.s waren op maar weer bedankt zo vertrouwd, en om dat ik je allang ken heel fijn en een erg goed medium bent chapeau tot gauw weer.

Mary van Belzen

Dankjewel Mary voor je fijne liefdevolle consult. Alle puzzelstukjes vallen, zoveel herkenning en fijn om te weten wat mijn zielskwaliteiten zijn. Ben op de goede weg. Zoveel duidelijkheid nu. Een nieuwe fase in Italië en ik mag gaan handelen zodat mijn kwaliteiten tot zijn recht komen. Zin in!! Nogmaals dank.

Hannah

Hannah is zo een prachtige vrouw met zoveel wijsheid. Ongelofelijk hoe zij dingen kan aanvoelen en inzien. Als je de waarheid wil weten over hoe iemand tegenover jou staat, is Hannah het adres. Bedankt voor alle toffe babbels en goede advies. Ik waardeer jou enorm maatje. PS: je hoeft jezelf niet te kort te doen als het op “voorspellen” aankomt ;).

Medium Kaatje

Lieve Kaatje

YES YES YES, ik zou je laten weten hoe alles afgelopen is. Maar ik mag inderdaad aan de opleiding beginnen. WOW wat was het lezen van de kaarten mooi, zo mooi!!! En wat je las uit de kaarten klopte helemaal. Eerst de spanning van het eindgesprek en dan op het einde toch de JA krijgen. Zooooo fijn!!!

Dank je wel lieve Kaatje, dank je wel <3

Medium Emy

Beste Emy,

Vorige maand heb je voor mij een voorspelling gedaan. En wat je hebt verteld klopt allemaal en het is allemaal uitgekomen! Heel erg bedankt.

Hartelijke groet,
Jan

Medium Angelia

Beste Angelia, ik wil u bedanken om mij het voorbije weekend te hebben gesteund . Ik heb u al zeer dikwijls gebeld en telkens ik dit doe krijg ik klare en oprechte inzichten; Soms is het niet wat ik mij wens maar u bent altijd eerlijk en zegt wat jij aanvoelt, ook al is het minder goed nieuws of ronduit slecht ,jouw manier van aanbrengen, open,eerlijk en liefdevol maakt het er voor mij makkelijker op om te aanvaarden. Ik weet nu,uit ervaring dat ik op uw ingevingen zeker mag vertrouwen, dat geeft mij telkens weer de moed om door te gaan,wetende als ik het moeilijk heb dat ik bij u dag en nacht terecht kan. Het is steeds zeer aangenaam met u te bellen, maakt mij rustig en geeft mij inzichten die steeds weer kloppen. Ik wil u bedanken , door uw moedgevende woorden en inzichten kreeg mijn leven een krachtige wending in de positieve zin. Lieve Angelia, dank u wel ,van harte Anne

Medium Emy

Lieve Emy,
Wat ben jij goed. Ook de tijden die je noemden klopten precies. Je zag de elementen die heel belangrijk in het leven van mr x waren.
Wat een goeie helderziende/paragnost/medium ben jij. Geweldig. En je kreeg ook heel goed en heel veel informatie door.
Liefs van Miriam (ik probeer je nog even te bellen)

Medium Anneke

Lieve Anneke,

Dank je wel voor het mooie consult, de inzichten, adviezen, kennis en je wijsheid!
Helder verwoord en zuivere boodschappen over de diverse onderwerpen van je mogen ontvangen.
Dit geeft me rust, energie en duidelijkheid welke stappen ik dien te ondernemen.
Ik vind je een mooi, fijn en betrouwbaar persoon. En kom zeker bij je terug!!

Lieve groet, Adriana

Lichtwerker Eline

Lieve Eline,
Dank je wel weer voor de reading.
Het klopte weer helemaal en ik wil je bedanken voor al je geduld en je liefdevolle aanpak die duidelijk voelbaar is.
Je hebt me heel goed verder weten te helpen en heel veel helderheid weten te geven in mijn situatie.
Je bent een ware lichtwerker!
Liefs,vdS

Paragnost Lara

Lieve Lara, ik ben nog helemaal ondersteboven van jouw geweldige reading. Zoveel dingen kloppen gewoon en je voelde het allemaal zo goed aan. Ik kom zeker bij je trrig, dank je dank je dank je liefs Stephanie

Medium Francis

Heel erg bedankt Francis,
ik was erg zenuwachtig voor mijn presentatie aan ca. 80 personen en jij hebt me het vertrouwen gegeven dat het goed zou gaan en de rust en spirit om het goed te doen.
Ik heb heel leuke reacties gehad.
Dank je wel !!!

Medium Désirée

Hoe vaak ik je ook bel over die koppige man, je blijft zien dat het goedkomt. Al zakt de moed me de laatste tijd in mn schoenen. Je blijft positief en weet me altijd aan het lachen te maken. Het is nu wachten op meneer ‘het onbevangen kind’ tot hij een stap maakt.

Medium Layla Ki

Een prachtig en lief mens ben je. Ik bel je al jaren en je bent altijd straight to the point. Zelfs als je iets door moet geven wat niet zo leuk is doe je dit op een positieve manier. Je blijft me altijd motiveren om alles uit mezelf te halen, zoals mijn eigen onderneming.

Je bent me ontzettend dierbaar.

De geduldige dame die het spannend vind om stappen te zetten.

Paragnost Geziena

Dank je wel Geziena!
Heb je net gesproken wbt werk en financien en geloof oprecht wat je zegt dat alles goes komt.
Ik ga in mijn kracht blijven staan en houvvast aan mijn doelen en dromen.

Altijd fijn om je te spreken!!

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve Eline,
Zó fijn hoe goed je in wist te voelen op mijn situatie en je inzichten en adviezen zijn top.
Ze bevestigen en voegen veel belangrijke info toe en dat heeft me veel duidelijk gemaakt
van wat ik nog niet wist. Verder ervaar ik je als een warme vrouw en een fijn mens.
Ik bel je zeker weer.
Lieve groet A.

Paragnost Diya

Lieve Diya
Kort maar krachtig, zuiver en oprecht consult
Je wist mij dingen te vertellen die je niet kon weten .
Jou voorspelling is ook uitgekomen.
Dankjewel h.e

Kitty

Wat een prachtig consult. Helaas waren de credits op en werd het gesprek abrupt afgebroken. Hele lieve en eerlijke dame. Ik bel je gauw nog eens.

Groetjes de dame in de relatie die vanuit gevoel handelt en de man vanuit verstand.

Topper Diya
Dankjewel voor het fijn consult, je wist dingen te benoemen die je niet had kunnen weren.
Zonder voor informatie sloeg jij de spijker op zn kop.
Je voorspelling is ook uitgekomen
Fenomenaal.

Medium Julia

Serieus? ! Julia doet jou van je stoel vallen., zij is ONGELOOFLIJK bizar goed. Bizar hoe zij personen kan omschrijven., ongelooflijk hoe zij binnen in situaties kan kijken. Alles klopt als een zwerende vinger! Ook haar toekomst visie. Julia is een 100% met een daadwerkelijke gave.

Groet van iemsnd walgt van een misselijke situatie

Medium Kaatje

Lieve Kaatje

JAAAAAA, ik heb mijn gesprek gehad.
Toen ik je vorige week aan de telefoon had, was er nog niets bekent. Maar in de kaarten mocht jij zien wat komen ging. Zo mooi!!!!! En JA ik mag verder, dus stap 1 is nu gezet.

Lieve Kaatje, dit is zo mooi en je zei al dat het gesprek niet makkelijk zou zijn (en dat was ook zo) maar ik ben mezelf gebleven (zoals je me adviseerde) en nu gaan we verder.

Zo enorm dankbaar lieve Kaatje, dank je wel <3

Liefs Chantalle

Medium Angelia

Mooie zuivere, en puur persoon Angelia, zo zou ik jouw omschrijven.
In de loop van jaren, met de vele problemen die ik had, was jij daar altijd, je heb me nooit teleurgesteld.
Al de readings die ik heb gehad van jouw, kan ik niks opnoemen wat niet is uitgekomen, de ene sneller dan de ander, daarom wil ik jouw in het zonnetje zetten, bedankt topper.

Veel liefs Claudia

Medium Désirée

Lieve Desiree,
Je bent een fijn mens met een pure gave. Je zegt waar het op staat, windt er geen doekjes om maar wel verpakt in veel liefde. Je kunt goed invoelen op personen en situaties.
Je blijft bij je woord. Ik heb er vertrouwen in. Bedankt dat jij er bent! Liefs

Medium Seema

Beste Siema, Fijn je weer gesproken te hebben
En bedankt voor wat je door mocht krijgen heel positief allemaal.
ik ga de witte kaars branden. En laat het je weten.

Paragnost Eddie & Consulenten

Beste seema

Wat fijn dat je weer terug bent.
Super bedankt voor je inzichten het voelt zo goed.
Helaas was mijn beltegoed op.
Maar bel je snel weer
Liefs nancy

Medium Helen

Lieve Helen,

Je staat altijd weer voor mij klaar.
Het maakt niet uit hoevaak ik bel!
Vaak over hetzelfde.
In dit proces help je mij erdoorheen l.
Je zet me altijd weer terug in me kracht.
Super bedankt!

U are amazin!

x Azraa

Lichtwerker Eline

Lieve Eline ik heb een uur met je gepraat over al mn verdriet rond mijn kinderen en leven. Ik dank jou voor je oprechte belangstelling en opbouwende woorden! Je laatste tips kan ik zeker iets mee ze geven me weer wat vertrouwen.

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, Ik wil je enorm bedanken voor je hulp en je enorme vriendelijkheid! Alles wat je eerder gezegd hebt is uitgekomen! Hopelijk gaat dit nu ook heel snel uitkomen! Dank je wel!

Medium Sonja

Lieve sonja

Ik heb kleine weekjes geleden gebeld en je zei over een mannelijke persoon dat hij binnen nu en 10 dagen contact zou opnemen en op de 10e dag nam hij contact met mij op ,die voorspelling is uit gekomen.
Ik ben benieuwd of de rest van jou voorspellingen ook gaan uitkomen ik hou je op de hoogte.

Liefs knuffels R

1 209 210 211

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.