Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Lieve Leila, ontzettend bedankt voor je duidelijke antwoorden en je geduld met mij, hier kan ik wat echt mee! Liefs van Sylvia

Medium Bodhi

Beste Bodhi,
U heeft me weer rust gegeven & ben blij dlat het weer goed komt. Dank voor de inzichten en advies.
Groetjes, D.

Paragnost Bob

Beste Rob,
Sow wat ben jij goed, niet normaal. Ik ben echt onder de indruk. Exact wist je wat er speelt en de verdere verloop. Je kon precies vertellen wat er in mij en mijn soulmate om gaat. En je kon mij ook gerust stellen en tips geven hoe ik ermee om moet gaan. Wat ben ik blij om je gevonden te hebben.

Groetjes d.

Paragnost Stefanie

Lieve Stefanie,
Super bedankt voor al je begeleiding al een hele lange periode. Je hebt me geleerd om op mezelf te focussen en dat werpt nu zijn vruchten af. Alles wat je uit de kaarten haalt komt uit! Het mooiste voorbeeld was afgelopen maandag, toen vertelde je me dat ik een voorspellende droom gehad had. Ik wist meteen om welke het ging. In het keltisch kruis kwam dit ook naar voor en gister kwam het daadwerkelijk uit! Voor iedereen die hulp kan gebruiken, bel stefanie! Top paragnost én psycholoog!

Medium Enya

Enya, jij bent een hele lieve krachtige medium. Jij trekt mij altijd weer uit de put. Bedankt altijd weer voor die kracht dat jij mij geeft om Vertrouwen blijven te behouden. Jouw voorspelling van nieuwe baan is nu ook uitgekomen, ik dacht dat kan helemaal niet in deze Coronatijd, maar jij zag het echt duidelijk liggen en exact hoe het zou gaan. Haha….. wij schieten ook weleens in de lach, want bovenal dat jij lief en krachtig bent heb je ook nog humor. Lieve schat zodra ik je weer nodig hebt dan weet ik dat jij er voor mij bent en dat stelt mij enorm gerust. Liefs, Tanja

Paragnost Sharonne

Ik spreek Sharon al een paar jaar en ze is altijd on point.
Wat ze voorspeld komt uit.
Dankje daarvoor
X

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,
Dank je voor het gesprek. Sorry maar mijn beltegoed was op. Je bent heel snel en accuraat met wat je ziet, en het klopte wat je zei!
Ik stond er toch wel even versteld van want zonder iets te zeggen vertel je wat ik moet/wilde weten.
Ik ga je zeker nog eens bellen.

Groetjes.

Medium Lola

Lieve lieve Lola, wat ben jij een fantastische vrouw. Je voorspellingen komen echt altijd uit. Ook deze keer weer. Je gaf aan dat hij het niet vol ging houden me lange tijd niet te zien… en dat we gaan bellen en het een heel leuk gesprek gaat worden. Ook dat is beide uitgekomen. Waar zou ik zijn zonder jou en je geweldige voorspellingen . Je bent een rchte kanjer…. mensen neem contact met deze geweldige dame op! Ze zal je helpen waar ze kan!

Medium Julia

Julia sorry dat de verbinding verbrak. Mijn credits waren op. Was fijn je weer gesproken te hebben. Had de extra bevestiging even nodig. Ik had je eerder gebeld over desbetreffende persoon. Je zei exact hetzelfde. Daaruit blijkt maar weer dat je gewoon goed bent.en je bent eerlijk en duidelijk. Misschien slaat het nergens op dat ik je weer belde over hem, maar ik had er even behoefte aan.dankjewel weer en tot een volgende keer!

Paragnost Stefanie

Lieve Stefanie,
Ik bel je regelmatig, je bent altijd zo eerlijk en puur. Je weet precies helder te maken waar het om gaat. Mij bewust te maken van mijn denken en handelen. Super fijn dat stukje bewustwording voor mij. Verder durf ik blindelings te vertrouwen op wat jij voor mij door krijgt en wat je dan ook bevestigd krijgt in je kaarten. Bizar hoe spot on jij de dingen weet te voorspellen. Keer op keer komt het uit. Je bent een ware kanjer. Thanks voor al je steun
Liefs YR

Medium Iris

Iris is een super lieve vrouw, een prettig luisterend oor, maar weet ook snel tot de kern te komen over wat er precies speelt en daar duidelijke inzichten en boodschappen over te delen. Ik voel me echt begrepen en heb veel helderheid ontvangen door ons gesprek. Tevens prettige praktische tips waarmee ik echt stappen kan maken:) ik voel me stukken beter en meer op het juiste pad.
Dus Iris, bedankt!

Medium Chantalle

Lieve schat,
Bedankt voor je mooie kaartleggingen en duidelijkheid in elke situatie iedere keer opnieuw!
Ik ben zo dankbaar voor je steun en je vertrouwen in deze moeilijke situatie die na jaren stilletjes aan meer kleur krijgt!
Dikke kus Patatje !

Medium Eleonora

Lieverd jij bent super lief en met mooi gave.. dank wel voor jou steun Xx

Medium Eleonora

Wat kan jij dingen toch goed aanvoelen en door jou vindt ik steeds de rust weer .
Je betekent voor veel mensen wat dikke kus

Medium Dinétha

Medium Dinétha ,

Dank voor alles. Waren fijne, duidelijke gesprekken en je neemt de tijd om het uit te leggen.
Het klopt ook wat je aanvoelt.

Dus lieve mensen, Dinétha is een aanrader!

Warme groet,

M

Medium Sherani

Sherani,

Wat ben jij ongelooflijk goed. Alles wat je zegt klopt en je zegt de dingen zonder oordeel of ze zelf al van te voren in te kleuren. Het voelt echt als waarheid. Dank je wel, ik ga je zeker vaker bellen. Je bent een van mijn favorieten inmiddels. Groetjes D

Medium Kaatje

Kaatje,klopt is uitgekomen
Jij bent toppie

Paragnost Eddie & Consulenten

Medium Jeanette bedankt voor ons gesprek daar juist ik bel jou zeker terug mvg Katia uit Antwerpen

Medium Sherani

Ongelofelijk kippenvel hoe jij alles in details wist
te vertellen,
Zonder dat ik ook maar iets vertelde ,Je wist dat mijn moeder ziek is.
Je zag dat een persoon met wie ik date weer contact op ging zoeken. (Wat ik totaal niet verwachtte omdat ik al iemand anders date)
Maar je had toch gelijk want hij berichtte mij 2 dagen later!
Je zag dat ik piekerde over een vriendschap wat ook klopt !
Ook zag je me iets onder tekenen ,
Wat letterlijk 2 dagen na ons telefoon gesprek uit kwam.
En zo kan ik nog wel blijven door gaan.
Heel bijzonder hoe je dit allemaal kon vertellen!
Nogmaals bedankt !

Medium Erika

Een hartverwarmende reactie over Erica, van mij: ik heb de afgelopen jaren al meerdere malen langer met haar gesproken, wat altijd, of ik ’t nu wil horen of niet;-), tot in detail klopt. Vanuit ’t heden, verleden en toekomst. Zonder dat ik veel info gaf voorafgaand. Waarvan ik VOEL en WEET dat het klopt wat ze zegt! Ik word nu telkens bevestigd via tekens en synchroniciteiten, teksten waar ik naartoe geleid word en filmpjes die mijn proces en over degenen waar in dit geval mijn vraag(en) over gingen, worden afgespeeld..heel bijzonder! Geen toeval en Erika sloeg echt de spijker op de kop met een duidelijk scenario en ook gevoel over deze persoon(en).
Dusz..’je verdient het echt om in ’t zonnetje te worden gezet’!
Fijn om vanuit positiviteit en hart- aanmoediging te worden gezien op een hoog spiritueel en doorleeft level, te kunnen praten en te worden gecoacht:).
Dankjewel vanuit mijn diepste zijn en met heel veel respect voor jou en je gidsen: keep on shining your/the light!
Top en knap:)
Liefs H.

1 168 169 170

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *