Paragnost Eddie en Consulenten

Altijd je eerste gevoel volgen

Je eerste gevoel volgenAltijd je eerste gevoel volgen. Ongeveer een half jaar geleden ben ik van de trap gegleden. Ik kreeg pas na een paar maanden last van mijn heup als ik in bed lag.

Je gevoel is een zeker weten

Toen ben ik naar de dokter gegaan, hij verwees me door naar de fysiotherapeut. Ik kwam bij de fysiotherapeut en hij zei dat mijn heupen niet gelijk waren en het gekraakt moest worden. Het voelde niet goed en ik zei dat ik eerst verder onderzoek wil voordat hij mij gaat kraken.

Ga altijd op je gevoel af

Ik ben zoals altijd op mijn gevoel afgegaan en wat bleek. Ik kreeg een doorverwijzing van de dokter om eerst een echo en daarna foto’s te laten maken van mijn heup. Hieruit bleek dat er niets mis was en dat er ook geen verschil was tussen beide heupen. Dus de fysiotherapeut had het dus mis. Hij had mij anders gekraakt wat eigenlijk niet mocht. Dan waren de consequenties groter dan nu.

Je verwacht van een fysiotherapeut dat hij hier verstand van heeft, jarenlange ervaring en studie. Dit was weer zo’n ervaring/voorbeeld, dat je altijd je eerste gevoel moet volgen. Je komt in het leven vele misleidingen en verleidingen tegen, daarom hebben we ons gevoel om dat te kunnen scheiden en ons zelf te beschermen.

Had ik mijn gevoel maar gevolgd

Soms maak je iets mee waarvan je achteraf denkt, had ik maar toch mijn gevoel gevolgd. Dit kun je voorkomen door naar je gevoel te luisteren. Je gevoel volgen en daarin bevestiging krijgen, geeft je zelfvertrouwen en geluk.

Maar wat is je eerste gevoel

Je eerste gevoel is er in een flits. Pats en je weet het. Maar het ego gaat direct van alles erbij verzinnen. Waardoor je eerste gevoel snel vertroebelt. Het kan zelfs zulke vormen aannemen, de gedachten. Dat je er in vastloopt. Bel dan met Paragnost Eddie en Consulenten. Die weten wat jouw eerste gevoel was. Dan weet jij hoe juist te handelen.

Dus ga voor je geluk en kies dus voor je gevoel. Je eerste gevoel