Paragnost Eddie en Consulenten

De liefde vraagt van ons te kiezen voor onszelf

De liefde vraagt van ons te kiezen voor onszelfDe liefde vraagt van ons te kiezen voor onszelf. Kijk maar, voel maar, waar sta je nu? In een groot drama? Of ben je inmiddels zover, dat je er achter bent gekomen, dat de liefde iets van je vraagt? Te kiezen voor jezelf! Leren we dat? Krijgen we dat mee? Nee, we krijgen het tegenovergestelde mee.

Spirituele wijsheid is nog niet zo gek. Daar kun je zoveel uithalen, wat jou ten goede komt. We krijgen het niet mee, de spirituele leer, terwijl deze leer onontbeerlijk is voor ieder mens. Het leert je van jezelf te houden, grenzen te stellen en te bewaken.

Het leert je wat liefde is en kracht, zodat je nooit en te nimmer met je ziel onder je arm in het leven komt te staan. Dat je nooit en te nimmer in diepe dalen terechtkomt. Maar de meeste mensen komen er wel in terecht en nogal terecht.

Ze hebben helemaal niets van spirituele wijsheid meegekregen. Nogal wiedes, zegt een medium werkzaam op de paranormale website Paragnost Eddie, dat zoveel mensen ons weten te vinden. Iedereen loop een keer vast in zijn leven.

Waar moet je dan wezen? Juist, op een goed spirituele website. Die je binnen één consult alle geheimen onthuld die je nooit eerder hebt geweten. Maar waardoor wel het licht in je hoofd gaan schijnen.

En niet alleen dat, ook ineens heel veel gaat begrijpen. Dat alles wat je dacht, dat waarheid was, het niet is. Het leven draait niet om anderen en geld verdienen. Het leven draait om jou. En als jij goed voor jezelf zorgt, gaat de rest vanzelf.

De liefde vraagt van ons voor onszelf te kiezen. Letterlijk en figuurlijk worden we daar allemaal op een gegeven moment toe gedwongen. Met zachte hand begeleidt de liefde jou op je levenspad. Wijk je er vanaf, dan zorgt de liefde weer dat je op het juiste pad uitkomt.

Altijd gericht op jouw welzijn. Maar ja, als jij de liefde niet kent, omdat je die voor jezelf hebt ingeleverd, om te voldoen aan wetten en regels, hoe kun je dan de waarde van jezelf kennen? Die lever je bij alles wat je doet, in.

Je denken staat gericht op alles buiten jezelf in plaats van op jezelf. Dan loop je een keer vast. Zie je dat het klopt, zegt het medium van paragnost Eddie, dat de mens zelf net zolang in drama blijft zitten, omdat die zichzelf laat stikken?

Zichzelf niet serieus neemt en om die reden door anderen ook niet serieus wordt genomen. Dat ervaar je werkelijk bij alles. Bij familie die je niet ziet staan. Bij een partner die over je heen loopt. Collega’s die een loopje met je nemen.

En je bent toch zo ongelooflijk lief? Hoe kan dat nou? Je bent inderdaad lief, alleen op een verkeerde manier. Je bent lief voor anderen en niet voor jezelf. Als je de liefde voor jezelf niet aan jezelf laat zien, word je door anderen niet serieus genomen.

Je zult echt eerst de liefde voor jezelf moeten gaan zien en toepassen, voordat je op de juiste manier de liefde kunt toepassen. Zie je dat je wel lief bent, alleen het niet goed toepast nog.

Dat hierdoor jij telkens vastloopt. Omdat je je eigen grenzen niet kent. Die ken je wel, als je lief bent voor jezelf. Zie je nu waarom de liefde van ons vraagt om te kiezen voor onszelf? Hierdoor gaat jouw leven lekker lopen. En als iedereen dit zou gaan doen, zitten we elkaar nooit meer in de haren.