Paragnost Eddie en Consulenten

Paranormale voorspellingen 2022

Vele mediums en paragnosten kunnen voorspellingen doen die in een bepaald jaar gaan gebeuren. Dit wordt al vele jaren in het nieuws (telegraaf) gepubliceerd. Ook 2022 is een jaar waarin er volgens de mediums en paragnosten weer dingen gaan gebeuren. Deze hebben zij vooraf voorspelt.

  • Zo wordt er bijvoorbeeld over Andre Hazes gezegd; ‘hij gaat Engelstalige liedjes opnemen. Ook zal hij een knipperlichtrelatie houden met de moeder van zijn zoontje’.
  • Een van de andere voorspellingen is dat men zich weer zal moeten laten vaccineren tegen het Corona virus.
  • Daarbij wordt ook gesproken over massale arrestaties en een burgeropstand, waarbij de gemoederen hoog oplopen in het oosten van Europa. Een groot schandaal dus in het buitenland.

Dit zijn enkele voorspellingen die zijn gedaan door bekende paragnosten voor het jaar 2022, een van deze paragnosten is paragnost Liesbeth. Zij voorspelde enkele van deze gebeurtenissen voor dit jaar.

Paranormale voorspellingen 2022

Het voorspellen van jouw toekomst

Een paragnost of medium kan ook voor jou voorspellingen doen over jouw toekomst! Wil jij ook weten wat er in het nieuwe jaar bij jou gaat gebeuren? Dan kan jij een consult aanvragen met een paragnost van Paragnost Eddie. Op deze manier weet jij waar jij/jullie mee te maken krijgen. Zo krijg jij meer vertrouwen en inzicht in jouw toekomst.

Een voorspelling van een medium kan met verschillende zaken te maken hebben. Dit kan zijn over jouw relatie, over de liefde maar of over de familie. Het kan ook zo zijn dat er over jouw toekomst wordt gesproken wat betreft jouw carrière of financiële situatie. Op deze manier ben jij voorbereid op wat er in jouw leven zal gaan gebeuren.

Op deze manier kun jij je voorbereiden op dat voorspelde van een medium. Zo kun jij je richten op de dingen die in jouw leven zullen gebeuren. Voor een consult met een medium hoef jij geen persoonsgegevens te delen, het is namelijk zo dat een medium zonder deze kennis informatie van jou doorkrijgt.

Jij kan online bij Paragnost Eddie eenvoudig een consult starten met een van de consulten, zo kom jij er achter wie er betrokken blijven in jouw leven en of er dingen zullen toenemen of afnemen in het nieuwe jaar.

De gaven van mediums en paragnosten

Mediums en paragnosten kunnen jouw toekomst voorspellen omdat zij paranormale gaven hebben waardoor zij met andere entiteiten kunnen communiceren. Het is zo dat mediums en paragnosten helderziend, helderhorend, helderwetend en heldervoelend kunnen zijn. Op deze manier kunnen zij waarnemingen doen en deze in woorden als een boodschap aan jou overbrengen. Zo kun jij je voorbereiden op wat er in jouw toekomst kan gaan gebeuren. Het is wel zo dat dit anders kan verlopen, want situaties kunnen veranderen .Het is zo dat de voorspellingen van mediums en paragnosten aan jou een advies zijn.

Tijdens een consult met mediums en paragnosten is het zo dat zij jouw toekomst voorspelling ook kunnen doen aan de hand van kaartleggingen. Kaartleggingen helpen om een beter inzicht te krijgen in een situatie en wellicht de achterliggende gedachte hierachter boven water te krijgen. Sommige mediums en paragnosten kunnen ook voorspellingen doen door een fotoreading. Hier kunnen zij energieën voelen van een persoon of een bepaalde plaats. Ook dit kan duiden op een gebeurtenis die zich in de toekomst zal afspelen.

Als jij niet jouw toekomst wilt laten voorspellen, maar wel met mediums en paragnosten in contact wil komen dan is dat ook mogelijk. Het is namelijk ook zo dat je een gesprek met een medium kan starten als jij behoefte hebt aan een luisterend oor. Ook is een medium in staat om jou te helpen met het verlies van een overleden dierbare. Een medium kan namelijk contact maken met overledenen.

Neem bijvoorbeeld contact op met medium Erika voor jouw toekomst voorspelling!

Paragnost Eddie

Lees voordat je start met een consult de algemene voorwaarden door zorg dat je hiermee akkoord gaat. Er wordt toestemming gevraagd voordat de accountgegevens kunnen worden opgeslagen. Jouw persoonsgegevens worden alleen voor de aangegeven doeleinden gebruikt. Op de website van ParagnostEddie is het zo dat soorten cookies worden verzameld (stel voorkeuren hiervoor in), zodat er gepersonaliseerde advertenties en gepersonaliseerde content kan worden getoond. Wij gebruiken cookies om de website zo goed mogelijk op jouw wensen aan te laten sluiten.