Paragnost Eddie en Consulenten

Astro consult

Op zoek naar astro consult? Vraag een astro chat consult aan met onze verschillende consulenten. Dit kan via de chat dienst van Paragnost Eddie. Tegenwoordig gaat een astro consult niet meer alleen over astrologie, maar wordt het breder getrokken. Een heldervoelend medium, helderziend medium, kaartleggers of andere paragnosten mediums kunnen tegenwoordig astro consult geven over het heden, verleden en toekomst.

Astro chat consult

Een voordeel aan astro chat consult is dat je het overal kan doen. Wanneer je in de trein zit bijvoorbeeld. Of juist wanneer je even alleen bent op je werk. Een astro chat consult duurt zolang jij wilt. Dit is afhankelijk van het aantal vragen die je hebt en de complexiteit van de vraag. Het kan zijn dat je in één keer alles kunt oplossen, maar soms is er meer tijd nodig. Dit wordt dan in overleg bepaald met de paragnost of heldervoelende.,

Een ander voordeel van een astro chat consult is dat je anoniem blijft. Dit is niet het geval bij een gesprek met een astroloog of andere paragnost. Doordat je anoniem blijft, kun je vrijuit praten over je problemen en vragen. Hierdoor kan de paragnost of heldervoelende je beter helpen.

Als laatste hoef je ook geen rekening meer te houden met een hoge telefoonrekening. Doordat je nu makkelijk kan chatten en direct contact via de chat kan leggen met een relatiecoach bijvoorbeeld, hoef je ook niet meer te bellen. In contact komen met een kaartlegster, healer, tarotist of astrologen is nog steeds mogelijk met bellen.

Ook als je vragen hebt aan andere paranormale helderzienden, een spirituele coach, allround medium of een heldervoelend lichtwerker dan kan je gemakkelijk gebruik maken van astro consult.

astro consult

Wat is een medium of paragnost?

Een medium of paragnost bezit over verschillende paranormale gaven. Zo heb je bijvoorbeeld mediums, helderzienden en paragnosten mediums die heldervoelend zijn. Met deze paranormale gaven helpen ze je met het beantwoorden van levensvragen.

Ook kunnen paragnosten en mediums meerdere gaven bezitten. Ze zetten deze gaven dan in om je te helpen. Hierdoor is het niet meer nodig om met verschillende mensen te praten over je problemen. Zo kun je bij een allroundmedium terecht voor verschillende soorten adviezen. Een medium paragnost is gespecialiseerd in zijn gave. Zo kan een medium paragnost gespecialiseerd zijn in healing of kan een medium paragnost heldervoelend zijn. Waar de specialisatie ligt is voor ieder medium of paragnost anders.

Het verschil tussen een medium en een paragnost is dat een medium contact kan leggen met overledenen personen waar een paragnost dat niet kan.

Helderziend medium of heldervoelend medium om astro advies of astro consult vragen

Als je astro advies of astro consult wilt van onze consulenten is dat mogelijk via de astro chat of bellen. Onze consulenten kunnen je helpen met verschillende dingen. Ze hebben jarenlange ervaring en kunnen je paranormaal advies geven over je persoonlijke ontwikkeling, een toekomst voorspelling doen of kunnen aan de hand van verschillende kaartleggingen antwoorden geven op vragen.

Zo kunnen onze helderzienden mediamieken een telepathische reading doen. Hierbij maken zij contact met je energie en die van anderen om zo antwoord te kunnen geven op vragen. Of ze nemen de tijd voor een paranormale coachingsessie, waarin ze jouw problemen bespreken en samen naar een oplossing zoeken.

Of je nu op zoek bent naar een spirituele reading, kaartlegging of gewoon algemeen advies, alles is mogelijk via astro consult!

astro consult gezocht

Hulpmiddelen van onze consulenten

Een heldervoelend medium of paragnost kan tijdens een astro consult ook beroep doen op bepaalde hulpmiddelen. Onze consulenten kunnen tijdens een astro advies ook gebruik maken van hulpmiddelen om de reading te versterken. De meest voorkomende hulpmiddelen zijn de tarot kaarten en de lenormand kaarten. Zowel de tarot kaarten als de lenormand kaarten kunnen helpen bij het doen van een toekomst voorspelling over bijvoorbeeld je relatie, liefde of antwoorden geven op levensvragen.

Naast kaartleggen is fotoreading ook een hulpmiddel. Hierbij kunnen paragnosten of mediums aan de hand van een foto een reading doen of antwoorden geven. Dit kan een foto zijn van jou, maar ook van bijvoorbeeld je partner of kinderen. Ook kan het een foto zijn van een overleden dierbaren.

Astro advies krijgen van een helderziende of een heldervoelend paragnost

Wanneer je astro advies wilt ontvangen dan kan je dat het beste doen bij onze consulenten. Online krijg je vaak paragnosten of mediums die een gratis astro consult aanbieden. Vaak zijn deze paragnosten of mediums niet goed en geven daarom geen goed advies.

Paragnosten en mediums van paragnost-eddie zijn heel eerlijk. Wanneer een consulent tijdens een van de consulten geen contact kan maken met de energieën om toekomstvoorspellingen te doen, dan zullen ze dit ook eerlijk aangeven. Twijfel niet en vraag consult aan onze paragnosten!