Paragnost Eddie & Consulenten

Medium en Mediums voor antwoorden en inzichten

Mediums en paragnosten hebben contact met de spirituele wereld. Mediums zijn mensen met spirituele krachten. Mediums kunnen communiceren met de geest van een overledene. Zij zijn een schakel tussen de spirituele wereld en de wereld waar wij leven.

Wil jij antwoorden op vragen over liefde, werk, jouw toekomst of andere levensvragen is het altijd mogelijk om te bellen met een van onze paragnosten. Ook staan de zeer ervaren paragnosten ook klaar wanneer je opzoek bent naar een luisterend oor. Daarbij kun je ook online een gesprek aan gaan en bij een van onze mediums terecht met alle problemen die jij hebt. Onze ervaren mediums zullen ter alle tijden klaar staan in de chat om jou te helpen.

Medium, paragnost en helderziende

Er zijn verschillen tussen een medium, paragnost en een helderziende.

  • Mediums zijn als het ware een doorgeefluik van informatie uit een andere wereld. Hierbij zijn ook elementen die kunnen helpen in een gesprek, bijvoorbeeld muziek, trance of meditatie.
  • Een paragnost is niet altijd helderziend. Een paragnost kan ook helderhorend, helderruikend, heldervoelend of helderwetend zijn. Daarbij kan een paragnost ook een combinatie van deze vaardigheden hebben. Daarbij gebruikt een paragnost vaak hulpmiddelen als tarot kaarten of engelenkaarten.
  • Een helderziende ziet dingen die een ander niet kan zien.

Omdat mediums werken als een doorgeefluik van informatie kunnen zij communiceren met engelen en overledenen. Zij hunnen dus helpen met antwoord krijgen op bepaalde vragen die jij hebt aan mensen die zijn overleden. Paragnosten kunnen geen contact met overledenen maken.

Contact met overledenen

Mediums kunnen de stem van de overledene horen en/of een overledene zien. Mediums weten dat er meer is tussen hemel en aarde. Een medium is iemand die met overledenen kan communiceren. We krijgen al snel een beeld van mediums met waarzeggersborden of glazenbollen voor ons en enge verschijnselen of oplichterij.

Ook kan een ervaren medium informatie van een overledene aanvoelen. Soms kan een overledene via een medium spreken of bezit nemen van zijn of haar lichaam. Veel mediums hebben contact met een overledene die als tussenpersoon communiceert met de rest van de spirituele wereld. Zij noemen dit hun spirituele gids.

Verschillede type mediums

Ieder medium heeft een eigen manier van werken om in contact te komen met overledenen. Een medium kan de overledene met zijn of haar naam vragen te komen, ook kunnen ze spontaan informatie van overledenen krijgen. Andere mediums kunnen in trance gaan om contact te maken met de spirituele wereld.

In enkele gevallen kan het uiterlijk, gedrag en/of de stem van het medium tijdelijk anders zijn. Daarnaast kunnen mediums kunnen ook boodschappen ontvangen via automatisch schrift, waarbij een overledene de hand van het medium overneemt en via deze hand geschreven boodschappen doorgeeft.

Niet alle mediums kunnen contact leggen met gene zijde zoals vaak gedacht wordt. Ze zijn allemaal gespecialiseerd in hun eigen mediumschap zoals:

Mentaal medium

Het mediumschap is mensenwerk, dit geldt voor de stoffelijke, evenals de geestelijke wereld. Het komt daarom maar weinig voor dat een medium 100 procent juiste informatie geeft. Het medium, van communicatie, moet zich dit bewust zijn. Het medium moet dus zelf blijven nadenken en de gegeven informatie niet gedachteloos aan nemen. Natuurlijk mag men er van uitgaan dat de gids probeert concrete en goede informatie aan te bieden. Wanneer de informatie dat niet is, is het contact tussen het medium en de spirituele wereld verstoord. Een gekregen boodschap met allerlei onduidelijkheden en warrige of vage informatie die op de meeste mensen van toepassing is, mag niet als juist worden aanvaard. Wanneer u een -mentaal- medium raadpleegt, let er dan op dat u uw gedachten goed beheerst. Sterke gedachten worden door een top medium opgepakt en kunnen er voor zorgen, dat er verkeerde informatie bij het medium binnenkomt.

Trance medium

De energie die het mogelijk maakt in en uit het lichaam te gaan is Trance Medium energie. Het is de verbinding tussen jouw geest en jouw lichaam. Zonder Trance Medium energie kan je niet in je lichaam zijn. Het is een natuurlijke spirituele energie, die door iedereen gebruikt wordt.

Voel de rust, harmonie en zachtheid van een slapende de baby. Dat is Trance Medium energie. Een kind valt meestal heel makkelijk in slaap. De sterke verbintenis van het kind met de spirituele wereld vereist veel Trance Medium energie. Het kijken naar een baby laat veel mensen vragen stellen over zijn of haar toekomst. Ze leggen contact met het spirituele leven. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de vergrootte Trance Medium energie.

Half trance medium

Bij deze vorm van mediums wordt door intelligentie gebruik gemaakt van het bewustzijn van het medium. Spirit neemt de controle van het denken en het gebruik van de stembanden over. De intelligentie gebruikt de woordenschat van het medium. Wanneer de intelligentie sterkt genoeg is zal het medium in een licht roes raken. Dit wordt ook wel Spirit Control genoemd.

Volledig trance medium

In dit geval verkeert het medium in volledige trans, de intelligentie heeft de volledige controle overgenomen. Het medium heeft zich nu losgemaakt van het bewustzijn en volledig overgegeven aan het onderbewustzijn.

Fysiek medium

Bij fysiek mediumschap kan een overleden dierbare manifesteren in de wereld. Het is zo dat iedereen die zich in een zelfde ruimte begeeft het fysieke fenomeen kan horen, voelen of zien. Een fysiek top medium kun je niet worden, maar dat is iets wat vanuit de aanleg al aanwezig is, namelijk ectoplasma. Dit mediumschap is zeer zeldzaam en er zijn slechts een maar mediums zeer ervaren.

Verschillende mediums

Er zijn verschillende spirituele gaven die een top medium kan hebben. Deze gaven kunnen kunnen worden overgegeven van generatie tot generatie of zouden door middel van leren versterkt kunnen worden.

Een medium wordt met deze gave geboren, maar kan door dit te trainen wel elke dag groeien. Een medium krijgt informatie door door energieën. Een top medium kan verschillende gaven hebben:

  • helderziend
  • helderwetend
  • heldervoelend
  • helderhorend
  • helderruikend

Vaak zijn deze gaven met elkaar gecombineerd. Hierdoor kan het dus ook zo zijn dat een geest wel gevoeld en gehoord wordt, maar de ervaren medium de geest niet kan zien.

Helderhorend top medium

Een helderhorend medium hoort boodschappen van bijvoorbeeld engelen en geesten. Wederzijdse communicatie is daarbij ook mogelijk of alleen het overbrengen van boodschappen. Wanneer jij duidelijke antwoorden wil hebben over werk, liefde of de toekomst is het mogelijk om contact te zoeken met een helderhorend medium.

Helderziend top medium

Wanneer een paragnost helderziend is wil dat zeggen dat zij boodschappen ontvangen in de vorm van beelden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om antwoorden op vragen over liefde, de toekomst of je relatie te krijgen.

Helderwetend top medium

Een helderwetend medium is voelt dingen aan. Een ervaren helderwetend medium kan daarbij ook onderscheid maken tussen dingen die de paragnost aanvoelt en de boodschappen die doorgekregen zijn. Met alle vragen die jij hebt kunnen onze mediums met veel jaar ervaring jouw helpen.

Heldervoelend top medium

Wanneer een ervaren medium heldervoelend is wordt dat ook wel een fijngevoelig medium genoemd. Een heldervoelend medium wil wil zeggen dat iemand afgestemd is op hogere trillingsfrequentie. Iemand voelt dan bepaalde situaties haarfijn aan. Wanneer je heldervoelend bent heb je eigenlijk een extra zintuig want je vangt constant prikkels die zorgen dat je situaties beter aan voelt.

Er zijn ook mediums heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Andere mediums zijn bijvoorbeeld helderziend, helderhorend en heldervoelend. Ook is het mogelijk dat een medium helderziend, helderwetend en helderhorend is.

Tarot kaarten

Tarot kaarten is een set die bestaat uit 78 kaarten die te maken hebben met een bepaalde situatie, persoon of iets psychisch. De tarot kaarten kunnen deuren voor jou openen, die je normaal gesloten zou houden.

Tarot kun je zien als een manier om door middel van symbolen inzicht te krijgen in allerlei aspecten uit je leven. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met liefde, werk of je eigen bewustzijn. Onbewust wordt je aangetrokken tot een bepaalde tarot kaart die je onderbewustzijn triggert.

Tarot kaarten kunnen helpen met het antwoorden van een vraag. Daarbij kunnen tarot kaarten ook kracht geven

Ook zijn er tarot engelenkaarten die een boodschap kunnen meegeven. De tarot engelenkaarten stuurt boodschappen door die kunnen inspireren en die positief advies kunnen geven.

Lenormand kaarten

Lenormand kaarten zijn bekend geworden door een Parijse waarzegster. Ze was zeer ervaren en legde de kaart voor vele invloedrijke personen. Iedere Lenormand kaart heeft een eigen betekenis die wordt gekenmerkt door een afbeelding.

Lenormand kaarten worden vaak geassocieerd met tarot kaarten. Maar beiden kaartspellen verschillen wel per structuur en doel. Lenormand kaarten bevat 36 kaarten en zijn niet opgesplitst in afzonderlijke categorieën. Bij tarotkaarten zijn de afbeeldingen erg belangrijk, bij Lenormand zijn de afbeeldingen decoratief.

Wanneer jij geïnteresseerd bent in het gedetailleerd bekijken van gebeurtenissen in de toekomst of in het nu. Dan is Lenormand iets voor jou.

Wanneer jij met een dilemma wordt geconfronteerd. Doe je dan liever iets vanuit je gevoel, of vanuit de uitkomst die het dilemma zal hebben? Wanneer je meer op je gevoel speelt is Tarot wel wat voor jou.

Tarot en Lenormand

Tarot en Lenormand kaarten hebben beide een bepaalde vorm van structuur. Tarot kaarten zijn verdeeld in Major en Minor Arcana en heeft 4 verschillende kleuren. Lenormand kaarten zijn niet opgesplitst in verschillende categorieën of kleuren.

Tarot gaat vaak over het ‘hoe’ en ‘waarom’. Lenormand kaarten gaan meer over alle daagse problemen, situaties en levensvragen. Lenormand kaarten gaan meer over gebeurtenissen weergeven zoals ze zijn. Waarbij Tarot meer gaat inzichten geeft over waarom een situatie zo gebeurt.

Paragnost

Men gebruikt de term paragnost voornamelijk om mediums aan te duiden die gebruik maken van de gave van het helder zien. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld een kristallen bol. Een paragnost kan ook in trance gaan, of zijn of haar geest zo openstellen dat de beelden binnenkomen.

Online top medium

Een online medium kan beschikken over allerlei soorten spirituele gaven. Vanaf een afstand kunnen onze consulenten ook inzichten en antwoorden geven op jouw levensvragen.

Reiki master

Uit handen stroomt een natuurlijke levensenergie. Deze energie kan er voor zorgen dat pijn wordt vermindert of zelfs verdwijnt. Reiki is een energetische therapie. Wanneer een Reiki Master deze therapie ondergaat hoef je eigenlijk niet eens te vertellen waar de pijn is. Reiki voelt dat. Lichaam en geest krijgen door Reiki energie uit het universum. Deze energie zorgt er voor dat jij weer in balans komt.

Een luisterend oor

Heb jij vragen over jouw leven? Jouw toekomst, relatie of liefde? Wil je graag in contact komen met een dierbare die is overleden? Heb je behoefte aan een luisterend oor? Dan staan onze ervaren mediums en paragnosten altijd voor al je vragen klaar. Onze consulenten hebben al een heel aantal jaar ervaring en staan voor alle vragen. Onze ervaren mediums zijn helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderruikend dus kunnen op allerlei gebieden helpen.

Kom je graag in contact met een paragnost of een medium? Bekijk dan de website: www.paragnost-eddie.nl

Medium en mediumsOnline contact met een ervaren medium

Heb jij vragen over de liefde, werk, relatie, behoefte aan een luisterend oor, dingen over je verleden/heden of vragen over de toekomst? Wilt u contact leggen met een dierbare overledene, bel dan één van onze mediums die daarin gespecialiseerd is. Zij zijn hele dagen beschikbaar.

Onze top medium zijn zeer ervaren en zijn zowel helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderwetend. Online heb je de mogelijkheid om een chat te starten met onze mediums. Wanneer jij liever met één van onze consulenten via de telefoon wil praten over jouw problemen of iets wil vragen is het uiteraard ook mogelijk om te bellen.

Je kan met onze online mediums bellen in Nederland voor €0,90 (per min.). Voor België betaal je €1,50 (per min.). Voor een consult met een van onze mediums bel dan in Nederland 0909-0525 of bel 0907-37065 (België).