Paragnost Eddie en Consulenten

Helderzienden live online

helderzienden-live bij EddieHelderzienden live online en kosmische taal. Wat is een helderzienden live? Een makkelijke omschrijving van helderziendheid is het voorspellen van de toekomst.

Maar helderzienden live is meer dan in de toekomst kijken alleen. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop een helderzienden live energieën kan waarnemen. Denk daarbij ook aan het zien van beelden bij bijvoorbeeld een object. Maar ook het zien van aura’s rondom iemand zijn gezicht. Ook kan het zo zijn dat een helderziende live iets waarneemt in de vorm van een beeld. Dit noemen we ook wel visioenen. Er zijn dus vele verschillende manieren.

Wat kan een helderziende online
  • Voorspellen van de toekomst. Een helderziende live kan dingen zien of voelen voordat het gebeurt. Dit betekent niet gelijk dat het ook echt zal gebeuren, want de toekomst staat nooit vast. Want door het maken van een andere keuze, kan je de toekomst helemaal veranderen. Het wordt vaak ook gezien als een advies of een waarschuwing. Een helderzienden live zal een keuze die jij zou kunnen nemen, waarnemen. Zodat het maken van de juiste keuze voor jou gemakkelijker wordt.
  • Symbolen doorkrijgen. De symbolen die een helderzienden live te zien krijgt, komen binnen via een universele taal die word gebruikt in de kosmos. Deze taal word “kosmische taal” genoemd.
  • Lichtverschijnselen. Lichtverschijnselen zijn energieën die continue aanwezig zijn. Hierbij kun je denken aan lichtbollen, puntjes, flitsen of bijvoorbeeld geesten en engelen. Een helderzienden live kan deze lichtverschijnselen waarnemen doordat hij/zij andere sensoren van de ogen gebruikt die voorbij het normale spectrum gaan.
Wat kan een helderziende live online nog meer voor je betekenen
  • Energievelden zien. We noemen het energieveld rondom iemand zijn gezicht, een aura. De energie van lichaam, ziel en geest maken deze. Ieder mens heeft in totaal 7 uitstralingen.
  • Aura’s drukken persoonlijkheden, emoties, het karakter van een persoon en de ongezondheden uit. Je kunt deze energievelden fotograferen. Dat gebeurt doormiddel van Kirilianfotografie.
  • Psychometrie. Psychometrie (ook wel psychoscopie genoemd) is het zien van beelden bij objecten. Er hangen zoveel verschillende energieën aan persoonlijke eigendommen.  Doormiddel van het aanraken van bijvoorbeeld een sieraad of een foto, krijgt een helderziende live beelden door.

Op onze paranormale hulplijn Paragnost Eddie vind je helderzienden live online. Zij kunnen, zoals je ziet, heel veel betekenen voor al jouw problemen in je dagelijks leven.