Paragnost Eddie en Consulenten

Mediums online bij paragnost Eddie

Mediums online bij paragnost Eddie

Zit je met vragen over iets wat in het dagelijks leven speelt. Bijvoorbeeld over de liefde, relatie of je werk. Heb je behoefte aan een luisterend oor om te praten over jouw problemen? Wil je dat een medium jouw toekomst gaat voorspellen? Wil je graag contact met dierbare overledenen of engelen? Bij Paragnost Eddie en Consulenten heb je de mogelijkheid om te bellen met een professioneel medium, paragnost of een helderziende.

Paranormale hulplijn

Online mediums die bij een paranormale hulplijn werken worden ook wel mediums online genoemd. Een medium online kan beelden doorkrijgen die in het verleden of nog niet zijn gebeurd. We noemen dit een toekomst voorspelling.

Medium, paragnost en helderziende

Er zijn verschillen tussen een medium, paragnost en een helderziende.

  • Mediums online zijn als het ware een doorgeefluik van informatie uit een andere wereld. Hierbij zijn ook elementen die kunnen helpen in een gesprek, bijvoorbeeld muziek, trance of meditatie.
  • Een paragnost is niet altijd helderziend. Een paragnost kan ook helderhorend, helderruikend, heldervoelend of helderwetend zijn. Daarbij kan een paragnost ook een combinatie van deze vaardigheden hebben. Daarbij gebruikt een paragnost vaak hulpmiddelen als tarot kaarten of engelenkaarten.
  • Een helderziende ziet dingen die een ander niet kan zien.

Omdat een medium online werkt als een doorgeefluik van informatie kunnen zij communiceren met engelen en overledenen. Zij hunnen dus helpen met antwoord krijgen op bepaalde vragen die jij hebt aan mensen die zijn overleden. Paragnosten kunnen geen contact met overledenen maken.

Een medium online mag zich ook paragnost noemen. Een paragnost kan ook één of meerdere kwaliteiten hebben. Het enige verschil is dat een medium online contact kan maken met gene zijde en een paragnost weer niet.

Online mediums

Een online medium is online via de paranormale hulplijn te bereiken. Een online medium is iemand wie entiteiten en bovenaardse krachten kan voelen, horen, zien of weet. Mediums online die treden op als een soort doorgeefluik tussen de aarde wereld en bijvoorbeeld overledenen, dieren en engelen.

Online mediums is iemand die over één of meerdere paranormale gaven beschikt. Je kan niet leren om een medium te worden, je wordt hier mee geboren. Wel kun je je gaven ontwikkelen. Een medium online kan heldervoelend, helderwetend en helderhorend zijn. Ook kan een medium verschillende gaves hebben waardoor er een ruim aanbod is aan verschillende soorten mediums. Het is belangrijk om te kijken welke online mediums goed bij jou passen.

Heldervoelend en helderwetend

Wanneer een medium heldervoelend en helderwetend is kan diegene dus dingen aanvoelen op basis van gevoel en weet hoe situaties zullen verlopen. Ook kun jij contact opnemen met online mediums als je behoefte hebt aan een luisterend oor.

Door met een online medium in contact te komen kun jij komen tot de kern van je problemen. Zodat jij zelf weer een klare kijk op het leven hebt. De medium zal een helder en duidelijk advies meegeven.

Helderhorend en heldervoelend medium

Een heldervoelend en horend medium voelt dingen aan, maar kan ook daadwerkelijk iets of iemand horen. Dus wanneer iemand jou een boodschap wil overbrengen voelt de medium dat aan, en kan de boodschap horen.

Helderziend en helderwetend medium

Als een online medium helderwetend is wil dat zeggen dat diegene boodschappen ontvangt door middel van woorden, gevoel of beelden. Wanneer diegene dan ook helderziend is ziet hij of zij ook beelden met boodschappen of belangrijke informatie.

Tarot en Lenormand kaarten

Soms maken mediums online ook gebruik van kaarten. Dit kunnen tarot kaarten zijn maar ook Lenormand kaarten. De Tarot en Lenormand kaarten hebben een betekenis die inspiratie zullen geven voor de toekomst en bepaalde situaties.

Tarot gaat vaak over het ‘hoe’ en ‘waarom’. Lenormand kaarten gaan meer over alle daagse problemen, situaties en levensvragen. Lenormand kaarten gaan meer over gebeurtenissen weergeven zoals ze zijn. Waarbij Tarot meer gaat inzichten geeft over waarom een situatie zo gebeurt.

Contact met online mediums

Wanneer jij behoefte hebt aan een luisterend oor kun je contact opnemen met een van onze online mediums. Ook kan een online medium jouw verleden, heden en toekomst achterhalen binnen een korte tijd. Hierdoor kan de online medium dingen te weten komen over jouw liefde, werk en andere belangrijke dingen in je leven.

Door met een online medium in gesprek je gaan kun je samen tot de kern komen van bepaalde situatie en omstandigheden over zowel je verleden, heden en toekomst.

Bij paragnost-eddie.nl vind je een keuze aan online mediums !!!