Paragnost Eddie & Consulenten

Mediums online bij paragnost Eddie

Mediums online bij paragnost EddieMediums online. Mediums die bij een paranormale hulplijn werken worden ook wel mediums online genoemd. Een medium online kan beelden doorkrijgen die in het verleden of nog niet zijn gebeurd. We noemen dit een toekomst voorspelling.

Een voorbeeld is het programma “ Het zesde zintuig”.
Als er een persoon vermist wordt, door een misdrijf of op een rare manier om het leven gekomen is, blijven nabestaanden meestal met vragen zitten en kan het een uitkomst zijn om een medium online te bellen om zo wat inzichten te krijgen in de situatie die zich afgespeeld heeft, zodat de nabestaanden hierin kunnen berusten.
Een medium online heeft op paranormaal gebied meerdere kwaliteiten. Het woord medium zegt het al (algemeen) .

Een medium online mag zich ook paragnost noemen. Een paragnost kan ook één of meerdere kwaliteiten hebben. Het enige verschil is dat een medium online contact kan maken met gene zijde en een paragnost weer niet.
Vroeger was het heel bijzonder om een medium te bezoeken die meestal op een kermis te vinden waren, van daaruit zijn de paranormale beurzen ontstaan, wat in het begin ook een rage was. Wie had toen kunnen denken dat je nu binnen een paar seconden een toekomstvoorspelling kunt krijgen of in contact kunt komen met een dierbare overledene door naar een medium online te bellen.

Bij paragnost-eddie.nl vind je een keuze aan mediums online !!!