Paragnost Eddie en Consulenten

Medium telefoon

Heb jij vragen over jouw werk, liefde, relatie of spirituele groei? Wil jij in contact komen met een overleden dierbare? Bij Paragnost Eddie kun je in contact komen met een ervaren medium of paragnost die jou kan helpen om tot nieuwe inzichten te komen en antwoorden te krijgen op levensvragen.

Over allerlei zaken kunnen erkende mediums helpen of een luisterend oor bieden. Betrouwbare mediums hebben een zesde zintuig waardoor zij spiritueel advies kunnen geven en boodschappen kunnen doorgeven en heldere antwoorden kunnen geven. Onze mediums kunnen jou heldere inzichten geven en jou helpen met het maken van juiste beslissingen. Tijdens een gesprek met een medium, paragnost kunnen dingen verhelderd worden voor jou.

Naast het geven van pure boodschappen kunnen mediums en paragnosten ook healing uitvoeren of kaartleggingen uitvoeren. Een bekende methode is bijvoorbeeld engelenkaarten trekken wat jou kan helpen met advies vanuit je engelengids. Voor een luisterend oor kun je de gehele dag terecht bij onze mediums.

Wat is een medium?

Een medium met jaren lange ervaring is een spiritueel coach die paranormale gaven heeft. Dit wil zeggen dat zij dingen kunnen zien, horen, voelen of weten die je zonder dit zesde zintuig niet kan waarnemen. Zij kunnen dit zien doordat er contact gemaakt kan worden met een andere dimensie, engelen of geesten.

Via de medium telefoon kun je telefonisch contact opnemen met een medium die kunnen een boodschap doorgeven. Je kan met een medium in contact komen over situaties uit het verleden, maar ook over het dagelijks leven of de toekomst. Tijdens gesprekken met een ervaren medium kan er namelijk ook een toekomst voorspelling worden gedaan.

Een medium met jaren lange ervaring kan mensen helpen doordat zij verschillende gaven hebben. Er zijn mediums met verschillende gaven die jou daardoor ook op een andere manier kunnen helpen bij de medium telefoon. De bijzondere gaven van mediums en paragnosten wordt hieronder toegelicht. Deze gaven behoren tot het mediumschap.

Een heldervoelend medium

Binnen het mediumschap bestaan dus verschillende dagen waarvan heldervoelendheid er een is. Een heldervoelend medium met jarenlange ervaring is iemand die contact maakt met jouw energie en die van de overleden dierbare. Zij voelen dan of er een boodschap doorgegeven moet worden. Een heldervoelend medium is een fijn medium om te contacteren wanneer je vooral vragen hebt over je emoties en gevoelens. Zij kunnen jou helpen om tot nieuwe inzichten te komen en bieden een luisterend oor.

Ook kan een heldervoelend medium helpen bij het uitvoeren van een healing. Wanneer je last hebt van energieblokkades of negatieve energieën dan kan een heldervoelend medium deze blokkades oplossen en verwijderen. Je voelt je dan vaak weer een stuk lichter en fijner.

Ook kan je in contact komen met een heldervoelend kaartlegster. Een heldervoelend kaartlegster kan een kaartlegging voor jou doen waarbij zij engelenkaarten of tarotkaarten trekken. Op deze manier kunnen er adviezen en inzichten gegeven worden over bijvoorbeeld werk, liefde of relaties. Zij bieden jou graag ook een luisterend oor.

Heldervoelend kaartleggen wil zeggen dat de paragnost of het medium zich concentreert op jouw energie en de energie van de kaarten. Zij voelen dan welke kaart het beste bij je past en welke informatie er doorgegeven moet worden.

Een helderziend medium

Een helderziend medium die kan jou helpen om contact te maken met overleden dierbaren. Doordat een helderziend medium de toekomst kan zien en contact kan maken met de andere dimensie, kunnen er boodschappen doorgegeven worden aan jou. Een helderziend medium kan je helpen met al jouw vragen en twijfels. Voorbeelden van vragen waar een helderziend medium antwoord op kan geven zijn: Word ik gelukkig in mijn huidige relatie? Wat gaat er gebeuren in mijn werk? Wanneer vind ik eindelijk die leuke partner?

Een helderziend medium is ook geschikt om contact op te nemen als je vragen hebt over je dromen. Wanneer je bijvoorbeeld droomt over je overleden opa of een onbekende man, dan kan een helderziend medium jou helpen met het uitleggen van deze dromen. Een helderziende is ook geschikt voor als je contact wilt maken met engelen of geesten.

Een helderziende met jarenlange ervaring kan jou ook helpen met het doen van een toekomst voorspelling. Door middel van een helderziende reading kan je inzicht krijgen over jou toekomstige partner, werk of financiën. Door deze spirituele inzichten kan het zo zijn dat jij je na het consult weer vol voelt met energie.

Een helderhorend medium

Je kan ook een belafspraak maken met een helderhorend medium, zij kunnen jou helpen met het contact leggen met engelen of geesten. Engelen of geesten kunnen namelijk via het helderhorend vermogen van een medium met jou communiceren. Een helderhorend medium is geschikt als je vragen hebt over je leven, relatie of werk. Engelen en geesten kunnen dan door middel van het helderhoren een boodschap aan jou doorgeven.

Een medium met jarenlange ervaring die helderhorend is die hoort dan stemmen of geluiden die niet fysiek aanwezig zijn. Een helderhorend medium kan ook contact maken met engelen en geesten door middel van het channelen. Channeling is wanneer een medium zich overgeeft aan de energie van de engel of geest. De engel of geest neemt dan via het medium contact met jou op. Een helderhorend medium is geschikt als je contact wilt maken met overleden dierbaren, engelen of geesten.

Een helderwetend medium

Een helderwetend medium met jarenlange ervaring kan jou helpen door middel van een reading. Een reading is een consult waarbij het helderwetende jou vragen stelt. Je kan dan aan de hand van de antwoorden die je geeft, inzicht krijgen in je situatie. Een reading is geschikt voor als je advies nodig hebt over een bepaalde situatie in je leven. Een reading kan ook helpen om je verder te helpen op je spirituele ontwikkelingspad. Helderwetende mediums en paragnosten weet wat er gaat gebeuren en kan jou dit vertellen tijdens de consulten. Ook voor een luisterend oor kun je terecht bij een medium die helderwetend is.

Een reading met een helderwetend medium gaat over het algemeen via skype of telefoon. Wanneer je een reading boekt, krijg je van te voren via de mail een aantal vragen toegestuurd. Deze vragen helpen het helderwetend medium om zich voor te bereiden op het consult. Tijdens het consult komen de vragen dan aan bod en krijg je van het medium advies en inzicht. Een reading is geschikt voor als je meer wilt weten over een bepaalde situatie in je leven of als je hulp nodig hebt bij een keuze.

Een kaartlegging door een ervaren kaartlegster

Ook kan je bij de medium telefoon een kaartlegging laten doen door een spiritueel coach of een helderziende. Een kaartlegging is een manier om inzicht te krijgen in je levenssituatie of een probleem waar je mee zit. Tijdens een kaartlegging legt de kaartlegster de tarotkaarten voor je uit. De tarotkaarten geven dan inzicht in de situatie waar je mee zit of welke kant je op wilt gaan met je leven.

Een kaartlegging is geschikt als je advies nodig hebt over een bepaalde situatie in je leven of als je hulp nodig hebt bij een keuze. Een kaartlegging kan je helpen om meer inzicht te krijgen in de situatie waar je mee zit en welke stappen je verder kan zetten.

Een reading of een telefonische consult met een ervaren helderziende, kaartlegster of een medium is geschikt voor als je:

  • inzicht wilt krijgen in je levenssituatie
  • hulp nodig hebt bij een keuze
  • contact wilt maken met engelen of geesten
  • meer wilt weten over je toekomst

Als je op zoek bent naar inzicht in je levenssituatie, kan een reading of telefonisch consult met een helderziende, kaartlegster of medium helpen. Tijdens het consult krijg je advies en inzicht van het medium over de situatie waar je mee zit. Een reading of telefonisch consult met een helderziende, kaartlegster of medium is geschikt als je hulp nodig hebt bij een keuze of meer wilt weten over je toekomst.

Medium telefoon

Wat zijn lenormand kaarten?

Ook kan je tijdens een consult lenormand kaarten laten leggen door een heldervoelend kaartlegster met jarenlange ervaring. Lenormand kaarten zijn een ander soort tarotkaarten die ingezet kunnen worden voor een reading. Lenormand kaarten geven inzicht in de situatie waar je mee zit of welke kant je op wilt gaan met je leven.

Een reading met lenormand kaarten is geschikt als je advies nodig hebt over een bepaalde situatie in je leven of als je hulp nodig hebt bij een keuze. Een reading met lenormand kaarten kan je helpen om meer inzicht te krijgen in de situatie waar je mee zit en welke stappen je verder kan zetten.

Wanneer je een reading of telefonisch consult boekt bij de medium telefoon, kun je kiezen uit verschillende soorten readings. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een reading met tarotkaarten, lenormand kaarten of een reading met engelenkaarten. Het is ook mogelijk om een telefonisch consult te boeken met een heldervoelend medium of een telefonisch consult met een helderziende. Tijdens het consult krijg je dan inzicht en advies van het medium over de situatie waar je mee zit.

Wat is een foto reading door een spiritueel coach?

Bij een foto reading zal een spiritueel coach een foto van je bekijken en vervolgens een reading voor je doen. Tijdens de reading zal de coach je vertellen wat er in de foto zit en welke boodschap er voor jou inzit. Een foto reading is geschikt als je inzicht wilt krijgen in een situatie waar je mee zit of als je hulp nodig hebt bij een keuze.

Een foto reading is een leuke en originele manier om inzicht te krijgen in je levenssituatie of een probleem waar je mee zit. Tijdens de reading legt de coach de foto voor je uit en geeft hij je advies en inzicht over de situatie waar je mee zit.

Bij een foto reading kan je door een goed medium ook meer te weten komen over een overleden persoon. Als je bijvoorbeeld na het overlijden van iemand nog met vragen zit kan dit helpen om heldere antwoorden te krijgen.

Waarover kun je met een ervaren medium bellen?

Ben je benieuwd welke vragen je een medium stellen kan? Eigenlijk alles wat jij maar wilt. Via de medium telefoon kun jij zelf bepalen of jij anoniem wilt blijven tijdens de consulenten of niet. Het kan door anoniem te blijven er voor zorgen dat je de pure boodschappen over allerlei zaken nog beter doorkrijgt van een medium/paragnost. Onze mediums en paragnosten kunnen door hun bijzondere gave jou antwoorden geven op vragen uit het verleden, heden en de toekomst. Zij zullen jou altijd een eerlijk antwoord geven.

Tijdens de consulten zullen de mediums en paragnosten altijd voor vertrouwen zorgen zodat je met jouw eigen gezond verstand zeker weet dat je kan zeggen wat je graag wilt zeggen.

Kies voor erkende mediums die bij jou passen

Iedere medium/paragnost heeft zijn of haar eigen bekwaamheden en kunnen jou dus allen op een andere manier helpen. Het is belangrijk dat je goed kijkt wat een medium wel of niet kan. Wil jij juist een boodschap doorgeven aan een overleden persoon, dan moet je telefonisch contact opnemen met een medium/paragnost die dat ook daadwerkelijk kan.

Ook als je meer wilt weten wat er gaat gebeuren in een bepaalde situatie, dan moet je in contact komen met een medium die heldervoelendheid heeft. Zo kun je heldere inzichten krijgen. Ook als je heldervoelend kaartleggen wilt laten uitvoeren door een medium/paragnost, moet je daardoor de geschikte persoon vinden.

Zorg dus altijd eerst dat je goed ingelezen bent in de eigen bekwaamheden van de mediums en paragnosten voordat je telefonisch contact opneemt. Dit om teleurstelling te voorkomen. Je kan onze mensen bellen op de momenten dat het jou uit komt, onze mediums staan namelijk de hele dag voor jou klaar om vlot contact te kunnen leggen. Op het moment dat jij een luisterend oor nodig hebt van een ervaren kaartlegster, een medium of een paragnost kan dat.