Paragnost Eddie en Consulenten

Beste mediums van Nederland

Het beste medium van NederlandBeste mediums van Nederland. Het beste medium. Het is de veelzijdigheid, de brede kennis, de drang om me steeds verder te ontwikkelen. En de verschillende vlakken waarop ik mensen van dienst kan zijn die van mij een opvallend Medium/Paragnost maken. Hoewel ik al heel jong wist dat ik paranormale gaven bezit en zowel heldervoelend als helderziend was. Heb ik me later op zoveel mogelijk vlakken proberen te ontwikkelen. En dat is me – al zeg ik het zelf- heel aardig gelukt. Of ik het beste medium van Nederland ben, is aan jou. Dat ik bij de beste mediums en paragnosten in Nederland hoor, durf ik ondertussen best hardop te zeggen. Beste medium van Nederland.

Bestaat het beste medium van Nederland

Het beste medium van Nederland? Het is uiteraard maar de vraag waar je voor komt. Wat je problemen zijn en waar je mee zit én of een paragnost of medium je kan helpen. Het blijft allemaal subjectief natuurlijk, maar zeker vanwege mijn veelzijdigheid merk ik. Dat mensen steeds vaker gericht contact maken met mij, een gesprek willen. Dat doet me goed en sterkt me in de mening dat ik wellicht bij de kandidaten hoor die voor de titel het beste medium van Nederland in aanmerking komen.

De beste te zijn mag nooit een doel op zich zijn

Overigens is dat geen doel op zich. Wat ik probeer is zoveel mogelijk mensen te helpen, te begeleiden. Zorgen dat ze een antwoord krijgt op het probleem of de vraag waar ze mee zitten. En dat zoals gezegd, op verschillende terreinen.

Sinds 2007 geef ik Reiki cursussen, vanaf dat jaar mag ik me ook Reiki Master noemen. En dat was eveneens het jaar dat ik begonnen ben met het op afstand helpen van zowel mens als dier. Daarnaast organiseer ik spirituele avonden en volgde ik in 2010 de opleiding Mediumschap. Een opleiding die ik met goed gevolg hebt doorlopen.

En hoewel ik dat zelf al wist, ben ik me vanaf dat moment Medium/Paragnost gaan noemen. Heb ik me op velerlei gebied steeds verder ontwikkeld. Wellicht wel zo zeer dat ik ondertussen het beste medium van Nederland ben, al is dat aan anderen om daarover te oordelen.

Kaart leggen, foto’s lezen en pendelen

Kaartleggen, sieraden voelen, pendelen en het lezen van foto’s. Ik heb me er de afgelopen jaren in weten te verdiepen en te specialiseren. Verder heb ik de cursus hypnotherapie en regressie gevolgd. Net als de cursus mentale stress coaching en relatietherapie. Bovendien heb ik me verder verdiept in rouw- en stervensbegeleiding.

Natuurlijk wil ik mijn gaven en mijn kennis overdragen aan mensen die dat nodig hebben. Vandaar dat je op diverse manieren met mij in contact kunt komen. Ja, je kunt bellen, chatten en mailen met ‘het beste medium van Nederland’. Je doet speciaal een beroep op mij als je met zaken die betrekking hebben op heden, verleden en toekomst.

Meerdere paranormale gaven

Als je met een heldervoelend paragnost, en helderziend medium én met een hypno regressie therapeut in een en dezelfde persoon wilt spreken. Zoek je contact met mij, een van de bekendste en veelzijdigste mediums en paragnosten in Nederland. Van stress, liefde en relatieproblemen tot rouw- en stervensbegeleiding. Voor mentale coaching, voor Reiki en Shamballa en als jij graag ziet dat je huis op spirituele wijze gereinigd wordt. Ik kan je verder helpen. De mensen die al een beroep op mij deden weten ondertussen hoe waardevol dit kan zijn.

Behalve een telefonisch consult met wellicht het beste medium van Nederland. Kunnen we ook via e-mail en via een chatsessie contact hebben. Voordeel van contact via e-mail is dat je de vraag kunt stellen op het moment dat jij dat wenst en dat je mijn antwoord later nog eens terug kunt lezen. Ik beantwoord je e-mail standaard binnen twee dagen.

Competenties van mediums en paragnosten

Heb ik de indruk dat je vraag beter aansluit bij de competenties van een van mijn collega’s, ook zij behoren tot de beste mediums en paragnosten van ons land, doe ik dat zeker. Ik wil dat je op de beste manier geholpen wordt. Als je kiest voor een consult op afstand, noteer dan wel even je naam en je leeftijd. En als je een foto toevoegt, is de kans op een succesvolle samenwerking nog groter. Optie is ook dat we een chatsessie houden. Om aan de chat te wennen en om aan mij te wennen geef ik je de eerste twee minuten gratis. Ook zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt.

Van over de hele wereld in contact met de beste mediums

Je koopt vooraf credits, die je van overal op de wereld kunt gebruiken, want ik ben vanaf elke plek op deze aarde voor je bereikbaar. Een credit is een euro, een minuut kost je een credit. De eerste winst heb je echter al binnen want de eerste twee minuten krijg je van mij. Het spreekt voor zich dat we respectvol met elkaar omgaan op de chat en dat ik altijd discreet te werk ga. En vergeet niet dat ik en niemand met mij in staat is om je problemen binnen een paar minuutjes op te lossen.

Hoewel mensen mij weleens het beste medium van Nederland noemen, blijf ik me verder ontwikkelen en verdiepen. Dat verklaart ook mijn brede dienstenpakket, waardoor je met allerlei verschillende vraagstukken bij mij terecht kunt. Uiteraard heb ik plannen me nog verder te verdiepen. In mijn overtuiging leer je elke dag en van iedereen. Het kan dus best zo zijn dat als we straks chatten of mailen, ik ook weer van jou leer. Ik sta er in elk geval voor open.

Breed scala aan vragen en problemen beantwoorden met paranormale gaven

Toen ik nog erg jong was, wist ik al dat ik over bijzondere gaven beschikte. Ik voelde mensen aan en zag energieën. Pas nadat ik de opleiding Reiki 1 en 2 met succes aflegde, is het balletje echt gaan rollen en ben ik me blijven ontwikkelen als Paragnost/Medium. En die ontwikkeling is voorlopig nog geen halt toegeroepen. Bij mij kun je terecht voor een breed scala aan vragen en problemen. Ik zal er alles aan doen je verder te helpen, je een zetje in de juiste richting te geven. Want dat is waar ik het voor doe. En nergens anders voor.

In contact komen met de beste mediums en paragnosten

Wanneer je in contact wilt komen met de beste mediums en paragnosten van Nederland dan wil je natuurlijk dat ze eerlijk, helder en puur met je praten. Onze consulenten en ik kunnen je garanderen dat je eerlijk antwoord krijgt tijdens een reading. Ook als het niet lukt.

Vertel wat je wilt weten en kijk op de website naar de verschillende consulenten. Je kan heel eenvoudig contact opnemen met mij en onze mediums en paragnosten. Beste mediums van Nederland.