Paragnost Eddie & Consulenten

Mediums, Wat is een medium?

Mediums, Wat is een medium? Een medium is iemand die als kanaal fungeert tussen de mens, en de astrale wereld. Zo kan een medium bijvoorbeeld contact leggen met geesten, Engelen, Gidsen, Lichtmeesters, natuurwezens, enz. Ze zijn niet anders dan een doorgeefluik. Zij kunnen door dimensies heen kijken, en meer opvangen dan de gemiddelde mens. Tijdens een gesprek met een medium kan een medium jou inzichten geven in alle vragen die jij hebt. Deze vragen kunnen gaan over jouw werk, liefde, relatie of andere levensvragen zijn. Een top medium zal altijd heldere inzichten en antwoorden geven tijdens een gesprek.

Ieder medium heeft zijn eigen gave en kwaliteiten. Niet elk medium kan zich met allerlei verschillende soorten energieën verbinden. Zo is de één heel erg goed bij het zien van geesten, en hiervan informatie door krijgen. En zo kan de ander communiceren met Engelen, en totaal niet met geesten.

Mediums kunnen dus verschillende spirituele gaven hebben. Een medium kan bijvoorbeeld heldervoelend/helderwetend zijn, maar een medium kan ook helderziend/heldervoelend of heldervoelend/helderhorend zijn. Een ervaren medium kan ook gebruik maken van tarot kaarten, tarot engelenkaarten of lenormand kaarten om op bepaalde problemen duidelijke antwoorden te krijgen.

Hoe werkt het?

Een medium verbindt zich met energie en helpt je hiermee graag op weg richting een mooie toekomst. En via de verschillende energieën komt de informatie door bij de mediums/paragnosten. Het medium kan verschillende gaven hebben: helderzien-, heldervoelen-, helderhoren-, helderruiken- of helderweten. Vaak hebben ze een combinatie van meerdere gaven. Zoals heldervoelend-helderwetend, helderziend-heldervoelend, heldervoelend-helderhorend of helderziend-helderhorend.

Met deze gaven kunnen de mediums je een luisterend oor bieden, maar ook voorstellen over de toekomst, antwoord geven op levensvragen, vragen over de liefde of werk. Antwoorden die gegeven worden door een ervaren medium/paragnost zullen altijd eerlijk en oprecht zijn. Met als doel nieuwe inzichten en antwoorden te geven.

Sommige mediums zien geesten en kunnen ze natekenen, of omschrijven aan jou, maar er bijv. geen informatie van door krijgen, omdat ze enkel helderziend zijn, en niet helderhorend. Dit kan ook andersom, dat ze wel geesten horen, maar niet zien, enz.

Een medium wordt met deze gave geboren, en kan als hij of zij deze gave traint, en inzet voor de mensheid, elke dag beter en sterker worden. Vaak is het ook erfelijk en heeft één van de ouders, of beide ouders ook de gave. En wordt het van generatie op generatie doorgegeven.

Gaves van een medium/paragnost

Mediums en paragnosten zullen verschillende gaven hebben. Een medium kan bijvoorbeeld zeer ervaren zijn op het gebied van liefde, werk en relaties. Maar een ander weer over het verleden, heden en de toekomst. Ook kan een medium heldervoelend en helderwetend zijn. Terwijl een ander medium wel een helderziende heldervoelend is. Een paragnost helderziend/helderwetend kan ook. Dit zorgt er voor dat een paragnost/medium in Nederland op verschillende levensvragen antwoorden kan geven en met verschillende problemen hulp kan bieden.

Voorbeelden van gave van een krachtig medium: Sterke intuïtie, Wéten wat er staat te gebeuren;

Zien, horen, voelen van geesten, Gidsen, Engelen, Lichtmeesters, natuurwezens en andere astrale wezens, en ook Boodschappen van hen door krijgen;

Een top medium die ook helderruikend kan zijn, kunnen soms geesten ruiken, of Engelen (bloemengeur), dit klinkt raar, maar het komt voor. Soms kunnen zij ook de dood ruiken;

Informatie doorkrijgen d.m.v. channeling of automatisch schrift; Trance mediumschap; Voorspellende dromen;

Mensen kunnen lezen, die knop kunnen ze helaas niet altijd uitzetten;

Een top medium is hoog gevoelig, Nieuwetijdskinderen, en vaak ook Starseeds;

Een voorwerp van een persoon vasthouden, en zodoende informatie van die persoon door krijgen;

Een top medium kan werken met edelstenen, kristallen, bloemen essences, kruiden, enz. Dit zijn hulpmiddelen, wel krijgen zij intuïtief door welke goed voor jou zouden kunnen zijn;

Waarschuwingen doorkrijgen voor mensen;

Huis zuiveren, en negatieve entiteiten weg sturen;

Tarot/lenormand/engelen kaarten leggen en via de kaarten en hun eigen intuïtie precies zien in welke fase iemand zich bevindt in zijn leven, wat de levenslessen zijn enz;

Sommige mediums pendelen, die gebruiken de pendel om informatie door te krijgen (vooral ‘ja-nee’ antwoorden);

Er zijn mediums die met dieren kunnen communiceren, zij worden ook wel een dierentolk genoemd;

Mediums kunnen contact leggen met je Ziel, en er zodoende mee communiceren wat je Zielen wensen zijn, en wat je doel is hier op Aarde;

Mediums die ook healer zijn, kunnen negatieve energie weg halen, en je energie aanvullen; je terug in balans brengen;

Er zijn ook mediums die dromen kunnen uitleggen, zowel de symboliek, als persoonlijke dromen;

Er zijn mediums die kunnen aanvoelen of je tweelingziel of zielsverwant op je Pad is gekomen, en hoe je hier het beste mee om kunt gaan;

Veel mediums zijn door hun moeilijke levenslessen, en jarenlange praktijkervaring ook vaak goede coaches.

Het contact met overleden dierbaren is niet altijd af te dwingen. Niet elke geest is makkelijk om contact mee te maken, en zeker als iemand pas overleden is, is het contact nog niet mogelijk.

Engelen en Gidsen hebben altijd liefdevolle Boodschappen voor jou, maar soms kunnen deze ook nogal confronterend zijn. Neem altijd de tijd om erover na te denken en het even te laten bezinken. Het is altijd goed bedoeld, en om jou verder op weg te helpen.

© Medium Arlette

Heldervoelend, helderwetend, helderhorend medium/paragnost

Bij Paragnost-Eddie kun je met verschillende mediums in contact komen. Daarbij kun je met een krachtig medium praten over verschillende problemen en levensvragen. Contact kan met een:

 • Heldervoelend-helderwetend medium
 • Helderziend-heldervoelend medium
 • Heldervoelend medium
 • Helderwetend medium
 • Helderzien-helderhorend medium
 • Reiki master
 • Helderhorend-heldervoelend medium
 • Een medium die contact met overledenen heeft
 • Een helderziende paragnost
 • Een medium met lenormand kaarten
 • Een ervaren medium met tarot kaarten
 • Een ervaren medium met tig jaar ervaring

Wanneer je vragen hebt over de liefde, werk, relatie, toekomst kun je bellen met een van onze consulenten. Online is ook de mogelijkheid om een spirituele chat te starten met een medium die op dat moment beschikbaar is. Kies voor de juiste box en bel/chat met een medium/paragnost.

Mediums, Wat is een medium?