Paragnost Eddie en Consulenten

Mediums, Wat is een medium?

Mediums, Wat is een medium?

Een medium is iemand die als kanaal fungeert tussen de mens, en de astrale wereld. Zo kan een medium bijvoorbeeld contact leggen met geesten, Engelen, Gidsen, Lichtmeesters, natuurwezens, enz. Ze zijn niet anders dan een doorgeefluik. Zij kunnen door dimensies heen kijken, en meer opvangen dan de gemiddelde mens. Tijdens een gesprek met een medium kan een medium jou inzichten geven in alle vragen die jij hebt. Deze vragen kunnen gaan over jouw werk, liefde, relatie of andere levensvragen zijn. Een top medium zal altijd heldere inzichten en antwoorden geven tijdens een gesprek.

Ieder medium heeft zijn eigen gave en kwaliteiten. Niet elk medium kan zich met allerlei verschillende soorten energieën verbinden. Zo is de één heel erg goed bij het zien van geesten, en hiervan informatie door krijgen. En zo kan de ander communiceren met Engelen, en totaal niet met geesten.

Mediums kunnen dus verschillende spirituele gaven hebben. Een medium kan bijvoorbeeld heldervoelend/helderwetend zijn, maar een medium kan ook helderziend/heldervoelend of heldervoelend/helderhorend zijn. Een ervaren medium kan ook gebruik maken van tarot kaarten, tarot engelenkaarten of lenormand kaarten om op bepaalde problemen duidelijke antwoorden te krijgen.

mediums

Hoe werkt het en wat kunnen mediums?

Een medium verbindt zich met energie en helpt je hiermee graag op weg richting een mooie toekomst. En via de verschillende energieën komt de informatie door bij de mediums/paragnosten. Het medium kan verschillende gaven hebben: helderzien-, heldervoelen-, helderhoren-, helderruiken- of helderweten. Vaak hebben ze een combinatie van meerdere gaven. Zoals heldervoelend-helderwetend, helderziend-heldervoelend, heldervoelend-helderhorend of helderziend-helderhorend.

Met deze gaven kunnen de mediums je een luisterend oor bieden, maar ook voorstellen over de toekomst, antwoord geven op levensvragen, vragen over de liefde of werk. Antwoorden die gegeven worden door een ervaren medium/paragnost zullen altijd eerlijk en oprecht zijn. Met als doel nieuwe inzichten en antwoorden te geven.

Sommige mediums zien geesten en kunnen ze natekenen, of omschrijven aan jou, maar er bijv. geen informatie van door krijgen, omdat ze enkel helderziend zijn, en niet helderhorend. Dit kan ook andersom, dat ze wel geesten horen, maar niet zien, enz.

Een top medium wordt met deze gave geboren, en kan als hij of zij deze gave traint, en inzet voor de mensheid, elke dag beter en sterker worden. Vaak is het ook erfelijk en heeft één van de ouders, of beide ouders ook de gave. En wordt het van generatie op generatie doorgegeven.

Maar een zeer ervaren medium is ook maar een mens met gevoelens. Een top medium zal altijd oprecht en betrouwbaar zijn. Echter kan er soms informatie doorgegeven worden die pijnlijk is, of niet fijn te horen is, maar wel waar.

Een professioneel medium gaat hier altijd heel netjes en voorzichtig mee om, want je weet nooit wat iemand aan kan. Maar het is wel belangrijk dat de boodschap naar boven komt, om zo de persoon verder te helpen.

Een medium is dus een kanaal tussen de astrale wereld en de mens. Een medium kan jou helpen met al je vragen, en je inzichten geven die je nodig hebt in je leven. Het is belangrijk dat je bij een ervaren en betrouwbare medium bent, zodat er altijd oprechte informatie doorgegeven wordt. Mediums zijn gewoon mensen met een speciale gave, en kunnen je helpen om verder te komen in het leven.

Mediums zijn gewoon mensen met een speciale gave, en kunnen je helpen om verder te komen in het leven. Ze zijn er om je te helpen, en niet om je pijn te doen. Echter kan er soms informatie doorgegeven worden die pijnlijk is, of niet fijn te horen is, maar wel waar.

Een professioneel medium gaat hier altijd heel netjes en voorzichtig mee om, want je weet nooit wat iemand aan kan. Maar het is wel belangrijk dat je goed luistert.

medium

Gaves van een medium/paragnost

Mediums en paragnosten zullen verschillende gaven hebben. Een medium kan bijvoorbeeld zeer ervaren zijn op het gebied van liefde, werk en relaties. Maar een ander weer over het verleden, heden en de toekomst. Ook kan een medium heldervoelend en helderwetend zijn. Terwijl een ander medium wel een helderziende heldervoelend is. Een paragnost helderziend/helderwetend kan ook. Dit zorgt er voor dat een paragnost/medium in Nederland op verschillende levensvragen antwoorden kan geven en met verschillende problemen hulp kan bieden.

Voorbeelden van gave van een krachtig medium: Sterke intuïtie, Wéten wat er staat te gebeuren;

 • Zien, horen, voelen van geesten, Gidsen, Engelen, Lichtmeesters, natuurwezens en andere astrale wezens, en ook Boodschappen van hen door krijgen;
 • Een top medium die ook helderruikend kan zijn, kunnen soms geesten ruiken, of Engelen (bloemengeur), dit klinkt raar, maar het komt voor. Soms kunnen zij ook de dood ruiken;
 • Informatie doorkrijgen d.m.v. channeling of automatisch schrift; Trance mediumschap; Voorspellende dromen;
 • Mensen kunnen lezen, die knop kunnen ze helaas niet altijd uitzetten;
 • Een top medium is hoog gevoelig, Nieuwetijdskinderen, en vaak ook Starseeds;
 • Een voorwerp van een persoon vasthouden, en zodoende informatie van die persoon door krijgen;
 • Een top medium kan werken met edelstenen, kristallen, bloemen essences, kruiden, enz. Dit zijn hulpmiddelen, wel krijgen zij intuïtief door welke goed voor jou zouden kunnen zijn;
 • Waarschuwingen doorkrijgen voor mensen;
 • Huis zuiveren, en negatieve entiteiten weg sturen;
 • Tarot/lenormand/engelen kaarten leggen en via de kaarten en hun eigen intuïtie precies zien in welke fase iemand zich bevindt in zijn leven, wat de levenslessen zijn enz;
 • Sommige mediums pendelen, die gebruiken de pendel om informatie door te krijgen (vooral ‘ja-nee’ antwoorden);
 • Er zijn mediums die met dieren kunnen communiceren, zij worden ook wel een dierentolk genoemd;
 • Mediums kunnen contact leggen met je Ziel, en er zodoende mee communiceren wat je Zielen wensen zijn, en wat je doel is hier op Aarde;
 • Mediums die ook healer zijn, kunnen negatieve energie weg halen, en je energie aanvullen; je terug in balans brengen;
 • Er zijn ook mediums die dromen kunnen uitleggen, zowel de symboliek, als persoonlijke dromen;
 • Er zijn mediums die kunnen aanvoelen of je tweelingziel of zielsverwant op je Pad is gekomen, en hoe je hier het beste mee om kunt gaan;
 • Veel mediums zijn door hun moeilijke levenslessen, en jarenlange praktijkervaring ook vaak goede coaches.
 • Het contact met overleden dierbaren is niet altijd af te dwingen. Niet elke geest is makkelijk om contact mee te maken, en zeker als iemand pas overleden is, is het contact nog niet mogelijk.

Engelen en Gidsen hebben altijd liefdevolle Boodschappen voor jou, maar soms kunnen deze ook nogal confronterend zijn. Neem altijd de tijd om erover na te denken en het even te laten bezinken. Het is altijd goed bedoeld, en om jou verder op weg te helpen.

medium paragnosten

Liefde werk en alle andere dingen die je kunt bespreken met mediums

Mediums zijn natuurlijk heel belangrijk in je leven, maar vergeet nooit jezelf. Jezelf kennen is het allerbelangrijkste wat er is. Alleen dan kunnen mediums je echt helpen.

Krachtig mediums zijn mensen die over bovennatuurlijke gaven beschikken. Ze kunnen bijvoorbeeld voorspellende dromen hebben, of contact leggen met geesten van overledenen. Ook kunnen ze soms de toekomst voorspellen. Mediums zijn erg gewild, omdat ze een kijkje in de toekomst kunnen geven. Helaas zijn niet alle mediums even betrouwbaar. Er zijn er namelijk ook heel veel charlatans onder. Het is dus erg belangrijk om je goed te laten informeren voordat je iemand inhuurt. Hieronder vind je een aantal tips om een goede en betrouwbare medium te vinden:

1) Vraag altijd naar referenties. Een echte medium heeft vast wel mensen die hij of zij heeft geholpen. Probeer deze mensen te spreken en vraag of zij tevreden waren met het resultaat.

2) Houd er rekening mee dat een echte medium niet 100% accurate kan zijn. Niemand is perfect en dus ook geen medium. Een goede medium zal echter wel zo accuraat mogelijk zijn en je duidelijk vertellen wat hij of zij ziet.

3) Een echte medium is niet bang om zijn of haar gift te delen met anderen. Een charlatan daarentegen zal alles doen om geheimzinnig over te komen en jou zo veel mogelijk geld uit de zak te kloppen.

4) Wees voorzichtig met mediums die anoniem werken of die alleen online contact willen. Een echte medium heeft niks te verbergen en zal altijd bereid zijn om je te ontmoeten en met je te praten.

5) Een echte medium zal nooit negatief over iemand spreken. Als een medium iets negatiefs over jou of iemand in jouw omgeving zegt, is het beter om weg te lopen. Dit soort mensen zijn vaak alleen maar uit op geld en willen je alleen maar bang maken.

6) Een echte medium is niet bang om vragen te beantwoorden. Als je vragen hebt over wat hij of zij ziet, moet een echte medium hier altijd open over zijn of haar antwoorden vertellen.

7) Een echte medium woont meestal niet in een groot huis met veel spullen. Een echte medium heeft niks te verbergen en hoeft dus ook niet in luxe te leven.

8) Een echte medium zal je nooit vertellen wat je moet doen. Hij of zij zal je alleen maar adviseren en de keuze is altijd aan jou.

9) Een echte medium is geduldig. Hij of zij zal je de tijd geven om alles rustig te laten bezinken en eventuele vragen te stellen.

10) Een echte medium zal altijd eerlijk zijn. Hij of zij zal je nooit beloven dat hij of zij iets kan doen wat hij of zij niet kan.

Als je deze tips in acht neemt, ben je al een heel eind op weg om een goede en betrouwbare medium te vinden. Natuurlijk is het altijd verstandig om voorzichtig te blijven en je eigen oordeel te gebruiken. Luister naar je intuïtie en ga met je gevoel. Als iets niet goed voelt, is het meestal ook niet goed. Blijf altijd kritisch, maar laat je vooral leiden door je hart. Als je eenmaal een echte en betrouwbare medium hebt gevonden, zul je merken dat hij of zij je echt kan helpen en dat er een heel nieuwe wereld voor je opengaat.

Veel mensen denken dat als ze contact willen leggen met overleden dierbaren, ze hiervoor per se een medium nodig hebben. Dit is echter absoluut niet waar. Iedereen heeft de gave om contact te leggen met zijn of haar overleden dierbaren. Dit is echter niet altijd makkelijk en vaak moet je hier heel erg hard voor werken. Er zijn echter wel een aantal dingen die je kunt doen om het contact met je overleden dierbaren te vergemakkelijken. Hieronder vind je enkele tips:

1) Zorg dat je in een rustige omgeving bent waar je geen afleiding hebt. Het is belangrijk dat je echt kunt ontspannen en alle negatieve gedachten uit je hoofd kunt zetten.

2) Probeer te Visualiseren. Voor sommige mensen is het makkelijker om hun overleden dierbaren te visualiseren, terwijl andere mensen liever met fysiek contact willen leggen. Probeer beide manieren uit en kijk welke manier voor jou het beste werkt.

3) Wees niet bang. Het is erg belangrijk dat je niet bang bent voor het contact met je overleden dierbaren. Soms is het contact met je overleden dierbaren heel erg intens en kan het beangstigend zijn, maar probeer toch niet bang te zijn.

4) Luister naar je intuïtie. Als er iets is wat je niet wilt weten of als er iets gebeurt wat je niet verwacht, luister dan altijd naar je intuïtie. Het is belangrijk dat je doet waar jij je goed bij voelt.

5) Ga naar een plek die belangrijk voor je was. Als er een plek is die belangrijk was voor jou en je overleden dierbare, ga dan naar deze plek toe. Hier voel je je misschien wel heel erg verbonden met je overleden dierbare.

6) Praat hardop tegen je overleden dierbare. Het is belangrijk dat je hardop praat tegen je overleden dierbare. Je hoeft niet bang te zijn dat iemand anders je hoort of iets denkt, want ze kunnen het toch niet horen of weten.

7) Schrijf een brief aan je overleden dierbare. Als schrijven makkelijker voor je is dan praten, schrijf dan een brief aan je overleden dierbare. Je kunt in deze brief alles kwijt wat je wilt en misschien krijg je wel antwoord op sommige vragen die je hebt.

8) Doe iets wat je altijd met je overleden dierbare hebt gedaan. Als je iets deed wat altijd leuk was om samen te doen, doe dit dan weer. Misschien voel je je wel heel erg verbonden met je overleden dierbare als je iets doet wat jullie altijd samen hebben gedaan.

9) Probeer een foto van je overleden dierbare te vinden. Als je een foto van je overleden dierbare kunt vinden, probeer dan deze foto te gebruiken om contact te leggen met hem of haar. Het is belangrijk dat de foto recent is, zodat het makkelijker is om contact te leggen met je overleden dierbare.

10) Zorg ervoor dat je in een goede emotionele en mentale toestand bent. Het is belangrijk dat je in een goede emotionele en mentale toestand bent als je contact wilt leggen met je overleden dierbare. Als je niet in een goede toestand bent, kan het moeilijker zijn om contact te leggen met je overleden dierbare.

Als je deze tips volgt, ben je al een heel eind op weg naar het leggen van contact met je overleden dierbare. Het is wel belangrijk dat je niet verwacht dat het contact meteen perfect zal gaan, want soms duurt het even voordat je echt contact kunt leggen met je overleden dierbare. Maar als je geduldig bent en door blijft oefenen, zul je uiteindelijk wel contact kunnen leggen met je overleden dierbare.

© Medium Arlette

Heldervoelend, helderwetend, helderhorend medium/paragnost

Bij Paragnost-Eddie kun je met verschillende mediums in contact komen. Daarbij kun je met een krachtig medium praten over verschillende problemen en levensvragen. Contact kan met een:

 • Heldervoelend-helderwetend medium
 • Helderziend-heldervoelend medium
 • Heldervoelend medium
 • Helderwetend medium
 • Helderzien-helderhorend medium
 • Reiki master
 • Helderhorend-heldervoelend medium
 • Een medium die contact met overledenen heeft
 • Een helderziende paragnost
 • Een medium met lenormand kaarten
 • Een ervaren medium met tarot kaarten
 • Een ervaren medium met tig jaar ervaring

Wanneer je contact zoekt met een medium, is het belangrijk dat je weet welke termen er gebruikt worden. Dit kan helpen bij het maken van een keuze en bij het vinden van een goede medium.

Helderziend betekent dat het medium informatie doorgeeft die hij of zij op een andere manier heeft waargenomen, dan via de normale zintuigen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een beeld, geluid, gevoel of intuïtie.

Heldervoelend betekent dat het medium informatie opvangt via de gevoelswereld. Dit hoeft niet noodzakelijkerwijs via de normale zintuigen te zijn, maar kan ook op een andere manier binnenkomen.

Helderwetend betekent dat het medium wijsheid en kennis heeft die hij of zij niet via de normale weg heeft verkregen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een beeld, geluid, gevoel of intuïtie.

Een medium is dus iemand die contact legt met jou en je helpt met levensvragen. Het is belangrijk dat je weet welke term er gebruikt wordt, zodat je weet wat je kunt verwachten van het consult.

Mediums bieden een luisterend oor

Een medium paragnost biedt een luisterend oor en is heldervoelend helderwetend. Het is een krachtig medium dat contact kan leggen met overledenen en die je kan helpen met levensvragen. Het is ook mogelijk om te praten met een helderziende paragnost over andere onderwerpen, zoals relaties, werk, geldzaken of andere problemen.

Heldervoelend en helderwetend zijn kan absoluut helpen wanneer je in gesprek gaat met mediums. Veel mediums paragnosten voelen dan namelijk direct een connectie en kunnen je hiervoor sneller helpen met bijvoorbeeld lenormand kaarten of andere tools. Mediums hebben namelijk speciale gaven en kunnen je antwoorden geven op vragen die je hebt. Een helderziende kan bijvoorbeeld contact leggen met overledenen en je helpen met het verwerken van verlies.

Een heldervoelend medium is vaak beter in staat om contact te leggen met je gevoelens, een helderwetend medium is beter in staat om je wijsheid door te geven. Wanneer je dus vragen hebt over bepaalde onderwerpen, is het belangrijk dat je weet welke term er gebruikt wordt, zodat je weet wat je kunt verwachten van het consult.

Een top medium kun je alleen vinden op Paragnost-Eddie.nl. Je kunt hier zeer ervaren mediums vinden met tig jaar ervaring en gidsen die ze helpen. Zij helpen je graag met levensvragen en kunnen contact leggen met overledenen in het verleden heden. Ook kun je terecht voor een reading met lenormand of tarot kaarten. Wanneer je een afspraak wilt maken, kun je het beste even contact opnemen met het medium naar keuze. Dit kan via de website of telefonisch. Wanneer je een afspraak maakt, zorg dan dat je op tijd aanwezig bent, zodat het medium alle aandacht aan je kan geven en antwoorden kan geven op alle vragen en een luisterend oor bieden.

Welke inzichten kan een top medium mij geven?

Wanneer je contact zoekt met een top medium, kun je verschillende inzichten verkrijgen. Een top medium is namelijk iemand die contact kan leggen met overledenen en die je kan helpen met levensvragen. Het is ook mogelijk om te praten met een top medium over andere onderwerpen, zoals relaties, werk, geldzaken of andere problemen.

Een top medium is vaak beter in staat om contact te leggen met je gevoelens en problemen, een helderwetend medium is beter in staat om je wijsheid door te geven. Wanneer je dus vragen hebt over bepaalde onderwerpen, is het belangrijk dat je weet welke term er gebruikt wordt, zodat je weet wat je kunt verwachten van het consult.

Contact met overledenen is iets wat je met enige voorzichtigheid moet doen. Het is niet of je vragen op je liefde relatie vragen wil, maar je wilt contact via een helderziende of gidsen met iemand die je dierbaar is. Het is dan een aanrader om voor een top medium te gaan met meer dan 10 jaar ervaring. Dit kan een medium heldervoelend zijn die gebruik maakt van lenormand kaarten of een paragnost helderziend perfect inzichten geven. Een zeer ervaren medium paragnost kan je vragen beantwoorden op liefde relatie en een ervaren helderziend helderwetend kan je vertellen wat je kan verwachten in de toekomst.

Waarom zou je kiezen voor onze mediums?

Onze consulenten helpen je graag op weg. Onze mediums zijn zeer ervaren en staan met gidsen in contact met het hiernamaals. Door contact te hebben met de mediums ontvang je antwoorden op je levensvragen en krijg je inzicht in problemen waar je al langer mee rondloopt.

Wanneer je kiest voor de mediums, maak je altijd een afspraak met hetzelfde persoon. Dit betekent dat er sprake is van een band en vertrouwen, waardoor je beter geholpen kunt worden met levensvragen of problemen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de contactpersoon jou beter begrijpt en weet waar hij/zij op moet letten. Wanneer er dan toch iets niet duidelijk is, kan de persoon dit aanpassen of toelichten.

Onze mediums gebruiken verschillende tools om met jou in contact te komen. Dit zijn tools die helpen bij het doorgeven van boodschappen uit het hiernamaals of vanuit andere bronnen. Denk hierbij aan lenormand kaarten, tarotkaarten, engelstalige en chakra readings. Wanneer je een afspraak maakt met een van de mediums, wordt er gekeken naar wat voor soort reading het beste bij je past.

Is een reading met een medium paragnost duur?

Nee, een reading met een top medium is niet duur. Wanneer je een afspraak maakt met een van onze mediums, wordt er gekeken naar wat voor soort reading het beste bij je past. Wanneer je kiest voor een chakra- of engelstalige reading, zal de prijs iets hoger liggen dan wanneer je kiest voor een tarot- of lenormandkaartlezing. Dit is omdat de tijd die erin gestoken wordt voor deze readings hoger is.

Onze consulenten staan op je te wachten om je te voorzien van antwoorden op je levensvragen. Klik op een box en kom in contact met ervaren mediums. Je kunt makkelijk zien welk heldervoelend medium, helderziend helderwetend, paragnost helderziend of helderziende heldervoelend mediums beschikbaar zijn.

Vind je het lastig om een afspraak te maken of wil je meer weten over onze mediums? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Voordelen van een medium paragnost

 • Een reading bij een top medium is niet duur
 • Onze consulenten helpen je graag op weg
 • Onze mediums zijn zeer ervaren en staan met gidsen in contact met het hiernamaals
 • Door contact te hebben met onze mediums ontvang je antwoorden op je levensvragen en krijg je inzicht in problemen waar je al langer mee rondloopt
 • Wanneer je kiest voor onze mediums, maak je altijd een afspraak met hetzelfde persoon. Dit betekent dat er sprake is van een band en vertrouwen, waardoor je beter geholpen kunt worden met levensvragen of problemen
 • Onze mediums gebruiken verschillende tools om met jou in contact te komen. Dit zijn tools die helpen bij het doorgeven van boodschappen uit het hiernamaals of vanuit andere bronnen
 • Wanneer je een afspraak maakt met een van onze mediums, wordt er gekeken naar wat voor soort reading het beste bij je past

Klik op een box en kom in contact met ervaren mediums. Je kunt makkelijk zien welk heldervoelend medium, helderziend helderwetend, paragnost helderziend of helderziende heldervoelend mediums beschikbaar zijn

Vind je het lastig om een afspraak te maken of wil je meer weten over onze mediums? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder! Je bel makkelijk een Nederland 0909 nummer en je komt snel in contact met medium paragnost met een luisterend oor.

Als je op zoek bent naar een medium die contact kan leggen met overledenen, dan is Paragnost-Eddie de juiste plek voor jou. Hier kun je terecht voor verschillende soorten mediums, die je kunnen helpen met levensvragen of problemen. Neem voor meer informatie contact op met Paragnost-Eddie.

Wanneer je vragen hebt over de liefde, werk, relatie, toekomst kun je bellen met een van onze consulenten. Online is ook de mogelijkheid om een spirituele chat te starten met een medium die op dat moment beschikbaar is. Kies voor de juiste box en bel/chat met een medium/paragnost.