Paragnost Eddie & Consulenten

Antwoorden en inzichten

Antwoorden en inzichtenAntwoorden en inzichten krijgen op vragen die men heeft, wordt door iedereen op prijs gesteld.

Maar heeft u ook op al uw vragen al antwoorden en inzichten gekregen? De meesten moeten dit toch met een “nee” beantwoorden.

Hoe komt dat?

Eigenlijk is het antwoord heel eenvoudig. Niet iedereen beschikt over voldoende inzichten, om op alle vragen een antwoord te geven. Vaak kunnen buitenstaanders u de antwoorden en inzichten wel geven, omdat zij verder weg staan van uw probleem.

Hierdoor staan zij er neutraal in, en kunnen ze u een antwoord of inzicht, of vaak meerdere antwoorden en inzichten geven op uw vragen, omdat zij neutraal staan in de situatie.

Veelal put men hierbij ook uit zijn eigen ervaringen. En aangezien elk mens zijn unieke Pad bewandelt, kan het zijn dat de antwoorden niet voldoende helpen. En dat u nog steeds met vragen blijft zitten.

Het is menselijk om altijd op zoek te gaan naar het ‘waarom’. Waarom keren bepaalde levenslessen terug, en waarom krijg ik hier geen inzicht in. Ieder mens heeft blinde vlekken.

Deze antwoorden kunt u bij een medium of paragnost wel krijgen. Zij gebruiken hun gaven om u inzicht te verschaffen. Zij stemmen zich af op uw persoonlijke energie.

Ze kunnen kijken naar u te leren levenslessen en thema’s in dit leven. Waarom u tegen bepaalde problemen op blijft lopen. Wat soms voelt als een vicieuze cirkel, die u maar niet kunt doorbreken.

Vaak zorgt dit voor inzicht en bevrijding, omdat u dan vanuit een hoger perspectief begrijpt, wat er aan de hand is.

Ook kunnen zij u energie geven, en kracht om door te zetten, ook al is het Pad nog zo zwaar, en voelt u zich vaak alleen staan.

Dit stukje begeleiding is een cadeautje aan jezelf, om jezelf beter te leren kennen, en zodoende verder te groeien, op je (spirituele) Pad.

Bel naar onze spirituele hulplijn voor antwoorden, inzichten, en voor een stukje zelfreflectie.