Paragnost Eddie en Consulenten

Spirituele Mediums en medium lijn

mediums van paragnost EddieMediums lijn en spirituele mediums. Op de spirituele Mediums lijn van paragnost-eddie.nl werken zelfstandige spirituele mediums!! Spirituele mediums van paragnost-eddie.nl zijn allemaal getest op hun spirituele mediumschap.

Als wij een spiritueel medium testen (screenen) is het wel een moment opname van testen voordat het spirituele medium toe gelaten wordt als medewerker van onze medium lijn en zal het spirituele medium verder zichzelf moeten bewijzen. Want laten wij eerlijk zijn; een spiritueel medium is ook een mens en kan ook weleens een keer zijn dag niet hebben!! Natuurlijk wordt een spiritueel medium die aangesloten is op de medium lijn van paragnost-eddie.nl maandelijks getest doormiddel van een secret gast. Het medium wordt dan geheel onverwachts gebeld door één van onze medewerkers zodat wij van paragnost-eddie.nl weten of het spirituele medium up to date is!!
Je leest zo vaak op spirituele medium lijnen: Bij ons vindt u Betrouwbare mediums. Maar wat kan je verwachten van een betrouwbaar medium? Als je een betrouwbaar medium belt voor een inzicht is het dan ook echt betrouwbaar?

Natuurlijk zijn alle mediums die aangesloten zijn bij paragnost-eddie.nl betrouwbaar!! En zal het spirituele betrouwbare medium altijd aan u doorgeven wat het medium doorkrijgt. Maar echt 100 procent betrouwbaar is wel een beetje te veel van het goede. Zo kun je vergelijkingen maken met de spirituele mediums van de televisie, het zesde zintuig. Deze zijn geselecteerd en gescreend voordat zij mee mogen doen aan het zesde zintuig. Het zijn dan ook echt allemaal toppers. Als het tot een competitie aan komt zitten ze niet altijd op één lijn en ondanks dat deze betrouwbare mediums niet op één lijn zitten en sommige mediums moeten afvallen behoren deze wel tot de betrouwbare mediums. Onze spirituele mediums zijn vergelijkbaar met de mediums van het zesde zintuig en zullen ook niet altijd met een consult op één lijn te zitten!! Op onze medium lijn werken ook spirituele mediums die mee gedaan hebben aan het zesde zintuig en hoog gescoord hebben!!

Spirituele mediums van paragnost-eddie.nl werken allemaal op zelfstandige basis en zijn zelf verantwoordelijk voor het consult en de uitspraken die ze aan de klant mee geven.
Veel spirituele mediums hebben van hun gave hun beroep gemaakt en hebben naast het werken bij paragnost-eddie.nl hun eigen praktijk aan huis waar je terecht kunt voor een cursus, healing of reading (consult).
Ook kun je voor een e-mail consult, foto-lezen of sms-consult bij één van onze spirituele mediums op onze medium lijn terecht. Kijk wel eerst bij het profiel van het spirituele medium of er een linkje van sms of e-consult bij het profiel staat. Mocht u toch een foutje maken en een sms-consult aanvragen bij een spiritueel medium die niet is aangesloten op het sms systeem dan zal het smsjes automatische doorgeschoven worden naar een medium die wel is aangesloten op het systeem.

Paragnost-eddie.nl en zijn spirituele mediums blijven in beweging voor kwaliteit, eerlijkheid en zijn klantgericht!!