Paragnost Eddie & Consulenten

Vergelijkmediumsites en paragnost Eddie

Vergelijkmediumsites en paragnost EddieVergelijkmediumsites zijn websites die over de rug van spirituele lijnen zoals Paragnost Eddie, geld willen verdienen. Dit soort websites noem ik luie websites. Zij gebruiken de namen van spirituele lijnen en paragnost Eddie zodat een vergelijkmediumsites goed te vinden is op het internet en daar betalen zij dus geen geld voor.
Vergelijkmediumsites hopen dat spirituele lijnen gaan reageren op klachten van labiele klanten of collega’s terwijl een vergelijkmediumsite echt wel weet dat het meestal de concurrent (andere spirituele lijn) is die negatief over zijn collega gaat schrijven om deze op een gemene manier onderuit te halen.
Ook zijn dit soort website erop gericht om tegen betaling een spirituele lijn te promoten en andere spirituele lijnen in een zwart daglicht te zetten. Paragnost Eddie & Consulenten zijn zelfstandige ondernemers en hebben dit soort onzin dan ook niet nodig
Het is dan ook zo jammer dat dit soort gelukzoekers als mediumsvergelijker of vergelijkmediumsites er op in spelen om zonder enige medewerking gebruik maken van de namen van spirituele bellijnen zoals o.a paragnost Eddie in de hoop een graantje mee te pikken.
Wij zijn een hecht team en alle 90 boxen zijn dan ook echt bezet van de website www.paragnost-eddie.nl Omdat wij van paragnost Eddie 90 boxen/profielen genoeg vinden en het zo overzichtelijk is komen de consulenten die goed de screening door zijn gekomen op een wachtlijst. Dit zegt al genoeg hoe wij te werk gaan en het team van consulenten met hart en ziel beschikbaar zijn

Zoals paragnost Eddie vaak geschreven heeft, Geen mens is volmaakt. Dit geld ook voor de mediums die verbonden zijn aan de bel en chat lijnen van paragnost Eddie. Consulenten hebben allemaal een screening ondergaan en worden tussentijds gescreend. Ondanks het screenen kunnen consulenten van paragnost Eddie ook de plank mis slaan of niet goed in zijn/haar vel zitten. Dan is het zo makkelijk om deze via een sensatie website onderuit te halen en dan ook nog geen naam of datum vermelden. Consulenten die bij paragnost Eddie een box huren zijn geen Jezus, maar mensen met een gave. Mensen die de klant een stukje inzicht willen geven. Verder is het aan de klant wat deze er verder mee gaat doen. Als een consulent niet goed voelt als de klant met deze contact heeft, dan kan de klant het contact verbreken. Er staat nergens vermeld dat de klant verplicht is om aan de lijn te blijven. Tevens staat er nergens op de website vermeld dat de klant verplicht is om te bellen naar de bellijn van paragnost Eddie!!
Daarom vind ik websites als vergelijkmediumsites en mediumsvergelijker sensatie website die profiteren van de naam bekendheid van paragnost Eddie om zo klanten aan te trekken die betaald reclame willen maken op deze websites. Websites waar labiele mensen en zieke collega’s hun gal kunnen spugen.
Paragnost Eddie & Consulenten zal zich dan ook niet verlagen met dit soort vergelijkmediumsites en mediumsvergelijker!!

Ik durf te zeggen dat de betere paragnosten te vinden zijn op www.paragnost-eddie.nl en www.paragnostenchat.nl Paragnost Eddie.