Paragnost Eddie en Consulenten

Mediums en het mediumschap

Mediums en het mediumschapMediums en het mediumschap. Wat zegt het mediumschap over de kwaliteiten van het medium?

Mediums zijn vanaf hun geboorte al paranormaal begaafd. Sommige mediums worstellen vanaf hun jeugd al met gevoelens en angsten en zijn zich niet bewust van hun mediumschap.

Naarmate zij ouder worden en bewuster zijn van de gebeurtenissen om hun heen gaan de meesten op onderzoek uit en komen er snel achter dat zij heel sterk verbonden zijn met het paranormale. Sommigen gaan paranormale beurzen en contracteren een medium om bevestiging te krijgen of zij wel paranormaal begaafd zijn of laten zich inschrijven voor een cursus mediumschap.

Mediums zij eigenlijk oude zielen. Zij hebben al vele lezen doorlopen en behoren tot de betere mediums. Deze mediums hoeven natuurlijk niet te twijfelen aan hun mediumschap, maar zij meestal erg onzeker.

Met de meeste mediums gaat het in dit leven ook niet altijd zoals zij dat willen. Ondanks dat een medium goed kan voorspellen en communiceren met gene zijde en gidsen botsen zijzelf nogal vaak met het verleden en kunnen hier ook echt in blijven hangen. Het is bekend dat een medium in dit leven zo onbewust worstelt  met zijn/haar vorige leven dat sommigen in deprimerende situaties blijven hangen.

Echte mediums hebben om te voorspellen geen kaarten, pendel of glazenbol nodig. Zij krijgen hun informatie door van gidsen of overledenen

Echte mediums zijn te vinden op onze website www.paragnost-eddie.nl