Paragnost Eddie en Consulenten

Ben ik een paranormale paragnost

Ben ik een paranormale paragnost. Paragnost, paranormaal. Er wordt vaak naar onze paragnostenlijn gebeld met de vraag: heb ik het in mij zitten om paragnost te worden, ben ik paranormaal of hoe kan ik een paragnost worden, moet ik eerst een cursus volgen? Iedereen heeft het paranormale in zich zitten. Volgens mij heeft iedereen wel eens een paranormale ervaring gehad!! Natuurlijk kan je het paranormale verder ontwikkelen door een cursus of opleiding te volgen. Maar het belangrijkste is om ervan uit te gaan dat je paranormaal bent en daarmee aan de slag te gaan. Er zijn genoeg oefeningen te vinden om het paranormale verder te ontwikkelen. Door ervan uit te gaan dat je paranormaal bent, kom je in een andere mindset en kan je beter de dingen waarnemen die voor anderen onzichtbaar zijn.

We hebben allemaal het paranormale in ons

Soms denk je misschien dat dit soort dingen niet zo kunnen zijn, dat dit alleen bij een tv programma gebeurt. Maar iedereen kan paranormaal begaafd zijn, ook zonder dat je dit direct weet. Want zoveel wordt hier niet over gepraat en de meeste mensen vinden het maar iets vaags en geloven dit niet. Maar toch zijn er mensen die paranormaal begaafd zijn, die dingen kunnen voorspellen, die meer zien dan dat de buitenwereld zien zal of die met andere entiteiten kan communiceren. In dat geval heeft iemand een paranormale begaafdheid.

Twijfel jij of e paranormaal begaafd bent, of wil jij graag met een betrouwbaar medium praten over jouw mogelijke paranormale begaafdheid, dat kan! Bel onze paragnostenlijn en praat met een ervaren paranormaal begaafde paragnost, dan kom je het antwoord te weten.

Een voorbeeld van paranormale verschijnselen

Denk maar even mee: Je zit ontspannen in je luie stoel en denkt aan een familie lid. Net dat je aan deze denkt wordt er aan je voordeur gebeld en staat het familie lid voor je deur of je denkt aan de persoon en wordt telefonisch gebeld door de persoon waar je net aan zat te denken. Je loopt door een winkelstraat en je denkt dat je een bekende ziet en vergist je. Een paar tellen later zie je die bekende die je de eerste keer dacht gezien te hebben. Ook kan het zijn dat je op vakantie bent en op een plek komt waar jij nog nooit geweest bent en het gevoel hebt er vaker zijn te geweest (vorig leven). Zo zijn er vele mogelijkheden van terug kijken naar jouw paranormale ervaringen.

In wezen hebben wij mensen allemaal het paranormale in ons zitten. Ieder mens kan zich het paranormale eigen maken als deze er voor open zal staan. Je hebt wel verschillende paranormale kwaliteiten zoals het paragnost zijn helderzien, heldervoelen, helderhoren enz. Heb je interesse in het paranormale en wil je hier meer over weten bel dan onze paragnostenlijn. Onze ervaren paranormaal begaafden paragnosten geven graag advies en beantwoorden al jouw vragen!

Wat is helderziendheid?

Een van de paranormale gaven die je kan hebben is dat je kan helderzien. In dit geval zie je dingen die andere mensen niet zien. Een professioneel medium kan ook dingen zien, bijvoorbeeld uit vorige levens of juist uit de toekomst. Dit kan bijvoorbeeld als je je ogen sluit.

Helderziendheid kan door middel van een droom of visioenen. Door deze paranormale gave kan het zijn dat je dingen weet van de mensen om je heen. Hierdoor kan er een opheldering ontstaan van een bepaalde situatie. Als je paranormaal begaafd bent en helderziendheid hebt, dan kun jij door een andere dimensie nuttige informatie verkrijgen door beelden. Deze visioenen zijn dan niet alleen iets moois maar kunnen ook echt werken.

Wanneer je helderziend bent, dan is het mogelijk dat je ergens naar toe gaat en je een bepaalde plek herkent. Maar je weet niet waarom je de plek herkent. Dit kan komen doordat je in een vorig leven ergens geweest bent of omdat het een plaats is waar jij energie hebt gelaten. Wanneer je op deze plek bent dan voel je een bepaalde toon of energie. Door deze gave kan het ook zijn dat je in de toekomst dingen kan voorspellen.

Wat is helderhorendheid?

Wanneer iemand paranormaal begaafd is en daardoor bizarre dingen kan horen, dan wil dat zeggen dat iemand helderhorend is. Ze kunnen horen dat deuren openen, zonder dat dit gebeurt. Maar ook kunnen ze heldere boodschappen horen. Een medium die helderhorend is hoort geluiden die andere mensen niet kunnen horen.

Mensen die dit niet kunnen waarnemen kunnen dit raar vinden. Maar als jij paranormaal bent en je zeker weet dat jij spirituele gaven hebt en dit daadwerkelijk zo hoort. Dan ben jij paranormaal begaafd. Helderhorendheid kan ook voorkomen in dromen. In dromen kan je alles horen, omdat het dan niet belangrijk is wat er om je heen gebeurt. Het is belangrijk om te onthouden dat deze gave niet altijd even duidelijk is. Soms kan het zijn dat je dingen hoort, maar je niet precies weet wat het betekent.

Wat is heldervoelendheid?

Een van de andere paranormale gaven is het helder voelen. Zo kun je emoties voelen maar ook andere dingen. Dit gaat er over dat iets niet op een natuurlijke wijze verklaarbaar is. Je hebt in dit geval een hele sterke intuïtie en kunt daardoor aanvoelen wat er gaat gebeuren.

Vaak kan je ook aanvoelen wat mensen denken. Zo kun je dus iemand leren omgaan met een bepaalde situatie die in de toekomst zal gebeuren, je kunt dus dingen voorspellen. Ook kun je er achter komen of iemand de waarheid spreekt. Dit gaat dan over bovennatuurlijke informatie die je niet op een normale manier kan achterhalen.

Wanneer je bijvoorbeeld in een situatie zit, en je voelt deze negatieve energie, dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk vanaf te komen. Door deze gave kan je ook ervaringen opdoen van andere levens. Dit is niet per se iets wat je altijd wilt weten, maar het kan wel een bevestiging zijn van je heldervoelendheid.

Het is ook mogelijk dat jij zo kan aanvoelen wie paranormale kinderen zijn. Jij kan met jouw gaven hen helpen om te gaan met de paranormale begaafdheid. Ook een klinisch psycholoog kan helpen bij kinderen met een paranormale begaafdheid.

Wat is helderwetendheid?

Soms weet je gewoon dat iets zo is. Dan is de kans groot dat je paranormaal begaafd bent, want als jij zeker weet dat iets zo is zonder dat iets op een natuurlijke wijze verklaarbaar is. Dan komt dit vaak door de paranormale gaven.

Weet jij bijvoorbeeld hoe iemand dingen ervaart, zonder dat hierover gesproken is. Weet jij een verhaal al te vertellen zonder dat hier over gepraat is naar de buitenwereld toe? Dan is de kans groot dat jij helderwetend bent.

Een andere manier waarop je dit kan herkennen is dat je over een bepaalde plek droomt en de volgende dag weet je waar de plek is. Dit zijn dan de plekken waar jij energie hebt gelaten of plekken waar jij in een vorig leven geweest bent.

Ditzelfde geldt voor voorspellende dromen. Een medium of paragnost die helderwetend is, kan dromen voorspellen. Zij weten bijvoorbeeld wat er in dromen voorkomen. Aan de andere kant is dit ook mogelijk, zo kan een helderwetend medium of paragnost ook de dromen verklaren. Zo weten zij of een droom inderdaad gaat gebeuren of de reden waarom er op een bepaalde manier gedroomd wordt.

Hoe voel jij aan dat je paranormaal begaafd bent

Je kan zelf door verschillende situaties denken dat je paranormaal begaafd bent. Dit kunnen allereerst lichamelijk klachten zijn. Heb je vaak dat je erg vermoeid bent, hoofdpijn hebt of dat een bepaalde sfeer jou heel erg aangaat. Dan kan het inderdaad wel eens zo zijn dat jij paranormale verschijnselen kan waarnemen.

Ook kan het zijn dat jij van mensen om je heen hoort dat zij denken dat je een paranormale gave hebt. Ook kan het zijn dat jij bij specifieke plekken iets voelt, in een bepaalde situatie meer voelt of anders.. Hieronder staan enkele situaties waar jij je in kunt verplaatsen en herkennen.

Hoe herken je een paranormale gave?

Merk je regelmatig dat jij dingen kan voorspellen? Heb je bijvoorbeeld in jouw dromen iets gezien, dat na verloop van tijd ook werkelijkheid is geworden? Droomde je bijvoorbeeld dat je beste vriend een burn out kreeg, en klopte dit uiteindelijk? Of droomde je over andere mensen iets belangrijks dat ook waar werd? Dan kan het wel eens zo zijn dat je paranormaal bent.

Denk je dingen te zien, terwijl een ander zei ‘ik zag niks’, ook dan kan het zijn dat je paranormaal begaafd bent. Dit kan ook zo zijn wanneer je altijd graag door mensen heen wilt kijken? Of wanneer je om iemand heen juist een kleur ziet. Dit kan een relatie hebben met de paranormale gaven die je hebt. Ben ik een paranormale paragnost. Door het te vragen aan een consulent van Paragnost Eddie, kom je het te weten.

Heb jij regelmatig een gevoel bij andere mensen, bijvoorbeeld dat iemand verdrietig is. Terwijl later ook blijkt dat dit daadwerkelijk zo is. Dan kan je wel eens paranormaal begaafd zijn. Dit komt dan omdat je bepaalde energieën voelt bij een persoon.

Heb je regelmatig dat je in een ruimte bent waarbij jij een energie voelt, en jij die energie dan sterk voelt en over neemt? Dit kan zijn in je gedachten of gevoel, dan is de kans groot dat je paranormaal begaafd bent.

Herken jij bovenstaande dingen in jouw dagelijks leven? Dan kan het wel eens goed kloppen dat je paranormaal begaafd bent. Als jij hierover je gedachten wilt wisselen met een professioneel medium, dan kun jij in contact komen met een medium van Paragnost-Eddie. Ben ik een paranormale paragnost.

Het blijven oefenen van jouw paranormale gaven

Zie het als naar school gaan. Dit heeft ook te maken met het ontwikkelen van je geest/hersenen en als je afgestudeerd bent zal je lessen moeten volgen om bij de les te blijven.

Met het paranormaal begaafd zijn is het net iets anders. Bij een paranormale gave is het belangrijk dat je hier mee bezig blijft door op je medemens in te blijven voelen, horen doormiddel van consulten geven. Dus mensen te helpen met inzichten, nuttige informatie, voorspellen etc. geven.

Niet elk mens is gelijk op paranormaal begaafd Paragnosten gebied. De ene paragnost kan sterker en duidelijker zijn dan de andere paragnost. Dit kun je weer vergelijken met amateur en topvoetbal. Niet elke voetballer kan meteen topscorer worden, maar iedereen kan wel leren voetballen. Het gaat er dan ook om dat je blijft oefenen met jouw paranormale gave, om zo steeds beter te worden. Blijf hierin altijd openstaan, zodat je steeds meer gaat leren.

Een cursus voor paranormale begaafdheid

Ook wordt er vaak gevraagd: moet ik een cursus gaan volgen om het paranormale te ontwikkelen? Een cursus volgen is nooit verkeerd. En begeleid worden door een echte paragnost is natuurlijk ook goed!! Als je naar een paranormale avond (cursus) gaat zijn er meestal meerdere paranormale leerlingen en kun je jouw paranormale ervaringen uitwisselen en natuurlijk leren hoe om te gaan met het Derde Oog spiritueel consulenten. Ben ik een paranormale paragnost.

Paranormaal begaafd zijn ontwikkelen met cursussen of andere tips

Paranormale cursussen kunnen best prijzig zijn en zal voor sommigen niet weggelegd zijn. Daarom wat tips om het paranormale bij jou te ontwikkelen. Ben ik een paranormale paragnost.

Foto lezen

Vraag aan een familielid of vriend (in) of deze een foto in een envelop wil stoppen. Je mag de foto zelf niet zien. Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt.

Als je deze foto in je handen hebt sluit dan je ogen en voel de foto, zeg verder niks. Alles wat er bij jou binnenkomt bij het voelen van de foto schrijf je op het papier. Wees niet bang om te schrijven want je hebt immers niets te verliezen en je bent je aan het ontwikkelen.

Daarna haal je de foto uit de envelop nu ga je kijken naar de foto en voelen en weer schrijf je alles op papier. Als je alles op het papier hebt geschreven dan ga je het voorlezen aan degene waarvan jij de foto hebt gekregen. Dit kun je ook met een sieraad doen!! Deze paranormale handelingen kun je ook met een groepje vrienden doen door samen foto’s, sieraden uit te wisselen. Zo kom je er achter. Ben ik een paranormale paragnost.

Kaarten leggen intuïtief

Als je met de Lenormand, zigeuner of engelenkaarten wilt werken op intuïtief niveau is het verstandig om niet de tekst te lezen vanBen ik een paragnost, ben ik paranormaal het kaartje maar gewoon met gevoel te werken.

Een kennis, familielid mag jou een vraag stellen. Jij schudt de kaarten en legt voor deze kennis 3 kaarten: verleden, heden en toekomst.

De eerste indrukken die jij binnen mag krijgen vertel je gelijk aan deze kennis, wees niet bang om fouten te maken en ga niet nadenken van hoe of wat want dan word je beïnvloed door jouw eigen gedachten en gaan de inzichten die jij door gekregen hebt van de legging echt verkeerd. Wees niet bang om direct door te geven wat jij door mag krijgen. Na een paar Kaartleggingen Lenormand en Tarot zal deze kaartlegging jou eigen worden!! Veel paragnosten hebben zich op deze manier het kaartleggen eigen gemaakt!!

Pendel

Pendelen doen Met Paragnosten chatten op hun eigen manier. De ene paragnost werkt met een pendel bord en de ander met een zelf geschreven tekst. Pendels zijn te koop bij alle spirituele winkels maar je kunt deze ook heel makkelijk zelf maken door gewoon een touwtje met iets zwaar aan het eind touwtje vast te maken!!

Als je gaat pendelen spreek dan met de pendel en jou zelf af wat ja en nee is. Meestal als de pendel van voor naar achteren gaat is ja. Gaat de pendel van links naar rechts is het nee!!

Pak de pendel tussen duim en wijsvinger, stel je vraag ( bijvoorbeeld krijg ik snel bericht?) aan de pendel. Beweeg je pols en arm niet. Laat de pendel zijn werk doen. Door dit meerdere malen te doen zal je je het pendelen eigen maken.

Dit zijn wat oefeningen om jouw paranormaliteit verder te ontwikkelen. Vele paragnosten hebben geen cursussen gevolgd. De meeste paragnosten hebben zich op deze manier ontwikkeld!!

Natuurlijk geeft het extra motivatie als je naar een paranormale cursus toe gaat en extra begeleiding is ook helemaal goed maar het wil niet zeggen dat een paragnost met een certificaat beter is met inzichten geven of op paranormaal gebied dan een paragnost die geen cursus heeft gevolgd. Wel of geen certificaat heeft niks met de paranormale kwaliteiten van de paragnost te maken!!

Praat over jouw paranormale begaafdheid

Wil jij meer weten over jouw paranormaal begaafdheid. Bijvoorbeeld wil je praten met iemand over de overleden man die jij telkens ziet, de geluiden die je hoort of over jouw sterke intuïtie. Dan kun je met een paranormaal begaafd persoon praten. Zij kunnen jou helpen met het paranormaal ontwikkelen.

Ik wens u veel succes met uw paranormale groei!! Ben ik een paranormale paragnost, kom je snel genoeg achter, door een spiritueel consult in te plannen, bij Paragnost Eddie online helderzienden raadplegen.