Paragnost Eddie en Consulenten

Paragnostenchat

Paragnosten en mediumchatParagnostenchat Chatdienst van Paragnost Eddie. Geen tijd om te bellen, of is bellen lastig. Toch een dringende vraag beantwoord willen hebben? Dan ben jij bij de chat dienst van Paragnost Eddie, namelijk Paragnostenchat aan het juiste adres.

Paragnostenchat de website voor een fijne spirituele chat

Op Paragnostenchat werken mediums, paragnosten waarzeggers, coachen, healers etc.  Deze chat website is de goedkoopste van Europa en voor iedereen toegankelijk. Je vindt hier ook je vertrouwde consulenten die je op Paragnost Eddie regelmatig spreekt.  Wel zo fijn, als je niet in de gelegenheid bent, om te bellen. Kan een chat een uitkomst zijn.

Hoe werkt de Chatdienst van Paragnost Eddie

Als je wilt chatten met een chat consulent, moet je wel eerst een account aanmaken. Dit is gratis en behelst je naam en je emailadres. Het chatten kan namelijk alleen via credits. Voordeel van een chat is, dat je deze later in je account kunt nalezen. Door van te voren credits aan te schaffen, houd je de kosten in eigen hand en heb je meer waar voor je minuten. Je kunt ook tijdens de chat, gratis een foto downloaden. Vraag de consulent dan even om toestemming. Je ziet hoe makkelijk chatten met een consulent van Paragnost Eddie kan zijn.

Chatten met betrouwbare spiritueel consulenten

De spiritueel consulenten gaan met al hun expertises jou te woord staan en uiteraard ook op een respectvolle wijze. De mediums en paragnosten op hun beurt vinden het fijn als tijdens de chat ook door jou op respectvolle wijze wordt gechat. Aanstootgevende of discriminerende teksten/vertoningen worden niet geaccepteerd. De spiritueel consulent kan de chat dan verbreken. In de praktijk komt dit praktisch niet voor. Toch melden we het, om teleurstellingen te voorkomen. Voor meer info KLIK HIER!

Paragnostenchat chatdienst van Paragnost Eddie vind je hieronder of ga naar de website www.paragnostenchat.nl

Affiliate banner.
Paragnost
Droom uitleg
Kaartleggen

Pheye

Heldervoelend en helderwetend. Ik ben goed in kaartleggen en dromen uitleg. Ik sta open voor advies over de liefde en relatie. Wil je weten of je op het juiste .....
1 credit p.m.
Medium
Kaartlegste
Coach

Cleopatra

Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.
1 credit p.m.
Paragnost
Coach

Ada

Ervaren oprechte, helderziende, heldervoelend, levensvragen, helderhorend, relatie problemen en toekomstvoorspeller.
1 credit p.m.
Paragnost
Kaartlezer
Coach

Domi

Als paragnost en kaartenlegger heb ik ervaring betreft liefde, dromen, financieel, toekomst. Ik ervaar uw pijn en verdriet. Wilt u weten of het goed komt tussen .....
1 credit p.m.
Paragnost
Kaarlegger
Narcismecoach
1 andere gave

Jean-Bernard

Ik voel in op jouw situatie, het liefst via foto of geboorte datum en daarna komen er vanzelf boodschappen door.
1 credit p.m.
Paragnost
Relatie coach
Kaartleggen

Light

Ik help u graag meer Inzichten te krijgen in situaties die u dwars zitten. Relatiecoach en kaartleggingen.
1 credit p.m.
Medium
Spiritueel coach

Uriël

Ik ben al vele jaren actief als medium, paragnost, healer en therapeute. Ik kan jou meer inzicht geven in jezelf, je situatie en jou relatie met anderen.
1 credit p.m.
Heldervoelend
Helderhorend
Spirituele coach

Peggy

Al van jongs af aan ben ik heldervoelend en helderhorend. Deze kwaliteiten heb ik in de loop der jaren aangevuld met vele cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
1 credit p.m.
Paragnost
Coach
Healing

Bodhi

Mijn intuïtieve vaardigheden kunnen jou inzicht geven in onderwerpen als relaties, werk, familie, valkuilen en uitdagingen. Ondersteuning is ook mogelijk .....
1 credit p.m.
Medium
Pendel
Coach

Thea

Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
1 credit p.m.