Paragnost Eddie en Consulenten

Chatten met mediums

Chatten met mediums

Chatten met mediums. Je kunt op verschillende manieren met mediums en paragnosten in contact komen. Een van de opties is om met mij te gaan chatten, via de chat dienst van Paragnost Eddie. Een prima manier overigens waar steeds meer gebruik van gemaakt wordt en waar mensen echt baat bij hebben.

Al van jongs af aan helderziend en heldervoelend

Dat je met mij wilt chatten, is overigens best begrijpelijk en dit kan om heel veel verschillende redenen. Al vanaf jonge leeftijd ben ik helderziend en heldervoelend. Aanvankelijk kon ik daar echter weinig mee en eigenlijk is het balletje voor mij pas echt gaan rollen in 2007, toen ik me na de Reiki cursussen 1 en 2 Reiki Master mocht noemen en ik daadwerkelijk iets met mijn gaven kon gaan doen. Tijdens de cursus leerde ik mensen op afstand te behandelen, zoals je chatten met mediums toch ook wel als een behandeling op afstand zou kunnen omschrijven. Niet voor niets is het mogelijk om vanuit elke uithoek van de wereld met mij te bellen.

Nadat ik de Reiki cursussen met succes heb doorlopen, ben ik daarna zelf cursussen Reiki gaan geven en vanaf dat moment behandel ik zowel mens als dier. Daarnaast ben ik spirituele avonden gaan organiseren. Verder ben ik mezelf altijd blijven ontwikkelen en ben ik eigenlijk altijd blijven leren, zoals ik nu nog elke dag leer. Ook als we contact met elkaar hebben via chatten met mediums kan het zomaar zijn dat ik ook van jou leer.

In mijn optiek ben je nooit uitgeleerd in elk geval. Ondanks het feit dat ik altijd overtuigd geweest ben van mijn eigen kwaliteiten en gaven, ben ik in 2010 toch de cursus Medium/Paragnost gaan volgen en heb ik ook de cursus hypnotherapie en regressie gevolgd heb, zoals ik me ondertussen ook specialist mag noemen in mentale stress coaching en relatietherapie. Uiteraard heb ik al die opleidingen met succes doorlopen.

Reken de chatsessie eenvoudig af met credits

Kies je voor chatten, dan betaal je daar per minuut voor. Maak een account aan. Vul je naam en mailadres in en koop credits. Nadat je dit gedaan hebt, kies je een van de consulenten uit. Klik op chatten en het gesprek start. Je kunt, zoals gezegd chatten vanuit heel de wereld. Dit wordt mogelijk gemaakt, omdat we met credits werken.

Maak gebruik van mijn brede spectrum aan kennis en vaardigheden

Waarom het verstandig is om in het kader van chatten met mediums juist met mediums en paragnosten van Paragnost Eddie te gaan chatten Ze bezitten allen een brede lijst met specialiteiten en buiten dat hebben zij veel ervaring opgedaan.

De chat dienst is voor iedereen toegankelijk boven de 18 jaar en de werkwijze is helder en transparant. Daar kan geen misverstand over bestaan.

Chatten is een fijne manier van een spiritueel consult

Chatten met mediums werkt echt. Mensen hebben er baat bij. Chatten doen we overigens met alle mogelijke respect en beleefdheid. Het enige wat jij even moet doen als jij je meldt bij de chat is je naam invullen. Voor de rest wijst het zich allemaal vanzelf. Vanzelf wijst zich ook de betaalwijze voor je credits die je per minuut betaalt.

Die kun je snel en veilig afrekenen via Ideal, Mr. Cash en PayPal. De credits worden meteen bijgeschreven en je hoeft dan dus niet langer te wachten om te chatten met mediums en uiteraard met mij in het bijzonder. Want ik kan me voorstellen dat als je besloten hebt te gaan chatten, je dit ook zo snel mogelijk wilt gaan doen. Ga een fotoreading aan met medium Claire!