Paragnost Eddie & Consulenten

Chatten met mediums

Chatten met mediums

Je kunt op verschillende manieren met mij en met andere mediums en paragnosten in contact komen. Een van de opties is om met mij te gaan chatten. Een prima manier overigens waar steeds meer gebruik van gemaakt wordt en waar mensen echt baat bij hebben. Bovendien krijg je de eerste twee minuten van de chatsessie gratis van mij, om even aan de werking van de chat te wennen en om even aan elkaar te wennen.

Als het agendatechnisch lastig is om een andere afspraak te maken, is chatten met mediums een prima alternatief. De ervaringen van mensen die dit al eens gedaan hebben, spreken wat dat betreft boekdelen.

Al van jongs af aan helderziend en heldervoelend

Dat je met mij wilt chatten, is overigens best begrijpelijk en dit kan om heel veel verschillende redenen. Al vanaf jonge leeftijd ben ik helderziend en heldervoelend. Aanvankelijk kon ik daar echter weinig mee en eigenlijk is het balletje voor mij pas echt gaan rollen in 2007, toen ik me na de Reiki cursussen 1 en 2 Reiki Master mocht noemen en ik daadwerkelijk iets met mijn gaven kon gaan doen. Tijdens de cursus leerde ik mensen op afstand te behandelen, zoals je chatten met mediums toch ook wel als een behandeling op afstand zou kunnen omschrijven. Niet voor niets is het mogelijk om vanuit elke uithoek van de wereld met mij te bellen.

Nadat ik de Reiki cursussen met succes heb doorlopen, ben ik daarna zelf cursussen Reiki gaan geven en vanaf dat moment behandel ik zowel mens als dier. Daarnaast ben ik spirituele avonden gaan organiseren. Verder ben ik mezelf altijd blijven ontwikkelen en ben ik eigenlijk altijd blijven leren, zoals ik nu nog elke dag leer. Ook als we contact met elkaar hebben via chatten met mediums kan het zomaar zijn dat ik ook van jou leer.

In mijn optiek ben je nooit uitgeleerd in elk geval. Ondanks het feit dat ik altijd overtuigd geweest ben van mijn eigen kwaliteiten en gaven, ben ik in 2010 toch de cursus Medium/Paragnost gaan volgen en heb ik ook de cursus hypnotherapie en regressie gevolgd heb, zoals ik me ondertussen ook specialist mag noemen in mentale stress coaching en relatietherapie. Uiteraard heb ik al die opleidingen met succes doorlopen.

Reken de chatsessie eenvoudig af met credits; de eerste twee minuten zijn gratis.

Als je met mij wilt chatten, dan betaal je daar per minuut voor. Chatten met mediums wordt telkens per minuut afgerekend. Vul je naam en mailadres in en koop credits. Nadat je dit gedaan hebt, krijg je een code via de mail toegestuurd. Bewaar die code goed. Vervolgens bel je met 010-3009172, toets je de code in en chat je met mij, voor slechts een euro per minuut.

Je kunt mij zoals gezegd bellen vanuit heel de wereld. Bel je met nummeraanduiding, dan wordt de aankoop van credits daaraan gekoppeld. Dit betekent heel simpel dat als je een volgende keer weer belt je niet weer de code hoeft in te voeren. Zoals gezegd benutten we de eerste twee minuten als kennismaking en voor jou om te ondervinden hoe de chat precies werkt. Pas daarna rekenen we per minuut af. Dat lijkt me wel zo fair. Maak een afspraak met medium Catharina.

Maak gebruik van mijn brede spectrum aan kennis en vaardigheden

Waarom het verstandig is om in het kader van chatten met mediums juist met mij te gaan chatten? Ik heb een erg brede lijst met specialiteiten en buiten dat heb ik veel ervaring opgedaan. Je kiest binnen de mogelijkheden die chatten met mediums biedt specifiek voor mij als je wilt chatten met een heldervoelend paragnost, een helderziend medium, iemand die chat over zowel heden, verleden als over de toekomst.

Daarnaast chat je met een hypno regressie therapeut en ben je ook met vragen over deze zaken bij mij aan het juiste adres. Verder ben ik specialist in stress en relatieproblemen, in rouw en stervensbegeleiding en ook in mentale coaching. Verder ben ik nog Reiki en Shamballa Master en kan ik op spirituele wijze huizen reinigen.

Redenen voldoende dus om eens met mij te gaan chatten als bepaalde onderwerpen je bezighouden of als je met allerlei vragen zit. Zoals wel blijkt uit mijn imponerende CV kun je met allerlei uiteenlopende zaken prima bij mij terecht. Ik heb op die manier al heel veel mensen kunnen helpen en dat is waar het ook mij om gaat.

Behalve met mij kun je ook chatten met andere paragnosten, mediums en met waarzeggers. De diensten zijn voor iedereen toegankelijk en de werkwijze is helder en transparant. Daar kan geen misverstand over bestaan. Wat ik je nog niet heb laten weten is dat ik me tijdens de cursus Mediumschap heb toegelegd op onder meer kaartleggen, foto lezen, sieraden voelen en pendelen.

Vanaf 2010 noem ik mezelf dan ook ronduit Medium/Paragnost en daar ben ik trots op. Zoals ik je al liet weten vind ik dat je nooit uitgeleerd bent. Integendeel zelf. Daarom heb ik in een later stadium immers nog de cursus hypnotherapie en regressie gevolgd. En zo heb ik nog wel meer zaken waar ik me verder in wil specialiseren in de nabije toekomst. Uitgeleerd ben ik wat dat betreft nooit.

Chatten met mediums werkt echt. Mensen hebben er baat bij en ook ik kan me prima kernachtig weergeven. Chatten doen we overigens met alle mogelijke respect en beleefdheid. Het enige wat jij even moet doen als jij je meldt bij de chat is je naam invullen. Voor de rest wijst het zich allemaal vanzelf. Vanzelf wijst zich ook de betaalwijze voor je credits die je per minuut betaalt.

Die kun je snel en veilig afrekenen via Ideal, Mr. Cash en PayPal. De credits worden meteen bijgeschreven en je hoeft dan dus niet langer te wachten om te chatten met mediums en uiteraard met mij in het bijzonder. Want ik kan me voorstellen dat als je besloten hebt te gaan chatten, je dit ook zo snel mogelijk wilt gaan doen. Ga een fotoreading aan met medium Claire!