Paragnost Eddie en Consulenten

Relatie, financiële of andere problemen

relatie geld probleemsite

We leven in een tijd van crisis, geldproblemen, werkloosheid, tijden van onzekerheid. Relaties lopen vast, en doordat één van de partners werkloos raakt, komt de hypotheek in gevaar.

Kinderen die aan de drugs gaan, waar de ouders geen raad meer mee weten. Mensen die in een isolement raken, omdat ze uit schaamte niet over hun problemen durven te praten.

Angst om je partner kwijt te raken. Ups en downs

Het leven bestaat uit ups en downs, niemand beleeft alleen maar goede tijden. Omdat we in dualiteit leven op Aarde, krijgen we ook altijd te maken met moeilijke tijden. Deze zijn onvermijdelijk. Gaat het niet om jezelf, dan gaat het misschien slecht met je familie, vrienden, partner, kinderen enz.

Sinds de crisis gaat men weer terug naar de basis; naar wat écht belangrijk voor hem of haar is. Ondanks dat je over veel zaken geen controle hebt (werkloosheid, problemen in de relatie, met de kinderen). Kun je er wel voor kiezen het anders aan te gaan pakken.

Zelfreflectie. Het belangrijkste is om open en eerlijk naar jezelf te kijken. Waar sta jij in het leven, wat zijn jouw levenslessen. Welke thema’s keren regelmatig terug in jouw leven?

Heb je altijd financiële problemen, dan kan dit te maken hebben met een laag zelfbeeld, of het ‘armoede bewustzijn’.

Gaan je kinderen aan de drugs, krijgen ze thuis genoeg aandacht? Zijn er trauma’s uit hun verleden niet verwerkt, zoek professionele hulp voor ze.

Als je kinderen hooggevoelige Zielen zijn (HSP, Nieuwetijdskind) breng ze naar een Nieuwetijds coach. Vaak zoeken ze aansluiting, begrip en Liefde.

Ben je bang om je partner kwijt te raken? Weet je niet meer wat hij of zij over je denkt, of voor je voelt. Wil je weten wat er in zijn of haar hoofd omgaat? Wil je zien of je hier samen uit kunt komen, wat de lessen zijn die jullie elkaar mogen leren, bel dan met onze consulenten.

Ben je hooggevoelig (HSP, Starseed, Nieuwetijdskind), en ben je altijd moe in grote menigten, bij feestjes. Cijfer je jezelf altijd weg, en raak je hier geestelijk en lichamelijk vermoeid van? Je kunt dan nuttige tips krijgen. Je bent niet alleen, er zijn vele zoals jij, maar niemand durft er openlijk over te praten.

Schaamte. Vaak is er veel schaamte. Met wie kan je je problemen nog delen? Het nadeel van hoog gevoelige zielen is dat zij altijd alles alleen willen opknappen. Maar het is geen zwakte om hulp te vragen.

Een medium of paragnost kan wat objectiever naar je situatie kijken, en door in te voelen op je energie, Engelen, Gidsen, geesten enz. kunnen er bijzondere Boodschappen door gaan komen.

Zij zullen altijd eerlijk zijn, en je zelfs een healing kunnen geven, om je energie aan te vullen. Je staat er niet meer alleen voor. Hun advies is adviserend, begeleidend, en een duwtje in de juiste richting.

Ze laten je zien wie je werkelijk bent, vanuit je Hart en Ziel; je Ware zelf. Vaak als je het zelf even niet meer zo helder ziet.

Liefde(volle aandacht) werkt helend. Je staat er niet alleen voor! Onze consulenten willen je graag bijstaan in je te leren levenslessen, aangezien deze hen ook niet vreemd zijn. Zij zullen jou niet veroordelen, en hun uiterste best doen, om je terug in je eigen kracht te zetten.

Je zult je opgelucht voelen na een gesprek, je gaat weer verder met positieve energie. Het is een stukje spirituele coaching, vergelijkbaar met inzicht voor jezelf, en voeding voor de Ziel.

Voel je welkom, we horen graag van je!

Eddie en consulenten