Paragnost Eddie en Consulenten

Helderwetend en helderwetendheid


Helderwetend en helderwetendheid
Helderwetend en helderwetendheid. Helderwetend, wat houdt dat in? Iemand die helderwetend is, een persoon die een zeer hoog ontwikkelde intuïtie bevat. Helderwetendheid is eenvoudigweg wat het woord zegt:” het gewoon weten dat iets zo is, ook al is daar geen enkele rationele grond voor”. Het gaat echter verder dan alleen het buikgevoel. Zij die helderwetend zijn, hebben ingang tot meer kennis dan de gemiddelde niet helderwetende mens, omdat het weten zuiver en diep is.

Helderwetendheid kan heel goed worden ingezet bij
  • bij de hulpverlening van anderen
  • bij het loslaten van energieblokkades
  • bij het bieden van levens- en gezondheidsadvies
Wat is Helderwetend en helderwetendheid

Letterlijk is helderwetend: “het antwoord weten”. Dat kan je doorkrijgen door middel van woorden of beelden, die je voor je ziet. Bij helderwetendheid krijgt de personage een oplossing binnen. Bij deze oplossing krijgt die personage een gevoel of een weten dat dit zo goed als zeker klopt, zonder daar een goede verduidelijking voor te kunnen geven. Het (helder)weten lijkt niet ergens vandaan te komen, het komt niet uit het gevoel of de intuïtie, maar uit het “niets” zo lijkt het. Helderwetendheid komt weinig voor.

Wat kan een helderwetend iemand
  • In “woorden” een soort energie omzetten naar woorden
  • In “beelden” een soort trilling die omgezet wordt in beelden
Een combinatie van helderwetendheid

Bepaalde dingen al weten, zonder dat men het van te voren heeft geweten. Dit gebeurt onaangekondigd en onverwachts, lijkt soms wat op toekomst voorspellen. Helderweten is eigenlijk een totaal gevoel krijgen van een voorval of een persoon. Het is eigenlijk een combinatie van helderziend, helderhorend en heldervoelend. Dit kan op verschillende manieren bemerkt worden. Door beelden, geluiden, gevoelens en geuren. Je kan het vergelijken met iemand die in een regressie therapie gaat en veel kennis doorkrijgt van zijn vorige leven. Zo krijgt iemand die helderwetend is ook zijn kennis door van iemand. Helderwetend en helderwetendheid zijn hele mooie gaven waarmee de spiritueel consulenten van Paragnost Eddie jou veel diensten kunnen bewijzen.

Via helderwetendheid krijg je dus aannemelijk dezelfde kennis door alleen op een andere methode dan bij heldervoelend/helderziend. Ook kunnen bepaalde kanten binnen de situatie meer naar voren komen of juist achter blijven in gelijkenis met zoals heldervoelendheid.