Paragnost Eddie & Consulenten

Betrouwbaar medium?

Betrouwbaar mediumEen betrouwbaar medium is paranormaal begaafd. Een betrouwbaar medium heeft bepaalde gaven, hij/zij is bijvoorbeeld helderziend en/of heldervoelendend. Een persoon met deze gaven, een betrouwbaar medium, wordt een paragnost genoemd. Maar sommige personen kunnen behalve deze gaven ook contact maken met overleden van gene zijde. Een betrouwbaar medium krijgt bijvoorbeeld boodschappen en beelden door van overledenen. Een persoon die contact kan maken met overleden mensen wordt een (betrouwbaar) medium genoemd. Hij is zogezegd de boodschapper. Een betrouwbaar medium of betrouwbaarmedium is een paragnost, maar een paragnost hoeft niet altijd een medium of betrouwbaar medium te zijn, niet alle paragnosten kunnen namelijk contact leggen met overledenen. Mensen die een dierbare hebben verloren, kunnen veel troost halen uit de woorden van een betrouwbaar medium. Hoe kan een betrouwbaar medium je helpen?

Wat kan een betrouwbaar medium voor jou betekenen?

Een betrouwbaar medium kan contact leggen met overleden mensen. Dit kan op verschillende manieren. Sommige mediums krijgen bijvoorbeeld boodschappen door in hun hoofd, een ander betrouwbaar medium kan de overleden persoon ook werkelijk zien. Ook zijn er betrouwbare mediums die aan de hand van een voorwerp boodschappen of gevoelens doorkrijgen. Wanneer een betrouwbaarmedium contact gaat leggen, dan noemt men dit een reading.

Vaak zal een betrouwbaar medium eerst bewijzen dat hij werkelijk contact heeft met de overleden persoon. Hij zal persoonlijke dingen vertellen, die eigenlijk niemand kan weten. Ook kan hij de persoon beschrijven met wie hij contact heeft gemaakt.

Voor veel mensen die een dierbare hebben verloren is het erg fijn om op die manier toch nog een keer contact te hebben. Een betrouwbaar medium kan vragen beantwoorden en boodschappen doorgeven.

Een betrouwbaar medium kan troost en steun bieden als iemand een dierbare heeft verloren. Veel mensen die een dierbare onverwachts hebben verloren blijven met vragen zitten. Een medium kan helpen om deze te beantwoorden. Wat ook veel mensen willen weten is of de overleden persoon nou gelukkig is, dit helpt voor veel mensen in het rouwproces. Hoe kan een medium helpen?