Paragnost Eddie en Consulenten

Betrouwbaar medium

Betrouwbaar medium

Betrouwbaar medium. Een betrouwbaar medium is paranormaal begaafd. Een betrouwbaar medium heeft bepaalde gaven, hij/zij is bijvoorbeeld helderziend en/of heldervoelend. Een persoon met deze gaven, een betrouwbaar medium, wordt een paragnost genoemd. Maar sommige personen kunnen behalve deze gaven ook contact maken met overleden van gene zijde. Een betrouwbaar medium krijgt bijvoorbeeld boodschappen en beelden door van overledenen.

Contact met overledenen

Een persoon die contact kan maken met overleden mensen wordt een (betrouwbaar) medium genoemd. Hij is zogezegd de boodschapper. Een betrouwbaar medium is een paragnost, maar een paragnost hoeft niet altijd een medium of betrouwbaar medium te zijn, niet alle paragnosten kunnen namelijk contact leggen met overledenen. Mensen die een dierbare hebben verloren, kunnen veel troost halen uit de woorden van een betrouwbaar medium. Hoe kan een betrouwbaar medium je helpen?

Betrouwbare mediums hebben meerdere gaven

De meest betrouwbare mediums hebben niet maar één maar meerdere paranormale gaven. Zo kan een top medium bijvoorbeeld een heel sterke intuïtie hebben (helderwetend medium) en daarbij ook een toekomst voorspelling doen (helderziend medium). Door in gesprek te komen met een ervaren medium die paranormale gaven heeft, kan jij onbeantwoorde vragen laten beantwoorden. Een betrouwbaar antwoord kan over veel verschillende dingen gaan .Het kan gaan over duidelijke inzichten in jouw relatie, een overleden dierbare, een toekomst voorspelling maar ook overige levensvragen kunnen worden beantwoord.

Bij een medium of paragnost kun je vaak online of in de praktijk om al jouw belangrijke zaken te bespreken. Dit kan gaan over levensvragen, maar ook voor een kaartlegging, healing of een reading. Iedere consulent heeft eigen gaven en kan jou daarom op een eigen manier helpen.

Wat kan een ervaren medium voor jou betekenen

Een betrouwbaar medium kan contact leggen met overleden dierbare. Dit kan op verschillende manieren. Sommige mediums krijgen bijvoorbeeld boodschappen door in hun hoofd, een ander betrouwbaar medium kan de overleden dierbare ook werkelijk zien. Ook zijn er betrouwbare mediums die aan de hand van een voorwerp boodschappen of gevoelens doorkrijgen. Wanneer een betrouwbaar medium contact gaat leggen, dan noemt men dit een reading.

Vaak zal een betrouwbaar medium eerst bewijzen dat hij werkelijk contact heeft met de overleden persoon. Hij zal persoonlijke dingen vertellen, die eigenlijk niemand kan weten. Ook kan hij de persoon beschrijven met wie hij contact heeft gemaakt.

Voor veel mensen die een dierbare hebben verloren is het erg fijn om op die manier toch nog een keer contact te hebben. Een betrouwbaar medium kan vragen beantwoorden en boodschappen doorgeven.

Verschillende betrouwbare mediums

Een betrouwbaar medium kan troost en steun bieden als iemand een dierbare heeft verloren. Veel mensen die een dierbare onverwachts hebben verloren blijven met vragen zitten. Een medium kan helpen om deze te beantwoorden. Wat ook veel mensen willen weten is of de overleden persoon nou gelukkig is, dit helpt voor veel mensen in het rouwproces.

Hoe kan een medium helpen? Een medium kan met zijn of haar eigen kracht en de gaven jou in verschillende situaties helpen. Een medium zegt daadwerkelijk wat hij of zij doorkrijgt met behulp van de gaven die zij hebben. Door de verschillende gaven kan er ook op verschillende manieren boodschappen door worden gekregen.

Alle mediums hebben wel minimaal één ding gemeen. Ze zullen er voor zorgen dat jij je op je gemak voelt tijdens een consult.

Wat is een helderwetend medium

Een helderwetend medium kan tijdens een consult jou boodschappen overbrengen door dingen die zij weten. Een helderwetend medium zal jou eerlijk vertellen wat er gaat gebeuren. Een medium die helder wetend is die weet dingen zonder dat daar enige aanleiding voor is. De echte mediums kunnen dingen bepaalde dingen weten zonder verklaring. Dit kan gaan over allerlei zaken waar je mee zit, maar ook toekomstvoorspellingen.

Door een helderwetend medium kun je meer inzichten krijgen wanneer je beslissingen nemen moet. Maar ook als bijvoorbeeld een relatie specialist.

Wat is een helderhorend medium

Een helderhorend medium kan tijdens een gesprek dingen horen die je zonder de gave niet kan horen. Een zuiver medium die kan helder horen die hoort bijvoorbeeld geluiden, melodieën of boodschappen van overledenen. Een betrouwbare medium kan jou daardoor best een boodschap doorgeven die afkomstig is van overledenen.

De dingen die een helderhorend medium kan horen kunnen geluiden zijn uit het verleden, het heden maar ook uit de toekomst. Ook op deze manier kan er een toekomstvoorspelling worden gedaan.

Wat is een helderziend medium

Helderzienden hebben nog weer een andere paranormale gave. Een helderziende kan namelijk dingen zien die anderen niet kunnen zien. Hierdoor krijg je eerlijk antwoord over bijvoorbeeld de toekomst.

Een helderziende kan een boodschap doorkrijgen door domen of visioenen, maar ook door aura’s te lezen. Dit kan opheldering geven over een bepaalde situatie, bepaalde onderwerpen of bepaalde mensen.

Wat is een heldervoelend medium

Ook kunnen betrouwbare mediums heldervoelend zijn. Een krachtig medium die kan heldervoelen voelt dingen die een ander niet kan voelen. Dit kan een voorgevoel zijn, maar ook voorspellende dromen.

Ook kan het iets fysieks zijn, dat je de pijn voelt van een ander. Daardoor kunnen online mediums die heldervoelend zijn ook healing of healing op afstand toepassen. Zo kan een ervaren medium die heldervoelend is ook een Reiki master zijn.

Een heldervoelend medium wordt vaak ook een hoog gevoelig medium genoemd. Hoog gevoelig zijn wil dan zeggen dat zij dingen kunnen voelen die anderen niet kunnen voelen.

Wat is een helderruikend medium

Een andere gaven die een online medium kan hebben is helderruiken. Wanneer een ervaren medium helderruikend is zijn zij iets gaan ontwikkelen waardoor zij aan geuren een bepaalde boodschap kunnen linken. Het kan zijn dat een helderruikend medium bijvoorbeeld de dood ruikt.

Ook voor een luisterend oor kun je bij een medium online terecht. Zij kunnen heel eerlijk adviezen geven over een bepaalde situatie, zodat jij tot nieuwe inzichten komt. Ook als jij je verhaal kwijt wilt bij een online medium kan dat tijdens een consult. Echte mediums zullen jou graag ter woord staan.

Hulpmiddelen tijdens een gesprek van betrouwbare mediums

Tijdens een consult met een zuiver medium online kan het ook zo zijn dat betrouwbare mediums gebruik maken van verschillende hulpmiddelen. Dit bijvoorbeeld door een kaartlegging, fotoreading of een eigendom van een persoon.

Een ervaren kaartlegster, kan een kaartlegging doen met verschillende soorten kaarten. Dit kunnen lenormand kaarten, engelen kaarten of tarot kaarten zijn. Een engelen kaartlegster kan met behulp van deze kaarten jou tot nieuwe inzichten brengen. Dit kan zijn voor een toekomst voorspelling, een bekende of over overige levensvragen.

Ook door fotoreading kan een krachtig medium meer boodschappen overbrengen. Aan de hand van een foto kan een top medium namelijk informatie verkrijgen over de persoon of plaats op de afbeelding.

Ditzelfde geldt voor een artikel dat van iemand is of is geweest. Aan de hand daarvan kunnen online mediums ook veel zeggen.

Hoe vind je een betrouwbare medium

Om een betrouwbaar online medium te vinden is het belangrijk dat je je eerst goed inleest in online mediums algemeen, maar ook cold reading en de gaven die een online medium heeft.

Voordat je met een consulent echt in gesprek komt kun je diegene eerst leren kennen. Dit vooraf al door de beschrijving die bij een online medium te vinden is. Maar ook door een gesprek online of in de praktijk aan te gaan. Zo vind je de meest betrouwbare mediums.

Je kunt ook aan de hand van ervaringen van kennissen bepalen met welk online medium jij in gesprek wilt komen. Maar ook ook op een andere manier kun je er achter komen welk medium online bij jou past. Zo kun je meerdere mediums bellen voor een kennismaking, en aan de hand daarvan voor jouw top medium bepalen.

Een medium of paragnost voor een eerlijk antwoord, een luisterend oor, een kaartlegging, een reading, een healing, zwarte magie verwijderen, een toekomstvoorspelling of voor het beantwoorden van levensvragen. Tijdens een consult kun jij open en eerlijk praten met een helderziende medium of paragnost. Jij kan al jouw problemen en vragen bij de mediums kwijt, en zij zullen jou helpen om weer nieuwe en positieve energie jouw leven in te blazen.

Een consulent, top medium, paragnost online bij Paragnost-Eddie kan het allemaal voor jou! Start nu nog een consult, via de chat, e-mail of telefonisch met een van de mediums zodat ze jou het best kunnen helpen met het beantwoorden van jouw levensvragen. Vraag paragnost Eddie om hulp!