Paragnost Eddie en Consulenten

Leven met verlies

Leven met verliesNiemand kan er onderuit, verlies hoort bij het leven. En al denken we het te weten dat we er ooit mee te maken kunnen krijgen. Als het echt zover is en het betreft een heel dierbaar persoon, dan gaat de pijn diep. Hoe kom je ooit dat verlies weer te boven. Waar haal je de kracht vandaan, om het verlies te doorleven en te verweven in je eigen leven?

Je zult het zelf moeten doen, maar weet dat er altijd hulp voor je klaarstaat. Hulp waarbij je in eerste instantie wellicht niet direct bij stilstaat. Hulp gegeven door spirituele hulpverleners. Op de internationale spirituele bel en chatcentrale zitten specialisten die zich gekwalificeerd hebben in de ondersteuning bij rouwverwerking. Zij hebben de tools, de mogelijkheden om jou te begeleiden in je proces om met verlies om te kunnen gaan.

Zoals gezegd, we staan er niet direct bij stil om bij verlies eens te gaan bellen of chatten met een medium, of paragnost. En toch, we zien al steeds meer mensen die hun heil dan juist zoeken in het spirituele en deze website hiervoor ontdekken. Zo gek is dit niet, want een medium geeft je niet alleen steun, inzichten, maar kan ook contact maken met jouw dierbare overledene en zo als doorgeefluik fungeren. Zo heb je toch nog weer even het gevoel heel dichtbij de ander te zijn.

Zo weet je ook dat diegene die je hebt verloren, nooit zal rondlopen met boosheid, een schuldgevoel naar jou toe. Dat geeft jou rust, dat geeft jou een sereen gevoel. De mediums begeleiden je graag hierin en zijn ook altijd bereikbaar. Je hoeft dus geen afspraak er voor in te plannen. Als jij de behoefte voelt, hoef je de telefoon maar te pakken en je hebt een medium aan de andere kant van de lijn. Wel zo fijn als je in een zwak moment zit met jezelf, wat er mag zijn, zeker wel, maar dan hebben we vaak juist even de behoefte om contact te hebben met iemand die je begrijpt, voor je klaarstaat, een luisterend oor biedt en jou de ruimte geeft voor jouw verdriet.

Omgaan met verlies en het verweven in je eigen leven heeft tijd nodig. Gun jezelf die tijd en gun jezelf het verdriet en ventileer dat verdriet met iemand waarbij je je vertrouwt. Waarbij je het gevoel hebt telkenmale weer terug te mogen komen zonder oordeel. En dat is mogelijk bij onze mediums. En zo groei je langzaam in je eigen tempo toe naar het accepteren van het verlies en doorloop je het rouwproces met een vertrouweling, die je in je hart hebt gesloten, een kanjer van onze bel en chat centrale.

Want hoe je het wendt of keert, na verlies moeten we door een proces heen. Sommigen sluiten zich helemaal van de buitenwereld af, willen zo min mogelijk contact. Zijn daar niet eens toe in staat. Maar elk mens in een rouwproces moet wel kunnen ventileren. De gevoelens moeten er uit. En soms willen we dat niet bij diegenen die ons na staan. Willen we juist iemand die wat verder van ons af staat, waar we alles tegen kunnen zeggen. We zullen het verlies zelf moeten gaan dragen, maar als de last te zwaar weegt, dan is hulp dichtbij en er altijd voor je. Mediums 2.0 zijn altijd binnen handbereik. Ook als je midden in de nacht wakker bent, de slaap niet kunt vatten, er zoveel vragen ineens in je hoofd opkomen is bellen met een Wicca een uitkomst.

Een medium waarmee je een vertrouwensband opbouwt, zal je door het rouwproces heen halen. Zal je vragen stellen, wat jou weer kracht geeft. Zo ga jij daarmee als vanzelf aan de slag. Het medium zal je tips geven hoe je het beste de dag door kunt komen. Hoe je met eenzaamheid om kunt gaan. Hoe of je voor jezelf er doorheen kunt komen.

Verlies van een dierbare, daarbij kun je gebruik maken van terugkerende rituelen die jou houvast zullen gaan geven. Een medium van onze bel en chat centrale bedenken dit ritueel samen met jou en zo kom jij door de donkere dagen van rouw heen.