Paragnost Eddie en Consulenten

Over Paragnost Eddie

Over Paragnost Eddie

Paragnost Eddie

Over Paragnost Eddie. Vanaf mijn  jeugd voel ik mensen aan en zie ik energieën. Vang ik ook energie van anderen op. Hiermee kon ik al vroeg iets. Ik had als kind ook in de gaten anders te zijn. Lang niet iedereen begreep mij. Met deze gaven bij iemand terecht kunnen, er over praten, was lastig.

Spirituele gaven

Had altijd het gevoel dat ik met wat ik voelde, bij niemand terecht kon. Wel voelde ik mij als kind altijd vrij angstig. De gaven die ik van geboorte heb, zijn heldervoelen en helderzien. Maar als kind had ik daar nog geen weet van. Het is iets wat ik bij geboorte heb meegekregen. Als je deze gaven als kind bezit en er geen weet van hebt. Voel je je bij iedereen als een vreemde eend in de bijt.

Paranormaal begaafd

Het paranormale, daar was ik mij helemaal niet van bewust. Terwijl ik er onbewust toch veel mee bezig was. Als je paranormale gaven bezit en er geen weet van hebt. Voelen contacten met anderen, maar ook gesprekken, vaak onbehaaglijk aan. Hierdoor was ik tot mijn 40ste erg onzeker. Het paranormale liep mij voor de voeten. Terwijl het juist hele mooie gaven zijn.

Hoe kwam ik er achter dat ik paranormaal ben

In 2003  las ik de plaatselijke krant en viel mijn oog op een advertentie “Reiki cursussen.” Ik had vaak last van warme handen en tintelende vingers en dacht bij mijzelf dit is een uitdaging. En een opstap om ervaring op te doen. Nu kan ik iets doen om mijn medemens te helpen.

De Reikicursus was voor mij een prachtige ervaring. Er werd mij heel veel duidelijk. Het was het begin van mijn spirituele groei. Na 2 jaar voelde het voor mij goed om de Reiki 2 cursus te gaan volgen. Tijdens die cursus leerde ik mensen op afstand te behandelen. 2007 was het jaar dat ik mij Reiki master in de Usui Shiki Ryoho mag noemen. Ik begon beter in mijn vel te zitten. Ik werd mij steeds meer bewust dat ik gaven had op het paranormale vlak.

Vanaf 2007 behandel ik mensen met mijn gaven

Vanaf 2007 ben ik gestart met het geven van Reiki cursussen. Behandel ik mens en dier en organiseer ik Spirituele avonden.  Ook geef ik les, van de mensen die bij mij komen, leer ik ook weer. Want al ben je ingewijd in de Reiki master graad, je bent echt nooit uitgeleerd. Je hebt er je leven lang iets aan. Zo heb ik ook de Kundalini Reiki, Gold Reiki en de Shamballa healer/teacher inwijdingen mogen ontvangen.

In 2010 gestart met het Mediumschap

In 2010 heb ik mij opgegeven voor een cursus Mediumschap. Want ondanks mijn helderziende en heldervoelende gave, had ik toch mijn twijfels en was erg nieuwsgierig naar de inhoud van de cursus. Een mediumcursus bestaat onder andere uit: kaartleggen, foto lezen, sieraden voelen, pendelen enz. Ik vond het een geweldige ervaring.  Het Mediumschap heb ik behaald en ik durf mij oprecht een Medium/Paragnost te noemen.

Therapeutische opleidingen en cursussen gevolgd

Naast het volgen van bovenstaande cursussen en opleidingen, heb ik bij CIVAS een cursus Hypnotherapie en Regressie gevolgd. Ook ben ik Mental/Stress coach en opleiding tot Relatie therapeut gevolgd.

Palliatieve zorg

Tijdens het volgen en ontwikkelen van mijn mediumschap, ben ik terecht gekomen bij de palliatieve zorg. Dit heeft mij tevens doen helpen, mijn angsten los te laten. Via de Palliatieve zorg volgde ik de cursus rouwverwerking en stervensbegeleiding.

Mijn specialisaties als medium en paragnost zijn
  • Heldervoelend Paragnost
  • Helderziend medium
  • Verleden, heden en toekomst
  • Hypno Regressie Therapeut
  • Stress en relatie problemen
  • Rouw en stervensbegeleiding
  • Mental coaching
  • Reiki / Shamballa Master
  • Spiritueel huizen reinigen
Spirituele hulplijnen Eddie.eu

Uiteraard kon het niet uitblijven dat ik met al mijn gaven en opleidingen klaar wil staan voor de medemens. Dit wilde ik vorm geven door middel van spirituele hulplijnen. Mijn eerste spirituele lijn is Paragnost-Eddie geweest. Die binnen de hele wereld naamsbekendheid geniet. Van het een kwam het ander. Waar eerst spiritualiteit voornamelijk via bellen plaatsvond. Kwam ook chatten in beeld. De website Paragnostenchat.nl is een van de meest bekende chatwebsites op spiritueel vlak.

Onder de naam Eddie.eu ben ik nu werkzaam. Het is een compleet spiritueel bedrijf geworden. Waar veel mediums en paragnosten op zelfstandige basis aan de slag zijn. En zijn veel spirituele hulplijnen terug te vinden. Waar allemaal zorgvuldig gescreende mediums en paragnosten werkzaam zijn. Die vanuit alle uithoeken van de wereld. Iedere beller en chatter op een betrouwbare, liefdevolle manier helpen.

De mens heeft behoefte aan spiritualiteit

Alle mediums, paragnosten, spiritueel coaches bieden via Eddie.eu hun gaven aan voor al de cliënten die met ze contact opnemen. De mens is zoekende en heeft een houvast nodig. Spiritualiteit biedt dit hun. Eddie.eu biedt  aan een ieder spirituele en persoonlijke groei. Maar ook een luisterend oor. Inzichten worden mee gegeven, maar ook hoe je in eigen kracht kunt komen te staan. Spiritualiteit is niet alleen toekomst voorspellen en kaartleggen. Het behelst zoveel meer. Het dient als een verrijking voor ieder mens.

Over Paragnost Eddie

Over Paragnost Eddie kan nog heel veel worden verteld. Beter is contact op te nemen met een van de spiritueel consulenten van Paragnost Eddie. Je te laten onderdompelen in het paranormale en het spirituele. Waardoor jij ook het leven zonder angst en vol met liefde en magie kunt leven.