Paragnost Eddie & Consulenten

Over Paragnost Eddie

paragnost eddieParagnost Eddie. Vanaf mijn  jeugd voel ik mensen aan en zie ik energieën. Omdat ik met mijn gevoel bij niemand terecht kon, en ikzelf ook weinig kon, met het heldervoelen en helderzien, waar ik toen nog geen weet van had, had ik vaak last van angsten. Het paranormale, daar was ik mij helemaal niet van bewust. Terwijl ik er onbewust toch veel mee bezig was. Tijdens een gesprek met sommige mensen, voelde ik mij vaak onbehagelijk. Tot mijn veertigste levensjaar was ik heel onzeker.

In 2003  was ik de plaatselijke krant aan het lezen en mijn oog viel op een advertentie “Reiki cursussen”. Ik had vaak last van warme handen en tintelende vingers en dacht bij mijzelf dit is een uitdaging en een opstap om ervaring op te doen.

De Reikicursus was voor mij een prachtige ervaring. Er werd mij heel veel duidelijk. Het was het begin van mijn spirituele groei.

Na 2 jaar voelde het voor mij goed om de Reiki 2 cursus te gaan volgen. Tijdens die cursus leerde ik mensen op afstand te behandelen. 2007 was het jaar dat ik mij Reiki master in de Usui Shiki Ryoho mag noemen.

Vanaf 2007 geef ik Reiki cursussen, behandel ik mens en dier en organiseer ik Spirituele avonden.  Ook al geef ik les, van de mensen die bij mij komen, leer ik ook weer. Want al ben je ingewijd in de Reiki master graad, je bent echt nooit uitgeleerd. Je hebt er je levenlang wat aan.
Zo heb ik ook de Kundalini Reiki, Gold Reiki en de Shamballa healer/ teacher inwijdingen mogen ontvangen.

In 2010 heb ik mij opgegeven voor een cursus Mediumschap want ondanks mijn helderziende en heldervoelende gave, had ik toch mijn twijfels en was erg nieuwsgierig naar de inhoud van de cursus.
Een mediumcursus bestaat onder andere uit: kaartleggen, foto lezen, sieraden voelen, pendelen enz. Ik vond het een geweldige ervaring.  Het Mediumschap heb ik behaald en ik durf mij oprecht een Medium / Paragnost te noemen.

Bij CIVAS heb ik een cursus Hypnotherapie en Regressie gevolgd zo ook:
Mental /stress coaching en Relatie therapie.

Via de Palliatieve zorg volgde ik de cursus rouwverwerking en stervensbegeleiding.

Waar ik in gespecialiseerd ben:

  • Heldervoelend Paragnost
  • Helderziend medium
  • Verleden, heden en toekomst
  • Hypno Regressie Therapeut
  • Stress en relatie problemen
  • Rouw en stervensbegeleiding
  • Mental coaching
  • Reiki / Shamballa Master
  • Spiritueel huizen reinigen.