Paragnost Eddie en Consulenten

Waarzeggers

Waarzeggers, waarzeggerWaarzeggers zijn er al van oudsher. Ze worden al eeuwen geraadpleegd om de toekomst te voorspellen. Het mediumschap is niet bedoeld om het einddoel te voorspellen.

In het leven staat niets vast

Niks in het leven staat vast. Je kunt een waarzegger raadplegen om voor jou naar de toekomst te kijken. Je krijgt van de waarzegger je toekomst voorspelling te horen. Het kan je goed bevallen, maar de voorspelling kan je ook tegen staan. Je kunt eraan werken om de toekomst anders te laten verlopen.

Hoe gaat een waarzegger te werk

Hoe gaat een waarzegger te werk? Elke waarzegger werkt anders. De één werkt met tarot kaarten, de anderen met runen stenen, weer een ander met een pendel, in een kristallen bol of spiegel kijken, enz. Er zijn zoveel verschillende hulpmiddelen om te gebruiken.

De waarzegger kan zien wat je levenslessen zijn, bepaalde thema’s die telkens terugkeren. En die je in vorige levens bijvoorbeeld niet goed afgerond hebt. Zeg maar: de rode draad door jouw leven.

Vervolgens kan de waarzegger zien in welke energie je je op dit moment bevindt. Waar zitten je blokkades, waar mag je nog aan gaan werken. Als je dit stukje advies of zelfreflectie negeert, of overslaat. Kan het ook zijn dat je toekomst niet verloopt zoals de waarzegger voorspeld heeft.

Een waarzegger ziet altijd verschillende opties

De waarzegger ziet namelijk altijd verschillende opties. Keuzes die je kunt maken. De meest voorkomende keuzes zijn vaak wel: Blijf je vastzitten in het oude, of ga je de vicieuze cirkel doorbreken. Zo ja, dan kun jij zélf je toekomst ten positieve veranderen.

Jouw toekomst creëer je zelf door de keuzes die je wel of niet maakt

Het feit is gewoon dat de toekomst elke dag verandert, naarmate JIJ verandert. Je bent een mens met Vrije Wil, en alleen jij bepaalt wat jij Hier en Nu vandaag creëert. En daar kun je dan morgen de vruchten van plukken.

Een waarzegger kan je wel wakker schudden en je leren opnieuw naar je eigen intuïtie te luisteren, omdat de waarzegger in nauw contact staat met zijn of haar intuïtie. Uiteindelijk ben je zélf altijd verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. En mag je nooit afhankelijk worden van een waarzegger! Waarzeggers, ze zijn bij Paragnost Eddie de toppers waar jij al je antwoorden en inzichten van mee kunt krijgen. Voor een fijn en liefdevol leven.