Paragnost Eddie & Consulenten

Waarzeggers bellen

Waarzeggers bellen

Waarzeggen is een onderdeel van de paranormale gaven ’s die mediums en paragnosten hebben. Die geeft hun de mogelijkheid de toekomst te voorspellen. Zo krijgen paragnosten, mediums (en zo dus ook gezegd, waarzeggers) boodschappen van verschillende soorten buiten wezenlijke connecties. Zo kan een waarzegger helderziend zijn.

Dan krijgt hij via zijn 3e oog (ook wel 6e zintuig genoemd) beelden te zien uit het verleden, heden en de toekomst. Een waarzegger of medium kan ook helder horend zijn, helder ruiken en/of heldervoelend. Iedere waarzegger doet het op zijn of haar eigen manier. 

Een waarzegger kan je ook bellen. Je betaald aan de telefoon een bepaald bedrag per minuut en voor een lezing betaalt u ook een vooraf bepaalde prijs. Bij telefonische afspraken word  er vaak ook een chat gebruikt om foto’s in te sturen.

Dit word dan gedaan zodat de waarzeggers/mediums een zo genoemde fotolezing kunnen geven. Bij een foto lezing neemt de waarzegger een foto in de hand (meest waarschijnlijk van u) en kan daar uit informatie halen, en zo dus ook toekomstige informatie. Op deze manier word uw toekomst dan voorspeld.

Maar waarom zou je dan eigenlijk bellen? Heb je een vraag over bijvoorbeeld de toekomst waar uiteraard niemand je antwoord op kan geven? Dan kan het beste een waarzegger bellen. Een waarzegger zal met jou naar de huidige situatie kijken en zal contact leggen met jou kant.

Online waarzeggers bellen

Tijdens het gesprek zal de waarzegger antwoord geven op de vragen en eventueel advies geven. De waarzegger heeft contact met boven, dat zorgt er voor dat het mogelijk is je situatie te kunnen inzien en je de raad te geven die nodig is.

Een waarzegger bellen is natuurlijk niet zo maar een telefoongesprek. Tijdens dat telefoon gesprek wilt de waarzegger dat u u natuurlijk op uw gemak voelt en dat u blij bent met de uitspraak.

Daarom is het aan u de keuze wat er in het gesprek word behandeld en als u u ergens niet goed bij voelt moet u uiteraard gewoon aangeven bij de persoon waarmee u het gesprek voert. En heeft u uw twijfels of u wel een waarzegger of medium moet bellen, ga dan op uw gevoel af. Dit is net zo paranormaal als dat een waarzegger zelf voor u kan doen.

Wat ook online te vinden is en gratis is om te lezen, zijn blogs met daar in adviezen geschreven om uw leven beter te maken en om er voor te zorgen dat u zich beter voelt. Er staan bijvoorbeeld mogelijke redenen waarom u niet lekker in je vel zou kunnen zitten.

Vandaag waarzeggers bellen

En korte stukjes tekst waarin wijsheden worden gedeeld. u kan dingen vinden over hoe u uw doelen kunt formuleren, over het accepteren van meer dingen en over hoe je jezelf meer kunt respecteren.

Ook zijn er online meditatie prossen te volgen. Zo staan er opdrachten waar in beschreven staat wat u moet doen om bepaalde dingen te behalen. Dat kan bijvoorbeeld heel goed zijn om stres levels te dalen.

Dus zit u met lastige vragen, of bent u opzoek naar advies? Een waarzegger is dichterbij dan u denkt. Simpelweg bellen is gewoon mogelijk.