Paragnost Eddie & Consulenten

Antwoorden en Inzichten bij levensvragen

antwoorden-en-inzichten

Antwoorden en inzichten helpen je meer om  inzicht in jezelf en je leven te verkrijgen.  Een medium, paragnost en/of coach van paragnost-eddie.nl zal proberen al jouw vragen te beantwoorden waar je op dit moment mee zit en waar je misschien wel begeleiding van een coach of therapeut bij kunt gebruiken.

Als je voor antwoorden en inzichten naar paragnost-eddie.nl belt, wordt er gekeken / gevoeld hoe jij er nu voor staat en welke ervaringen uit het verleden op dit moment nog een blokkade vormen. Ook wordt er gekeken naar jouw kwaliteiten en talenten als jij erom vraagt, maar ook naar jouw valkuilen en uitdagingen. Met deze antwoorden en inzichten kan jij jezelf verder ontwikkelen.

Een spiritueel coach voor antwoorden en inzichten bij levensvragen

Als je een top medium of een paragnost belt voor antwoorden en inzichten wordt er door het hoogsensitief medium of paragnost gebruik gemaakt van zijn paranormale gaven. Hierbij worden sommigen begeleid door gidsen, engelen, overledenen. Elk krachtig medium en paragnost heeft zijn eigen werkwijze en kwaliteiten om antwoorden en inzichten te krijgen.

Alle antwoorden zitten in jezelf. Maar soms kun je begeleiding gebruiken om de antwoorden en inzichten duidelijk te krijgen. Het is handig een handvat aangereikt te krijgen of bevestiging te krijgen op dat wat je zelf al voelt. Maar uiteindelijk is het belangrijk om op je eigen gevoel je leven te leven en in vertrouwen je eigen keuzes te maken.

Mediums en paragnosten van paragnost-eddie.nl zijn niet meer dan een doorgeefluik, gidsen en overleden dierbaren bepalen wat er wel of niet wordt doorgegeven. Ze laten zich niet dwingen. Sommige dingen mogen we niet weten en soms is de tijd er nog niet rijp voor.

Als je naar paragnost-eddie.nl belt voor antwoorden en inzichten kan het medium als u erom vraagt ook contact te maken met een overleden dierbare. Vaak blijven we achter met vragen waar we graag een antwoord en inzichten op zouden willen hebben. Deze antwoorden en inzichten kunnen ons helpen bij het verwerken van het verlies.

Voor antwoord en inzichten ga naar de telefonische hulplijn van paragnost-eddie.nl en maak een afspraak met medium Noa bijvoorbeeld

Jouw vraag om hulp is heel herkenbaar

In de huidige wereld is het zo dat we allemaal wel eens vastlopen of even niet meer weten waar we verder moeten gaan. Dit omdat we bepaalde dingen mee hebben gemaakt of dat een bepaalde situatie voor vele emoties heeft gezorgd. Het kan zijn dat antwoorden en inzichten in sommige gevallen wel vanzelf verkregen worden, maar het kan soms fijn zijn als een allround medium daarbij een handje helpt.

Als je antwoorden en inzichten op levensvragen ontvangt van een zuiver medium kan dat voor rust zorgen. Dit kan bijvoorbeeld omdat je niet weet waar jouw liefde toe gaat leiden, of iets uit het verleden dat niet te verklaren is. Ditzelfde geldt eigenlijk ook voor werk gerelateerde vragen of overige levensvragen.

Bij de paranormale hulplijn kan een ervaren medium, een helderwetend paragnost, een heldervoelend lichtwerker, een heldervoelend kaartlegster, een engelen kaartlegster of een ervaren kaartlegster jou helpen om pijn te verzachten of door een luisterend oor te bieden.

Antwoorden en inzichten bij levensvragen zullen er vaak voor zorgen dat dingen een plekje zullen krijgen en onbeantwoorde vragen kunnen worden verklaard. Eigenlijk kan iedereen wel een life coach gebruiken om te praten over diverse situaties en duidelijke inzichten. Schaam je dus niet, praat er gerust over, als jij een consult hebt of wilt aanvragen met een spiritueel coach, een ervaren medium of een helderziend medium.

Inzichten krijgen door een allround medium

Inzichten en antwoorden kunnen door een spiritueel coach gegeven worden over verschillenden onderwerpen. Je kunt de juiste inzichten krijgen over bijvoorbeeld liefde, relatie, contact overledenen, pijn verwachten, toekomst voorspelling of jouw eigen spirituele groei.

Een zuiver medium kan jou inzichten geven doordat zij verschillende spirituele gaven hebben. Zo kan een spiritueel coach een helderwetend paragnost zijn. Maar ook kan het zijn dat een van de consulenten kan heldervoelen, helderwetend is, helderziend is of mediamieke gaven heeft.

Naast het feit dat een krachtig medium of paragnost verschillende gaven kan hebben, kunnen zij tijdens een consult ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen. zo gebruik de ene graag tarot kaarten, de ander engelen kaarten, weer een ander zodiac kaarten of wellicht lenormand kaarten. Dit kan een (heldervoelend) medium helpen onbeantwoorde vragen te beantwoorden.

Door intuïtieve ontwikkeling, door spirituele groei en de paranormale ontwikkeling kan een spiritueel coach zijn of haar gaven blijven ontwikkelen. Hierdoor kan het zijn dat ze vaker een stem horen, beter zijn in pijn verzachten, meer weten over chinese astrologie of een reiki master zijn geworden.

Een kaartlegging door een heldervoelend medium

Tijdens een consult kan een krachtig medium gebruik maken van kaartleggingen. Een kaartlegging kan met engelen kaarten, maar ook een tarot legging of lenormandkaarten kan leiden tot een helder antwoord. Een heldervoelend kaartlegster kan door de kaartlegging tot antwoorden komen. Denk hierbij aan dingen over jouw spirituele groei maar ook aan de liefde of een relatie.

Terwijl bij de ander de specialisatie ligt op het doen van foto reading of wellicht een consult over jouw horoscoop. Het kan zijn dat door foto reading vragen over jouw kinderen beantwoord worden, of bijvoorbeeld een medium jou meer kan vertellen over een overleden dierbare. Door fotoreading kan een heldervoelend medium heel specifiek informatie doorgeven dit kan zijn omdat een medium kan helderweten, maar ook doordat diegene helderziend of heldervoelend is.

Een medium met spirituele gaven kunnen via je stem en trillingen energetische blauwdruk informatie doorkrijgen.

Je kunt de hulplijn makkelijk bereiken, de hele dag door! Een heldervoelend medium, een relatie specialist, een krachtig medium, een top medium voor een tarot legging (Keltisch kruis) of juist een van de consulenten voor een lusiterend oor, zij geven graag antwoord op alle vragen die jij hebt. De vragen kunnen gaan over een voorspelling, je relatie, werk of alle overige levensvragen.

Heldere antwoorden en inzichten bij levensvragen door een ervaren consulent

Tijdens een gesprek met een van onze consulenten kun jij heldere inzichten en antwoorden verwachten. Dit kan door een top medium, een relatie specialist, een reiki master, een helder voelend medium, een helderziende iemand die hoog gevoelig is of een van de paragnosten die gespecialiseerd is in een kaartlegging.

Ook voor een luisterend oor, praten over een overleden dierbare of voor een toekomst voorspelling kun je een consult aanvragen bij een van de mediums of paragnosten. Bij Paragnost-Eddie ben je van harte welkom voor een consult met een coach die echt bij jou past! Misschien is een fotoreading van medium Enya wel wat voor jou!