Paragnost Eddie & Consulenten

Antwoorden en Inzichten bij levensvragen

antwoorden-en-inzichten

Antwoorden en inzichten helpen je meer om  inzicht in jezelf en je leven te verkrijgen.  Een medium, paragnost en/of coach van paragnost-eddie.nl zal proberen al jouw vragen te beantwoorden waar je op dit moment mee zit en waar je misschien wel begeleiding van een coach of therapeut bij kunt gebruiken.

Als je voor antwoorden en inzichten naar paragnost-eddie.nl belt, wordt er gekeken / gevoelt hoe jij er nu voor staat en welke ervaringen uit het verleden op dit moment nog een blokkade vormen. Ook wordt er gekeken naar jouw kwaliteiten en talenten als jij erom vraagt, maar ook naar jouw valkuilen en uitdagingen. Met deze antwoorden en inzichten kan jij jezelf verder ontwikkelen.

Als je een medium of een paragnost belt voor antwoorden en inzichten wordt er door het medium of paragnost gebruik gemaakt van zijn paranormale gaven. Hierbij worden sommigen begeleid door gidsen, engelen, overledenen. Elk medium en paragnost heeft zijn eigen werkwijze en kwaliteiten om antwoorden en inzichten te krijgen.

Alle antwoorden zitten in jezelf. Maar soms kun je begeleiding gebruiken om de antwoorden en inzichten duidelijk te krijgen. Het is handig een handvat aangereikt te krijgen of bevestiging te krijgen op dat wat je zelf al voelt. Maar uiteindelijk is het belangrijk om op je eigen gevoel je leven te leven en in vertrouwen je eigen keuzes te maken.

Mediums en paragnosten van paragnost-eddie.nl zijn niet meer dan een doorgeefluik, gidsen en overleden dierbaren bepalen wat er wel of niet wordt doorgegeven. Ze laten zich niet dwingen. Sommige dingen mogen we niet weten en soms is de tijd er nog niet rijp voor.

Als je naar paragnost-eddie.nl belt voor antwoorden en inzichten kan het medium als u erom vraagt ook contact te maken met een overleden dierbare. Vaak blijven we achter met vragen waar we graag een antwoord en inzichten op zouden willen hebben. Deze antwoorden en inzichten kunnen ons helpen bij het verwerken van het verlies.

Voor antwoord en inzichten ga naar de telefonische hulplijn van paragnost-eddie.nl