Paragnost Eddie en Consulenten

Handlezen

Je beide handen geven allebei informatieHandlezen. Je beide handen geven allebei informatie. Het is daarom echt belangrijk om beide handen te bekijken.

De lijnen in onze handen

De lijnen op je handen geven je veel informatie. Ze veranderen ook naarmate je ouder wordt. Als je rechts bent vertegenwoordigd. Zeggen de lijnen op je rechterhand zoals de buitenwereld je ziet. De manier zoals jij je hebt ontwikkeld. Je linkerhand zegt meer iets over je onderbewuste, je instincten, verborgen talenten. Je moet dus allebei de handen bekijken en vergelijke om de persoon te zien/lezen.

Kun je met handlezen de toekomst voorspellen

Als je de lijnen in je hand bekijkt, dan zie je de mens hoe die op dat moment is. Met de mogelijkheden en talenten die hij/zij in zich heeft. De toekomst is daaruit niet te halen. Het geeft meer een beeld van het moment met de aanleg en mogelijkheden die de mens in zich heeft.

Kun je met handlezen zien hoe oud je wordt

Nee, ook al wordt soms beweerd dat de levenslijn de lengte van je leven weergeeft. De levenslijn vertelt meer over de levensstijl, gezondheid en vitaliteit. Moet je helderziend zijn om handen te kunnen lezen? Nee, iedereen kan het leren. Levenslijn, hoofdlijn, hartlijn, lotslijn, apollolijn,  mercuriuslijn, marslijn, relatielijn, stresslijntjes, frustratielijntjes.

Handlezen Paragnost Eddie

Welke levenslijnen zijn er allemaal
  • Levenslijn De levenslijn begint ergens boven de duim en gaat met een bocht naar beneden richting de pols. De levenslijn geeft het pad aan van de geboorte tot het einde van je leven. Plaats van de levenslijn Als de lijn begint als een enkele lijn aan de rand van de handpalm wil dat zeggen dat je een open en zelfverzekerd persoon bent. Als de levenslijn en hoofdlijn samen beginnen wil dat zeggen dat je wat gevoeliger en voorzichtiger in het leven staat. Hoe langer de lijnen samen lopen des te gevoeliger je bent. Kromming van de lijn Als de lijn terugbuigt onder de bal van de duim wil dat zeggen dat je een huiselijk persoon bent. Hoe meer de lijn uit loopt naar de buitenkant hoe reislustiger je bent. Diepte van de lijn Een diepe ononderbroken lijn betekent een liefde voor het leven en vaak ook het buitenleven. Wordt de lijn gekruist door andere lijnen dan geeft dat zorgen of problemen aan. Lengte van de lijn Een korte lijn betekent niet dat je een kort leven zult hebben, en een lange lijn betekent ook geen lang leven. Een lange lijn wil zeggen dat je een meer lichamelijk ingesteld persoon bent. Bijzonderheden Begint de lijn als een ketting dan wil dat zeggen dat je je afhankelijk van anderen opstelt. Een splitsing aan het einde wil zeggen dat je geen rust kent.

 

  • Hoofdlijn De hoofdlijn begint boven de duim in de buurt van of valt samen met de levenslijn. De hoofdlijn vertelt iets over hoe je denkt, waar je in gelooft en je houding ten opzichte van het leven. Plaats van de lijn Als je hoofdlijn en levenslijn samen beginnen betekent dat de geest over je lichaam heerst. Je hebt dan een wat voorzichtige, wat minder zelfverzekerde inzicht op het leven. Als de lijnen ver uit elkaar leggen betekent dat een gevoel voor avontuur, en een meer impulsieve en gewaagde levensinstelling. Kromming van de lijn Een lijn die recht loopt staat voor een realistische kijk op het leven en een verstandige manier van denken. Hoe meer de lijn afbuigt hoe meer verbeeldingskracht je hebt. Diepte van de lijn Hoe dieper de lijn hoe sterker je geheugen. Lengte van de lijn Een korte lijn wijst op begrensde mentale vermogens of wijst erop dat je meer lichamelijk ingesteld bent. Bijzonderheden Een ster op de lijn wijst op een bijzondere geestelijke prestatie. Is de lijn golvend of onduidelijk betekent dat dat je moeilijkheden hebt om je te concentreren. Wordt de lijn gekruist door verticale lijnen, dan staan die voor moeilijke beslissingen in je leven. Handlezen.

 

  • Hartlijn De hartlijn ligt boven de hoofdlijn en begint ergens onder de wijs- of middelvinger en gaat dwars over de hand richting buitenkant van de palm. De hartlijn zegt iets over je emotionele leven en je vermogen om lief te hebben. maar ook over de gezondheid van je hart en vatenstelsel. Plaats van de lijn Als de lijn hoog begint wil dat zeggen dat je niet erg warm en emotioneel bent. Ligt de lijn laag dan ben je een gepassioneerd persoon. Begint de lijn onder je wijsvinger dat heb je een normaal en tevreden liefdesleven. Begint de lijn onder je middelvinger dan heb een je egoïstische en materialistische kijk op je liefdesleven. Begint hij tussen de wijs- en middelvinger dan heb je een wat onrealistische kijk op de liefde en wat daarbij komt kijken. Deze personen worden erg snel verliefd. Kromming van de lijn Hoe meer gebogen de lijn is hoe warmer je persoonlijkheid. Een rechte lijn betekent dat je weinig flexibel en een beetje star bent. Als de lijn van de ene kant van de handpalm naar de andere gaat duidt dat erop dat je bezitterig van aard bent. Diepte van de lijn Een onduidelijke lijn betekent dat je gevoelig en misschien wat verlegen bent. Een duidelijke lijn betekent dat je onder emotionele druk staat en te maken kan hebben met stress gerelateerde gezondheidsproblemen en zorgen. Lengte van de lijn Een korte lijn laat zien dat je weinig interesse hebt in liefdeszaken. Als de lijn kort en diep is dan wil het wel zeggen dat iemand erg trouw is. Bijzonderheden Een ster aan het begin of op de lijn wijst op geluk in de liefde. Kleine horizontale lijntjes naar boven betekenen ook positieve ervaring met de liefde. Lijntjes naar beneden wijzen op teleurstellingen. Handlezen.

 

  • Lotslijn De lotslijn begint boven de pols en loopt verticaal naar boven. De lotslijn laat zijn hoe invloeden van buitenaf een rol spelen op je leven. Plaats van de lijn Als je lotslijn aan de kant van de duim begint, binnen de kromming van de levenslijn wijst dat op veel steun van familie en vrienden. Begint de lotslijn juist aan de kant van de pink, dan kan dat betekenen dat je in de publieke belangstelling komt te staan door b.v. een loopbaan in de politiek of amusement. Kromming van de lijn Als de lotslijn een kromming maakt waardoor hij de levenslijn raakt kan dat erop wijzen dat je op een gegeven moment je eigen belang moet wegcijferen voor het belang van anderen. Op het moment dat de lotslijn weer scheidt van de levenslijn geeft dat aan dat je weer zelf de controle over je leven terug hebt. Diepte van de lijn Een duidelijke lijn wijst op succes. Een lichte lijn betekent dat je moeilijkheden hebt met het nemen van beslissingen. Lijnen die dan weer dikker dan weer dunner worden wijzen op goede en slechte perioden. Lengte van de lijn Een lange duidelijke lijn die loopt van de pols naar de middelvinger betekent dat je een vastberaden en onafhankelijk persoon bent. Bijzonderheden Heb je geen lotslijn dat kan je leven een duidelijke richting missen, je kan ook een onzeker leven leiden of je niet settelen. Een ster op de lijn wijst op beroemdheid en/of succes. Handlezen.

 

  • Apollolijn wordt ook wel de zonnelijn genoemd. En kan eigenlijk op ieder punt in de hand beginnen maar eindigt op de apollo heuvel die onder de ringvinger ligt. Deze lijn komt niet bij iedereen voor. Plaats van de lijn Waar de Apollolijn begint is niet zo van belang. Als de lijn er is en als hij lang en diep is beloofd dat succes.  Het kan betekenen dat je een magnetische aantrekkingskracht op anderen hebt. Je bent dan ongetwijfeld ook een creatief persoon met oog voor kunst en schoonheid. Handlezen.

 

  • Mercuriuslijn De Mercuriuslijn begint onder de pink en loopt over palm verticaal naar beneden. De Mercuriuslijn wordt ook wel de gezondheidslijn genoemd. Deze lijn zegt iets over het materiële maar ook over het lichamelijke welzijn. Niet iedereen heeft een Mercuriuslijn. Als die er niet is betekent dit niet dat er problemen met de gezondheid zijn. Plaats van de Mercuriuslijn De Mercuriuslijn begint onder de pink en kan zelfs de levenslijn kruisen. Diepte van de lijn Een diepe ononderbroken lijn gevoel voor zaken en de lichaamskracht en gezondheid om er hard voor te werken. Een golvende lijn kan wijzen op gezondheidsproblemen als gevolg van nervositeit en spanning. Bijzonderheden De geluk driehoek. Als de levenslijn, Mercuriuslijn en de hoofdlijn een driehoek vormen dan is dat de geluk driehoek. Hoe groter de driehoek, hoe groter het geluk.

 

  • Marslijn De Marslijn loopt aan de binnenkant van de levenslijn over de muis van de hand. Niet iedereen heeft een Marslijn. De Marslijn geeft aan dat je een energiek persoon bent met een grote vitaliteit. Het versterkt de levenslijn als het ware. Positie van de Marslijn Als de Marslijn erg dicht bij de levenslijn loopt geeft het aan of een persoon licht ontvlambaar karakter heeft. Als de lijn verder van de levenslijn ligt betekent dit dat je een persoon bent met een gelijkmatig humeur.

 

  • Relatielijn De horizontale lijntjes laten zien hoeveel relaties je zult hebben. Diepe lijnen geven het aantal doorlopende relaties of huwelijken aan, dunne horizontale lijntjes laten korte liefdesaffaires zien. Als er verticale lijntjes opkomen uit deze lijnen zijn dat het aantal kinderen dat je zult krijgen uit die relatie. Verspringende horizontale lijnen kunnen buitenechtelijke relaties of vreemdgaan betekenen. Een lijn die eindigt in een splitsing (in de handpalm) betekent een scheiding.

 

  • Stresslijntjes Stress lijntjes zijn horizontale lijntjes op de vingertoppen. Heb je deze lijntjes dan betekent dat dat je zeer geconcentreerd bent geweest op een bepaalde ontwikkeling of onderwerp. Het kan ook aangeven dat je erg onder stress hebt gestaan en daarbij niet goed op jezelf en je rust hebt gelet. Handlezen.

 

  • Frustratielijntjes Verticale lijntjes op het onderste gedeelte van je vingers laten zien dat je gestrest  bent en niet goed met stressvolle situaties kan omgaan. Handlezen.

Wil je meer weten over handelzen? Neem dan contact op  Telefonisch spiritueel consult Paragnost eddie met een spiritueel consulent van Paragnost Eddie, door op de telefoon te klikken, verbind je telefoon je direct met een consulent.