Paragnost Eddie en Consulenten

Paravisie is een afkorting

Paravisie is een afkorting van paranormale visieParavisie is een afkorting van paranormale visie. Maar wat betekend nu paravisie? Het woord visie is toekomst gericht. Dus de naam paravisie heeft met de toekomst te maken. Als je nu het woord para missie benoemd betekend dat missie meer gericht is waar het paranormale voor staat. Dus paravisie is gericht op de toekomst. Paramissie waar het paranormale eigenlijk mee bezig is. Het word missie zegt het al. Je leest het zo vaak (wij hebben een missie)

De mediums en paragnosten van Paragnost Eddie en Consulenten werken gericht op paravisie en hebben een missie om klaar te staan voor welke klant dan ook en deze zo goed of kwaad een inzicht te verschaffen en desgewenst te coachen.

Als u naar Mediums en paragnosten van Paragnost Eddie belt voor een paravisie dan zal de consulent u vertellen wat deze op dat moment doorkrijgt. Wat de consulent doorkrijgt is niet van zichzelf. Inzichten komen meestal van gene zijde of van een gids. Inzichten en paravisie kan ook doormiddel van kaarten gegeven worden door de consulent.
Je leest het vaak over alternatieven voor een medium en paragnost. Logische wijs is een medium een medium en dan lees je, wij hebben de beste mediums of: bij ons werken wel 100 mediums? Ja daar zet ik een vraagteken bij?

Nogmaals: een medium is een medium en een kaartlegger een kaartlegger. Al werken er 100 mediums op een lijn dan moet men zich afvragen of deze wel een paravisie hebben?

Paragnost Eddie en Consulenten kan u met trots verzekeren dat wij vanaf 2011 al mediums met een paravisie en paramissie aan het werk hebben en deze bij de top van de Benelux horen.

Voel je welkom!!