Paragnost Eddie en Consulenten

Echte oprechte helderzienden

Echte oprechte helderziendenEchte oprechte helderzienden. Ben je op zoek naar een echte oprechte helderziend? Dan ben je bij Paragnost Eddie aan het juiste adres.  Jij wilt een topconsulent spreken, waar je gedachten mee kan uitwisselen. De vragen waar je mee zit als een spook in je hoofd, aan kunt voorleggen. Een helderziende kan jou hierbij uitstekend helpen.

Helderzienden met mediamieke gaven

Helderzienden beschikken over verschillende mediamieke gaven. Een helderziende is een paranomaal begaafd mens. Helderziendheid is een zeer breed begrip. Maar als iemand helderziend is, dan kan deze onder andere een toekomst voorspelling doen. Een helderziend medium werkt veelal met zijn derde oog ofwel het zesde zintuig. Het derde oog bevindt zich iets boven het midden van je hoofd tussen de wenkbrauwen. Een helderziend medium krijgt door zijn derde oog beelden door zoals kleuren, prachtige landschappen en andere verschijnselen.

Helderzienden krijgen beelden door

De hele dag door kan een helderziende beelden doorkrijgen. Sommige mediums zien vanuit hun derde oog een beeldscherm met hele gebeurtenissen. Gebeurtenissen die betrekking hebben op dierbaren, overledenen of belangrijke vragen. Ook kan het gebeuren dat een helderziend medium, als die met iemand praat, de persoon in één keer ziet veranderen. Het medium kan bijvoorbeeld zien of de persoon ziek is of geen goede bedoelingen heeft. Maar ook wat een persoon beter kan doen, voor zichzelf.

Helderzienden hebben een gave om informatie te krijgen op een manier die niet mogelijk lijkt. Een helderziende kan dus zoals gezegd de toekomst voorspellen. Hierin is het mogelijk dat zij voorspellingen of andere duidelijke inzichten krijgt over het leven van een ander.

Helderzienden kunnen mensen, dingen of gebeurtenissen in het verleden, heden of de toekomst zien. Hiermee kunnen ze jou helpen, al jouw vragen te duiden.

Andere buitenzintuiglijke waarnemingen

Naast helderziende paragnosten, heb je ook paragnosten die gespecialiseerd zijn in andere paranormale gaven. Zo heb je heldervoelendheid, helderhorendheid of heb je een helderwetend paragnost. Het kan ook voorkomen dat een paragnost hoog gevoelig is voor meerdere paranormale gaven. Zo kan een paragnost bijvoorbeeld de paranormale gaven helderhorendheid en heldervoelendheid bezitten. Ook bestaat er een allround medium die overal gespecialiseerd in is.

Voor bijna alle helderzienden gaat het niet alleen om helder zien. Veel helderzienden zijn ook helderhorend, heldervoelend, helderwetend en/of helderruikend. Elke helderziende heeft zijn of haar eigen manier van werken. Aan de hand van een gestelde vraag “ziet” een helderziende vaak het antwoord op deze vraag.

Een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium kan dingen aanvoelen die andere mensen niet kunnen aanvoelen. Als iemand heldervoelend is, dan vangt hij gevoelens en prikkels van andere mensen op. De gevoeligheid ligt bij een heldervoelend persoon hoger dan bij de meeste mensen.

De hulpmiddelen van echte oprechte helderzienden

Helderzienden kunnen verschillende hulpmiddelen gebruiken om hun informatie te krijgen. Je kan hierbij denken aan stenen of een glazen bol. Het vasthouden van een voorwerp, foto of persoon kan ook de helderzienden de informatie geven, waar om gevraagd wordt. Iedere helderziende “ziet” op zijn eigen manier, bijvoorbeeld energieën, aura’s of een stilstaand of bewegend beeld.

Soms gebruikt een echte oprechte helderziende ook verschillende kaarten om een gesprek aan te gaan of een voorspelling te geven. Hierbij worden vaak de Lenormand kaarten of de Tarot kaarten gebruikt. Aan de hand van Lernormand kaarten en Tarot kaarten kunnen vele helderzienden jou helpen met de vragen waar je mee zit. Fotolezen of psychometrie is ook een manier waarop veel helderzienden informatie tot zich kunnen krijgen.

Helderzienden, echte helderziendenHoe herken je een goed helderziend medium?
  • Een goede helderziende geeft je hoop. Een helderziende legt de nadruk op de mogelijkheden die je hebt.
  • Een goede helderziende helpt je om je keuzes af te wegen. De helderziende zal niet voor je beslissen of zeggen wat je moet doen. Wel zal een goede helderziende je verschillende mogelijkheden geven zodat jij zelf kunt kiezen wat je gaat doen.
  • Echte oprechte helderzienden zijn er voor jou. Een goede helderziende zal je niet te leiden door een ‘plezierig gesprekje’ met je aan te hebben of over zijn/haar eigen problemen te praten. De mogelijkheid is groot dat hij of zij dit alleen doet om tijd te rekken en dus meer geld wil verdienen.
  • Een goede helderziende stelt weinig vragen. Wanneer een helderziende wel veel vragen stelt, dan heeft hij wellicht moeite om goed contact met je te maken of probeert hij de antwoorden uit jou te halen. Dat betekent niet dat je helemaal niets moet zeggen. Een korte opheldering van je probleem en ‘werkelijke gegevens’ zoals je naam en je geboortedatum kan de helderziende helpen om contact met je te maken.
  • Een goede helderziende vertelt de waarheid. Een goede helderziende zal de cliënt niet naar de mond praten en antwoorden geven die ze willen horen.

Onze consulenten hebben vele jaren ervaring en heten je van harte welkom voor een gesprek. Ze bieden altijd een luisterend oor en kunnen je helpen met verschillende vragen.