Paragnost Eddie en Consulenten

Toekomst Voorspellen

Toekomst VoorspellenToekomst voorspellen is dat mogelijk? Van oudsher zijn er toekomst voorspellers. Vroeger werd een toekomst voorspeller waarzegger genoemd. Deze toekomst voorspeller kwam je meestal op de kermis tegen. De tijden zijn veranderd en nu word er meer gepraat over mediums, paragnosten, kaartleggers etc. Op de kermis zal men echter geen toekomst voorspeller meer tegen komen.

Bij iemand die jouw toekomst voorspellen kan wordt vaak gedacht aan een glazen bol. Je kunt hier natuurlijk heel veel van vinden. Maar je kunt er vanuit gaan dat de manier waarop dat nu gaat toch anders is. Niet meer op de kermis een helderziende spreken die jouw toekomst voorspellen gaat. Maar mediums en paragnosten die antwoorden kunnen geven op bepaalde vragen en jouw toekomst kunnen voorspellen.

Het werk van een medium of paragnost is om jou inzichten te geven over verschillende aspecten in jouw leven. Helderzienden kunnen met hun gave jou bijvoorbeeld informatie geven over wat er in jouw eigen toekomst gaat gebeuren. Dit kan betrekking hebben tot de liefde of andere mensen.

Bekijk alle consulenten
Medium Dinétha
Beschikbaar
Box 47: Medium Dinétha
Ik ben een krachtig maar ook invoelend medium. Werk met Aartsengelen, derde oog en Tarot. Leg contact met zielen. Kijk in het verleden, heden en toekomst.
Kaartlegster Galina
Beschikbaar
Box 87: Kaartlegster Galina
Ik ben 40 jaar ervaren kaartlegster. Ik ben helderziend en heldervoelend. Geef goed advies op zakelijk gebied, relatie...
Medium Angelia
Ingesprek
Box 86: Medium Angelia
Bekend heldervoelend Medium en lichtwerkster. Ik geef inzichten en antwoorden op al U vragen via de klassieke en Mystieke Lenormandkaarten en engelentherapie.
Mybi
Ingesprek
Box 88: Mybi
Ik ben een ervaringsdeskundige op heel veel gebieden. Ik heb veel levenservaring op gebied van zielsverwanten. Ben ook rouwconsulent.Breng rust in moeilijke momenten en heb een luisterend oor.
Wicca Seline
Ingesprek
Box 06: Wicca Seline
Merry Meet, mijn naam is Seline. Zoekt u inzicht en antwoorden over de liefde, uw relaties of uw carrière? Met behulp van de 5 elementen zal ik u helpen.
Medium Arezu
Ingesprek
Box 24: Medium Arezu
Mijn naam is Arezu, sterk helderziende  medium afkomstig uit het Oude Perzië.
Medium Francis
Ingesprek
Box 35: Medium Francis
Medium-paragnost Francis. kan op afstand healingen geven. Met haar helder voelend, ziend, en horendheid kan zij uw twijfels wegnemen
Albertus
Ingesprek
Box 36: Albertus
Elke vraag verdient een helder antwoord. Quantum-coach,magnetiseur, helderziend, heldervoelend. Transformatie, twinsouls, liefde/relaties, zielsconnecties, carrière, healer, HSP.
Paragnost Eddie
Offline
Box 01: Paragnost Eddie
Helderziend, heldervoelend paragnost, relatie coach. Helderziend, heldervoelend paragnost, relatie coach.
Medium Rita
Offline
Box 02: Medium Rita
All-round medium op alle vlakken thuis, graag kijk ik samen met u naar de vraagstukken en help ik u er graag bij.
Medium Catharina
Offline
Box 03: Medium Catharina
Zien, horen , voelen, lenormand , feng shui , numerologie , horoscopen en hekserij
Claire
Offline
Box 04: Claire
Zeer sterk invoelend medium. Verschaf helderheid elke situatie. Wijze raad, toekomstprognose, allround coach, kaartlegging, helderwetend-voelend, liefdesvragen, persoonlijke groei.
Medium Nemye
Offline
Box 05: Medium Nemye
Welkom op mijn profiel lief mens en fijn dat je er bent. Ik ben een geboren helder voelend, helderziend, helder wetend en empatisch coach.
Klanten Service
Offline
Box 07: Klanten Service
Klanten Service
Medium Sacha
Offline
Box 08: Medium Sacha
ik ben Sacha, Ik ben bereikbaar voor onderwerpen als relaties, de liefde, contact met overleden dierbaren, zielsverwanten en tweelingzielen .
Medium Arlette
Offline
Box 09: Medium Arlette
Spiritueel raadgeefster en gespecialiseerd op het gebied van Reiki, Aura- en chakrahealing, Edelstenen, Zielsverwanten, HSP, Nieuwetijdskinderen, Starseeds, Draken energie, ........
Maria
Offline
Box 10: Maria
Life Coach Maria.. Wat leuk dat je mijn profiel bezoekt. Ik werk vanuit mijn intuïtie en ondersteun mij hierbij met de kaarten van Lenormand of Engelenkaarten en symbolen. Laat mij een steun zijn in de weg die je bewandelt.
Medium Avina
Offline
Box 12: Medium Avina
Geboren met de gave. Heldervoelend, wetend en horend. Ook kan ik contact maken met overleden dierbaren.
Medium Adrienne
Offline
Box 13: Medium Adrienne
Paragnost/ healer /reader Heb inmiddels al 35 jaar een healing/reading praktijk .
Medium Kimberly
Offline
Box 14: Medium Kimberly
Ik ben Medium Kimberly, helder wetend en helder voelend. Eerlijk, zuiver, duidelijk, gevoelig en empathisch zonder oordeel.
Paragnost Alieda
Offline
Box 15: Paragnost Alieda
Helderziend, heldervoelend, kaartleggingen. Specialisaties relaties, praktische spiritualiteit, transformaties en zakelijke (juridische) aangelegenheden.
Philippa
Offline
Box 16: Philippa
Jaren lange ervaring als paragnost/medium. Ik kan obstakels in uw leven goed aanvoelen en daar u een goed advies in geven en samen met mijn gidsen tot een oplossing komen.
Medium Celesta
Offline
Box 17: Medium Celesta
Gespecialiseerd in Tweelingzielen/divine en narcistische relaties. Ik ben een Healer (Shamballa), Medium, Paragnost en Coach.  
Astrid (2)
Offline
Box 18: Astrid (2)
Astrid is nummerloge, helderziend -wetend en voelend .Tevens legt zie de lenormand kaarten en de titania's geluks kaarten. Aan de hand van je geboortedatum geeft ze een uit gebreide persoons beschrijving. Ze is ervaren ,helder en to the point!!!
Paragnoste Lotus
Offline
Box 19: Paragnoste Lotus
Sinds 2015 met veel plezier fulltime Paragnost-Medium. Lenormandkaarten,Engelenkaarten. Helderziend,-voelend en Horend.
Jarta
Offline
Box 20: Jarta
Jarenlange ervaring als heldervoelend, helderziend en helderwetend Medium, Paragnost en Consultant. Werk vraag- en oplossingsgericht. Heb zuivere gidsen. Ik luister, inspireer, maak mensen blij en krachtig en help om de juiste beslissingen te nemen.
Johanna
Offline
Box 21: Johanna
Zeer ervaren en gewoon! Eerlijk en to the point readings en bereikbaar voor onderwerpen: relaties, nieuwe liefde, vreemdgaan, werk, leven in overvloed, spiritualiteit
Manuela Medium
Offline
Box 22: Manuela Medium
Helderziend mediamiek coach
Medium Laura
Offline
Box 23: Medium Laura
Medium, Ik leg al 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Medium Eleonora
Offline
Box 25: Medium Eleonora
TRANCE MEDIUM- HELDERZIENDE -NUMEROLOGE. Ik mag boodschappen van Gene Zijde aan U doorgeven . Ontdek u levensmissie. Contact met overledenen.
Annick
Offline
Box 26: Annick
Heldervoelend, wetend en ziend Spiritueel coach en NLP, healer, kaartenreading. Ik ondersteun je graag met al jouw levensvragen. Ik voel op je in en haal veel uit je stem. Vaak komen daar ook beelden bij door en geef je door wat je op dit moment nodig hebt, dit gaat gepaard met een kaartlegging vaak. Ook middels spirituele coaching en NLP kan ik je de juiste tools aanreiken om je inzicht te geven en je nog meer in je eigen kracht komt te staan, zodat het weer vrij bij je kan stromen. Zelf heb ik met regelmaat voorspellende dromen, ik kan jou helpen hierin jouw specifieke droom te verhelderen. Met mijn Reiki en stem achtergrond en ervaringen mag ik je desgewenst een helende werking doorgeven. Wie weet spreken wij elkaar Liefdevolle groet
Medium Helen
Offline
Box 27: Medium Helen
Ik ben spiritueel coach en fungeer als doorgeefluik voor de spirituele wereld. Je kunt bij mij terecht voor antwoorden en inzichten
Medium Maan
Offline
Box 28: Medium Maan
Medium, helderziend , horend en wetend . Dank zij mijn gave mag ik aan je doorgeven wat er in de nabije toekomst en nu belangrijk voor je is
Ruud
Offline
Box 29: Ruud
Zien, voelen en weten op een heldere manier. Vele jaren ervaring. Vragen op alle gebieden en situaties mogelijk. Bewustzijnsverruiming omtrent zaken en prive problemen.
Emy
Offline
Box 30: Emy
Begrijp je behoefte aan diepgaande inzichten en heldere antwoorden? Je bent hier op de juiste plek. Welkom.
Medium Kaatje
Offline
Box 31: Medium Kaatje
Helderziend-horend , kaartlegging algemeen, jaar, kwartaal, liefde/ werk, rechtbank , Spirituele ontwikkeling "tweelingzielen" Contact gene zijde +40j ervaring  
Medium Angel
Offline
Box 32: Medium Angel
Ervaren invoelend medium, helderwetend, heldervoelend, reikimaster, magnetiseur, coach en therapeut, psychologie en gezinstherapie gestudeerd.
Spiritueel Coach Ingrid
Offline
Box 33: Spiritueel Coach Ingrid
Spiritueel en maatschappelijk coach, Tweelingzielen, Narcistische relaties, Persoonlijke ontwikkeling, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades
Debby
Offline
Box 34: Debby
We ontmoeten elkaar niet per toeval maar gewoon omdat het tijd is! Astrologie, Kaart Lezen, Droomanalyses en meer.
Geziena
Offline
Box 37: Geziena
Heldervoelend paragnoste, lenormand, engelenkaartlegging, pendelen, droomuitleg....
Rosa
Offline
Box 38: Rosa
Helderwetend, intuïtief paragnoste en tarotiste geboren in Roemenië. Voor oplossingsgerichte gesprekken met betrekking tot relaties op zielsniveau, werk..
Medium Cecile
Offline
Box 39: Medium Cecile
Gevoelig medium. Zij wordt geleid door haar Aartsengel Jeremiel. Cissie legt graag voor jou Tarot..
Chantalle
Offline
Box 40: Chantalle
Medium, kaartlegster, Healer op afstand. Voor al uw vragen/inzichten mag u mij bellen!
Paragnost Heleen
Offline
Box 41: Paragnost Heleen
Ik ben geboren met een gave, helderziend en heldervoelend en helderwetend. Gespecialiseerd in liefdes relaties en het omschrijven van mensen/ontleden van mensen.
Medium Melissa
Offline
Box 42: Medium Melissa
Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Ik help u graag om meer Inzichten te krijgen in situaties die u dwars zitten.
Elliz
Offline
Box 43: Elliz
ik kan en wil je graag helpen en meedenken. Ik ben helderziend en heldervoelend en heb ervaring met de pendel en met tarotkaarten. Hoop je de goede weg te wijzen. 
Medium Kyra
Offline
Box 44: Medium Kyra
Heldervoelend, helderwetend en helderhorend
Medium Zeno
Offline
Box 45: Medium Zeno
Zeer ervaren heldervoelend, helderziend, helderwetend Medium, Kaartlegger en Consultant. Heb loepzuivere gidsen. Werk vraag- en oplossingsgericht. Als inspirator en navigator geef ik u heldere antwoorden op persoonlijk en/of zakelijk vlak. Voordat ik u kan helpen heb ik uw voornaam en geboortedatum nodig, ook van degene waar u vragen over heeft.
Medium Ariël
Offline
Box 48: Medium Ariël
Medium ARIËL, zeer ervaren. Sterk helderziend met kaarten. Voor al je levensvragen. Liefde, geluk, je soulmate
Medium Joze
Offline
Box 49: Medium Joze
Helderziende en Heldervoelend Medium. Zij is gespecialiseerd in liefdes-en relatie vragen maar ook voor een toekomstprognose ....
Medium Gonny
Offline
Box 50: Medium Gonny
Medium, Heldervoelend Helderziend en Helderhorend! Gespecialiseerd op het gebied van liefde, relatie, werk, verleden, heden en toekomst.
Medium Erika
Offline
Box 52: Medium Erika
Mijn naam is Erika al jaren werk ik binnen mijn praktijk als levens coach. en begeleid mensen met relatie stress angsten gedragsproblematiek. en trauma's en karmische relaties. geef energetische behandelingen dit in combinatie met kristallen en edelstenen. Heb je vragen over een betekenis van een kristal of edelsteen bel me dan.
Medium Eefje
Offline
Box 54: Medium Eefje
Geboren met helderzien voelen en horen weten en ruiken kunt u me benaderen voor een fotoreading waarbij ik specifieke informatie doorkrijg
Medium Noa
Offline
Box 56: Medium Noa
Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Medium nina
Offline
Box 57: Medium nina
Paragnost, medium, luisterkindwerker, hypnotherapeut. Ik krijg de informatie vanuit jouw energie en de informatie vertaal ik naar bruikbare inzichten.
Medium Sonja
Offline
Box 59: Medium Sonja
Heldervoelend-zien-horend medium en paragnost werkt met liefdevolle Engelen en Gidsen. Tijdens het consult ......
Brigit
Offline
Box 60: Brigit
Paragnost, Spiritueel Coach, Heldervoelend, Reiki master & Kaartlegging. Specialisaties relatie, familie en bedrijfsmatige vraagstukken.
Paragnost Richard
Offline
Box 61: Paragnost Richard
Medium, paragnost. Voor al uw vragen.
Medium Angelique
Offline
Box 62: Medium Angelique
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Medium Julia
Offline
Box 63: Medium Julia
Helderziend kaartlegster ik kan antwoord geven op liefde , familie en werk. Ik gebruik hierbij zigeunerkaarten, engelenkaarten..
Paragnost Mira
Offline
Box 64: Paragnost Mira
Paragnost, rustgevend medium, helderziend, heldervoelend en helderhorend. kaartlegster, Gespecialiseerd in relatieproblemen
Mary van Belzen
Offline
Box 65: Mary van Belzen
Ik geef gechannelde boodschappen vanuit de sterren. Voor al je persoonlijke en zakelijke vragen.
Janaina
Offline
Box 66: Janaina
Hoogsensitief, empatisch luisterend oor. Door het werken als hulpverlener en verpleegkundige heb ik veel mensenkennis opgedaan. Levenservaren en wereldwijs sta ik u te woord. Also english, auch deutsch.
Medium Dewika
Offline
Box 69: Medium Dewika
Met behulp van mijn tarotkaarten en heldervoelend vermogen geef ik u inzicht in uw huidige situatie en vooruitzichten voor de toekomst.
Feline
Offline
Box 70: Feline
Empaat, Telepaat, Paragnost, Trancemedium, Spiritueel Coach en Healer. 25 jaar ervaring in werken met twee- en viervoeters. Ook welkom voor een healing!
Medium Enya
Offline
Box 71: Medium Enya
Hallo lieve mensen ik ben helderziend, helderwetend, heldervoelend medium, paragnoste gespecialiseerd in tweelingzielrelaties,...
Paragnost Lara
Offline
Box 72: Paragnost Lara
Medium en paragnoste, heldervoelend, helderwetend, helderruikend, helderziend. Healer ..
Medium Lizzy
Offline
Box 73: Medium Lizzy
Medium heldervoelend/helderwetend Kaartlegging/toekomst prognose liefde,werk,relatie.....
Celisa
Offline
Box 74: Celisa
Coach/Droomanalyse/Egyptische Tarot. D.m.v.achtergrondkennis met psychologie/parapsychologie/chakraleer/symbolieke kennis en empatisch vermogen kunnen we net iets dieper gaan kijken naar hindernissen die je ervaart. Bij verzoek gebruik ik de Egyptische Tarot. Ontwikkeling in zelfkennis / Transformatie/Dromen hoe je die kan ontcijferen, wat de betekenis is voor jou. Blijft je iets bij wat je niet kan plaatsen? Dan zit er vast een verkapte boodschap waar je (in het moment)niet bij kan. Zit je vast in patronen? Waar komen die vandaan en wat heeft het te betekenen voor jou...Geen vraag is te gek...Ook zit ik op de Chat mocht je dat fijner vinden, je bent welkom! Liefdevolle groet.."Celisa"
Medium Stella
Offline
Box 75: Medium Stella
Helderziend medium, relatie en liefdes problemen in crisis ik geef u graag advies en antwoord . Contact met overledenen.
Koosje
Offline
Box 76: Koosje
Paragnost, Helderziend- voelend en wetend, Transformatiecoach & begeleiding tijdens jouw Spiritueel Ontwaken. Ik leg geen kaarten, werk vraaggericht.
Medium Sara
Offline
Box 77: Medium Sara
Heldervoelend, wetend en paranormaal hoogbegaafd. Ik geef U inzicht in de toekomst. Tevens leg ik ook de lenormandkaarten.
Ziener Kim
Offline
Box 78: Ziener Kim
Medium, paragnoste. lenormand kaarten. Geeft inzicht voor de toekomst. maakt ook gebruik van engelenkaarten/godinnenkaarten..
Medium Margret
Offline
Box 79: Medium Margret
Hay ik ben Sjamaans Medium en Kaartlegster. Ik ben gespecialiseerd in Zielsliefde en Tweelingzielen, al kun je voor al je vragen bij mij terecht, ook over dieren. Ik geloof in de wet van de natuur en dat nix voor nix gebeurd.
Bob
Offline
Box 80: Bob
Helderziend, -wetend en -voelend. Dankzij lijntje met ‘de thuiswereld’ heb ik een zeer hoog bewustzijn over wat er werkelijk speelt op aarde.
Paragnost Ava
Offline
Box 81: Paragnost Ava
Even voorstellen mijn naam is Ava en ik werk al ruim 25 jaar als Paragnost, daarnaast ben ik Relatiecoach, Bewustzijnscoach, Spiritueel Coach en werk ik ook als healer d.m.v zingen. Ik ben helder voelend en helder wetend.
LionHeart
Offline
Box 82: LionHeart
Mijn naam is LionHeart en ik ben hier om licht te werpen op de onbekende paden van uw leven. Met meer dan 15 jaar ervaring als een gerespecteerde paragnost.
Ron Los
Offline
Box 83: Ron Los
Ron Los. Medium, Paragnost en Healer. Voor al uw vragen over het verleden, heden en de toekomst kunt u bij mij terecht.
Mary
Offline
Box 84: Mary
Medium, multi-dimensionaal paragnostisch therapeut, healing, helderziend, -voelend, -wetend.. Kaartlegging, reading. Gidsen, healing. Voor al uw vragen/advies help u graag verder.
Elly
Offline
Box 89: Elly
Heldervoelend en -wetend medium en paragnost. Ik stem me af op jouw energie en krijg boodschappen door die voor jouw belangrijk zijn
Medium Anneke
Offline
Box 90: Medium Anneke
Mijn naam is Anneke, ik ben paragnost, medium, sjamaan, mental/spiritueel coach en healer. Ik geef je inzichten en helderheid.
Voorspellen toekomst nu online

Er zijn veel verschillen over de toekomst voorspellen als je kijkt naar het verleden/heden. In deze moderne tijd kan men de toekomst laten voorspellen via een spirituele bellijn. Op ieder moment van de dag, wanneer je meer wil weten over de toekomst, kun je contact maken met een van de consulenten.

Voel je je niet lekker in je vel. Wellicht alleen of eenzaam. Wil je je beter voelen door de toekomst te laten voorspellen. Kom dan direct in contact met een van de consulenten. Wanneer je een medium of paragnost nodig hebt voor een toekomst voorspelling. Is het dus mogelijk om te bellen naar het medium wanneer het jou uitkomt.

Antwoorden over jouw toekomst

Op de bellijn van Paragnost Eddie & Consulenten werken Kaartleggers, mediums, pendelaars, paragnosten en zelfs toekomst voorspellers. Die met een dierbare van gene zijde kunnen communiceren. Onze toekomstvoorspellers staan graag voor jou klaar. Sommige toekomst voorspellers zijn ook ’s nachts bereikbaar. Zodat je ook ’s nachts van hun toekomstvoorspellingen gebruik kan maken.  Wellicht jouw verhaal kan vertellen of jouw hart kan luchten.

Toekomst Voorspellen Paragnost EddieVerschillende manieren van toekomst voorspellen

Er zijn verschillende consulenten werkzaam die jouw toekomst kunnen voorspellen. Deze voorspelling kan inzicht geven over bijvoorbeeld jouw relatie, liefde of heel algemeen. Deze informatie kan zich binnen een jaar afspelen. Maar ook verder weg.

Consulenten kunnen via gidsen informatie krijgen over de toekomst. Maar soms helpt het voor de consulenten ook om gebruik te maken van engelen kaarten. Maar ook kaarten zoals tarot. Deze hulpmiddelen geeft de consulent beter en meer informatie. Zo kan de consulent aan jou weer goed en meer advies/antwoorden geven.

Gratis Fotoreading Paragnost Eddie

Als je een foto mailt naar een spirituele hulpverlener van Paragnost Eddie en je belt daarna de spirituele hulpverlener. Dan kan de spirituele hulpverlener de foto van je lezen en jou via de foto een toekomst voorspelling geven.

Chatconsult

Zelfs is het mogelijk om te chatten met een spirituele hulpverlener en zo een rustig uitgelegd toekomst voorspelling te krijgen.

Online jouw toekomst voorspellen met een van de mediums of paragnosten

Geeft het jou rust wanneer je meer informatie hebt over wat er met je gebeurt in de komende tijd of het aankomende jaar? Dan kan je jouw toekomst laten voorspellen door een van de ervaren medium/paragnost van Paragnost Eddie. Wij kunnen je helpen met het voorspellen van jouw leven. Bijvoorbeeld over dingen in het algemeen, liefde of alle andere dringende vragen die spelen.

Alle vragen zijn welkom

Voor onze spirituele hulpverleners is echt geen vraag te gek. Met alle mogelijke vragen over het verleden of heden willen wij jou helpen. Wil je juist meer weten over de mensen naast je. Over de liefde van jouw leven over jouw relatie. Jouw werk of algemeen advies? Een ervaren helderziende medium of een andere consulent kan zoals je wilt inzichten verkrijgen.  En helpt je met het vinden van antwoorden.

Vraag een ervaren medium online over de toekomst van jouw leven

Wil je jouw toekomst voorspellen door een medium? Die antwoord geeft op wie je bent maar ook wat er gaat komen in jouw leven? Zodat je kunt maken van jouw leven wat je wilt op bijvoorbeeld het gebied van liefde en werk.

Zodat je jouw eigen leven beter kan gaan leiden met het inzicht wat er in de toekomst op het gebied van werk. Liefde, relatie of mensen wel of niet op jouw weg komt. Via een consult met een van de consulenten kun je op deze manier meer te weten komen. De ervaren en gemotiveerde spirituele hulpverleners van Paragnost Eddie zijn discreet en betrouwbaar en helpen je graag. Via een online chat of een e-consult kunt je een gesprek aan gaan en de vragen die u heeft stellen.

Telefonisch spiritueel consult Paragnost eddieVoor het echte toekomst voorspellen bel dan één van onze spirituele hulpverleners. Alleen dan kunt je zeker weten dat het gebruik van de gave op een manier die goed is wordt ingezet.