Paragnost Eddie & Consulenten

Erkende mediums

Erkende mediums

Gelukkig en vanzelfsprekend kun je mij rekenen tot de erkende mediums die ons land rijk is. Erkend wil zeggen dat er nadrukkelijk gescreend is op de kwaliteiten van de mediums. Dat is voor jou als klant een bevestiging dat je met iemand te maken hebt die je meer kan vertellen en je verder kan helpen. Alleen door met de erkende mediums in zee te gaan weet je dat serieus en met kennis van zaken naar jouw specifieke vraag of probleem gekeken wordt. Zo kan je bijvoorbeeld in zee gaan met medium Desiree.

Let dus altijd op of je al dan niet met een erkend medium te maken hebt. In deze wereld willen mensen namelijk nog wel eens een slaatje slaan uit jouw problemen, iets waaraan ook wij als erkende mediums een hartgrondige hekel hebben.

Heldervoelend paragnost en helderziend medium

In mijn geval is er uiteraard ook gescreend. Daaruit is naar voren gekomen dat ik mezelf heldervoelend paragnost, helderziend medium en hypno regressie therapeut mag noemen die zich nadrukkelijk bezighoudt met zowel heden, verleden als toekomst. Daarnaast ben ik erkend medium als het gaat om stress- en relatieproblemen, rouw- en stervensbegeleiding en mental coaching.

Daarnaast ben ik erkend Reiki Master en Shamballa Master en kun je een beroep op mij doen als je wilt dat je huis op spirituele wijze gereinigd wordt.

Voor mezelf was ik daar uiteraard al van overtuigd, maar toch voelt het goed bij de erkende mediums te horen. Al van jongs af aan voelde ik mensen aan en zag ik energie. Later ben ik de cursussen Reiki 1 en 2 gaan volgen en mocht ik me niet veel later Reiki Master en Shamballa Master noemen. Eigenlijk is het daarna allemaal in een stroomversnelling gegaan.

Ik besloot zelf Reiki cursussen te verzorgen en organiseerde daarnaast spirituele avonden. Weer later ben ik de opleiding Mediumschap gaan volgen en ook die opleiding heb ik met succes doorlopen, vanaf dat moment was ik erkend Medium/Paragnost. Overigens heb ik me ondertussen gespecialiseerd in het lezen van foto’s, het voelen van sieraden, pendelen en kaart leggen. Uiteraard pas ik dit ook zeer regelmatig toe.

Daarnaast heb ik de afgelopen jaren steeds weer opleidingen gevolgd die verdiepend waren en die me in staat stelden nog beter mijn werk te kunnen doen. Mental coaching is daar een voorbeeld van, net als regressietherapie. In mijn optiek ben je nooit uitgeleerd, kun je altijd weer nieuwe dingen leren die je perspectief nog breder maken. Sterker nog; stel dat wij contact met elkaar hebben dan kan het zomaar zijn dat ik ook van jou leer. Dit alles heeft van mij behalve erkend medium ook een buitengewoon veelzijdig medium gemaakt.

Steeds vaker doen mensen speciaal een beroep op mij en dat heeft te maken met de brede kennis en de vele specialiteiten die ik heb. Uiteraard doet me dat goed en doorgaans ben ik dan ook prima in staat om mensen verder te helpen om de goede richting op te wijzen. Want dat is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet: mensen helpen. Overigens is het altijd zo dat als ik denk dat een collega – uiteraard ook een van de erkende mediums- je beter van dienst kan zijn, ik niet zal schromen je door te verwijzen.

In de wereld van mediums en paragnosten is het voor jou als consument altijd belangrijk om te weten met wie je in zee gaat. Vanwege het feit dat ik bij de erkende mediums hoor, weet je dat ik gescreend ben en dat je dus te maken hebt met iemand die echt kan wat hij zegt te kunnen. Ik kan je dus echt op weg helpen.

Vandaar ook dat ik ondanks het feit dat ik daar zelf al van overtuigd was, erg blij ben dat ik bij de groep erkende mediums hoor. Bij de erkende mediums kun je dus met een gerust hart een telefonisch consult aanvragen, kun je e-mailen, chatten en kiezen voor een online fotoreading, om maar wat mogelijkheden te benoemen.

Ja, het is prima mogelijk om een E-consult met mijn aan te gaan, zoals je ook prima kunt chatten en bellen. Opties genoeg dus om snel met mij in contact te komen. We werken met credits, die je vooraf aanschaft waarna je een speciale en persoonlijke code krijgt. In mijn geval betaal je een euro per minuut en is een credit een euro waard.

Je kunt de credits gemakkelijk bestellen en betalen en ik ben van overal op deze wereld bereikbaar. Gaan we chatten, dan geef ik je de eerste twee minuten gratis. Jij moet vast even wennen aan het chatprogramma en daarnaast moeten we natuurlijk ook even aan elkaar wennen. Uiteraard behandelen we elkaar met respect en als je plannen hebt een chatsessie met mij aan te gaan, geef dan in elk geval je naam door. Voeg je een foto bij, dan maakt dit de kans op succes alleen maar groter.

Voordeel van een E-consult is dat je de antwoorden die ik je standaard binnen drie dagen geef nog eens goed na kunt lezen. Uiteraard kan ook telefonisch contact gelegd worden. Ook in dat geval kost je dat een credit per minuut ongeacht waar je vandaan belt. Daarnaast ben ik te vinden op de sociale media en is er een speciale App beschikbaar die je wellicht ook al verder helpt.

Klop meteen bij het goede medium aan

De erkende mediums hebben allemaal hun specifieke kwaliteiten, in mijn geval is dat een heel breed pakket. Kijk altijd eerst goed naar welk medium je verder kan helpen. De informatie is prima te vinden, zeker als het om erkende mediums gaat. Het is gewoon handig dat je meteen bij het goede medium aanklopt om hulp. Je zou kunnen zeggen dat er geen onderwerp is waarvoor je niet bij mij terecht kunt. Door mijn gevolgde opleidingen en drang mezelf verder te ontwikkelen kan ik je op vrijwel alle gebieden verder helpen. Maak bijvoorbeeld een afspraak met medium Gerda.