Paragnost Eddie en Consulenten

Hemels medium

Een hemels medium is iemand die paranormaal begaafd is. Paranormaal begaafd wil zeggen dat iemand bepaalde dingen kan waar anderen niet toe in staat zijn. Dit kan bijvoorbeeld het voorkomen van dingen weten die nog niet gebeurd zijn, of contact maken met overledenen.

Communiceren met de andere wereld

Mediums en paragnosten zijn vaak in staat om met de andere wereld te communiceren. Zij kunnen boodschappen doorgeven van overledenen aan hun nabestaanden, of voorspellen wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Niet iedereen heeft dezelfde gaven en dezelfde methodes waarmee zij jou kunnen helpen. Online professionele mediums zijn er in verschillende vormen waardoor er altijd wel iemand is die jou kan helpen met jouw vragen of problemen.

Hemels medium

Wat is een medium?

Een medium of paragnost kan buitenzintuiglijke waarnemingen doen, dit komt omdat zij paranormale gaven hebben. Deze gaven zorgen ervoor dat iemand iets kan waarnemen, wat je zonder dit zesde zintuig niet kan. In de spirituele wereld zijn er verschillende gaven die een ervaren medium kan hebben. Het is zo dat een ervaren medium heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderziend kan zijn.

Een heldervoelend medium

Wanneer iemand heldervoelend is kunnen zij heel sterk emoties en energieën van anderen voelen. Dit is een fysiek gevoel wat je in je lichaam voelt. Dit kan bijvoorbeeld pijn of kou zijn, maar ook positieve emoties zoals liefde. Een heldervoelend medium is vaak geneigd om voor anderen te zorgen, ze voelen namelijk sterk wat een ander nodig heeft. Mensen die in hun nabijheid komen voelen vaak ook deze energieën en emoties.

Een helderwetend medium

Een helderwetend ervaren medium is in staat om dingen te weten, zonder dat zij hier een verklaring voor hebben. Dit noemen we een hemels medium. Zij kunnen bijvoorbeeld weten wat er in de toekomst gaat gebeuren, of iets weten over iemand waarvan zij nog nooit gehoord hebben. Hierdoor kunnen zij vragen beantwoorden die jij hebt of sterke voorspellingen doen.

Dit kan toekomst gericht zijn, maar kan ook gaan over andere onderwerpen als liefde, financiële problemen of carrière. Zo weet jij wat de toekomst je gaat brengen en kun je de juiste beslissingen nemen.

Een helderhorend medium

Een van de andere spirituele gaven is helderhorend. Wanneer een ervaren medium helderhorend is dan kunnen zij geluiden, stemmen en woorden horen die anderen niet kunnen horen. Dit kan een stem zijn van een overledene, maar ook geluiden die er normaal niet zouden moeten zijn. Een helderhorend medium is soms ook wakker aan het dromen, omdat zij dan dingen horen die belangrijk zijn.

Een helderziend medium

De volgende dage is helderziendheid. Helderzienden kunnen beelden zien die niet fysiek aanwezig zijn. Dit kan een beeld van een overledene zijn, maar ook symbolische beelden die iets vertegenwoordigen. Een helderziend medium is in staat om met jou te communiceren over wat zij zien. Helderzienden kunnen je helpen met het verwerken van emoties, of je eerlijk inzicht geven in bepaalde situaties.

Waarmee kan een top medium jou helpen?

Als jij duidelijkheid wilt over een bepaalde situatie, als jij meer grip wilt hebben op onzekerheden of als jij eerlijk antwoord wilt op levensvragen; dan kun jij terecht bij een medium of paragnost! Zij kunnen jou duidelijke antwoorden en nieuwe inzichten geven. Ieder medium heeft eigen gaven, maar ook bieden zij allen op een andere manier spirituele begeleiding. De methode en specialisaties van de mediums en paragnosten verschillen van elkaar.

Je kunt eerlijk antwoord verwachten op levensvragen

Het is mogelijk dat je met een top medium in contact komt die jou boodschappen overbrengt. Dit is dan een hemels medium. Een medium is namelijk een doorgeefluik tussen de wereld en andere entiteiten. Wanneer er belangrijke boodschappen zijn kan een medium dit aan jou overbrengen.

Op basis van deze boodschappen kun jij duidelijke antwoorden krijgen op allerlei levensvragen. Dit kunnen levensvragen zijn over de liefde, maar ook over situaties uit het verleden of de toekomst. Er is geen vraag waarop een top medium niet antwoord kan geven!

Inzichten en advies van het andere wereld

Een top medium kan jou niet alleen duidelijkheid geven, maar ook inzichten. Tijdens een gesprek met een medium of paragnost kunnen zij jou helpen om situaties vanuit een ander perspectief te zien voor een samenhangender beeld. Dit kan erg waardevol zijn, want hierdoor krijg je meer begrip voor bepaalde situaties of gebeurtenissen.

Het is mogelijk dat een medium jou ook advies geeft. Dit advies is afkomstig uit de andere wereld en kan je helpen met het nemen van beslissingen. Het advies is vaak eerlijk en oprecht, want het komt vanuit liefde voor jou.

Het kan ook zijn dat hier automatisch schrift voor wordt gebruikt, dit is een methode waarbij het schrift vanzelf gaat bewegen zonder dat iemand dit aanraakt. Het is mogelijk dat het schrift letters of woorden geeft die moeten worden doorgegeven. Dit is een methode die ook veel gebruikt wordt bij het contact leggen met overledenen.

Contact met dierbare overledenen

Soms is het mogelijk dat een medium contact maakt met overleden dierbaren. Dit kan jou helpen met het verlies en je kunt dan ook vragen stellen aan de overledene. Het kan fijn zijn om een laatste woord uit te spreken, of misschien wel dankbaarheid te uiten. Wanneer er ruimte is voor verwerking van het verlies, dan is dit vaak mogelijk.

Het is wel belangrijk dat jij je realiseert dat een medium niet iedereen kan contact leggen met overledenen. Het hangt af van de energie en intentie van de overledene. Wanneer zij nog erg vastzitten in het verdriet en boosheid, dan is het vaak niet mogelijk om contact te leggen.

Een medium als relatiecoach

Een medium kan jou helpen bij problemen in de liefde of in een relatie. Dit kan advies zijn, maar ook inzichten die jou helpen om je relatie te verbeteren. Een medium is namelijk een deskundige op het gebied van liefde en relaties en weet dus precies waar problemen kunnen liggen.

Een medium kan jou ook helpen bij het vinden van je ware liefde. Wanneer jij al een tijdje single bent en er niks lijkt te gebeuren, dan is het fijn om hulp in te schakelen. Een medium kan door middel van een reading jou in contact brengen met je ware liefde. Zo kom je sneller in contact met iemand die bij je past!

Een luisterend oor van een consulent

Door de levenservaring van een medium of paragnost kunnen zij jou ook een luisterend oor bieden. Het is natuurlijk fijn om met iemand te kunnen praten die jij kan vertrouwen maar die jou ook zal begrijpen. Een luisterend oor kan fijn zijn om je gevoelens kwijt te kunnen.

Een medium of paragnost is dan ook niet alleen maar bezig met het geven van readings. Zij zijn er ook voor jou als mens en willen je graag helpen op weg naar geluk en een fijner leven.

Kaarten leggen door een medium

Hemels medium leggen ook kaarten. Er zijn ook diverse soorten kaarten die kunnen helpen tijdens een consult met een medium of paragnost. Kaarten helpen om zuivere antwoorden te krijgen, maar ook inzichten en adviezen. Welke kaarten er worden gebruikt is afhankelijk van het soort vragen die jij hebt.

Een kaartlegging kan met tarot kaarten. Tarot kaarten zijn de bekendste kaarten en kunnen veel inzicht geven in allerlei levensaspecten. Denk bijvoorbeeld aan een liefdesreading, maar ook een reading over werk of geld.

Een andere mogelijkheid is een legging met lenormand kaarten. Lenormand kaarten worden vooral gebruikt voor het kijken naar de toekomst. Wanneer jij vragen hebt over je carrière, geld of relaties, dan is een legging met lenormand kaarten erg fijn.

Healing door mediums en paragnosten

Door de spirituele instelling van een medium is het mogelijk dat zij healing uitvoeren. Healing wil zeggen dat er energie wordt overgedragen vanuit de andere wereld om je te helpen met bepaalde klachten of zaken. Dit kan erg fijn zijn, want zo krijg je hulp vanuit een andere dimensie.

Een medium of paragnost kan bijvoorbeeld een reiki master zijn. Dit houdt in dat zij de reiki energie kunnen overdragen aan jou. Dit is een fijne methode om je lichaam, maar ook je geest te laten rusten en weer positieve energie te krijgen.

Een andere optie is een healing met engelen. Engelen kunnen erg helend zijn en door hun aanwezigheid kan je weer nieuwe energie opdoen. Een healing met engelen is dan ook heel fijn om te ontvangen!

Een medium of paragnost met jarenlange ervaring kan je op verschillende manieren helpen. Denk hierbij aan zwarte magie, witte magie maar ook aan een chakra of aura healing. Wanneer jij kampt met bepaalde klachten, dan is het fijn om een afspraak te maken met een medium of paragnost. Zij kunnen je helpen op weg naar een fijner leven!

De toekomst voorspellen door een medium

Als jij wilt weten wat jou te wachten staat in de toekomst, dan kun je toekomstvoorspellingen laten doen door een medium. Op deze manier krijg je inzicht in wat er gaat gebeuren en kun je hierop inspelen. De toekomstvoorspellingen zullen afhankelijk zijn van de vragen die jij hebt.

De toekomstvoorspelling is altijd een advies over wat er gaat gebeuren. Het is niet zo dat alles 100% vast staat en je niks kan veranderen. Je hebt natuurlijk altijd nog jouw eigen toekomst in handen. Hemels medium om jou bij te staan bij problemen.

Laat de voorspellingen niet volledig jouw toekomstige leven bepalen, maar houdt deze in je achterhoofd en volg de adviezen op. Op deze manier kun je er samen met het medium voor zorgen dat jij de toekomst zo gaat inrichten als jij wilt!

Kies altijd een consulent die bij jou past

Voor een consult is het belangrijk dat jij kiest voor een medium of paragnost waarbij jij je fijn voelt. Doordat er zoveel verschillende mensen zijn met hun eigen kwaliteiten en capaciteiten, is het belangrijk dat je een consulent kiest die bij jou past.

Kies voor een consult bij iemand waarbij je denkt dat deze persoon je kan helpen. Wanneer jij bijvoorbeeld problemen hebt in je relatie, ga dan naar een consulent die gespecialiseerd is in relaties. Op deze manier weet je zeker dat je terecht komt bij iemand die je kan helpen.

Daarnaast is het belangrijk dat je kiest voor een consult met iemand waarbij je je veilig voelt. Een consult is namelijk erg persoonlijk en het is fijn als jij je hierbij op je gemak voelt. Wanneer er iets is waar jij je niet fijn bij voelt, dan kun je altijd weglopen of afspreken met iemand anders. Hemels medium, iemand die kan waarnemen wat jij zelf niet kunt zien.

In gesprek komen met een medium of paragnost

Wil jij graag weten welke antwoorden er voor jou zijn vanuit de spiritualiteit? Heb jij interesse in adviezen over jouw juiste pad, relaties of werk? Wil jij de waarheid weten over bepaalde situaties? Of is er iets dat jij wilt delen met iemand omdat je je hart wilt luchten? Bij mediums en paragnosten ben je dan aan het juiste adres!

Zij kunnen jouw vragen beantwoorden, inzichten geven en luisteren naar jou! Je kunt een medium op verschillende manieren benaderen. Dit kan door te chatten, door te bellen of door contact op te nemen via de e-mail! Maak gebruik van de methode dat het beste bij jou past.

De consulenten van Paragnost Eddie, zijn ook hemels medium, staan de gehele dag door voor jou klaar, dus waar wacht je nog op!