Paragnost Eddie en Consulenten

Helderhorend betekent helder horen

helderhoren mediumsHelderhorend betekent helder horen. Helderhorend hoort ook bij het mediumschap. Iedereen heeft weleens een stem gehoord, niet wetend waar het vandaan komt. Of dat je naam geroepen wordt. Dat is een paranormale ervaring. Helderhorende mediums krijgen hun informatie door van een gids, beschermengel of de Bron.

Hoe kunnen we helderhoren duiden
  • Helderhorend laat je via je gedachte een stem in je hoofd horen
  • Bij helderhorend hoor je duidelijk een stem in je gedachte die je iets zegt.
  • Helderhorend: Bij helderhorend  is het niet onze eigen gedachte, maar een stem van gene zijde of een stem van iemand die nog leeft, die wij helderhoren.
  • Helderhorend  kan storend werken bij mensen die last hebben van stemmen in hun hoofd.
  • Helderhorend lijkt vaak op onze eigen stem,  of  je hoort duidelijk praten in je hoofd.
  • Helderhorend komt bij meer mensen voor dan ze zelf soms in de gaten hebben.
In discussie in en met jezelf

Als jij iemand bent die in discussie gaat in zich zelf met zichzelf. Dan heb je grote kans dat je niet met jezelf aan het praten bent, maar met iemand anders, zoals je begeleider. Je bent dan helderhorend. De stem kan totaal anders aandoen dan je eigen stem. Maar af en toe lijkt hij heel veel op je eigen  stem, maar geeft het jou raad en visie of zegt je dingen over iemand anders, situaties of wat je in de gaten mag houden.

Stel dat je in je hoofd beluistert “je moet hier links af “. Dit is een aanwijzing die jou in je hoofd zegt dat je opeens links af moet gaan in plaats van dat je recht door moet gaan. Het gebeurt ook zonder dat jij hieraan denkt , dus zonder dat je in je eigen gedachte zit te praten tegen jezelf, hoor je dat plotseling in je hoofd.

Stemmen in je hoofd kunnen van je gids afkomstig zijn

Deze stemmen kunnen dus van je gidsen afkomen, van iemand die is overgegaan, of van iemand die nog leeft. En dat laatste klinkt misschien een beetje gek of merkwaardig, maar dat is het niet. Zo zijn er mensen die dus gedachten van iemand anders eenvoudigweg opnemen en ze dan ook glashelder iets horen zeggen. En wat  blijkt als je het ze vraagt, dat ze dit namelijk wel gedacht hebben.

Vibreert op eenzelfde golflengte

Ook komt het wel eens voor dat je net alvorens je in slaap valt eensklaps een stem hoort in je gedachte. Dit komt omdat je net voordat je in slaap valt op een andere frequentie zit. Waardoor je dit kan horen. Mensen die elke dag stemmen horen vinden het gelukkig niet meer zo vreemd, maar het kan zeer storend werken als je niet weet wat het is. Een goed bedoelde stem van een begeleider zal jou ook nooit vertellen wat je moet doen. Zij zullen je adviseren. Net zoals mediums en paragnosten van paragnost Eddie dat doen.

Jezelf ontwikkelen in helderhoren

Als je verder ontwikkeld bent in ook voelen, kan het zelfs zo zijn dat je iemand ook bij je of naast je voelt staan,  terwijl je iets verteld word in je gedachte. Hier kunnen ook afbeeldingen bij komen, en dat heet dan weer helderziend. Men laat je dan ook beelden zien.

Nu omdat het soms lijkt op je eigen gedachte klank stem , en je gaat er eens op letten, zal je op een bepaald moment en na steeds meer ervaring. toch verschil in klank gaan ontdekken. Het is soms maar een fractie van een millimetertje verwijdert van je eigen gedachte stem klank. Hoe meer je hiermee traint, hoe beter je het zal onderkennen. Helderhorend betekent helder horen en daar kun je je dus in ontwikkelen.

Helderhorend trainen

Training van helderhorend kan je doen als volgt. Probeer je gedachte te stillen. Ga dus niet nadenken. Is soms heel erg moeilijk, kost ook vaak wat oefening, en stel dan een vraag in jezelf. Wacht dan of je antwoord erop krijgt. Nogmaals het zal niet een twee drie lukken, omdat je geneigd bent om zelf gelijk na te denken, dus tracht te trainen om je eigen gedachte eerst te stillen en dan de vraag te gaan stellen. Intuïtie speelt hierbij ook een rol, dus dat je zelf eigenlijk al automatisch antwoord geeft via je eigen intuïtie.

Helderhoren is dus in feite, iemand in je gedachte horen die  tegen jou praat, adviseert of je dingen vertelt van wat je het  beste kan doen, waar je rekening mee kan houden, of als medium/paragnost voor de cliënt belangrijk is. Ben je er niet bekend mee, dan kost het dus inderdaad flink wat oefeningen. Bij Paragnost Eddie vind je helderhorende mediums.