Paragnost Eddie & Consulenten

Gidsen zijn de gids van ons leven

Gidsen zijn de gids van ons levenGidsen, Je gidsen zullen altijd behoren tot je directe zielengroep en waarschijnlijk tot je zielenfamilie. meestal zul je elkaar in de loop van je incarnaties hebben ontmoet.
Af en toe gebeurt het dat een gids een tweelingziel is, omdat het mogelijk is dat de ene zielenstengel sneller evolueert dan de andere.
Je gids zal een persoonlijkheid aannemen die je waarschijnlijk uit een vorig leven herkent.
Als je bijvoorbeeld eens een gelukkig leven hebt geleid als indiaan in een stam met een wijs opperhoofd, kan je gids zich manifesteren in de kledij van een indiaans opperhoofd, compleet met hoofdtooi en adelaarsveren.
Als een gedeelte van je spirituele reis zich in Atlantis of Tibet heeft afgespeeld kan je gids “kleding dragen” die je herinnert aan vroegere kennis en aspiraties.
Als gidsen zich als een bepaalde persoon manifesteren wil dat nog niet zeggen dat ze die persoon ook zijn, hoewel die persoonlijkheid wel in hun essentie is geïntegreerd.

Wat bepaalt hoe mijn gids zich zal openbaren?

Gidsen willen dat je je bij hen ontspannen en op je gemak voelt. Ze zullen meestal in een vorm of op een wijze verschijnen die voor jou aanvaardbaar en aantrekkelijk is.
De uiterlijke verschijningsvorm die ze aannemen kan je helpen om verbinding te krijgen met aangename herinneringen uit een vorig leven, of kan enig zins overeenkomen met jouw verwachtingen van hoe een gids eruit zou moeten zien.
Gidsen hoeven zich niet als een bepaalde persoon te manifesteren, maar kunnen hun aanwezigheid ook laten voelen of kunnen je benaderen in hun energielichaam van licht, kleur en geur.

Waarom ken ik mijn gids niet intuïtief?

Als het iets vanzelfsprekends zou zijn dat jij je van je gidsen bewust bent, zou je waarschijnlijk nooit leren je eigen keuzen en beslissingen te maken of je eigen leven te leven.
Het is een spirituele paradox dat gidsen gewoonlijk het duidelijkst met je communiceren wanneer je een levens en ontwikkelingsstadium hebt bereikt waarin je het liefst je eigen beslissingen neemt.
Gidsen zijn hier niet om jouw leven voor je te leven of je te beschermen voor de gevolgen van je daden

Kan mijn pasgestorven grootmoeder mijn gids zijn?

Jouw echte gidsen zijn hoogontwikkelde wezens. Het is heel goed mogelijk dat je grootmoeder of een ander familielid een deel van een zeer ver ontwikkelde zielenstengel of streng is geweest en dus na de dood jouw gids kan worden.
Dit komt echter niet zo vaak voor.
Meestal moet er na de dood verwerkt en genezen worden voordat de verdere weg van werk en ontwikkeling kan worden gekozen.
Soms kun je gewaarworden dat een geliefde direct na de dood heel dicht bij je is om je door het verdriet en  moeilijkheden te helpen.
Ook is het belangrijk te beseffen dat het achterlaten van het fysieke lichaam nog geen wijsheid hoeft te brengen. Sommige mediums zijn gespecialiseerd in het doorgeven van boodschappen van gestorven familieleden of vrienden.
Voordat we ons haasten om te rade te gaan bij oom Gert  moeten we onszelf eerst afvragen of het simpele feit dat hij nu gestorven is, zijn inzichten nu waardevoller maken dan zes maanden geleden, toen hij nog leefde en wij er misschien nauwelijks naar geluisterd zouden hebben.
Een idioot in dit leven kan ook in het hiernamaals een idioot zijn.

Kan ik meer dan één gids hebben?

Wanneer je je echt bewust bent geworden van gidsen is de kans groot dat je er meer dan één zult ontmoeten die speciaal voor jou iets te zeggen heeft.
Sommige mensen worden zich ervan bewust dat hun gids de zegsman van een groep gidsen is. Het is onverstandig je zomaar zonder speciale scholing open te stellen voor iedere onstoffelijke entiteit die contact met je wil maken.
Als je in contact met de andere wereld wilt komen is het beter te proberen een verbinding met één bepaalde gids te ontwikkelen, zodat er een vertrouwensrelatie kan worden opgebouwd en de authenticiteit gewaarborgd