Paragnost Eddie & Consulenten

Healing en genezing

Healing en genezingHealing komt uit het Engels en betekent genezing, Wanneer je je lichamelijk en of psychisch niet goed voelt, ontstaan er blokkades in en om je lichaam. Aura Healing en Chakra Healing zorgt er voor dat je energie weer gaat  stromen. Gedurende een Aura Healing  en/of Chakra Healing worden je blokkades verwijderd en je afvalstoffen afgevoerd. Blokkades dragen bijvoorbeeld bij aan:  burn out, hoofdpijn, stress, spanningspijnen, rugpijn en moeheid.

‘Healing ’ betekent in het Nederlands ‘genezing’ of ‘heel worden’. Letterlijk genomen is iedere vorm van geneeskunst en zorg die door de ene aan de andere mens wordt verleend een vorm van healing.

Healing is voor iedereen geschikt, er zijn geen eisen aan leeftijd of gezondheid voor het uitvoeren van healing.

Healing kan in geval van lichamelijke ziekte hulp geven aan het genezingsproces, als aanvulling op de reguliere geneeskunde.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • bijstand bij belangrijke medische behandelingen, zoals begeleiding voor, tijdens en na operaties, chemotherapie en bestraling; het resultaat van healing ligt dan op het vlak van pijnverlichting, bevorderen van herstel en het verkorten van de hersteltijd, alsmede het inzicht verwerven in de betekenis en acceptatie van de ziekten in je leven.
  • bijstand bij chronische ziektes zoals me, ms, rsi of reuma. Het resultaat van healing ligt dan op het gebied van pijnverlichting, versoepeling van het lichaam en verbetering van de conditie, alsmede ook weer het inzicht krijgen in de betekenis en de acceptatie van de ziekte in je leven.
  • bijstand bij acute situaties, zoals ongelukken, stervensprocessen en andere traumatiserende omstandigheden. Het resultaat van healing ligt dan op het vlak van ondersteuning in het moment, stabilisatie, kalmering en voorbereiding op het medische proces.

Healing kan in geval van geestelijke ziekte ook hulp geven aan het genezingsproces, als aanvulling op de reguliere geneeskunde.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • bijstand bij burnout; het resultaat van healing is dan gericht op het herstellen van de innerlijke energie en de lichamelijk levenskracht.
  • het leren omgaan met en reduceren van fobieën, crisissituaties, verslavingen, eetstoornissen en depressies.
  • bijstand bij rouwverwerking of stervensbegeleiding.
  • bijstand bij traumaverwerking, zoals seksueel misbruik en oorlogstrauma’s. Het resultaat van healing ligt op het herstellen van balans, verwerking en integratie.