Paragnost Eddie en Consulenten

Healing en genezing

Healing en genezing

Healing komt uit het Engels en betekent genezing, Wanneer je je lichamelijk en of psychisch niet goed voelt, ontstaan er blokkades in en om je lichaam. Aura Healing en Chakra Healing zorgt er voor dat je energie weer gaat  stromen. Gedurende een Aura Healing  en/of Chakra Healing worden je blokkades verwijderd en je afvalstoffen afgevoerd. Blokkades dragen bijvoorbeeld bij aan:  burn out, hoofdpijn, stress, spanningspijnen, rugpijn en moeheid.

‘Healing ’ betekent in het Nederlands ‘genezing’ of ‘heel worden’. Letterlijk genomen is iedere vorm van geneeskunst en zorg, die door de ene aan de andere mens wordt verleend, een vorm van healing.

Wat is healing

Universele energie is de bron van het leven en is in alles en iedereen in het universum aanwezig. De mens leeft op energie. Als je kracht verminderd, is je energieniveau laag. Deze energie is in balans, maar kan door ziekte en gebeurtenissen verstoord worden. Door jezelf open te stellen voor universele healing energie kan healing (genezing) ontstaan. Vaak worden hiervoor healers ingeschakeld. Healers openen de energetische ruimte (ook wel pranic healing genoemd) en fungeert als doorgeefluik van de healing energie aan degene die wordt behandeld. Hoe meer je dit toestaat hoe beter de healing sessie verloopt.

Healing kan plaatsvinden in het fysieke lichaam, emotioneel, spiritueel of in andere vormen en zorgt voor herstel van de balans. Ook kan het een combinatie zijn van deze vormen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat iemand bijvoorbeeld pas fysiek kan healen als eerst op emotioneel niveau healing heeft plaatsgevonden.

Healing is een van de oudste vormen van genezing en wordt nog steeds behandelt bij het behandelen van geestelijke of lichamelijke problemen.

Wanneer werkt healing

Healing is voor iedereen geschikt, dus ook voor jou! Er zijn geen eisen aan leeftijd of gezondheid voor het uitvoeren van healing en genezen. Healing kan in geval van lichamelijke ziekte hulp geven aan het genezingsproces. Je moet het zien als aanvulling op de reguliere geneeskunde. En je kunt kiezen voor een online healing bij Paragnost Eddie.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • bijstand bij belangrijke medische behandelingen, zoals begeleiding voor, tijdens en na operaties, chemotherapie en bestraling; het resultaat van healing ligt dan op het vlak bij jou van pijnverlichting, het bevorderen van herstel en het verkorten van de hersteltijd. Alsmede het inzicht verwerven in de betekenis en acceptatie van de ziekten in je leven.
  • bijstand bij chronische ziektes zoals me, ms, rsi of reuma. Het resultaat van healing ligt dan op het gebied van pijnverlichting, versoepeling van het lichaam en verbetering van de conditie, alsmede ook weer het inzicht krijgen in de betekenis en de acceptatie van de ziekte in je leven.
  • bijstand bij acute situaties, zoals ongelukken, stervensprocessen en andere traumatiserende omstandigheden. Het resultaat van healing ligt dan op het vlak van ondersteuning in het moment, stabilisatie, kalmering en voorbereiding op het medische proces.
Healing kan in geval van geestelijke ziekte ook hulp geven aan het genezingsproces, als aanvulling op de reguliere geneeskunde

Voorbeelden hiervan zijn:

  • bijstand bij burnout; het resultaat van healing is dan gericht op het herstellen van de innerlijke energie en de lichamelijk levenskracht.
  • jou leren omgaan met en reduceren van fobieën, crisissituaties, verslavingen, eetstoornissen en depressies.
  • bijstand aan jou geven bij rouwverwerking of stervensbegeleiding.
  • bijstand bij jouw traumaverwerking. Zoals seksueel misbruik en oorlogstrauma’s. Het resultaat van healing ligt op het herstellen van balans, verwerking en integratie.
Hoe werkt een healing sessie in de praktijk

Healing betekent dus letterlijk heling ofwel genezen. Een online medium of paragnost kan dit voor jou doen. In Nederland valt healing of heling onder de alternatieve manier van genezen. Werkt het? Jazeker. De werking van helende energie hangt af van verschillende factoren. Onder andere van de methoden en technieken die een healer gebruikt. Het hangt ook van jou af, in hoeverre jij openstaat voor de heling. De mate waarin een cliënt zich openstelt is voor healing erg belangrijk.

Geloof je niet in healing? Dan kan je alsnog geholpen worden. Al geloof je er niet in, stel je er voor open en onderga het. De meeste mensen denken als ze niet in healing geloven dat het ook niet werkt. Gelukkig is dat niet zo. Zolang je er maar voor open stelt is er niks aan de hand.

Healing werkt omdat we twee lichamen hebben die elkaar beïnvloeden. We hebben naast het fysieke lichaam ook een energielichaam. Wanneer er iets gebeurt met het ene lichaam, dan heeft dat ook een effect op jouw andere lichaam.

Pranic healing

Het energielichaam wordt in pranic healing ook wel het binnenste aura genoemd. Wanneer er iets mis is in dit lichaam van jou, dan heeft dit vaak effect op jouw fysieke lichaam. Als deze oorzaak aangepakt wordt, dan heeft dit ook effect op jouw lichaam. Soms heb je aan een behandeling al genoeg. Het kan ook pas na een aantal behandelingen heel effectief zijn geweest. Elke vorm van healing zorgt ervoor dat er nieuwe, schone of verse energie aan het aura of een of meer chakra’s van jou worden toegevoegd. Een behandeling zorgt er voor, dat jouw energielichaam en of je chakra’s opgeruimd worden en genoeg energie hebben.

Elke vorm van healing heeft invloed op zijn eigen manier. Of dit nu om universele, goddelijke, spirituele healing gaat, alles is energie. Mits je in staat bent de  helende energie toe te laten.

Pranic healing laten uitvoeren door een healer

Jij kunt klachten herstellen door een healing. Dit kan zelfs online. Klachten die je wilt herstellen of healen? Wil jij een bijzondere ervaring hebben? Laat je dan helpen door een van de healers van Paragnost Eddie. Een healer zorgt voor de juiste heling voor het juiste probleem of klacht. Ze zijn hiervoor opgeleid en kunnen deze klachten veranderen en bestrijden door middel van heling.

Wil jij een gesprek aan gaan met een healer of iemand anders? Start dan een chat met een van onze healers!