Paragnost Eddie en Consulenten

Ken jij je eigen blokkades en trauma’s

blokkades en trauma'sKen jij je eigen blokkades en trauma’s. Weet jij waar je eigen blokkades zitten, en hoe ze zijn ontstaan? Weet je wanneer jij een trauma in je leven hebt opgelopen en wat de effecten daar van zijn. Ben je je daar van bewust!

De meesten niet, nog nooit bij stilgestaan. Als medium werkzaam op de spirituele hulplijn Paragnost Eddie spreek je dagelijks heel veel mensen. Deze mensen zoeken niet zonder reden contact met het spirituele. Ze zitten vast in het leven, met zichzelf. Veroorzaakt door een blokkade, die ze vaak zelf niet weten en zien.

Als ze hun vragen stellen, wordt er altijd naar dingen gekeken, buiten zichzelf om. Luiden de meeste vragen of datgene wat er nu is veranderd, hetzij een relatie die is verbroken. Een grote ruzie en de partner is weggelopen, een baan die kwijt is geraakt, wel weer goed gaat komen. Alle vragen zijn bijna allemaal gericht op, of datgene wat er was, weer goedkomt en terugkomt.

Er wordt voorbij gegaan waarom het is gebeurd. Er wordt niet gekeken naar het eigen aandeel. Er is verdriet, pijn, frustratie, boosheid, het leven is niet meer zoals ze gewend zijn en moet eigenlijk het liefst gisteren weer zijn, zoals het was. Het wordt nooit meer zoals het was, want er is iets veranderd. En die verandering vraagt iets van jou. Kijk, voel, ervaar, observeer, wat is de reden hiervan in plaats van krampachtige willen vasthouden van wat er was. Dan zie je wat er was als een bezit en dat bestaat niet. Dan zit er iets onder dat je er zo naar kijkt en aan bent gehecht. Er zit een trauma onder, waardoor er blokkades ontstaan.

Als iets uit je leven verdwijnt, is dat de bedoeling. Als iets in je leven verandert, is dat de bedoeling. Als jij er niet blij mee bent, betekent het, dat je je niet bezig moet gaat houden met vragen om het weer terug te krijgen. Het is de bedoeling dat je je bezig gaat houden met vragen. Wat is de reden waarom dit gebeurt. En hoe ga ik mijzelf weer op de rit krijgen.

Dan komen we verder en dan gaan we graven in ons zelf, in ons eigen leven. Dat graven is nodig om pijn en verdriet en teleurstellingen een volgende keer voor te zijn. Dit kun je heel goed doen met een medium of paragnost. Die schudden je wakker, want die zien waar jouw blokkades zitten. Die zien welke trauma’s jij in je leven hebt opgelopen en nog niet bewust van bent.

Als je dat weet, dan heb je direct de antwoorden waarom je iets in je leven bent kwijtgeraakt. Dan kun je aan de slag met de verandering voor en met jezelf. Of het oude dan terugkomt, doet er eigenlijk helemaal niet toe, je zult namelijk zelf op een gegeven ogenblik zien, dat het oude niet werkte en dat je nu ook inziet waarom het er niet meer is. Het kan wel terugkomen, maar eerst de verandering willen zijn.

Ieder mens loopt trauma’s in zijn leven op en werpt om die reden blokkades op. We bedenken omwegen om maar niet opnieuw met die rauwe pijn in aanraking te hoeven komen. Maar die omweg zorgt er voor dat je je leven niet voluit leeft. Dus ruim eerst je trauma’s op, dan durf je het leven weer met zelfvertrouwen tegemoet te treden.

Door het opruimen en inzien van je trauma’s, verdwijnen blokkades. Het is niet een makkelijk proces, maar het is de enige weg die voor je ligt. Ga je er niet mee aan de slag, dan zul je tegenslagen blijven krijgen.

Tijd voor verandering dus. Tijd om bewust te worden van je trauma’s en blokkades. Wees ze voor, wees de pijn en verdriet voor, door nu al contact te zoeken met een medium en paragnost van Paragnost Eddie. Dan blijft het oude, het wordt alleen zoveel mooier!

Medium Claire
Paragnost Eddie