Paragnost Eddie en Consulenten

Genezing

Genezing, Diep verscholen wonden van het verleden komen in deze tijd heel krachtig aan de oppervlakte. Als je naar deze kaart kijkt, dan zie je dat deze figuur naakt en ook kwetsbaar open staat voor liefdevolle aanraking van het bestaan. Genezing, Diep verscholen wonden van het verleden komen in deze tijd heel krachtig aan de oppervlakte. Als je naar deze kaart kijkt, dan zie je dat deze figuur naakt en ook kwetsbaar open staat voor liefdevolle aanraking van het bestaan. De aura rondom zijn lichaam is vol licht en de sfeer van ontspanning, verzorging en liefde die hem omgeeft, doet zijn lijden en strijd verdwijnen.
Lotussen van licht verschijnen op zijn fysieke lichaam en hier en daar in de subtiele energielichamen.
In elk van deze subtiele lagen verschijnt een genezend kristal of patroon. Als we onder de genezende invloed van de Waterheer staan, verbergen we ons niet voor onszelf en voor anderen. Met openheid en acceptatie kunnen we genezen en ook anderen helpen heel en gezond te worden.
We dragen allen wonden met ons mee. In werkelijkheid gebeurt het zelden dat iemand erop uit is ons bewust te kwetsen. In de meeste gevallen ligt niemand op loer om een flinke portie zout in de wonden te gooien. Laat ons waar maar vanuit gaan. Eigenlijk zijn de meesten op dit moment nu bezig om hun diepste wonden te helen, dus wie zou hier bovenop nog voldoende energie voor hebben? Maar toch, het gebeurt. Ergens bereiden we ons op een of andere manier onbewust voor op het verwond te worden. Je bent erop voorbereid, je ben alert en scherp en klaar om te vechten of te vluchten.
Bewust worden van onze wonden, hen niet groter laten worden, maar laten genezen. En dat vraagt verstilling en rust om naar de wortels te gaan. Onze wonden kunnen pas dan genezen. We kunnen onze wonden niet genezen via ons hoofd, ons denken, we kunnen niet anders dan een heel diepe sprong naar de plek of plekken maken waar we de wonden haarscherp voelen en ervaren. Laat alles er zijn wat mag ervaren en gevoeld worden, je komt dichter en dichter bij verwerking. Je kunt ervaringen uit het verleden een plek geven en met liefde naar kijken terwijl je ruimte hebt gecreëerd voor mooie ervaringen.
Ondersteunend reflectiemoment:
– Wat betekenen de kristallen voor jou?
– Waarop duiden de handen op de kaart? Wat weerspiegelen handen voor jou?
– Wat voel je zelf bij deze kaart en laat alles wat je hierbij voelt de vrije loop.
– Welke wond(en) komt (komen) bij jou op dit moment aan de oppervlakte?
– Kun je deze wond(en) accepteren? Oordeel je over deze wond(en)? Kun je die wond(en) liefhebben als deel van jezelf zodat je jezelf kan helen?
– Het advies van Osho is om 24 uur lang alles totaal en oordeelloos te accepteren. Beschrijf je ervaringen.