Paragnost Eddie & Consulenten

Helderhorend medium

Helderhorend mediumHelderhorendheid is het horen van geluiden die niet voor iedereen te horen zijn.

Het geluid krijg  een helderhorend medium dan door via een ander soort frequentie, die niet hoorbaar is voor de normale mens.  Het geluid wat een helderhorend medium doorkrijgt valt buiten het normale geluidsspectrum en hoeft niet altijd via de oren binnen te komen, je kan het namelijk ook in jezelf horen.

Er zijn meerdere manieren waarop medium helder kan horen.

Hieronder gaan we de verschillende manieren van helderhoren wat uitgebreider uitleggen.

Het horen van andermans gedachtes

Bij het horen van andermans gedachtes lijkt het voor een helderhorend medium alsof de ander met hem spreekt, want het is net alsof je het met de oren hoort. Dit is niet het geval, want het zijn puur de gedachtes van de ander die in een helderhorend medium hoofd gehoort worden.

Geesten horen

Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld een overleden dierbare die je soms in gedachten iets zegt, maar het is niet altijd even positief. Ieder mens is omringt met geesten ( ook wel entiteiten genoemd ), maar deze hebben niet allemaal goede bedoelingen en adviezen. Sommige geesten hebben het verkeerde met je voor. Daarom is het erg belangrijk hierbij dicht bij jezelf te blijven en onderscheid te maken tussen goed en slecht.

Horen uit je diepste binnenste

Bij het horen van uit je diepste binnenste haalt een helderhorend medium zijn informatie vanuit een innerlijke bron. Het is hierbij erg belangrijk dat het medium zich niet laat beïnvloeden door ego of eigen wil.

Geluidsexpressie

Bij geluidexpressie kan een helderhorend medium doormiddel van te luisteren naar het stemgeluid van de ander een heleboel informatie krijgen. Een persoon heeft onbewust heel veel energie en emotie in zijn stemgeluid, waar uit een helderhorend medium bijvoorbeeld kan opmaken of iemand de waarheid spreekt of juist een leugen verteld.

Dit waren een aantal van de manieren waarmee een medium helderhorend kan zijn. Het kan erg handig zijn, maar ook best vervelend. Stel je voor dat je continue allerlei andere stemmen of gedachtes in je hoofd hebt.

Het is daarom belangrijk om als helderhorend medium heel dicht bij jezelf te blijven en dat je onderscheidt kan maken tussen jouw “stem” en de van een ander.