Paragnost Eddie en Consulenten

Helderhorend medium

Helderhorend mediumHlederhorend medium. Helderhorendheid is het horen van geluiden die niet voor iedereen te horen zijn. Het geluid krijg een medium dan door via een ander soort frequentie. Die niet hoorbaar is voor de normale mens.  Het geluid wat een medium, die helderhorend is, doorkrijgt, valt buiten het normale geluidsspectrum. En hoeft niet altijd via de oren binnen te komen, je kan het namelijk ook in jezelf horen.

Op welke manier is een medium helderhorend

Er zijn meerdere manieren waarop medium helder kan horen. Hieronder gaan we de verschillende manieren van helderhoren wat uitgebreider uitleggen.

  • Het horen van andermans gedachtes. Bij het horen van andermans gedachtes lijkt het voor een helderhorend medium alsof de ander met hem spreekt, want het is net alsof je het met de oren hoort. Dit is niet het geval, want het zijn puur de gedachtes van de ander die in een helderhorend medium hoofd gehoord worden.
  • Geesten horen. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld een overleden dierbare die je soms in gedachten iets zegt, maar het is niet altijd even positief. Ieder mens is omringt met geesten ( ook wel entiteiten genoemd ), maar deze hebben niet allemaal goede bedoelingen en adviezen. Sommige geesten hebben het verkeerde met je voor. Daarom is het erg belangrijk hierbij dicht bij jezelf te blijven en onderscheid te maken tussen goed en slecht.
Maar ook
  • Horen uit je diepste binnenste. Bij het horen van uit je diepste binnenste haalt een helderhorend medium zijn informatie vanuit een innerlijke bron. Het is hierbij erg belangrijk dat het medium zich niet laat beïnvloeden door ego of eigen wil.
  • Geluidsexpressie. Bij geluidexpressie kan een helderhorend medium doormiddel van te luisteren naar het stemgeluid van de ander een heleboel informatie krijgen. Een persoon heeft onbewust heel veel energie en emotie in zijn stemgeluid, waar uit een helderhorend medium bijvoorbeeld kan opmaken of iemand de waarheid spreekt of juist een leugen verteld.

Dit waren een aantal van de manieren waarmee een medium die helderhorend kan zijn. Het kan erg handig zijn, maar ook best vervelend. Stel je voor dat je continue allerlei andere stemmen of gedachtes in je hoofd hebt.

Het is daarom belangrijk om als medium, met deze gave heel dicht bij jezelf te blijven. En dat je onderscheidt kan maken tussen jouw “stem” en de van een ander. Behoefte aan een gesprek met een medium die deze gave bezit? Je vindt ze bij Paragnost Eddie.