Paragnost Eddie & Consulenten

Paragnost en paragnosten informatie

Paragnost en paragnosten informatieParagnosten, paragnost het begrip is erg breed. Het begrip paragnost is erg breed. Iedereen met een paranormale gaven kan zich een paragnost noemen. Of iemand echt paranormale gaven heeft, zal altijd een discussie punt blijven. De één gelooft er beslist niet in en laat zich ook niet overtuigen, daar andere mensen er wel voor open staan. Er zijn veel verschillende paranormale gaven, zoals helderziend en heldervoelend. Een paragnost heeft één of meerdere van deze gaven. Een paragnost kan deze gaven gebruiken om mensen te helpen. Hij kan ze bijvoorbeeld inzicht geven over een keuze en emoties of helpen met lichamelijke en geestelijke problemen.

Wat kan een paragnost precies en hoe kan een paragnost je helpen? Er zijn veel verschillende paranormale gaven. Een paragnost heeft één of meerdere gaven. Hieronder zijn de bekendste gaven beschreven met hun unieke vermogens. Dit overzicht geeft de bekendste kenmerken weer, maar het paranormale bestaat uit veel meer kwaliteiten!

Helderzienden. De meeste mensen die op zoek zijn naar een paragnost, zoeken een persoon die helderziend is. Dit is geen kwestie van een glazen bol en de toekomst  voorspellen. Het begrip helderziend is heel  breed. Zo zijn er paragnosten die visioenen van de toekomst door krijgen, ook zijn er paragnosten die beelden zien wanneer ze een voorwerp in hun handen hebben. Bij helderziendheid hoort ook het zien van  aura’s, geesten en in het menselijk lichaam kunnen kijken.

Helderwetend. Ook paragnosten die helderwetend zijn, zijn erg geliefd. Een paragnost die helderwetend is krijgt antwoorden binnen, die hij niet kan verklaren, maar waarvan hij zeker weet dat dit het juiste antwoord is. Hij kan dit in beelden doorkrijgen, maar ook in woorden.

Helderhorend. Een paragnost die helderhorend is, hoort geluiden die een normaal mens niet hoort. Er zijn hierbij allerlei mogelijkheden. Zo kan de paragnost stemmen in zichzelf horen die hem bijvoorbeeld advies geven, maar hij kan onder andere ook gedachten van andere mensen horen.

Heldervoelend. Wanneer een paragnost heldervoelend is, zal hij energie kunnen voelen. Hij kan de energie en emoties van een persoon voelen, maar ook de energie van een omgeving. Ze kunnen bijvoorbeeld op de plek van een misdaad voelen dat er iets slechts is gebeurd.

Helderruikend. Het klinkt bijzonder, maar sommige paragnosten kunnen sommige energieën ruiken. Dit kan een ziekte en/of een kwaal in het lichaam zijn, maar ook iemands karakter. Ook een persoon die overleden is kan een bepaalde geur oproepen bij paragnosten.

De meeste paragnosten hebben één of meer  paranormale gavens. Ze kunnen deze gebruiken om mensen te helpen. Een paragnost kan  zien of voelen wat er met je aan de hand is of hoe je iets het beste kan aanpakken. Een paragnost zal een advies geven waar je als het goed is mee verder kan of steun uithaalt.

Wanneer kan je het best een paragnost bellen? Misschien zit je wel ergens mee en moet je een moeilijke keuze maken. Veel mensen vinden het moeilijk om keuzes te maken omdat ze zich af kunnen vragen of dit wel de juiste is. Een paragnost kan helpen om tot een juiste inzicht te komen.

In deze tijd hebben veel mensen het  erg moeilijk. Ze voelen zichzelf niet gelukkig en weten niet wat ze met de toekomst aanmoeten. Een paragnost kan hulp bieden door te bekijken waar deze gevoelens vandaan komen en hoe de toekomst beter ingericht kan worden. Een paragnost kan je adviseren en coachen en je op die manier verder helpen.

Bij lichamelijk klachten kan een paragnost uitkomst bieden. Sommige mensen hebben klachten waarvan de medicus niet kunnen uitvinden wat er aan de hand is. Een paragnost met de juiste gaven voelt of ziet misschien wel wat er lichamelijk aan de hand is.

Wanneer je een goede paragnost belt, dan kan hij of zij je verbazen. Vaak weet een paragnost zijn vinger gelijk op de gevoelige plek te leggen. Hij weet dingen over jou en gevoelens, die hij eigenlijk niet had kunnen weten. Een paragnost kan ook bijstaan om te ontdekken waarom je iets voelt, hij kan een nieuw inzicht geven. Wanneer je echt hulp van een paragnost wilt hebben, dan kan je naar onze spirituele hulplijn bellen. Onze paragnosten  geven jou graag inzichten!!