Paragnost Eddie en Consulenten

Engelenkaarten en Engelenkaartleggers

Engelen kaartenHet werken met engelenkaarten is een oud waarzeggers systeem waardoor je heel zuiver de goddelijke boodschappen van de engelen kunt ontvangen. De engelenkaarten bevatten de goddelijke energieën van liefde en licht. Dus je bent er van gegarandeerd dat ze veilig en positief zijn en verbazingwekkende antwoorden geven.

Elke engelenkaart bezit een boodschap

Elke kaart die jij door een consulent van Paragnost Eddie laat leggen, heeft een bepaalde boodschap voor jou. Met behulp van de engelen en via de wet van aantrekkingskracht, wordt er voor jou de juiste kaarten gelegd. Die jouw gedachten en gevoelens van dat moment weerspiegelen. En omdat je toekomstige situatie voortkomt uit wat jij nu denkt en doet. Voorspellen de engelenkaarten heel  accuraat jouw toekomst. Hoe dan ook, onze eigen Gidsengelen zullen er hun eigen boodschappen voor jou aan toevoegen.

Jouw gedachten en situatie bepaalt de boodschap van een engelenkaartlegging

In een kaart readings of mediamieke readings openbaart de boodschap het mogelijke resultaat dat gebaseerd is op jou gedachten en situatie op dat moment. De engelen willen je helpen om het best mogelijke resultaat te verkrijgen. En dat is  het doel van hun boodschappen en hun begeleiding. Als  je gedachten en je gedrag veranderen tot een hoger niveau. Kun je nog een keer  de engelen kaarten laten leggen. Je zult merken hoe de getrokken engelenkaarten de veranderingen in jezelf weerspiegelen.

Engelenkaarten geven voor jou persoonlijk een beeld

Als je door een spiritueel consulent, werkzaam bij Paragnost Eddie een engelenkaartlegging laat doen. Kies wel een consulent uit die hierin is gespecialiseerd. Zit er in de engelenkaartlegging voor jou boodschappen. Deze boodschappen geven je verleden aan. Uit het verleden kun je het heden opmaken. Waarom je bent zoals je bent. reageert zoals je reageert. Waarom dingen in het nu, in je leven, niet willen lukken. Hieruit kun je iets opmaken. Vibreer ik met mijn eigen energie wel juist. Mis ik liefde voor mijzelf, waardoor ik mijn toekomst wel gelukkig en tevreden kan leven.

Voor een dagkaart, heden, verleden en toekomst en/of een algehele engelen legging, Bel één van onze consulenten voor een zuivere Engelenkaart legging.