Paragnost Eddie en Consulenten

Helderziende paragnosten

Helderziende paragnosten. Online zijn er vele verschillende spirituele coaches, die jou kunnen helpen met een toekomst voorspelling of voor overige levensvragen. Een voorbeeld van zo’n spiritueel coach, zijn helderziende paragnosten. Zij hebben het doel om andere mensen zo goed mogelijk te helpen met hun problemen en vragen. Als jij al jaren zit met een dilemma of vragen, dan kun je bij een helderziend medium/paragnost terecht. Ook als jij geestelijk even in de knoop zit, kun je met een intuïtief gesprekspartner praten voor hulp.

Met welke vragen kun je terecht bij een helderziende paragnost

Voor relatie problemen, een consult met een heldervoelend paragnoste of voor een legging met tarot kaarten. Kun je bij een medium of paragnost terecht. Je kunt online bij Paragnost Eddie eenvoudig contact opnemen met een van de helderziende paragnosten. Helderziendheid wil zeggen dat zij een zesde zintuig hebben waarbij gebruik wordt gemaakt van telepathie. Helderzienden kunnen op een hogere en heldere manier dingen waarnemen. Wat mensen zonder dit zesde zintuig niet kunnen.

Wat is een helderziende paragnost

Helderziendheid wil zeggen dat mediums en paragnosten gebruik maken van hun zesde zintuig. Waardoor zij op geestelijk niveau dingen kunnen waarnemen. Dingen die je van te voren niet kan weten of kan waarnemen, kunnen helderzienden wel waarnemen. Dit in de vorm van beelden of een energie. Wanneer zij deze beelden of energieën opvangen, kunnen zij er een boodschap of informatie uithalen die voor jou relevant is.

Een helderziende paragnost is dus iemand die helderziendheid bezit en gebruik maakt van het zesde zintuig. Hierdoor is de kans groter dat hij/zij jou ook op een hogere manier kan helen. Een goede paragnoste of medium is dus iemand die spiritueel werk doet op een hogere, energievolle manier.

Helderziende krijgt op hoger niveau informatie door

Als iemand helderziend is, kan diegene op hoger niveau informatie krijgen van een bepaalde omgeving, een persoon. Maar ook over een dier of een voorwerp. Het is eigenlijk een buitenzintuigelijke bewustwording van objectieve gebeurtenissen.

Bij een helderziende paragnost is het zo dat zij deze gave al vanaf de geboorte hebben. En wellicht gaandeweg deze gave verder hebben ontwikkeld. Als je de helderziende gave niet vanaf je geboorte met je meedraagt, dan ben je ook niet paranormaal begaafd. Wel kan het zo zijn dat de spirituele gave langere tijd onderdrukt is waardoor deze niet tot uiting kwam.

Met helderziendheid kan een paragnost jou helpen

Helderziende paragnosten kunnen door de gave die zij hebben, jou op verschillende manieren helpen. Dit kan zijn voor relatie problemen, liefdes problemen of een dierbare overledenen. Ook kan een helderziend medium jou een luisterend oor bieden. Of zelfs contact leggen met een overleden persoon.

Helderzienden krijgen beelden door

Doordat helderzienden beelden doorkrijgen is het ook mogelijk dat zij dingen weten die in de toekomst zullen plaatsnemen en daardoor een toekomst voorspelling doen. Onze consulenten die helderziend zijn kunnen jou dus helpen met het geven van inzichten of het doen van een voorspelling.

Naast het feit dat je in contact kan komen met een helderziend medium, is het ook mogelijk om een consult te starten met een medium of paragnost met andere paranormale gaven. Een paragnost/medium kan namelijk ook heldervoelend, helder wetend, helderruikend of helderhorend zijn.

Helderziende paragnosten

Wat is een heldervoelend medium en hoogsensitief medium

Een krachtig medium kan dus ook een heldervoelend medium zijn. Ook zij hebben paranormale gaven maar dan op een andere manier dan een helderziend medium heeft. Een heldervoelend medium/paragnost wordt ook wel een hoogsensitief medium genoemd. Een heldervoelend medium/paragnost is namelijk een hooggevoelig persoon.

Heldervoelend zie je wat er speelt

Een heldervoelend persoon voelt aan dat er iets speelt, zij voelt het lichamelijk aan en krijgen hevige emoties. Het kan voelen alsof er iemand op de borst zit. Een knoop in de maag of hevig huilen. Wanneer dit het geval is dan is dit een teken dat het medium contact met jou gaat leggen. Of dat er iemand in de buurt van het medium is die verdriet, angst of boosheid uitzendt. Dit kan zijn omdat zij met een bepaalde energie werken of op een andere manier gevoelig zijn voor energie.

Een heldervoelend paragnoste kan dingen aanvoelen die anderen niet kunnen aanvoelen. Bij helder voelend zijn krijgt de spiritueel coach boodschappen door in de vorm van gevoelens en prikkels. Om goed in te kunnen spelen op deze gevoelens heeft een heldervoelend medium/paragnost ook doorzettingsvermogen en moet zijn of haar emoties goed kunnen uitschakelen.

Heldervoelenden vangen jouw energie op

Doordat een heldervoelend medium/paragnost ook in staat is om te kunnen aanvoelen wat de persoon voor hem of haar zit, kan een heldervoelend medium/paragnost ook het beste inspelen op dat wat jij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan hulp op het gebied van relatie problematiek, liefdesproblemen of familie vraagstukken. Om deze reden kan een hoog gevoelig medium/paragnost dus ook een relatie coach zijn.

Mediums en paragnosten met verschillende gaven

Omdat het ook vaak voorkomt dat een krachtig medium/paragnost een combinatie van gaven heeft is het ook mogelijk dat een heldervoelend (hoog sensitief) medium ook helderwetend is. Een heldervoelend/helderwetend paragnost voelt dus dingen aan door gevoelens en prikkels, maar krijgt ook signalen door waardoor een paragnost/medium ook zeker weet dat dit zo is. De combinatie van heldervoelend, helderwetend versterkt elkaar dus.

Voor belangrijke vragen kun je dus terecht bij een krachtig medium die heldervoelend/helderwetend is. Je bent van harte welkom bij een van de paragnosten om te praten over de gebeurtenissen die jou bezig houden of voor een toekomst voorspelling.

Welke gaven kan een spiritueel coach nog meer hebben?

Zoals je nu weet zijn er dus mediums en paragnosten die heldervoelend, helderwetend en helderziend zijn. Maar daarnaast is het ook mogelijk dat een paragnost/medium helderruikend is. Op deze manier is het zo dat een medium of paragnost dingen kan ruiken die duiden op een boodschap. Het kan zo zijn dat een top medium/paragnost de dood ruikt, maar ook andere dingen kunnen geroken worden die ergens op duiden.

Ook is het mogelijk dat een paragnost/medium helderhorend is. Wanneer een spiritueel coach helderhorend is kunnen zij dingen horen. Dit zijn dan boodschappen van andere entiteiten die ergens toe leiden. Het kan zijn dat deze boodschappen afkomstig zijn uit het verleden, heden of de toekomst. Hierdoor kan een zuiver medium/paragnost met vele jaren ervaring ook een toekomst voorspelling doen.

Helderziende paragnosten zijn ook hooggevoelig

Een helderziende paragnost, een zuiver medium die hoog gevoelig is. Een top medium/paragnost die kan helderruiken of juist een paragnoste die helderhorend is. Al deze top paragnosten en mediums kunnen jou helpen op verschillende vlakken. Dit kan zijn over relatie problemen, de liefde, werk, je persoonlijke ontwikkeling of overige levensvragen. Tijdens een consult met een paragnost/medium krijg je eerlijk antwoord op alle vragen en kan je tot nieuwe inzichten komen. Tijdens een consult is het ook mogelijk dat een bekend medium gebruik maakt van hulpmiddelen, dit kan kaartlezen zijn of een foto reading.

Wat kan een engelen kaartlegster

Je toekomst voorspellen, erachter komen waarop je dromen duiden, koffiedik lezen, healing, contact met overleden dierbaren.. Een medium/paragnost kan jou hier bij helpen! Soms is het zo dat een ervaren medium/paragnost hulpmiddelen gebruikt tijdens een reading om op deze manier tot nog meer nieuwe inzichten voor jou te komen. Er zijn verschillende kaartleggingen mogelijk tijdens een consult die belangrijke vragen kunnen beantwoorden. Een legging kan bijvoorbeeld gedaan worden voor de liefde, relatieproblemen of een carrière voorspelling. Maar ook vragen over je financiën, het welzijn van familie en gezondheid kunnen beantwoord worden tijdens een tarotreading. Een engelen kaartlegging kan gedaan worden door middel van hulpmiddelen en zijn dan ook echt de hoogstandjes van de paragnostische wereld. Je ziet helderziende paragnosten hebben ongelooflijk veel in hun mars.

Kaarten leggen

Zo kan een top medium engelen kaarten, lenormand kaarten of tarot kaarten gebruiken tijdens een gesprek om dieper in te gaan op bepaalde situaties. Bij lenormand kaarten en tarot kaarten kan de spiritueel coach op kaartjes lezen, waardoor er tot inzichten komen over bepaalde situaties. Bij engelenkaarten werkt een medium/paragnost met engelenkaartjes welke een boodschap hebben. Deze boodschap is dan afkomstig van de engelen die om jou heen zijn. Lenormand kaarten worden met regelmaat door een top medium/paragnost gebruikt tijdens een gesprek, alhoewel niet iedereen deze gebruikt.

Helderziend Reiki Master

Naast de lenormand kaarten die gebruikt kunnen worden door een kaartlegster is het ook mogelijk dat een helderziende paragnost ook een Reiki Master is. Een Reiki master is iemand die energie door kan geven en mensen op afstand kan helen. Wanneer je een consult hebt met een paragnost/medium die hiermee werkt, is het zo dat je tijdens een reading energie krijgt. Dit lijkt misschien heel raar, maar een helderziende paragnost is iemand die in staat is om energie te geven en af te tappen. Dit lijkt misschien bijzonder, maar dat is het niet perse! Wanneer je als medium/paragnost energie krijgt, is het zo dat je deze energie weer door kan geven aan jouw klant. Deze energieën kunnen ook zorgen voor healing.

Kom in contact met een helderziend medium of een helderziende paragnost bij Paragnost Eddie

Een relatie coach, een luisterend oor, een top medium/paragnost, heldervoelend, helderwetend, helderziend of helderhorend. Online bij Paragnost Eddie vind je verschillende consulenten die beschikken over deze gaven. Je kan zelf de keuze maken uit een van de consulenten waarmee jij een gesprek wilt aangaan. Het is daarbij belangrijk dat je goed kiest voor welke van de top paragnosten jij wilt gaan.

Contact met overledenen

Als jij contact wilt laten maken met overledenen omdat je vragen hebt, dan is het aller eerst belangrijk dat je kiest voor een top medium die dit ook kan. Helderziende paragnosten kunnen ook contact maken met overledenen. Daarbij kun je kiezen voor een helderziend medium, maar ook voor een hoog gevoelig top medium. Dan moet je wel ook kijken welke consulenten contact kan leggen, want niet iedereen kan dat.

Daarnaast is het belangrijk dat als jij een kaartlegging wil doen met tarot kaarten, dat je een van de paragnosten kiest die dit ook daadwerkelijk kan. Ditzelfde geldt voor een toekomst voorspelling, als jij een toekomst voorspelling wilt laten doen dan moet je een van de consulenten kiezen die dit ook echt kan. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Relatieproblemen bespreken met helderziende paragnosten

Als je wilt praten met een life coach over jouw relatieproblemen. Dan is het belangrijk dat je kiest voor een life coach die ervaring heeft met relatie problemen zodat jij op de best mogelijke manier geholpen kan worden. Als je dan ook nog kiest voor een van de top paragnosten die heldervoelend, helderwetend is zal dat bijdragen aan de uitkomt van het gesprek.

Als je juist healing wilt laten uitvoeren door een medium/paragnost. Dan is het belangrijk dat je kiest voor iemand die heldervoelend is en dus deze pijn ook daadwerkelijk kan voelen. Als diegene kan ook nog eens een Reiki Master is weet je ook dat er healing kan worden uitgevoerd. Een Reiki master is iemand die ervaring heeft met het geven van energie door op afstand. Deze energie kan verspreid worden en als jij dit ook voelt bij de expert kan deze veilig jouw energie wegnemen.

Ook is het mogelijk dat je kiest voor een gesprek met een helderhorend medium, maar dit is minder bekend. Wat namelijk veel mensen niet weten is dat er ook helderhorende mensen zijn. Dit zijn mensen die op dezelfde manier communiceren als een helderziende, maar dan via geluiden. Deze geluiden kunnen stemmen zijn of ook gewoon gezamenlijke herinneringen. Zij kunnen jou goed helpen met levensvragen die jij hebt, dit kan ook gaan over relatie problemen maar ook andere belangrijke zaken uit het verleden bijvoorbeeld.

Voor een gesprek met een medium/paragnost kun je online kijken bij Paragnost Eddie. De gehele dag staan hier consulenten voor jou klaar om jou te helpen met het beantwoorden van jouw levensvragen. Je kunt contact maken met een medium/paragnost via de e-mail maar ook telefonisch.