Paragnost Eddie en Consulenten

Helderziend betekenis

Helderziend betekenis? Als we iemand een helderziende noemen, dan hebben we het ook altijd over een paranormaal begaafd mens. Dit wil zeggen dat dit iemand is met een zesde zintuig. Dit zesde zintuig is bij helderziendheid zo dat zij beschikken over een derde oog. Hierdoor kunnen zij dingen zien en weten die een normaal mens niet zou kunnen. Het derde oog is namelijk gekoppeld aan het bovenbewustzijn.

Helderzienden hun bewustzijn is veel hoger

Dit betekent dat deze mensen eigenlijk niet uit het hier en nu zijn, maar dat hun bewustzijn een stuk verder is ontwikkeld. Ze zijn hierdoor in staat om contact te leggen met overledenen, energieën te voelen en openstaande karmische verbanden op te sporen. Wanneer een helderziende iemand anders gaat helpen, dan is het voor hen vanzelfsprekend dat zij alles weten. Ze zien namelijk alle levens die je hebt geleefd, ze voelen de problemen en situaties waarin je verkeerd en ze kunnen hierdoor helpen om inzichten te krijgen.

De toekomst voorspellen door helderzienden

Helderziend betekenis. Je kent helderziendheid waarschijnlijk van de kristallen bol. Dit werd vroeger door paragnosten gebruikt op markten om de toekomst te voorspellen. Tegenwoordig is dit niet meer zo gangbaar, maar zijn er helderzienden die ook echt de toekomst kunnen voorspellen. Dit doe je door middel van een reading. Hierbij leg je een aantal vragen voor aan de paragnost. En die zal dan met behulp van het derde oog antwoord geven op jouw vraag. Op deze manier kun je dus weten wat er in jou toekomst zal kunnen gebeuren.

Helderzienden kunnen beleden waarnemen buiten het normale spectrum, dus de dingen die voor andere mensen niet toegankelijk zijn. Zo kunnen zij gebeurtenissen uit het verleden, heden of de toekomst verklaren. Dit kunnen ook beelden zijn die op een andere plaats hebben afgespeeld.

De vormen van helderziendheid

Hoe dan ook, helderziendheid is voor veel mensen nog steeds een groot raadsel. Sterker nog, sommige mensen geloven er helemaal niet in. Dit komt mede doordat het moeilijk is om iets te geloven wat je niet kunt zien. Wanneer je echter openstaat voor alle mogelijkheden, dan zul je merken dat helderziendheid heel erg interessant kan zijn. En dat het je kan helpen in alledaagse situaties.

Helderziendheid kan in verschillende vormen tot uiting komen. Met andere woorden, de ene helderziende is de ander niet. Dit wil zeggen dat de ene helderziende beelden en symbolen uit de toekomst kunnen interpreteren. Terwijl een andere helderziende juist in staat is om ruimtewezens te zien en hierdoor boodschappen kunnen vertellen. Zo weet je helderziend betekenis.

Het zien van visioenen

Sommige helderzienden, mediums of paragnosten zijn in staat om aan de hand van een foto of een item dingen te zien en te voelen. Dit noem je ook wel psychometrie. Denk hierbij aan het zien van een beeld of scene die zich heeft afgespeeld met dit item als hoofdrolspeler. Een andere mogelijkheid is dat je gevoelens krijgt. Je voelt je dan even heel erg verdrietig of juist heel erg vrolijk zonder dat je weet waarom. Dit kan een aanwijzing zijn dat dit item een bepaalde emotionele lading heeft.

Het zien van andere entiteiten

Een helderziende paragnost of medium kunnen ook in staat zijn om dingen te zien wat bovennatuurlijk is. Dit wil zeggen dat een helderziende het vermogen heeft ook om geesten, engelen, demonen of andere bovennatuurlijke wezen te zien. Dit is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Helderziend betekenis is nu duidelijk voor je.

Helderziendheid en aura’s lezen

Bij helderziendheid kan het ook zo zijn dat iemand goed is in het lezen van de aura van diegene die ze voor zich zien. Dit kan handig zijn om te zien hoe anderen zich voelen. Een andere mogelijkheid is dat je hierdoor kunt zien welke energie diegene uitstraalt. Is deze energie positief of negatief?

Hoe werkt het dan?

Bij het lezen van een aura moet je natuurlijk wel even weten hoe het werkt. Eigenlijk is een aura namelijk een soort energieveld rondom je lichaam. Dit energieveld staat in verbinding met jouw emoties, gedachten en intenties en uit zichzelf in een bepaalde kleur. Deze kleuren vertellen dus iets over jouw emotionele toestand en zijn vaak ook het beste zichtbaar rondom het hoofd.

Om de aura van iemand te lezen, moet je dus eigenlijk de kleuren van het energieveld interpreteren. Dit gaat nog niet zo makkelijk als het lijkt. Maar na verloop van tijd kun je wel steeds beter begrijpen wat deze kleuren voorstellen.

Helderziendheid bestaat dus in werkelijkheid uit verschillende visualisaties. Het is dus mogelijk dat een helderziende de toekomst kan voorspellen, visioenen ziet, andere entiteiten (geest) ziet of aura’s kan lezen.

Andere gaven van mediums en paragnosten

De ogen (helderziendheid) is een van de paranormale gaven die een medium of paragnost kan hebben. Naast helderziend zijn er meerdere zesde zintuigen die men kan hebben. Zo is het mogelijk dat iemand stemmen kan horen, dan ben je helderhorend. Ook kan het zijn dat iemand heldervoelend is, dit zorgt er voor dat iemand de energieën van andere karakters kan aanvoelen. Het is ook mogelijk dat iemand helderwetend is, dit wil zeggen dat iemand dingen weet zonder enige aanleiding.

De paranormale gaven kunnen inzicht geven in het verleden, maar ook in een andere tijd. Dit kan jou helpen om gebeurtenissen te begrijpen, maar ook om tot nieuwe inzichten en antwoorden te komen.

Contact met een helderziende

Wil jij graag in contact komen met bekende helderzienden? Online bij Paragnost Eddie is het mogelijk om in contact te komen met een helderziende die jou kan helpen!

Je kan eenvoudig contact opnemen met iemand die helderziend is via de chat, e-mail of telefonisch! Zorg er voor dat jij je goed op je gemak voelt bij een medium of paragnost met wie jij een consult start. Dit zorgt er voor dat jij de meeste inzichten kan halen uit het consult. Dit zijn erg belangrijke dingen.

Online staat bij ieder medium of paragnost beschreven welke gaven zij hebben, waaruit jij een keuze kunt maken! Soms is het mogelijk dat een medium ook andere talen spreekt, wat er voor zorgt dat een consult nog gemakkelijker kan verlopen.