Paragnost Eddie en Consulenten

Luisterend oor

Een luisterend oor. Loop je met iets rond waar je moeilijk met anderen over kan praten en/of ben jij het alleen zijn even zat, dan kan een luisterend oor je helpen. Het luchten van je hart kan een enorme opluchting zijn. Door alleen maar je verhaal te vertellen aan een professionele consulent, die een luisterend oor is, deel je jouw verhaal en wordt de last lichter.

Bij paragnost-eddie.nl kan dit, waarbij er onvoorwaardelijke aandacht is voor jou als persoon, voor je verhaal, probleem of geheim. Er is geen oordeel over wat je vertelt, alleen aandacht en aanvaarding voor hoe het is, een luisterend oor.
Als je het zelf wil, kan een consulent van paragnost-eddie.nl, d.m.v. zijn of haar luisterend oor kijken, hoe jij jouw verhaal een plaats te geven. Hoe er mee om te gaan of eventueel te kijken hoe je er verandering in aan kan brengen. Paragnost-eddie.nl werkt met professionele consulenten met jarenlange (levens) ervaring.
De consulenten van paragnost-eddie.nl zijn 100% betrouwbaar. Niets van wat besproken wordt, wordt aan derden verteld. Je hoeft niet eens te vertellen wie je bent als je dat niet wilt en je kan een consulent vanuit je luie stoel bellen wanneer het jouw uitkomt. Ook als je alleen maar behoefte hebt aan een luisterend oor!
Soms heb je in een half uur je hart gelucht, een andere keer zijn er meer gesprekken nodig: jij bepaalt wat goed voor je is.
Kom, laat de consulenten van paragnost-eddie.nl de last met je delen, je verhaal een plek geven en, als je wilt, de zaken weer op een rijtje zetten. Gegarandeerd dat het je oplucht en je je daarna een stuk beter voelt.