Paragnost Eddie en Consulenten

Meestergetallen

meestergetallen

Getallenleer is een prachtige gebeurtenis uit het verleden. De kennis van numerologie en meestergetallen bevat veel informatie. Meestergetallen zijn getallen die een extra kracht en dynamiek hebben en sterk en diepgaand uitwerken. Meestergetallen beïnvloeden jouw levensweg. Wil jij meer weten over meestergetallen? Lees van verder en neem contact op met een medium of paragnost over meestergetallen en engelen getallen.

Waar komt de wetenschap van getallenleer vandaan?

Getallenleer is al begonnen bij Aartsengel Metatron, daarna voortgezet door de Ariërs, Grieken (de Griekse wiskundige Pythagoras) en Egyptenaren. Via deze wijsheid en de natuur ontdekten zij met spiritueel bewustzijn dat ieder cijfer een energetische kracht bezit.

Meestergetallen bieden de mogelijkheid om doelen te bereiken en obstakels te overwinnen. Wanneer je een meestergetal in je geboortedatum hebt, dan ben je paranormaal begaafd. Dit is niet altijd gemakkelijk, want meestergetallen kunnen ook gevoelens en spanning opleveren wat leidt tot bepaalde uitdagingen.

Meestergetallen hebben invloed op je leven, wanneer je numerologisch bent opgebouwd, wil je natuurlijk meer weten over je eigen levens getal. Dit geeft je inzicht en zelfkennis wat zal leiden tot innerlijke rust en ontspanning. Een numeroloog kan de meestergetallen lezen, waardoor jij inzichten kan krijgen.

De meestergetallen hebben namelijk allemaal een eigen betekenis, wat jou ook kan vertellen wat jou te wachten staat in de toekomst. Een numeroloog kan je op deze manier helpen met inzichten, begrip, rust en het begrijpen van situaties uit het verleden, heden en de toekomst.

Engelen getallen

Engelen getallen zijn getallen die door engelen worden gebruikt om te communiceren. Engelen getallen bestaan uit meestergetallen, dubbele getallen, enkele getallen en drievoudige getallen. Je kent vast wel een cijferreeks dat je gezien hebt, bijvoorbeeld 1234, 2222 of 2121. Je denkt misschien dat dit toeval is, maar er zit zeker een boodschap achter.

Deze reeksen cijfers zijn namelijk tekenen van engelen. Deze getallen kun je eigenlijk overal om je heen zien, dit kan op een klok, kenteken of bijvoorbeeld een afbeelding. Zie jij dit zelf ook vaak? Dan is het de moeite waard om te achterhalen wat de engelen jou te vertellen hebben! Kom daarvoor in gesprek met een numeroloog die jou alles kan vertellen over meestergetallen, engelen getallen en dubbele getallen.

Wat zijn enkelvoudige getallen?

Enkelvoudige getallen hebben ook een betekenis. Deze engelen getallen lopen van 1 tot en met 9.

De nul houdt verband met mediatie en de alles omvattende goddelijke bron. Bij 1 moet je de focus leggen op jouw gedachten en datgene dat jij denkt! Dit kunnen positieve gedachten of angsten zijn. Je moet niet in de angsten te denken, maar blijf positief! Bij 2 moet je geloof en moed blijven houden in de engelen. Ook al ben je er nog niet van bewust, je wordt wel door de engelen gehoord.

Bij 3 moet je weten; verlichte meesters omringen jou! Zij zijn er om jou te helpen en dit moet je toestaan. 4, dit getal houdt verband met de hulp die jij kan vragen aan de engelen wanneer jij dit nodig hebt. Bij 5 sta je aan de vooravond van grote veranderingen. Dit gaat om een positieve verandering die plaatst vind of bijna zal gaan gebeuren, vertrouw erop dat dit goed gaat.

Bij 6 is het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen spiritualiteit en materialistische zaken. Dit heeft ook te maken met een mate van aardse aangelegenheden, verbinding, gezelligheid en onvoorwaardelijke liefde.

Bij 7 ben je goed op weg en moet je op deze manier door blijven gaan. Bij 8 komt er een financiële overvloed op je pad waar je voor open moet staan. 9, jouw goddelijke levensdoel houdt in dat je een talent of passie hebt, je moet hierop vertrouwen en je levensdoel bereiken.

Wil jij meer weten over deze engelen getallen en welke enkelvoudige getallen bij jou horen én wat dit specifiek voor jou betekend? Neem dan contact op met een numeroloog.

meestergetallen wat zijn ze

Dubbele getallen

Dubbele getallen hebben een speciale betekenis. Dit komt omdat dubbele getallen elkaar versterken en dus een dubbele kracht hebben. De echte meestergetallen zijn 11, 22, 33. Daarbij zijn 44, 55, 66, 77, 88 en 99 de powergetallen ook wel de krachtnummers genoemd. Vaak kan iemand deze getallen zien, denk aan een klok, dit wil zeggen dat je wordt aangesproken op een les of inzicht.

De getallen 11, 22 en 33 zijn spirituele getallen. Mensen die deze meestergetallen hebben, hebben een verbinding met spirituele gaven en kunnen open staan voor hun spirituele ontwikkeling. Het levenspad van deze personen is vaak hectisch, met vele uitdagingen. Deze heilige drie eenheid staan voor uitdagingen met vallen en opstaan. De dubbele getallen 11 staan voor meesterschap en intuïtie. Iemand beschikt over een hoog geestelijk niveau, waarbij het belangrijk om bij jezelf te blijven. De verlichte meesters omringen je en helpen waar nodig.

Bij 22, de meesterbouwer van betere werelden. Iemand kan goed organiseren en is zeer praktisch ingesteld. Hierbij is het belangrijk om dromen praktisch te realiseren.

Bij dubbel getal 33, de meesterleraar en de genezer, biedt graag hulp bij inzicht. Je bent verbonden met het Christus bewustzijn.

Een dubbel getal duidt op..

Je kan deze dubbele getallen zien bijvoorbeeld op de klok, wekkers of een andere link hebben met deze engelen getallen.

Dubbele cijfers hebben ook voor jou een betekenis dat jouw innerlijke wijsheid kan versterken en kan verduidelijken. Bij 00 is het zo dat je mag openstaan voor de boodschap die er aan jou wordt doorgegeven, je moet luisteren naar jouw gevoel. 11 geeft aan dat je een uiterst creatief persoon bent. Je moet je als creatief persoon focussen op de wederkerende ideeën.

Bij 22 moet je geloof houden aan jouw innerlijke overtuiging dat jou nieuwe kansen biedt. Je diepgewortelde overtuiging manifesteerd wonderen. Verlichte meesters ondersteunen bij het getal 33, zij helpen bij het uitvoeren van een opdracht.

Bij 44 zijn er vele engelen om je heen die je mag vragen om jou rust te geven. Je kan dan een beroep doen op de goddelijke oneindige wijsheid, dit zal naar een schitterende ingenieuze oplossing leiden. 55 wijst erop dat je op korte termijn een grote positieve verandering door zou maken.

Bij 66 willen engelen getallen jou zeggen dat je niet te veel bezig moet zijn met materiële dingen in het leven. Bij 77 ben je mentaal en fysiek goed op weg. Bij 88 is dit een teken dat er voorspoed stroomt naar je toe, hiervoor moet je dankbaar zijn. Bij 99 wijst dit erop dat de wereld behoefte heeft aan jouw goddelijke levenswerk.

Bij deze verschillende dubbele getallen behoren tekens die jou kunnen helpen. Soms moet je oppassen voor verslavend gedrag, je moet denken aan je aangeboren talenten of je moet rekening houden met jouw positieve houding. De engelen getallen willen jou een teken geven gericht op jouw goddelijke levensdoel, goddelijke levensopdracht of maatschappelijke veranderingen.

Een drievoudig getal en de betekenis

Bij sommige mensen vallen dubbele cijfers op, dit zijn geen concrete tastbare dingen, maar wel tekens. De engelen getallen, meestergetallen en dubbel getallen zijn een boodschap voor jou!

Ook drie dubbele getallen hebben een speciale boodschap aan jou van een goddelijke bron. Bij 111 is de energetische poort voor jou open gegaan. Door het openen van de energetische poort ben je in staat om je gedachten snel aan het licht te brengen. Deze kunnen snel in jouw werkelijkheid manifesteren. 222 wil zeggen; blijf vertrouwen in dat alles goed komt.

Bij 333 ben je door verlichte meesters omringd, die jou helpen en beschermen op spiritueel niveau. bij 444 ben je op dat moment omringt door vele engelen, zij zijn er voor jou en zullen je op ieder moment steunen. Bij 555 kun je positieve verwachtingen hebben over iets dat jou gaat gebeuren. Je moet opstappen en genieten op een positieve manier.

Bij de meestergetallen 666 is het een teken van goddelijke wijsheid dat aantoont dat het tijd is om je leven in balans te krijgen. 777 is de boodschap dat jij de boodschap van de spirituele gemeenschap juist hebt opgevolgd waardoor je nu kan genieten. Bij 888 heb je geleerd hoe je op de stroom stapt en dat de wereld gul is. 999, de schepper benadrukt dat de wereld behoefte heeft aan jouw diensten.

Het duidelijk hebben van welke meestergetallen of engelen getallen bij jou horen kan jou persoonlijke vrijheid, spirituele verlichting en positieve zin geven.

Meestergetallen en engelen getallen op de klok

Soms overkomt het je wel eens, dat je op de klok kijkt en je dan weer dat ene dubbele getal ziet. Dit hoeft niet perse iets te betekenen, maar het kan ook heel goed zo zijn dat de engelen jou een boodschap overbrengen.

Bij 10:10; de engelen vragen jou om je gedachten te veranderen. Hiervoor kun je hulp aan de engelen vragen. Bij 11:11 is het belangrijk dat je je op dat moment positief houdt over datgene dat jij wil bereiken. Je hebt hiervoor een positieve houding nodig waarvoor je de engelen om hulp kan vragen. Bij 12:12 moet je blijven geloven in gebeden, blijf positief en vertrouw erop dat de engelen hun ding zullen doen.

Bij 13:13 zijn er verlichte meesters om jou heen, die je advies en raad kunt vragen. Bij 14:14 moet je je richten op de connectie met engelen. Bij 15:15 staat er een belangrijk moment op jou te wachten, ze zullen een belangrijk doorgangsstadium aangeven, mijd negatieve invloeden van andere mensen. Bij 16:16 moet je je blijven focussen op datgene dat er toe doet! De materiële behoefte worden door affirmaties vervuld.

Bij 17:17 kun je na heel hard werken, genieten van de welverdiende rust. Bij 18:18 moet je open staan voor het ontvangen van steun en geluk. 19:19 vermijd verslavend gedrag, wees creatief en zorg voor positief ingestelde mensen om je heen (net als jij). Bij 20:20 moet je niet vergeten dat je wordt ondersteund. 21:21 staat voor het vertrouwen in de energie van je eigen gedachten, geloof zet wonderen.

Bij 22:22 krijg je de boodschap dat je moet geloven dat alles goed komt. Bij 23:23 zijn de verlichte meester in de buurt om jou te helpen. Bij 00:00 is het zo dat de schepper van het universum vraagt om scherp te zijn en de boodschap aan te nemen en op te volgen.

wat zijn meestergetallen

Meestergetallen en positieve gedachten

Meestergetallen zijn dus de dubbele getallen in de numerologie. Meestergetallen hebben een hele hoge trillingswaarde en een bepaalde betekenis. Een persoon die uitkomt op meestergetallen zullen schommelen tussen de meestergetallen en het grondgetal.

Er zijn bij numerologen verschillende manieren om de meestergetallen te gebruiken. Het kan zijn dat numerologen alleen de meestergetallen 11 en 22 een betekenis geven. Maar er zijn ook numerologen die de meestergetallen 11, 22, 33, en 44 gebruiken. Sommigen reduceren de meestergetallen ook tot één getal.

Numerologie door een numeroloog bij Paragnost Eddie

Wil jij de betekenis weten van de meestergetallen en de engelen getallen die jij dagelijks vaak tegen komt? Wil jij weten welke gespiegelde getallen bij jou horen, wil je uitleg over de dubbel getallen? Wil jij weten op welke positieve gedachten je je moet focussen? Wil je meer weten over jouw innerlijke wijsheid, goddelijke wijsheid of jouw persoonlijke vrijheid? Wil je weten welke grote veranderingen er op jouw pad komen en hoe je deze op een positieve manier kan ondergaan?

Er zijn vele mensen die steeds bepaalde meestergetallen tegenkomen, dus als jij dit ook hebt met bepaalde getallen dan is dat niet gek. Als jij deze getallen kent, maar er toch meer over wil weten of vragen hebt over meestergetallen, engelen getallen of andere getallen, dan kun je hiervoor in contact komen met een numeroloog.