Paragnost Eddie en Consulenten

Oude tekens en symbolen

Oude tekens en symbolenOude tekens en symbolen, Er zijn allerlei oude talen waarvan waarschijnlijk het Aramees het meest bekend is. U weet wel, de taal die ‘Jezus’ sprak. In heel weinig gebieden in de wereld wordt deze taal nog gesproken. Voor de kenners zijn de tekens herkenbaar. Soms worden deze letters in het Aramees ook lichtletters genoemd. Door bijvoorbeeld alleen al het scannen kan er iets gebeuren. Met scannen wordt bedoeld, ongeacht of de letters bekend zijn, maar er wel naar te kijken gebeurd er iets.

Lichtcodes zijn ook in andere talen en boeken te vinden. Deze zijn bijvoorbeeld gekoppeld aan numero logische waarden. Het boek ‘De Sleutels van Enoch’ is daar een voorbeeld van. Dat dit geen ‘even’ leesboeken zijn mag voor zich zelf spreken.

Natuurlijk kent bijna iedereen de engelengetallen, bekend van Doreen Virtue. Zeker wanneer mensen steeds met herhalende getallen worden geconfronteerd. Wakker worden op dezelfde tijd zoals iedere keer om 5.55 uur. Of dat nu op de klok is, of anders maakt eigenlijk niet uit. De frequentie zegt iets over een mogelijk iets dat staat te gebeuren. Het getal 555 staat voor grote veranderingen.

Wat weinig mensen weten is dat er ook andere engelencodes zijn. Zij hebben zo hun eigen taal en codes. Bijzonder om deze te zien. Bij enkele mediums komen deze tekens door tijdens hun trance in het maken van een tekening. Bij het kijken naar deze tekens gebeurd er van alles in het interne systeem voor degene wie de tekening is.

Zo komen er zelfs buitenaardse talen voor bij enkele mediums. Men zou dan kunnen denken aan de Arcturianen, Lemuriers, Atlantis, Pleiaden etc.

In het boek ‘De Sleutels van Salamo’ staan verschillende engelennamen, geesten van het uur en sleutels.

In alle voorkomende talen lijken hemelsymbolen voor te komen. Zoals een cirkel met een stip, die de zon voorstelt.

Iedere keer lijken er nieuwe symbolen, tekens tevoorschijn te komen. Vaak zijn het oude talen, soms talen en symbolen waar we nog niets van weten. Zo waren er laatst opeens moonglyphen, heel bijzonder. Hier viel weer op dat het hemelstelsel er in voorkomt.

Naast lichtsymbolen, letters, symbolen, oude talen komt het ook voor dat er mediums zijn die zelfs hele talen kunnen spreken. Zij krijgen het door. Vaak zal iemand die daar mee geconfronteerd zijn op zoek gaan, naar de betekenis. Lang niet altijd een makkelijke tocht. Lastig vindbaar, en uitdraait zijn er weinig die erover met anderen durven te spreken.

Het is zeer boeiend om te mogen zien of ervaren dat oude tekens, letters, symbolen bij mensen doorkomen, zonder dat zij zich zelf bewust zijn van wat er gebeurd, of wat het betekend. Niet alleen oude tekens er lijken ook hele nieuwe of nog niet gekende tekens etc. door te komen.

Het communiceren met iets onbekend ontstaat vaak ’s nachts. Is het de bedoeling dat het meer gaat doen, zal degene zich er op een vreemde manier bewust van zijn. Onwerkelijk, want men slaapt en toch is men zich heel bewust ervan. Dat kan na een tijdje zelfs gebeuren bij het gewoon wakker bewustzijn. Blijft lastig want degene weet vaak niet met wie of wat er gecommuniceerd wordt, de betekenis of vertaling is onbekend.

Wat duidelijk is? Dat er veel meer is tussen hemel en aard. Maar dat de oude talen, tekens, symbolen opnieuw naar het bewustzijn van enkelen gehaald wordt. Wat het betekent? … Voor nu nog onbekend.

Medium Esther