Paragnost Eddie en Consulenten

Paranormaal medium

Een paranormaal medium is iemand die bewust contact kan maken met de geestenwereld. Het woord ‘medium’ is afgeleid van het Latijnse woord ‘medius’, dat ‘midden’ of ’tussenpersoon’ betekent. Een medium is dus iemand die tussen de levenden en de doden staat.

Mediums zijn er in allerlei soorten en maten, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze kunnen contact maken met geesten en/of overleden personen. Dit contact kan op allerlei manieren tot stand komen. Zo kunnen mediums bijvoorbeeld communiceren via automatisch schrijven, waarbij ze onder invloed van een geest hun hand laten bewegen over het papier. Ook is het mogelijk dat ze via directe stemcommunicatie met een geest of overledene spreken. Soms zien mediums ook beelden van overledenen, of krijgen ze een gevoel van hun aanwezigheid.

Wat kan je verwachten van een paranormaal medium?

Het is niet altijd makkelijk om contact te maken met de geestenwereld, dus je kunt nooit zeker weten of een paranormaal medium daadwerkelijk contact kan maken. Het is dan ook belangrijk om niet meteen alles te geloven wat een paranormaal medium zegt. Goede mediums zullen er altijd voor openstaan om je vragen te beantwoorden, en kunnen bovendien aantonen dat ze werkelijk contact hebben gemaakt.

Een paranormaal medium zal je nooit voorspellen wat er in de toekomst gaat gebeuren, want dat is onmogelijk. Een goed paranormaal medium zal je wel inzicht kunnen geven in je huidige situatie, en je helpen om keuzes te maken. Een goed medium zal je ook dingen vertellen die je liever niet wilt horen, en zal altijd eerlijk zijn.

Als je contact wilt maken met een overledene, is het belangrijk om te weten dat dit niet altijd mogelijk is. Soms zijn overledenen namelijk al ‘overgegaan’, en kunnen ze dus niet meer terugkomen. In sommige gevallen kan een overledene wel contact maken, maar is hij of zij niet in staat om te communiceren. In dat geval kan een paranormaal medium helpen door met de overledene te communiceren, en zo te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Wat is het verschil tussen een medium en paragnost?

Vaak worden deze twee termen voor een spiritueel coach door elkaar gebruikt, terwijl deze twee termen niet hetzelfde zijn. Een medium maakt contact met de geestenwereld, en is dus iemand die tussen de levenden en de doden staat. Een paragnost is iemand die inzicht heeft in het verleden, heden en toekomst, en kan hierdoor voorspellingen doen over de toekomst. Een paragnost kan dus niet met zekerheid zeggen of en wanneer er contact gemaakt kan worden met een overledene, maar kan wel inzicht geven in de toekomst.

Wat is gene zijde?

Gene zijde is een andere wereld, waar we allemaal naartoe gaan wanneer we sterven. Het is de wereld van de geesten, en het is onmogelijk om fysiek contact te maken met deze wereld. Gene zijde is een plek waar we kunnen rusten en ons voorbereiden op onze volgende incarnatie.

Wanneer we sterven, gaan we eerst naar de hel of hemel. Dit is afhankelijk van onze daden tijdens ons leven. Wanneer we klaar zijn in de hel of hemel, gaan we naar gene zijde. Op gene zijde kunnen we ons voorbereiden op onze volgende incarnatie, en leren we van onze ervaringen in het leven.

Een medium of paragnost kan contact maken met gene zijde, hierdoor kunnen zij inzicht geven in onze toekomst en ons helpen bij het maken van keuzes.

Hoe kan een medium paranormaal begaafd zijn?

Een paranormaal medium heeft een bijzondere gaven. Een spiritueel coach met paranormale gaven kan namelijk contact maken met de andere wereld, en zo dingen achterhalen die voor ons normaal onmogelijk zijn. Er is echter niet één antwoord op de vraag hoe iemand paranormaal begaafd kan zijn. Sommigen hebben de bijzondere gave al vanaf de geboorte, terwijl anderen deze pas ontwikkelen later in het leven. Het is ook mogelijk dat iemand zijn of haar gaven verliest op jonge leeftijd, en ze dan weer terugkrijgt.

Het is belangrijk om te weten dat niet iedereen die zichzelf een paranormaal medium noemt, daadwerkelijk contact kan maken met de andere wereld. Veel mensen doen dit gewoon om geld te verdienen, en hebben geen bijzondere gaven. Als je contact wilt maken met een paranormaal medium, is het dus belangrijk om goed onderzoek te doen. Kijk bijvoorbeeld of het paranormaal medium positieve reviews heeft, en of er aantoonbaar contact is gemaakt met de andere wereld.

Veel mensen vinden het eng om contact te maken met een paranormaal medium, omdat ze bang zijn voor wat ze kunnen horen. Soms is het echter nodig om contact te maken, bijvoorbeeld als je vragen hebt over een overledene. Als je er klaar voor bent, kan een paranormaal medium je helpen om contact te maken met de andere wereld, en zo meer inzicht te krijgen in je situatie.

Iemand met een zesde zintuig kan hierdoor helderhorend, helderziend, helderwetend of heldervoelend medium zijn. Door deze gaven kunnen zij jou helpen met nieuwe inzichten en antwoorden op vragen of situaties.

Paranormaal medium

Een helderhorend medium

Een helderhorend medium is iemand die stemmen of geluiden hoort vanuit een andere wereld. Deze stemmen kunnen van dierbare overledenen zijn, maar ook van geesten of engelen. Een helderhorend medium is in staat om deze stemmen te verstaan, en kan je dus helpen om contact te maken met de andere wereld.

Een helderziend medium

Helderziendheid is het vermogen om beelden vanuit een andere wereld waar te nemen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een visioen zijn, of in de vorm van wazig zien. Een helderziend medium is in staat om deze beelden te interpreteren, en kan je dus helpen om meer inzicht te krijgen in je situatie.

Een helderziend medium is dus iemand die jou kan helpen bij een toekomst voorspelling, door middel van een visioen of wazig zien. Zij kunnen zien wat er in jouw toekomst kan gaan gebeuren. Medium Diana is een helderziende.

Een helderwetend medium

Een helderwetend medium is iemand die informatie ontvangt vanuit een andere wereld. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van gedachten of beelden zijn. Een helderwetend medium is in staat om deze informatie te interpreteren, en kan je dus helpen om meer inzicht te krijgen in je situatie.

Helder wetend zijn wil dus zeggen dat het medium in staat is om heldere informatie door te krijgen vanuit een andere wereld. Zij kunnen je helpen met het oplossen van problemen of het beantwoorden van vragen.

Wanneer iemand helder wetend is dan weten zij dingen, zonder dat hier een aanwijsbare verklaring voor is. Het weten komt dan vanuit een andere bron, namelijk een hogere of andere wereld.

Een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium is iemand die gevoelens of emoties vanuit een andere wereld waarneemt. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van lichamelijke klachten zijn, of in de vorm van een sterke intuïtie. Een heldervoelend medium is in staat om deze gevoelens te interpreteren, en kan je dus helpen om meer inzicht te krijgen in je situatie.

Een heldervoelend medium kan jou helpen met duidelijke inzichten bij relatie problemen, narcistische relaties of onvoorwaardelijke liefde. Iemand die helder voelend is wordt ook wel een HSP coach genoemd.

Een helderruikend medium

Een andere bijzondere gave binnen het mediumschap is helderruikend zijn. Dit is hetzelfde als helderhorendheid, maar dan met geuren. Een helderruikend medium ruikt dus geuren vanuit een andere wereld, en kan je helpen om contact te maken met de andere wereld.

Een helderruikend medium is iemand die geuren ruikt vanuit een andere wereld, en kan je dus helpen om contact te maken met de andere wereld. Deze geuren kunnen van dierbare overledenen zijn, maar ook van geesten of engelen.

Hoe ziet een reading met een medium er uit?

Tijdens een reading maak je contact met het paranormale medium, en stel je hem of haar vragen over jouw situatie. Het is belangrijk om open te staan voor alle antwoorden die je krijgt, ook al zijn ze soms moeilijk te accepteren. Een reading kan je helpen om meer inzicht te krijgen in je situatie, en je keuzes te beïnvloeden.

Een reading is vaak een emotionele ervaring, omdat je soms dingen aan moet horen waar je liever niet aan denkt. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je in een rustige omgeving bent, waar je niet gestoord wordt. Zorg er ook voor dat je voldoende tijd hebt, zodat je alles rustig kunt verwerken.

Een reading is niet altijd een oplossing voor je problemen, maar kan je wel helpen om meer inzicht te krijgen in je situatie. Soms is het nodig om met meerdere mensen te praten, bijvoorbeeld als je een relatieprobleem hebt. Het is dan belangrijk om na te denken over alle antwoorden die je krijgt, en niet alles direct te geloven.

Waarover kan je met een spiritueel coach in gesprek?

Een spiritueel coach is iemand die je helpt met het verkrijgen van meer inzicht in jouw leven. Spirituele coaches zijn er voor iedereen, ongeacht waar je in je leven staat. Zij kunnen je helpen met het beantwoorden van vragen over liefde, relaties, werk, of wat je nu nodig hebt om verder te kunnen.

Een spiritueel coach is iemand die naar je luistert, en je helpt om meer inzicht te krijgen in jouw situatie. Zij helpen je niet alleen om meer inzicht te krijgen, maar ook om keuzes te maken die bij jou passen. Een spiritueel coach is iemand die je vertrouwen kan geven, en je helpt om meer in balans te komen.

Als je een spiritueel coach inschakelt, dan is het belangrijk dat je open staat voor alle antwoorden die je krijgt. Je kan het met een spiritueel coach hebben over bijvoorbeeld persoonlijke blokkades, de toekomst voorspellen, een bepaalde situatie, iets dat je moet doen in de nabije toekomst of levensvragen.

Mediums en top paragnosten zullen je duidelijk bijstaan op de momenten dat jij hen nodig hebt.

Contact met overleden dierbaren

Een medium of een trance medium kan voor jou ook contact met overleden dierbaren maken. Wanneer je contact met overledenen wilt, is het belangrijk dat je je openstelt voor het onbekende. Een reading kan emotioneel zijn, omdat je mogelijk dingen aan moet horen waar je niet aan wilt denken.

Een reading om contact met overleden dierbaren te maken kan jou helpen als je vragen beantwoord wil hebben die jij nog aan een van jouw overleden dierbaren hebt. Ook bij het verlies van overleden dierbaren kan een reading helpen om het verlies te verwerken. Je hoeft niet bang te zijn voor de antwoorden die je krijgt, want er is niks wat jij niet aan kan.

Eerst zal de paragnost of het medium contact maken met overleden dierbaren, en dan zal hij of zij jou vragen stellen die je aan de overleden dierbaren wilt stellen. Je kunt bijvoorbeeld vragen wat er is gebeurd nadat hij of zij is overleden, of wat zij nog aan jou willen zeggen. Wanneer de overledenen dierbaren klaar zijn met het antwoord geven, dan zal het medium of de paragnost dit aan jou doorgeven.

Een kaartlegging tijdens een consult met een intuïtief gesprekspartner

Tijdens een consult met een medium of paragnost is het zo dat zij gebruik kunnen van verschillende kaartleggingen om tot duidelijke inzichten te komen. Kaartleggers gebruiken hiervoor verschillende tools, zoals de tarot, orakelkaarten, lenormand kaarten en pendelen.

Tarotkaarten zijn er bijvoorbeeld om algemene inzichten te krijgen over bijvoorbeeld liefde, werk of familie. Ook kunnen tarotkaarten gebruikt worden om een situatie in het verleden, heden of toekomst te duiden. Tarotkaarten bestaan uit 78 verschillende kaarten, verdeeld over twee stukken, de hogere en de lagere arcana.

De hogere arcana vertegenwoordigen de grote thema’s in het leven, zoals liefde, werk en familie. De lagere arcana vertegenwoordigen de kleinere thema’s, zoals dagelijkse problemen en beslommeringen. Er zijn ook tarotkaarten die specifiek over relaties gaan, of bijvoorbeeld werkgerelateerde situaties.

Orakelkaarten kunnen gebruikt worden om duidelijke inzichten te krijgen over een bepaald onderwerp. Er zijn veel verschillende soorten orakelkaarten, met allerlei verschillende symboliek. Orakelkaarten kunnen gebruikt worden voor een algemene reading, maar er zijn ook speciale orakelkaarten die bijvoorbeeld over relaties gaan, of werkgerelateerde situaties.

Lenormand kaarten worden gebruikt om een reading te doen over liefde, relaties, werk of familie. Lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten, verdeeld over drie stukken van twaalf. Lenormandkaarten kunnen ook gebruikt worden voor een algemene reading, maar er zijn ook speciale Lenormand kaarten die bijvoorbeeld over relaties gaan.

Pendelen is een methode die vaak gebruikt wordt door top paragnosten en mediums. Pendelen is een methode waarbij je een voorwerp, zoals een ketting of ring, boven je hand houdt, en deze laat trillen of draaien. De beweging die het voorwerp maakt, geeft aan wat het antwoord is op de vraag die je stelt. Pendelen kan gebruikt worden om inzichten te krijgen over liefde, relaties, werk of familie.

Wat is fotoreading?

Ook fotoreading kan worden toegepast tijdens een gesprek met een medium, of paragnost. Fotoreading is een methode waarbij je een foto van jezelf of van iemand anders laat zien aan het medium, en het medium dan inzichten krijgt over die persoon. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om inzicht te krijgen in een relatie, of in werkgerelateerde situaties.

Fotoreading is een erg handige methode, omdat het niet altijd mogelijk is om elkaar fysiek te ontmoeten. Het is dus een goede manier om toch in contact te komen met je paragnost, of medium, en inzichten te krijgen over de situatie waar je mee zit.

Een fotoreading kan gedaan worden via de mail, of online. Er zijn ook paragnosten en mediums die fotoreading aanbieden tijdens een fysiek consult. Je kan gerust bellen naar een helder voelend, helder ziend of helder wetend medium voor een consult. Dit kan je doen bij bijvoorbeeld medium Claire.

Healing door een paranormaal medium

Een paranormaal medium kan jou helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en kan een krachtig soul healer zijn. Dit komt doordat een paranormaal medium in contact staat met de spirituele wereld en jou hierdoor kan helpen om spiritualiteit toe te passen in je dagelijks leven. Een paranormaal medium kan ook helpen bij het loslaten van oude pijn en trauma, en het verwerken van verlies.

Een paranormaal medium kan jou helpen bij het vinden van innerlijke rust en vrede. Hierbij kan een reiki master jou ook helpen. Een Reiki master is iemand die is opgeleid in het toepassen van de Japanse healing methode Reiki. Bij Reiki worden er handopleggingen gedaan, en wordt er energie doorgegeven aan de cliënt.

Chakra healing

Een andere manier waarop een paranormaal medium kan helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling, is door middel van chakra healing. Chakra healing is een methode waarbij de chakra’s, of energiepunten in het lichaam, geheeld worden. Wanneer de chakra’s niet in balans zijn, kan dit leiden tot fysieke klachten, emotionele problemen, of mentale issues. Chakra healing kan ervoor zorgen dat de chakra’s weer in balans komen, en jou hierdoor helpen om weer in volledige harmonie te zijn.

Energetisch reinigen

Een andere manier waarop een paranormaal medium kan helpen, is door het huis of bedrijf energetisch te reinigen. Dit is een methode die gebruikt wordt om negatieve energieën uit een huis of bedrijf te verwijderen. Energetisch reinigen kan gedaan worden door middel van verschillende methodes, zoals het branden van wierook, het zetten van kruiden, of het aanbrengen van een cirkel van zout. Energetisch reinigen is een krachtige methode om negatieve energieën uit je leven te verwijderen, en kan ervoor zorgen dat je je weer prettig voelt in je huis.

Een paranormaal medium kan je ook adviseren over welke cursussen of opleidingen je kunt volgen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Zo zijn er cursussen en opleidingen die je kunt volgen om medium te worden, of een andere paranormale gave te ontwikkelen. Ook zijn er veel cursussen en opleidingen die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van je eigen spiritualiteit, of het leren hoe je anderen kan helpen met hun ontwikkeling.

Een intuïtief gesprekspartner voor persoonlijke problemen

Een paragnost/medium met veel levenservaring en jarenlange ervaring in de spirituele wereld kan jou ook een luisterend oor bieden. Een luisterend oor helpt je om je problemen van een afstand te bekijken, en geeft je de mogelijkheid om ze op een andere manier te benaderen. Een luisterend oor is iemand die niet oordeelt over jou of je problemen, maar die je juist helpt om ze vanuit een ander perspectief te bekijken.

Ook kan een medium mensen helpen die relatieproblemen hebben. Een relatie coach is iemand die jou helpt om je relatieproblemen op te lossen, en je leert hoe je een gezonde en harmonieuze relatie kunt hebben. Dit kan zijn bij narcistische relaties maar ook bij onbegrip in de relatie. Een relatie coach kan ervoor zorgen dat je weer in balans komt met jezelf, en je leert hoe je een relatie kunt hebben waarin je je prettig voelt. Een medium of paragnoste geeft inzicht en eerlijk antwoord. Dit Een helder ziend medium of juist een heldervoelend medium kan jou helpen als jouw relatie coach.

Wanneer jij kampt met burn out klachten, dan is het mogelijk dat een helderziend of heldervoelend medium je kan helpen met een reading. Een reading is een persoonlijke sessie waarin jij vragen kunt stellen aan het medium, en zij/hij je hierbij een antwoord kan geven. Een reading is een krachtige methode om inzicht te krijgen in je problemen, en om erachter te komen wat jij nodig hebt om weer in balans te komen.

Als je op zoek bent naar meer inzicht in jouw leven, of hulp bij het oplossen van problemen, dan is een consult bij een paranormaal medium iets voor jou. Een paranormaal medium kan je helpen bij het vinden van innerlijke rust en vrede, en je leren hoe je spiritualiteit toe kunt passen in je dagelijkse leven. Je kan een paragnost/medium gerust bellen wanneer jij vragen hebt en hierop een duidelijk antwoord wilt.

Het doorgeven van boodschappen door een paragnost/medium

Een medium of paragnost met jarenlange ervaring kan aan jou boodschappen doorgeven, van overleden familieleden of vrienden. Dit is niet vergelijkbaar met een sessie bij een paragnost die door middel van het tafelritme contact probeert te maken met overledenen, maar dit zijn directe berichten die het paranormaal medium ontvangt.

Het doorgeven van boodschappen aan mensen die rouwen, kan helpen om het verlies te verwerken. Het is fijn om te weten dat je overleden dierbare nog steeds bij je is, en je kan door middel van de boodschappen weer even een band voelen. Boodschappen kunnen ook helpen bij het verwerken van trauma’s, en je kan door middel van de boodschappen rust en vrede vinden.

Kies een medium voor jouw consulten die bij jou past

Ieder medium of paragnost heeft weer andere specialiteiten. De ene kan beter adviseren bij narcistische relaties, een ander legt contact met overleden dierbaren, de ander kan de toekomst voorspellen en de ander is een kaartlegster. Om deze reden is het belangrijk dat jij een gesprek start met een medium of paragnost die bij jou past! Zorg er voor dat jij een goed gevoel hebt bij een medium of paragnost met wie jij een gesprek wil starten.

Online kun je informatie krijgen over wat een medium kan (helder voelend, helder wetend, helder ziend) en kun je ook zien welke specialisaties zij hebben. Op deze manier kun jij een keuze maken voor een van de mediums of paragnosten die bij jou past!

Wanneer jij een medium hebt gevonden met wie jij een consult wilt starten, dan heb jij zelf de keuze om een gesprek telefonisch te voeren, te e-mailen of juist via de chat contact hebt met een medium. Dit is geheel jouw eigen keuze.

Voor een gesprek met een medium of paragnost is het zo dat je credits moet aanschaffen, dit kun je eenvoudig online doen. Op deze manier betaal je dan het consult. Je kan een gesprek met een medium of paragnost de hele dag door starten op het moment dat dat jou uit komt!